S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
A témához: egyértelmû, hogy ismét azzal a jelenséggel állunk szemben, amivel a korábbi stalkerek alap verzióinál, csak ez most nem az nVidia, hanem az ATI chipekhez lett optimalizálva, azért van olyan, akinél jó a képminõség, másnál (pl nálam) meg nem. Az este kiszedtem a ClearSky 10-es patchból a shadereket, és betoltam a CoP gamedata könyvtárába. A kép nagyságrendileg jobb lett, bár a 10.1-es beállítást (legutolsó a listában) nem bírta, eggyel vissza kellett vennem. Sehol egy "interferencia", minden szép, , az FPS kb 40%-kal több, mint addig, ugyanazon beállításokkal, csak ha közel megyek egy anomáliához és látszani kellene már az effektjeinek, jön egy CTD. Távolról nézve megy jól...
Remélhetõleg ha véglegessé válik a program, vagy kijön egy patch, akkor javírják az nvidia shadereket is. Vagy valaki ehhez is csinál egy Float32 modot...
ám ez a 2 kép lemaradt :
Extreme graf, dx 10.1, off topic xml ->> :
<#eljen>#eljen>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ide feltöltöd a képet/képeket és utána a direktlinket kimásolod és itt a
PS:
Ám! Szerintem jók ezek a képek. Ezért nem teljesen értem, hogy mi a probléma velük?! Nem Krájzisz. De ne is legyen az!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Annyi, hogy nem dzsungeles Krájzisz. <#zavart1>#zavart1>
<#worship>#worship>
íme:
Érdekes lehet a szín és a világosítás mert PS-ben kellet utólag világosítanom rajta mert alapból nagyon nagyon sötét képeket csinált!Nem tudom miért...
Nem jó ez így!
Én azt olvastam több oldalon, hogy ez az orosz verzió egyfajta béta teszt jelleggel jelent meg. De azt nem néztem, hogy Náluk már pénzt is kérnek-e érte, megjelent-e hivatalosan?!
Az a gondom, hogy amiket látok screenshot-okat pl. a hivatalos honlapon azok szerintem nem csúnyák. Jútyúb videó részletekbõl nehéz ítélni, következtetést levonni. Amiket beraktatok képeket azok meg amolyan vegyes felvágott volt.
Én nagyon bízom benne, hogy pofozgatnak még rajta, ha máshogy nem hát úgy, hogy rögtön lesz 4-5 patch a megjelenés-e napján. 😄
Ám, azért sem értem ezt az egészet, ui. idén 2db DX11-es game-nek kellett volna debütálnia, ezzel 1idõben vmelyest demonstrálni a DX11 nyújtotta grafikai lehetõségeket. Az egyik a DIRT 2, a másik pedig a Stalker Call of Pripyat lenne. Ez utóbbi csak lett volna.
A DX10-et, 10.1-t a Clear Sky-ban nagyon faszán bemutatták, hogy mit is lehet kihozni belõle. Nem hiába vannak DX10.1-es techdemo-k, melyekben a Clear Sky szerepel. Van még idejük melózni vele, csak tegyék is meg. 😊
<#wave>#wave>
csak abban bízom a mentéseim mûködni fognak mert naon sokat kínlódtam eddig, újrakezdeni meg nem akarom..
xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "E:\GAMES\STALKER COP\S.T.A.L.K.E.R. - Çîâ Ïðèïÿòè\bin\xrCore.dll" at 001B:005BEAFE, xrDebug::backend()+174 byte(s)
a játékban teljesen jó, de ahogy az inventoryra klikkelek felmegy a sarokba, szal nemtok használni semmit 😞
már próbáltam jópár egérrel de semelyikkel sem megy
eh pedig kipróbálnám szívesen
GOOBY, pls
Amúgy ezt az oázis artifactot kinek kell leadni? A Jupiter bázison(ahol az a kocsmaszerüség is van ) el akarta fogadni tõlem a kocsmáros figura de nem adtam oda neki egyenlõre.
Grafikara: engem nem nagyon erdekel a graf, a csikozodas egy kicsit zavaro, de en imadom a stalker jatekokat, szval nekem ez nem mervado :]
1440*900, dx10 kozepes graf, elsimitas 2x-es es megvan a 30 fps. /hd3850, amd x2 6000/
Amúgy meg tetszik, bár kicsit sok a "holtidõ". Az este kerestem 6000 Rubelt anélkül, hogy bármit kellett volna tennem. Elvitettem magam a vasútállomásra, elkezdtem beszélgetni az ott lézengõkkel, majd visszatöltöttem, mert az egyik bejövõ duty-s beállt mellém az egyik asztalhoz úgy, hogy én voltam a fal mellett. Na onnan kijönni nem lehet, a CS-ben elõjött marhaság itt is megvan.
A visszatöltés után nem is mentem oda az asztalokhoz, így sikerült szóba elegyednem Uncle Yar-ral (aki a CS-ban a Freedom gépésze). Beszélgetés közben rádióüzenet, majd teleport egy zombiktól nyüzsgõ "tanyára". Szóltak, hogy maradjak közel Yar-hoz. OK, akkor nem vadászunk a zombikra. Fel a tetõre, video, jönnek a mercek, védjem meg a zombikat. Micsoda freedomos marhaság, mindegy. Korom sötét, alig látok, a puska távcsövében nem tudom megkülönböztetni a zombikat és a merceket. Mire nagyjából tisztába jönnék azzal, ki kicsoda, a zombik leabálták a merceket. Séta Yar-hoz, õ meg ad 6 rugót meg még valamiket...
Nem tudom, lesz-e ebben a részben annyi végigjátszás, mint a korábbiakban...
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb