7720
-
#2347 Szenvedőbe raktam -
#2346 Vagy egy Chimera... -
#2345 Sajnos az óriáskerék csak háttérelem Pripyat-ban.
Állítólag ki lehet valamerre ugrani, de én csak trainer segítségével jártam "kint". Közelről kidolgozatlan a textúra, amin át lehet gyalogolni, de ugye nem is arra készült, hogy közelről lessük :)
CAPS OFF a.k.a. NE KIABÁLJ, MEE' MEGCSAP EGY MODI -
nemet17 #2344 HOL VAN PRIPYATBAN AZ ÓRIÁSKERÉK? -
#2343 A Clear sky is így lenne az igazi "orosz hang + magyar felirat" -
#2342 Dettó!
Magyar szinkron csak rontani fog rajta. -
#2341 Azért toltam össze ezt a verziót, mert számomra az orosz hang + magyar felirat alkotja a leghitelesebb és (érthetőségi szempontból) játszhatóbb variáció.
Számomra ettől teljesebb egy magyar szinkronos sem lenne, sőt De ízlések és pofonok, hisz' így teljes a Világ -
#2340 Hát az nCore-ra fellökött verzióba én beleírtam (user.ltx) és műxik -
sippogo #2339 Igen Ő. Nálam így ment. Nem tudom, talán nem csináltál meg neki valami küldetést. -
#2338 nigtrogen a javitos csávó a yanov stationnál? mert neki se tudom megmutatni :D -
#2337 nekem ez rohadtul nem működik :D SHOC-ba meg a Clear Sky-ba is valamit módosítani kellett mert nem volt jó viszont itt COP-ba nekem egyáltalán nem megy se console-ba se user.ltx-be -
sippogo #2336 Bocsi, elfelejtettem, előtte Nitrogénnek kell a térképet megmutatni! -
sippogo #2335 Zuluval pialni kell. Ájulásig inni, utánna benne lesz a buliban. -
#2334 köszi, akkor töltögetünk :) -
#2333 Ez most az ő által készített 2,6GB-os beépített magyar feliratos verzióról van szó nem a sima magyarításról! (Torrent) -
#2332 lesz az több is :) páran várunk a megjelenésre ;) -
#2331 1000 letöltött darabszám?!
Az faxa :) -
#2330 Tib lassan már az 1000 letöltöt karcolja a munkátok!! -
#2329 aha de hogy győzzem meg? vagy a "térképnek" 2 része van mert csak 1 könyvem van :D -
sippogo #2328 A Janov mellett van a torony, ott lakik Zulu, Öt kell meggyőzni, és szervezni egy csapatot. -
#2327 tudja valaki hogy kell átmenni pripyatba ha megvan a térképem? :D kinek és hol kell leadni? valami toronyról van szó csak hol van ez a torony? :D -
#2326 Nekem az nem tetszik benne hogy nem olyan mint a többi fps ahol ellenfélre tartod a célkeresztet lövöd azt alig kell lövés ember hal.Itt kell nekik elég sok skuló sajna. -
#2325 én meg töröltem, mert nem tetszett, hogy unalmasak a párbeszédek (mindenki néma), és órákat kell gyalogolni, valamint nagyon nehéz célozni.
egyébként nagyon jó a hangulata, de a játékélmény egészen alacsony sajnos. inkább fallout 3 -
#2324 Segítenék,de ott még nem tartok.Stalkereket mindig elég későn viszem végig mert mondtam annyira nem kötnek le.CS-t sem vittem végig. -
strebacom #2323 Én meg játszok, de nem segit senki, most van rá idöm, holnap reggel 6-tól meló.... -
#2322 Én nem iszok, mert nem látom értelmét én filmezek egész hajnalig -
strebacom #2321 Hát megint semmi válasz(#2308)....fasza mindenki iszik mint az állat....csak én játszok..de igazuk van.. -
#2320 A legegyszerűbb, ha a "user.ltx" fájlba írod be a következőket:
bind cam_1 kf6
bind cam_2 kf7
bind cam_3 kf8
Az így elérhető kameraállások: saját szemszög (F6), külső fix (F7), külső szabad (F8) -
#2319 BUÉK!
Ennek az arcnak jók a videói nagyon.
-
#2318 Bocs, nem figyeltem. -
#2317 Ne nekem írd.Én nem szarakodok ilyenekkel.Amúgy se szeretem a stalkereket.
(Optimalizálás és a grafikai világ miatt)
Csak kérdezték azt google-be ami volt első 5be megnéztem és copy-paste ide! -
#2316 Ebben a reszben az F1-F4 foglalt. Az F5 a gyorsmentes, F9 gyorstoltes, ugyhogy csak az F6,F7,F8 szabad. Egyebkent felesleges szarakodni a konzollal, egyszerubb a user.ltx szekesztese notepad-al.:) -
Bulics #2315 Melyik billentyűvel írod be a "_" jelet? mert én nem tudtam beírni a clearskynál csak a shoc- nál. -
#2314 Ezek a Clear Skynál müködtek probáljátok ki:
Type this in the console to bind different views to F1-F3 keys:
bind cam_1 kf1 First person
bind cam_2 kf2 3rd with directional
bind cam_3 kf3 3rd with pan -
#2313 Akkor 2en vagyunk! :) -
#2312 Naaaa erre énis kíváncsi vagyok. -
#2311 Üdv!
Tudom biztosan volt már 1000x, de foggalmam sincs... Külső nézetet hogy/hol lehet beállítani,megcsinálni? -
#2310 Nincsenek letölthető modell modok (Mesh-ek) a játékhoz?
Pl normális AK, meg normális fegyverek, ilyesmi. -
#2309 Az OFF/SPAM/WAREZ topikban már reggel óta ki van írva. Lehet tippelni ki tette fel (köcce G papa) és ki volt a "rilíz" elkövetője -
strebacom #2308 Én is megakadtam, megjavittattam a gauspuskát, a dokumentumokat, és az infót elvittem pripyatba, de utánna nem add semmi küldit???