S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi egyébként, már töltöm is lefele.
http://gsc-game.com/main.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr3&thm_page=1&thm_id=5255&sec_id=19#98874
szedd le az alap modot, 2.2 latest fix dated 19.03-t meg az alatta lévõ Agroprom helicopter crash fixet aztán végül az utolsó hszben lévõ angolosítást és már játszhatsz is teljesen angolul 😊
Az orosz linkeken a CAPCHA kódokat beírod és rányomsz a zöld gombra, majd az új linkre és már töltheted is.
Ha ilyesmi kell próbáld ki a Sigerous Mod 2.2-t
A Pripjatyi küldetések határozottak, és pörgõsek, ha akarod, ott már hamar befejezheted a játékot. De hát miért akarnád? <#gonosz1>#gonosz1>
(Tegnap vettem meg a Clear Sky-jal együtt. Csak ezzel a résszel játszottam, úgyhogy most a CS jön, aztán a modok. Nagyon rég kötött le ennyire FPS.)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Nemrég kezdtem, és elég hamar kifogytak a teendõk Zatonban, úgyhogy átbattyogtam Jupiterre - tehát akkor már túlvagyok a játék 30%-án?
Na kipróbáltam eg ypár modot, de ez a Misery most iszonyatosan odabaszós 😄
Agyfasz, Meddkitet kicsit átírtam, de még így is rohadt nehéz... Grafika brutálisan szép, rengeteg uj textura, vagy 30 új fegyver, sok dolgot emgváltoztat, de spawn és a questekhez nem nyul, ahogy elnéztem.. moddb-n feature listet olvassa el akit érdekel ésa patch 2 el ne felejtse!
Kérdés: Nem tudtok valami modot, ami freeplayhez questeket ad? Végig még nem játszottam, de nem is akarom 😄 Direkt huzom az idõt, mert félek hogy unni fogom - legalábbis azok alapján, amiket olvastam, hogy dögunalom...
Olyasmi questekre gondolok, mint pl ShoC-ban volt a kill the traitor, vagy hozz egy artifactet, bár utobbi bent van ugye alapbol... de mintha valahol olvastam volna eg ymodrol ami ilyen Öld meg az adott npc-t questeket rak be...
Kérdés 2; Spawn az hogyan mûködik vanillaban? A lemészárolt banditák/zombik/monolithosok és a többi mikor, milyen idõközönként spawnolnak, vefolyásolja ezt valami egyéb tényezõ, mint pl emission?
Elõre is thx
õõõ, mindegy
Másik meg mikor egy kitörés során a banditák kb 10en kezdtek el szaladni felém, mert (combat ignore) én meg leszedtem akit tudtam ugy hogy a fegyvert se vették elõ... aztán bebattyogtam a menedékbe, hát mit látok? még 10 bandita, egyesével knifeoltam õket a túlvilágra, azok meg csak ácsorogtak 😄
Volt, ami kifejezetten tetszett, pl hogy messzirõl kiszúrtam a bainditákat, elkezdtem sunnyogni, egyszer csak elszalad mellettem 3-4-5 disznó és nekimennek a rosszfiuknak, hát kaptam az alkalmon és ekkor támadtam én is. mutánsok speedje is tök korrekt, végre nem lehet õket lefutni
Viszont most megnézem a csóka az igazi project mso-t 😄 mert a linked az a csóka egy PGR nevû bõvített modja volt... viszont az M.S.O önmagában talán pont az lesz, amire nekem szükségem van
hány ending van?
freeplayhez mindegy, hogy melyik endinget választom?
változik valami freeplayben?
viszont ez a smart terrain dolog kezd érdekelni, ha jól érzelmezem ez felel a stalkere és/vagy általuk bejárt területért. tud valaki errõl valami konkrétabbat?
Innen letöltheted a legfrissebbet: (szedd le és nézd át a changelogot, aztán eldöntöd megfelel-e vagy sem)
http://www.gamefront.com/files/21439487/PGR_v0.9.9.1.rar
tudnátok mondani valami modot, ami megnöveli a sétafikáló stalkerek számát a zónában? Illetve hálás lennék még egy olyanér is, ami lehetõvé teszi, hogy bármeny frakció ellenséges legyen, ha olyat teszek.. amolyan shoc-oblivion lost szerûség kellene 😄
Semmi egyéb extra map/felesleges itemek/fps zabáló grafikai tuningokkal telepakolt mod nem kell, csak a két említett.
elõre is thx
Waaaaaagh!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ma megvettem a játékot.
fel akarok rakni modokat, de csak olyat vagyok hajlandó amivel a magyarítás is mûködik. itt fontos megérteni a szövegeket, érdekel a történet is.
van ilyen mod ami megy együtt a magyarítással? leginkább grafikai érdekelne, de más is jöhet, fegyvermod stb.
Waaaaaagh!
http://gsc-game.com/main.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr3&thm_page=1&thm_id=5255&sec_id=19#98130
Itt van minden sorban ami kell(het) 😊
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
elõre is köszi 😊
Milyen grafikát javító modokat érdemes felrakni a játékhoz?
Olyanok kellenének amik mennek a magyarítással.
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE