7720
-
#2387 /r2_sun_near 1 -
#2386 én simán xp-n használom (most már) :) -
#2385 Van aki tolja itt a Tib féle verziót (nem csak a magyarítást használják hanem a teljes egészet amit ő tett fel netre)?
Az érdekelne nekik dx11 illetve dx10.1 és dx10 modok választhatóak-e a menüben?
Mert magon már írtak páran nekik nem lehet dx10 modokba állítani nincs ott a menüben! -
#2384 Meg mi a rák van!
Feltettem azt a magyarított verziót azt megint nagy körben sötét van az emberem körül!
-
#2383 Azzal nem lehet valamit babrálni hogy a fű ne csak 10 méteres körben legyen körülöttem hanem mindenhol vagy nagyobb körben?Valamit átírni vagy ilyesmi? -
#2382 Szerszámügyileg nézz szét itt: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1239899944&no=1954]HSZ #1954[/URL]
Újrakezdtem és Creek fűrésztelepen sikerült egy helyre koncentrálnom a gyilok ténykedésemet:
-
#2381 Köszi
Nagy nehezen megtaláltam... (fent a rácsnál van egy ajtó azt nem láttam...)
Még annyi, hogy szerszámok hol vannak jupiterben...? kicsit nagy... -
bat777 #2380 köszi te na've :) köszi -
#2379 OMG! Az elsőt Én sem tudtam.
-
#2378 Azt jelentik hogy a sisakod a ruhád és a fegyvered sérült!
Van a szerelő az meg tudja neked javítani! -
bat777 #2377 -
bat777 #2376
erre vagyok kíváncsi, h ezek a zöld karikákban lévő jelek mit jelentenek... vagy, h hol találom meg őket. -
tom2004 #2375 A Jupiter legnagyobb épület (majdnem négyzet) délnyugati sarkában van a bejárat, ott le kell menni az alagsorba, és menni - menni míg a helikopterhez érsz.
A gáztartályos ládához két kulcs kell, az egyik a gk konvoj délre utolsó kocsijában van, a másik az északi leszakadt rész alatt egy gkban. -
Mr. Perfect #2374 THX!!! megvan... -
#2373 Még valami gázt tartalmazó ládát hogy lehet kinyitni? -
#2372 Jupiter gyárba hogy tudok bejutni? Hátul a szerelőüzemben találtam dokumentumokat (meg kiürítési ters stb. azokat eladtam már) aztán egy kis épületben találtam egy dokumentumot ami "bizonyíték az aalgutra" De helikopterhez nem tudok bejutni körben szögesdrot mindenhol :S
meg még egy pont van abban a csarnokban ami elérhetetlen számomra...
-
strebacom #2371 Jelzi a térképen, a kitörés kezdetekor megjelenik... -
strebacom #2370 Igen én is igy értettem, nagyon jó a történet, de ClearSky-hoz képest nulla a graf....
Bár lehet csak beta... -
Mr. Perfect #2369 Kitörés elől hova lehet elbújni? Még a legelején vagyok a daruk környékén de akárhova bújok mindíg kinyiffanok. -
#2368 De, a story az okés, de a kivitelezés trehány. -
#2367 Nincs ez összecsapva csak te kapkodtad el a játékot! -
strebacom #2366 No végig is toltam ennyi volt....hát nagyon össze van csapva...ez már nem a régi stalker.....
Esetleg a stalkerhez lehet valahonnan pályákat(map) letölteni, mint a crysishez??
Egy linket megköszönnék...
-
strebacom #2365 Majd odajutsz... -
#2364 Nálam Seven x64 és DX11. De ahogyan írtam az Off Topic-ba Pripyat-ba még nem vagyok.
-
strebacom #2363 Lehet a win64 vagy a dx11?? -
#2362 Nálam az "orig" orosszal sem volt soha ilyen hiba... -
strebacom #2361 Tényleg jó hogy magyar, viszont nálam okoz hibákat, az összekötö videók betöltése elött, elsötétedik a kép, mert hogy töltené a videót, de nem csinál semmit, viszont ha a magyarítást kiveszem(gamedata mappa), akkor tökéletesen betölt a videó, utánna visszateszem a magyarítást és tolom tovább....hogy ezt mi okozza nemtom, de az origi orosszal és a Tib féle verzióval is ez van....Ja és ez nem az elején fordul elö, hanem mikor már a Pripyat-os pályákat tolom...
-
#2360 Meglepően könnyű volt kinyírni mindenkit pedig voltak atomruhában lévő szarzsákok is. Régebbi stalkerekbe ekkora bagázst nehezebb volt elintézni.
De itt beálltam jó helyre azt ott mozogva ledaráltam őket a kis pisztolykámmal. -
#2359 kérdezz meg egy politikust :) -
#2358 A legegyszerubb ha kinyirod az egesz bandat. -
#2357 Akarom mondani ellopni.. -
#2356 Valaki nem tudja, hogy hogy tudnám a szennyvíztisztítóból a laptopot ellponi? -
#2355 Bizonyos részeknél mindig, ill. időközönként is kidobál x-ray enige-s hibával...
mitől van ez? lehet vele valamit csinálni?
A "poén" az, hogy feltettem cleat sky-t is annál is ezzel a hibával szívat...
9500gt -em van, meg win7 32bit-es
(csak mert elötte 7600gt-vel xp-n toltam clear sky-t és sose láttam még ilyen hibaüzit) -
#2354 Áhhá! Értem. -
#2353 már lejött, holnap megnézés lesz ;) -
#2352 Persze, a tippek is magyarul vannak, csak a betöltési háttérképre értettem, nem rajzoltuk át a játék címét rajta pl. "Pripjaty hív"-ra. -
#2351 Hát, a radioaktivitás jel azt jelenti, hogy radioaktívan veszélyben vagy.
A batyus fitnesztélapó pedig hogy túlterheltség van súlyban (max 50kg)
Sárga: Figyelmeztetés.
Narancs: Hatása alatt vagy.
Piros: Veszélyes szint.
Ezen kívül nincsen más azthiszem. A zöld skála a térképen hogy mennyire látnak téged.
A kék hogy mennyire vagy zajos.
A szám a körülötted lévő stalkerek/banditák számát mondja meg.
A kajákat és medkitteket meg F1-F4 be tudod állítani.
-
#2350 Windows 7 alatt:
c:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Call Of Pripyat\ -
#2349 Hova teszi a játék a mentéseket ?
Nem találom őket sehol -
bat777 #2348 hali, én most kezdtem ma ezt a részt. jobb oldalt alul ahol az élet van meg ezek, afelett megjelennek sárga jelek ikonok, rájöttem, h a villa kanál, az azt jelenti, h enni kell. de a többire nem jövök rá... nem tudnátok segíteni, h ezt honnét tudnám meg, h mi mit jelent.. köszi