7720
-
setchoo #7160 Egy tipp: Ha egy készüléked van és kénytelen voltál elhasználni a kitörés túlélese érdekében. Készíts egy "nagy" mentést. Bár én sosem jártam úgy, hogy kifogytam. Biztos ami biztos.
Csak a kordon ilyen zizis. -
#7159 Nekem is ugyanez a problémám van. Lehet hogy valami bug. Illetve valószínű, ha neked nincs ilyen gondod. Am más modokban és stalkerekben nekem is mindig működtek a búvóhelyek. -
#7158 Közben rájöttem hogy mire gondolsz. Az az a szer amiből az alap COP-ban csak 3 db volt egész játékba. Most ellőttem az egyetlent ami van. kíváncsi vagyok, honnan fogok beszerezni, mert most még senki nem árul olyat... -
lammaer #7157 Hát furcsa, én nem emlékszem hogy cordonban nekem bármikor lett volna gondom a kitörésekkel. -
#7156 Sidorovich régi lakhelyén én is voltam, ott is nyekk volt nekem. Akkor kipróbálom azt a készüléket :) -
setchoo #7155 Arra gondolsz ahol robbantani kellett az ajtót?
Szerintem az sem funkcionál menedékként. Pont arra jártam mikor elkapott a kitörés. Lementem túlélni, de ugyan úgy hatott rám a sugárzás. Kénytelen voltam használni egyet a túlélő készülékből.
A kordonban csak ilyen készülékkel sikerült túlélnem.
Szerintem bug, vagy nálam valami nem passzol. -
lammaer #7154 De van - ahol régen a bolt volt, a főútról lefordulva keresztül kell menni a falun, és egészen a végén miután a házak közül kiér az ember, ott van a lejárat a bunkerbe. -
#7153 Nincs valahol egy lejárat a föld alá? -
setchoo #7152 Jó kérdés. :) A kordonban nem találtam alkalmas helyet.
Van nálad egy kis készülék amit kitöréskor használva túléled. K i s egykockás hengeres valami. -
#7151 Hova tudok a faluban a blowout elől elbújni? Még a CS és a SOC után kivülről fujom a falu összes föld alatti rejtekhelyét és már mindenhova bemásztam, azt leszámítva, hogy folyamatosan lőnek rám, de csak nem találom a "sheltert".... Ráadásul a feladatjelző a falu kellős közepére mutat a csupasz területre, ahol még semmi sincs. Hova tudnék elbújni? Mindig kinyír a kurva kitörés és idegesít... -
setchoo #7150 Én szerintem felverem a hálózsákom és majd holnap folytatom a Zóna barangolását.
Remélem jól fut a mod? Majd jöhet egy kis élménybeszámoló. ;) -
malercoo #7149 köszi setchoo a segítséget tovább tudtam lépni a cordon első küldetésében! -
setchoo #7148 Nekem is ciril betűs az nem próbléma.
Egészen pontosan:
atmosfear2.1\data\sounds\blowout\ambient\blowout\ mappa tartalmát így rakd be a játékba.
Call of Pripyat\gamedata\sounds\ambient\blowout\
-
#7147 Kicsit konkretizálhatnád, hogy mégis melyik fájlokat hova másoljam, mert én ezzel találkoztam és ezt tettem:
leszedtem a atmosphere 2.1-et. Először láttam, hogy a soundon belül van 3 mappa, csak a blowoutból az ambient mappát akartam bemásolni, de nem volt blowout mappa a telepített könyvtárba így a gamedata\sound\ könyvtáron belülre bemásoltam blowoutként. Így nem ment, így az egész sound könyvtárat bemásoltam, de úgy se jó. Azonban lehet az a hiba, hogy a SGM2.2 a hang könyvtárakat valahogy így nevezte el:
Äðóãàÿ
Áîíóñű
Âåñåëàÿ
Gondolom ez a 3 mappa ciril betűvel lett volna írva, de nem ismeri a gép. És mivel 3 mappa van a atmosphere 2.1-ben is, lehet hogy pont ezek lennének azok?! Viszont a ciril betűs mappán belül a fájlok is ugyan ilyen krix kraxok. Te melyiket másoltad és hova, hogy nincs ilyen hiba? -
#7146 XD pont most akartam bedobni a kérdést az éterbe, mert ezt csinálja XD -
setchoo #7145 A Myseriben én is pislogtam mint birka a bográcsban. (zombik csak fejlövés)
Még annyit az előző hozászolásomhoz Ha a kitörés előtt kidob a játék akkor ezt kell tenned:
Az atmosfear 2.1-ből a gamedata\sounds\ambient\ mappát másold át a játék gamedata mappájába.
Azt ne kérdezd, hogy miért hivatkozik az atmosfear fájlaira, mikor nincs is feltelepítve. :S -
#7144 Köszi! Sztem leszedem ezt a Myserit, mert piszok nehéz. Kivettem 600 megányi texturát a modból és ment szépen, minden hiba nélkül, csak télleg élvezhetetlenül nehéz. Gondoltam átnézem az eredeti stash-ek megvannak-e. Meg is voltak, csak fele annyi cucc volt benne, mint amennyi kellett volna. Arról nem is beszélve, hogy 6-7 elsősegély csomag kell ahhoz, hogy az életemet ujra töltsem. Elég nonszensz. Jó hogy nem műtő orvost kell a hátizsákomban vinni... Na mind1. Megnézzük ezt az SGM 2.2-őt :) -
setchoo #7143 Azóta egy picit változtattam a lépéseken, mert saját kárán tanul az ember. Jelenleg így tolom: (STABIL!!!)
1. SGM 2.2
2. SGM_2.2_fixed_19.03
3. Add_Fix_SGM_2_2
4. New artefacts mod 3.0 beta
5. Monsters2.2
6. 2,2 guns
7. 2.2 guns patch
8. 2.2 English trans
Semmi grafikai cucc nincs benne.
Jó vadászatot Stalker! ;)
-
#7142 Am most pont azzal próbálkozok, hogy kiszedegetek ezt azt az atmospher modból, mert tuti az adja be nekem is. Tudsz az sgm2.2-höz olyan telepítési sémát, ahol nem kerül bele az atmosphere? Engem sose érdekelt a tuning környezet, mindig mástól voltam elhalva.
De ha jól látom, ebből a hsz-dből csak a 12-es atmosphere modokat kell kihagynom és megy is a gamma :D -
setchoo #7141 Ha felakarod rakni az SGM 2.2 és valami kérdésed lenne, nyugodtan szólj. Annyira szétberheltem már! :) Van is egy jó stabil telepítési sémám.
Új fegyverek, szörnyek és képződmények.
Az atmosfeart teljes mértékben instabillá tette nálam a modot. De ahogy leszürtem más fórumokról az SGM 2.2-vel sok esetben nem stabil az atmosfear.
A történet nagyon tetszik! Jól kibövítették az alap sztorit. -
ntex #7140 Misery nem tesz bele szinte semmi plusz küldit vagy területet, csak mocskosul megnehezíti a játékot. SGM 2.2 viszont tele van új questekkel és a régi stalkerekből átemeltek pár területet is -
setchoo #7139 Az SGM- sokkal jobban módosítja a játék menetet. Próbáltam a Miseryt és ég és föld a kettő között a különbség. Szerintem sokkal jobb az SGM!
Az Atmosfer mod nálam is betette a kaput a gépnek. :) -
#7138 Ha jól látom az SGM 2.2 is módosítja a játék menetet. Neked mi a tapasztalatod? Ez vagy a misery gyilkolja jobban a gépet? csak azért kérdezem, mert akkor a miseryt hanyagolom és megnézem ezt az SGM 2.2-t -
setchoo #7137 A faluban nyugatra van egy pincelejáró. Miután megpróbáltad kinyitni adja tovább a küldetést. Szintén a faluban a piros színű háznak a pincéjében találod a robbanószert. -
malercoo #7136 hali! sgm 2.2 kellene segitség ,nem tudok tovább menni a cordonbol, nem találom tamerlane testét elvileg valami ilyesmi lenne a küldetés? -
#7135 Hát sajnálatos módon még mindig csinálja a xrengine a leállást, csak most olyan hiba üzenettel, hogy nincs elég tároló kapacitás a következő le futtatásához: All spawn. Am a ködös dolog bejött, el tűnt, bár nekem abban a file-ban konkrétan az atmospher 3 beállításaihoz voltak értékek, nem zatonhoz vagy valamelyik pályához.
Esetleg erre a npc és karakter betöltésre valami tipp, hogy lehetne csökkenteni a számukat? Sztem ezt már nem lehet állítani, de ha esetleg mégis, akkor osszátok meg velem. Köszi! -
#7134 Jónak tűnik, köszi a tippet, majd kipróbálom és jelzek, hogy sült-e a téma vagy sem! -
setchoo #7133 Keresd meg ezt:
gamedata\configs\environment\dynamic_weather_graphs.ltx
Pl.:
;ZATON
[dynamic_zaton_good]
clear = 0.5
partly = 0.45
foggy = 0
veryfoggy = 0
cloudy = 0.05
rain = 0
thunder = 0
[dynamic_zaton_bad]
clear = 0
partly = 0
foggy = 0.3
veryfoggy = 0.1
cloudy = 0.2
rain = 0.2
thunder = 0.2
[dynamic_zaton_periods]
min_good=3
max_good=4
min_bad=2
max_bad=3
Ez Zaton időjárás sémája. foggy = 0 veryfoggy = 0 elvileg ekkor nem lesz ködöd Zatonba. Ez alapján a többi pálya név alatt is 0 legyen a két érték.
Mindenféleképpen készíts biztonsági mentést.
Ez csak egy ötlet, nem biztos, hogy beválik.
-
#7132 Biztos hogy a mod fogja vissza a gépet, mert ilyen problémám előtte nem volt. Senki nincs benne a moddolásban annyira, hogy meg tudja mondani nekem, hogy szedjem ki a ködöt? -
setchoo #7131 Betöltöttem egy korábbi állást és jó messzire elkerültem a Janov állomást. Eddig stabilak a mentéseim. Úgy tűnik, hogy akkor ott a Janovnál valami bugzott. -
setchoo #7130 A Misery modba be van építve az atmosfear 3. Az tud durva ködöt csinálni :)
Nálam is komoly teljesítmény vissza esést okozott. A gamedata mappát nevezd át pl. gamedata1-re. Akkor csak a "natur CoP fog elindulni. Szaladgálj egy kicsit a játékban és, ha jobb, akkor valószínű, hogy az atmosfear fogja meg a géped.
Csak egy tipp, hátha. :) -
#7129 Hali, az előző kérdésemre, nem tud senki valami megoldást? Esetleg szedjem le az absolute nature modot és akkor nem lesz annyi köd? Csak mert sztem attól akad ki a memória... -
setchoo #7128 Igen, próbáltam, de az is rövidesen korruptá válik. -
#7127 Én jártam. :(
Töltsd be másik mentést. -
setchoo #7126 Mitől lehet az, hogy korrupttá válik a mentésem? Janov állomás közelében mászkáltam és gyors mentés után kiírja, hogy korrupt a mentésem töltsek vissza egy régebbit. Ha visszatöltöm a "korrupt" mentést kifagy.
Elsőnek egy bandita halálával próbáltam összekapcsolni az állomás közvetlen közelében, de nem.
Valaki járt már igy? -
#7125 -
HUmanHunter #7124 nekem ez 2 ismételgetett mondatnak tűnik -
seyboy #7123 Van magyarítás? -
ntex #7122 A játék nem használ 2GB-nál több memóriát, szóval elvileg hiába szabadítasz fel neki pár száz megát. Ha akad a játék az valszeg mástól lesz, valami fogja a gépet szvsz. Nézd meg hogy indítás után nincs e valami futó alkalmazás ami CPU%-ot visz -
setchoo #7121 Nálam ezzel a módszerrel sokkal stabilabban fut a játék atmosfear moddal. (HD 4850, 4gb ram)
Gép újraindít. Feladatkezelőben a háttérben futó egyébb programok bezárása. Gyakorlatilag egy "csupasz" win. Stalker indít.
Nálam ez megoldást jelentet a stabilabb futás érdekében.
pl. amint alindítottam a böngészőt azzal együtt elindult a háttérben egy rakás támogató program. A játék meg élvezhetetlen módon belassult.
vagy ha egy winampon kellett osztozkodnia attól beájult.