S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A küldetést valószínû fölvettem, mert a tradernél már semmi új nem jelenik meg egy ideje, ellenben a jel ott van..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor arra megyek, oroszul kezd valaki 3 darab valamit emlegetni. Ide kellene a 3 veles detektor? Van nálam annyi (egyet vettem 2 rugóért) de hiába szórom szét õket, semmi eredmény. Mennék már Zulu-val Pripjatyba, de amíg ezt nem rendeztem, inkább maradnék...
😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Ha a növényzetet jobban megnézed akkor rádöbbensz hogy végül is nem is olyan nagy gond hogy ilyen takony (mert szerintem elég csúnyácska) mivel ez egy sugárfertõzött zóna, amit képzelhetünk úgy hogy a növények is elég szép kis dózist kaptak ezért rohadnak és a nap sem süt olyan sokat ezért van hogy nem zöld a fû, a sok savas, sugárzásos csapadék is eléggé rongálja a környezetet szóval ilyen szempontból teljesen rendben van az összkép!
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Tesztelve és mûködik <#eljen>#eljen>
r2_sun_near 1.
r2_sun on
r2_sun_depth_far_bias -0,00002
r2_sun_depth_far_scale 1.
r2_sun_depth_near_bias 0,00001
r2_sun_depth_near_scale 1.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
egyébként szerintem, nincsenek itt olyan nagy gondok a mostani verzióval se max-on szerintem szép a grafika, és játszható a játék. most meg fogtok kövezni de túl sokat vártok!!!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Magyarul mélységélesség.A távoli tárgyak homályosabbak így olyan érzésed van mintha térben lenne minden.Nagyon jó pofa dolog!
Ha a fegyverbe "belenézel" akkor ki is próbálhatod!Nézz közelebbi és távolabbi tárgyakra és csak az lesz éles amire pont nézel például egy fa ha azt nézed és körülötte minden homályos.
Remélem így érthetõ!
Itt egy példa kép:

http://www.youtube.com/watch?v=r4k9Gsf8PNc&feature=rec-LGOUT-exp_fresh+div-HM
http://www.youtube.com/watch?v=cn5DKFuLCZw&feature=related
Tegnap vettem észre, mennyire hatásos. A Jupiternél vadásztam az ott táborozó banditákra távcsövessel és nem értettem, miért is homályos néha a kép...
És a központokban iszogatnak kajálnak és viccet mesélnek egymásnak <#vigyor>#vigyor>
Nekem olyan CS-osak a screen-ek. Én abban bízom, hogy a megjelenésig csak-csak nem a honosítgatásokkal lesznek elfoglalva. 😄
A grafika, amolyan STALKER-es graf. Rögtön megmondja az ember, hogy STALKER. 😊
Engem inkább így látatlanban az AI szomorít el, hogy azon nem tudnak orvosolni semmit. 😞
(NPC-k unintelligens viselkedése amire gondolok)
Bízom benne, hogy ami most kint van az csak egy optimalizálatlan béta (teszt)játék és a végleges verzión finomítanak majd. Sztetek milyen???
Ne jól linkelte amúgy az oldal jó!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
*** Asus P5Q PRo , Intel Core2 Dou E8400 3.00GHz, 2×2GB 1066Mhz Kingmax + 2×1GB Geil Black Dragon 1066Mhz CL6, Asus Eah4870 512MB DDR5 , Hitachi 80 GB Sata ***
A stalker játékok lényeges eleme, hogy az NPC-k oroszul beszélnek.
Per pillanat DX11 csak az ATI HD58xx-ös szériával érhetõ el. De a HD57xx-ek is DX11-esek lesznek.
*** Asus P5Q PRo , Intel Core2 Dou E8400 3.00GHz, 2×2GB 1066Mhz Kingmax + 2×1GB Geil Black Dragon 1066Mhz CL6, Asus Eah4870 512MB DDR5 , Hitachi 80 GB Sata ***