S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A weapon pack akkor kell ha nem vagy elégedett az alap fegyverekkel vagy több kell. A fixet hozzá ne felejtsd el. A New Level Graphics Pack akkor kell ha feltelepítetted az Absolute Nature 2 és Absolute Structures packot ami javítja a játék textúráit.
egyébként tele van új küldikkel és a régi stalkerekbõl vannak belepakolva mapok szóval új tartalomból nem lesz hiány 😊
nem tudom, én nem próbáltam még csak egy másik fórumon tudom hogy 1-2 ember aktívan játsza a modot 😊
Szóval ez a mod ad új küldiket is meg egyébb dolgokat is csinál. Van valahol angol leírás?
Köszi egyébként, már töltöm is lefele.
A gun addont külön kell leszedni, ha új fegyókat is akarok bele? És ezt a new level graphicsit érdemes leszedni?

Nagyon köszönöm. <#eljen>

Mivel ez egy orosz mod így csak orosz oldalakon fogsz vele találkozni jóformán 😊 Viszont van hozzá angol fordítás amit a GSC-n csinált egy-két lelkes emberke. Itt megtalálsz mindent ami kell.

http://gsc-game.com/main.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr3&thm_page=1&thm_id=5255&sec_id=19#98874

szedd le az alap modot, 2.2 latest fix dated 19.03-t meg az alatta lévõ Agroprom helicopter crash fixet aztán végül az utolsó hszben lévõ angolosítást és már játszhatsz is teljesen angolul 😊

Az orosz linkeken a CAPCHA kódokat beírod és rányomsz a zöld gombra, majd az új linkre és már töltheted is.
Próbálnám én, csak a modra rákeresve mindenhol orosz környezetbe és feliratokba futok, és az ugye nagyon nem felhasználóbarát. Nem nagyon bízik az ember olyan modban amirõl egy egyszerû angol nyelvû leírást, netán honlapot se lehet fellelni.

A Complete a grafikán kívül nem sok mindent tesz hozzá. Atmosfear 2 meg egy két apró módosítás van még benne de semmi új küldetés vagy térkép.

Ha ilyesmi kell próbáld ki a Sigerous Mod 2.2-t
A complete mod nem ad új küldetéseket?

CSt toltam, COP-ot a teljesség kedvéért. Egy-egy mod kedvéért meg nincs kedvem újra végigjátszani, van még játék a listán amivel foglalkozni kell 😄

Loál János
Pripjatyban már kevés küldetés van, Zatonban, Jupiterben lényegesen több, tehát az elsõ 2 helyszín a játék java.
A Pripjatyi küldetések határozottak, és pörgõsek, ha akarod, ott már hamar befejezheted a játékot. De hát miért akarnád? <#gonosz1>

(Tegnap vettem meg a Clear Sky-jal együtt. Csak ezzel a résszel játszottam, úgyhogy most a CS jön, aztán a modok. Nagyon rég kötött le ennyire FPS.)

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Alapjátékban jol gondolom, hogy a 3 pályarész (Zaton/Jupiter/Pripjaty) nagyjából ugyanannyi játékidõt takar?

Nemrég kezdtem, és elég hamar kifogytak a teendõk Zatonban, úgyhogy átbattyogtam Jupiterre - tehát akkor már túlvagyok a játék 30%-án?

ozimak
Csak egyet olvass vissza 😊
kastil
Hali!

Na kipróbáltam eg ypár modot, de ez a Misery most iszonyatosan odabaszós 😄
Agyfasz, Meddkitet kicsit átírtam, de még így is rohadt nehéz... Grafika brutálisan szép, rengeteg uj textura, vagy 30 új fegyver, sok dolgot emgváltoztat, de spawn és a questekhez nem nyul, ahogy elnéztem.. moddb-n feature listet olvassa el akit érdekel ésa patch 2 el ne felejtse!

Kérdés: Nem tudtok valami modot, ami freeplayhez questeket ad? Végig még nem játszottam, de nem is akarom 😄 Direkt huzom az idõt, mert félek hogy unni fogom - legalábbis azok alapján, amiket olvastam, hogy dögunalom...

Olyasmi questekre gondolok, mint pl ShoC-ban volt a kill the traitor, vagy hozz egy artifactet, bár utobbi bent van ugye alapbol... de mintha valahol olvastam volna eg ymodrol ami ilyen Öld meg az adott npc-t questeket rak be...

Kérdés 2; Spawn az hogyan mûködik vanillaban? A lemészárolt banditák/zombik/monolithosok és a többi mikor, milyen idõközönként spawnolnak, vefolyásolja ezt valami egyéb tényezõ, mint pl emission?

Elõre is thx

ozimak
Nnna végigvittem a Sigerous Mod-ot! Azt kell mondjam,összességében nagyon szép munka! Ajánlom mindenkinek! Jó volt újra úgy nekiállni a játéknak mintha még nem játszottam volna 😊 Jó lenne ha lenne még ilyesmi mod 😞 Ami ad más küldetést is az alap játékhoz,vagy teljesen új küldetéseket tesz bele! Egyenlõre csak errõl a modról hallottam,remélem van/lesz még ilyen mod!
Igazából eredetileg azt akartam linkelni de már mindegy 😊
kastil
"Viszont most megnézem a csóka az igazi project mso-t 😄 mert a linked az a csóka egy ...."

õõõ, mindegy

kastil
Na kipróbáltam - nem jött át. Kegyetlen nehéz lett szerintem 😄 Eltalálnak - stun effekt - f9 - medkit szart se ér szinte, closecombat totál felejtõs, pedig én rambostylera szeretem

Másik meg mikor egy kitörés során a banditák kb 10en kezdtek el szaladni felém, mert (combat ignore) én meg leszedtem akit tudtam ugy hogy a fegyvert se vették elõ... aztán bebattyogtam a menedékbe, hát mit látok? még 10 bandita, egyesével knifeoltam õket a túlvilágra, azok meg csak ácsorogtak 😄

Volt, ami kifejezetten tetszett, pl hogy messzirõl kiszúrtam a bainditákat, elkezdtem sunnyogni, egyszer csak elszalad mellettem 3-4-5 disznó és nekimennek a rosszfiuknak, hát kaptam az alkalmon és ekkor támadtam én is. mutánsok speedje is tök korrekt, végre nem lehet õket lefutni

Viszont most megnézem a csóka az igazi project mso-t 😄 mert a linked az a csóka egy PGR nevû bõvített modja volt... viszont az M.S.O önmagában talán pont az lesz, amire nekem szükségem van

A befejezést a játék különbözõ szakaszokból állítja össze, attól függõen hogy a játékod során a különbözõ karakterekkel, helyszínekkel mi történt. Emiatt, mivel a variációk száma marha nagy, rengeteg befejezés van. Azonban a játék utáni free playt egyik sem befolyásolja.

kastil
Õõõ lenne még vanillával kapcsolatos kérdésem;

hány ending van?
freeplayhez mindegy, hogy melyik endinget választom?
változik valami freeplayben?

kastil
Igazság szerint már azon gondolkodok, hogy Spawn Menu segitségével bepakolok egy rakás NPC-t (ha képes erre a mod) aztan Save 😄

Sajnos igen 😊 vannak kisebb modokból rengeteg, viszont nagyobb projectek nem nagyon amik több dologba is belenyúlnak, elég magas szintû scriptelési tudás stb. kell hozzá
kastil
Egyelõre csak olvasgatom, viszont nagyont szomoruan latom, hogy par ev elteltevel is csak "ennyi" mod van - azert koszi amugy 😊

Ha jól tudom elég bonyolult dolog belenyúlni mert az egész egy nagy összefüggõ halmaz, amit ha egy helyen megváltoztatsz elég sok más dologhoz is hozzá kell nyúlni hogy normálisan mûködjön a dolog 😊 GSC-fórumon próbálj segítséget kérni ha tudsz angolul, ott biztos segítenek a modderek 😊
kastil
mindenképp leszedem holnap, köszi!

viszont ez a smart terrain dolog kezd érdekelni, ha jól érzelmezem ez felel a stalkere és/vagy általuk bejárt területért. tud valaki errõl valami konkrétabbat?

Ilyesmirõl nem tudok, viszont a Project M.S.O.-t ajánlom hogy próbáld ki, lényegében az alapjátékot variálja meg, nehezíti, változatosabbá teszi, jobban benépesíti, sokkal változatosabb helyzeteket teremt.

Innen letöltheted a legfrissebbet: (szedd le és nézd át a changelogot, aztán eldöntöd megfelel-e vagy sem)
http://www.gamefront.com/files/21439487/PGR_v0.9.9.1.rar
kastil
Szevasztok!

tudnátok mondani valami modot, ami megnöveli a sétafikáló stalkerek számát a zónában? Illetve hálás lennék még egy olyanér is, ami lehetõvé teszi, hogy bármeny frakció ellenséges legyen, ha olyat teszek.. amolyan shoc-oblivion lost szerûség kellene 😄

Semmi egyéb extra map/felesleges itemek/fps zabáló grafikai tuningokkal telepakolt mod nem kell, csak a két említett.

elõre is thx

Próbáld ki, veszteni nem fogsz vele
Djuree
ez a complete mod jónak tûnik. ezzel megy a magyarítás? elvileg új küldik, szövegek nem lettek betéve, csak a meglévõket változtatták picit jobban érthetõvé, gondolom ez a magyarítás használatát nem befolyásolja.

Waaaaaagh!

ozimak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó ez a Sigerous Mod... <#szomoru1> De egy kicsit kreatívabbak is lehettek volna a készítõk. Néha az idegeimre megy a sok járkálás. Most pl. átmentem a mocsárba,szétharcoltam az agyamat a banditákkal,majd miután legyaktam vagy 20-at,megkérdeztem hol van a banditák fõbázisa mert akkor megyek és kinyiffantom õket,mivel õk tudják hol vannak a katonák. Erre mondja a csávó,hogy itt és itt van de elõször szerezzek egy aknakeresõt mert kelleni fog! Oké! Hol van? Bejelöli a PDA-mon! Hát hol van? A cordonhoz vissza kell utazni és miután visszavergõdtem magamat a mocsáron kersztül az utazási pontig,majd elmentem a cordon legeslegvégére,ott beszéltem a technikussal... mit mond? Azt,hogy még nem készült el vele mert kell hozzá egy szenzor! De! Nagy szerencsémre tudja hol találom! Na mondom,hol? Bejelöli a PDA-mon! Hát hol van? Vissza a mocsárba és annak is a másik felén... <#wilting> Úgyhogy most mocsárból átmentem a cordonnak a másik végébe,majd vissza a mocsárba,majd vissza ide a cordon legvégébe! <#phone> Nagyon sokat kell üresben járkálni...2 mondatért átjöttem az egész pályán + a fél mocsáron<#zavart1>
Djuree
üdv!

ma megvettem a játékot.
fel akarok rakni modokat, de csak olyat vagyok hajlandó amivel a magyarítás is mûködik. itt fontos megérteni a szövegeket, érdekel a történet is.
van ilyen mod ami megy együtt a magyarítással? leginkább grafikai érdekelne, de más is jöhet, fegyvermod stb.

Waaaaaagh!

Már van 2.2 is, van benne Cordon, Swamps, Agroprom térképek is, küldetésekkel együtt 😊

http://gsc-game.com/main.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr3&thm_page=1&thm_id=5255&sec_id=19#98130

Itt van minden sorban ami kell(het) 😊
Kontrakcio
amugy, már annyi kifogytam a gémekbõl h újra elkezdem a gémet , eddig nem használtam modot azt normális linket sem tudtam vadászni

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
köszi 😊

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
<#idiota> nem rossz. de nem taléálok használható linket 😄

mcmoha
Nem tudom miert az 1.7 kell, hiszen van 2.0 is. Mindenesetre itt talasz 1.7-et is.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

woy
Kontrakcio
reggelt. A Sigerous Mod v1.7 Repack -et honnan tudnám lekapni?

elõre is köszi 😊

Én már el sem tudnám modok nélkül képzelni a stalker játékokat, ha egyszer kipróbálod modokkal után már üresnek érzed az egész játékot 😊
ozimak
<#worship> Azért én megpróbálkoztam vele! 😊 Van hozzá a GSC fórumon egy topik. Ott össze van már szedve ami kell hozzá,a legutolsó frissítéssel és a fordítással együtt! Jónak néz ki! Bár mondhatni: "Újszülöttnek minden új" Én eddig nem próbáltam soha,már az elején elakadtam,meg kell találni egy halott sztalker testét... De tetszik,hogy beletettek az elõzõ részben lévõ "pályából"! Végre megint tudok úgy Stalker-ezni,hogy újnak érzem 😄
Lényegében igen, új feladatok és mapok, a fõküldetés is megváltozott itt ott. Vannak benne új tárgyak is ha felteszed az addon packot, de én még hanyagolom egyelõre, majd ha lemegy a nagy FIX-Patch áradat 😊 AtmosFear 3 még nincs hozzá, nem tudom mikor lesz.
ozimak
Valaki elmondaná mit tud ez a "Sigerous Mod"? Megpróbáltam lefordítani google fordítóval a hivatalos oldalt de csak annyit sikerült kiderítenem,hogy ha jól látom akkor új helyszínek és feladatok is vannak benne? Eddig a Complete modot használtam,de már kezdem unni 😊 Gondoltam akkor kipróbálom ezt,fõleg ha tényleg ad újat! Köszönöm a választ!
Tedd fel a Complete modot, az egy teljes grafikai tuning mod és ha jól tudom valahol magyarítás is van hozzá
Hecker007
Üdv!
Milyen grafikát javító modokat érdemes felrakni a játékhoz?
Olyanok kellenének amik mennek a magyarítással.

jetblack
Néha ha gondolkodik az ember a jàtékban akkor csodàk történnek. Nekem olyan kérdésem van hogy megoldatò-e az hogy a warez orosz hangot az ereseti steam-es verziòmba betegyem mert az qngol szinkron nagyon ireitál

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

<#banplz>
morphologu
ÁÁÁÁÁÁ wazze ugrani kell<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

morphologu
Sziasztok, mitõl lehet az hogy az oasis-ban nem engedi felvenni a szívét???
Ott van hogy nyomjak F-et de semmi.<#help>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE