S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is elnézést minden Stalker fentól.
Az elsõ játékban mi magunk vagyunk Sztrelok???
Szerintem a grafikával sincs baj nekem maxon (hd 4850 amd athlon 2x 6000 + 4gb ram) nagyon szép. Persze olyan sose lesz mint ahogy azt a Prezentációban bemutatták.(csak reklám)
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Na mindegy talan ujra betoltok egy mentest es jobban kivesezem azt a Pripyat-i palyat es remenykedem hogy lesz STALKER 2 aminek talan jobb lesz az endingje.
Hol található az a kontíner amibe valami mérget kell metalálni az elsõ pályarészen kaptam a küldetést?
Az Oázist merre van vagy mit kell azzal a küldetéssel csinálni?
Odaadtam az ismeretlen fegyvert az elsõ pályarészen található technikusnak ugye az majd fog szolni mikor kell értemenni?
Köszönöm!
Ne haragudjatok tudtok segíteni? Pripyatba mikor monolithes tagokat legyilkoltuk valami könyvtárban akkor azután hova kéne menni? Mert nem kaptam feladatot! Elrõe is köszöm és bocsi a kérdésért 😊
Üdv mindenkinek!
Köszi szépen, csak a szememet nem verte ki .
<#whatever>#whatever>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Nem találom a mentéseket hová teszi ?
Ez az a csóka és ez az a küldetés :
<#wave>#wave>
Ez itt fent már Pripyat végre ^_^
Kicsit csalódtam. Azthittem nagyobb élet lesz ebben a városban ...
(az eddig látottak alapján teljesen kihalt az egész 😮
mert ebben angolul dumélnak a karakterek..
2.két emberrel már el tudsz indulni de minél több annál könnyebb az átjutás.. és mindenképp a jupiter-ben keresd annyit elárulok egyik a laborban... másik a midsummer bázison.. segíts nekik õk is fognak... khm.. khm..
4.mindkét calibration toolkit pripyat-ban van ott keresd OLD BWC épület,departmen store..a creek-i részeges tradernek és a jupiteri tradernek kell odaadni
lenne nekeem is par kerdesem:
1.hol a francba talalom meg azt a Gingerbread artifactot amiert az egyik tudos rinyal?
2.Hany manust kell osszetoborozzak,hogy elindulhassak Pripyatba es hol talalom meg oket?
3.Ahoz hogy Pripyatba mnejek le kell csereljem az exoscheltonomat SEVA suitre?nem lenne igazan jo<#szomoru1>#szomoru1>
4.Ha talalok majd valahol calibration toolkittet -allitolag midsummerben is van egy a Jupiter gyar teruleten - azt melyik technek kell atadni?
Elore is koszi a valaszaitokat
A gépész megmondta, hogy akkor juthatsz át Pripjatyba, ha szerzel egy teljesen zárt rendszerû ruhát, olyat, amin nem külön sisak van. Ha odamész a kereskedõhöz, láthatod, hogy árusít SEVA-. Na az megfelelõ lesz...
A bloodsucker támadáskor átkarol, kiszív némi vért, majd elenged. Szerencsére leszokott arról, hogy láthatatlanul (és sebezhetetlenül) ücsörög valamelyik sarokban, így észrevehetõ és eliminálható. Ahogy elnéztem, gyakran "költöznek" egyik helyrõl a másikra...
A kutyok torokra támadnak felugrásból. Elsõ alkalommal eléggé ijesztõ egy tátott pofával feléd repülõ blöki.
A snorkok gyakrabban ugranak, mint korábban, a chimera teljesen nagymacskaszerû lett, hatalmas tigrisugráaokkal támad.
A pseudodog látványos ugrással jeleníti meg a 2-3 "pszeudo" kísérõjét, ha figyel az ember, azonnal látja, melyik a valódi, nem vergõdik a lidércekkel.
A dwarfok és a pseudogiant nem sokat változott, bár ez utóbbi, amikor már eléggé sérült, érdekesen vonszolja magát.
Kár, hogy a poltergeist csak úgy eltûnik, ha kilövöm.
A controller túltengés kissé idegesítõ volt helyenként, szerencsére az agyzavaró hatása kisebb sugarú körben érvényes, mint a ShoC OL-ban.
Pripjaty felé a szökevények vezetõjét kértem meg, hogy kísérjen el, de már az elsõ két snork kinyírta Zuluval együtt. Érdekelt volna, ha eljut az ajtó kinyitásáig, harcba száll-e a volt haverjaival, vagy ellenem fordul.
Megjegyzem, a korábbi berögzõdések mûködnek nálam is. Amikor a freedom fõnök kijött hozzájuk (bár elõtte ugye azt mondta, hogy monolitost csak a célkereszben akar látni), automatikusan oda álltam a volt monolitosok fõnöke mögé egy fejre célzott sörétessel, hátha meggondolják magukat a "túlélõk"...
Már van egy fõküldim pripyatban is (valami b 28-as koordináta vagy mi a pék, de hogy hogy jutok át oda arról fogalmam sincs de majd körülnézek ha hazaértem. <#worship>#worship>
2.menj nyugodtan tovább a játékkal, menj át más pályákra,(ha egyhelyben maradsz soha) majd szólni fognak mikor mehetsz vissza a creek-re érte.
(ha jól érettem két lehetõség volt: eladom neki vagy csak
megnézheti. Hát én eladtam. azthiszem úgy hétezret adott érte 😄 )
Más: Megsztereztem végre a 3 veles detektort és le is adtam a
bunkerben annak a bizonyos illetõnek. Ok, jött egy üzenet, hogy
húzzak a hajóban lévõ kereskedõhöz mert valami akció van. Elmentem
de nem történit semmi extra... nem adott semmit sem csak valami
olyasmit makogott hogy várjak... Már aludtam vagy 80 órát de semmi
nem történt ... wtf ?
<#help>#help>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
CS: mercenary (zsoldos) vagy, aki ha jól megfizetik, bárki kiszolgál, ráadásul a saját érdekében is Sztrelok nyomába kell erednie, mert valami genetikai furcsaság miatt, a Sztrelok és kis csapata tevékenysége nyomán felbolydult Zóna kitörései szép lassan ivégzik az idegrendszeredet, ha nem szünnek meg.
ShoC: A CS végén "kiütött" Sztrelok vagy, akit a CC elfogott (miután a CS-végén a karakter lelõtte róla a pszivédelmet), saját céljaira átprogramozott (a CS végén a tv-ken sugárzott mûsorral) és kiküldött a zónába. Kis zavar támadt az erõben, mert, Sztrelok kapta azt az utasítást, hogy a CC tevékenységét oly nagyon megzavaró Sztrelokot elintézze.
CoP: a CS ideje elõtt egy 5 helikopterbõl álló katonai csoport hatolt be a zónába, kerestek valamit. Az összes helikopter eltûnt, lezuhantak, a személyzetrõl nem tudnak semmit. Beküld a sereg, hogy kiderítsd mi történt. Aközben felfedezed a Duty, Freedom frakciók csíráit, szembesülsz a Monolith frakció létezésével és az FN2000-es puska létezésével. Megtalálod a lezuhant helikoptereket és a megmenekült személyzetet és segítesz kimenekíteni a katonai kontingens maradékát Pripjatyból. Közben értesülsz Sztrelok létezésérõl és arról, hogy megpróbál bejutni a Zóna közepére...
Ez utóbbi csak feltételezés, mert annyira nem értek oroszul, fõleg, hogy csak a vége elõtti rádióüzenetben hallottam róla, nem volt feliratozva.
1.) CS: Stalker vagyok, nem Strelok
2.) SHOC: Strelok vagyok
3.) COP: Ebben ki a karakterünk?!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Annyira nem rossz. Épp a végsõ kitörés közepe felé hagytam abba az este.
A végén szépen elmeséli, hogy a CS idejére hogyan rendezõdtek el az itt megismert emberek, frakciók a Zónában. Sztrelokról már az evakuáció elõtti hosszú rádióüzenetben is beszélnek, amennyire megértettem.
High Ambient Occlusion
És ez lett tovább fejlesztve!A játék már a DirectX 11-es újabb és jobb változatot használja!