7720
-
#2707 "Most ujra jatszom, baromi lassan"
1.) séta;
2.) guggolás;
3.) mély-guggolás
-
#2706 Valami miatt nem szunt meg a zona. Sajnos nem figyeltem mi is a magyarazat, meg a vegen Strelok se mondott semmi lenyegeset talan mert par dolgot kihagytam.:( Most ujra jatszom, baromi lassan es probalok minden mellekkuldetest megcsinalni.:)
Kozben talaltam FAQ-ot.:D Hatha segit masnak is.;) -
#2705 akkor is vége, mert megszűnik a zona. ".. az ég kitisztul, a fű kinő...". :)
szóval ezek szerint az időben is törés történt, és visszatért önmagába ;) -
#2704 Itt kiderul, hogy nem halt bele.;) -
#2703 viszont shoc-ban, ahol te vagy strelok, vége van, mert rendet rak vagy belehal, tehát a cop-ban már nem lenne :))) -
#2702 Jar apon en is meglepodtem, hogy ilyen fiatal, de az angol neve "uncle Jar" ami nem okvetlenul oreg.:D Akar egy 5 eves gyerek is lehet a nagybatyja valakinek.
A zsoldos a CS vegen szerintem feldobja a talpat, Strelok viszont elve marad, csak agymosast kap. A feljegyzes amit itt talalsz meg az agymosas elott irta.:) -
#2701 ettől azért picit kuszább a dolog :)
ha a sorrend cs-shoc-cop, akkor hogy lehet ilyen fiatal Jarapó?
vagy,
strelok említi az utána küldött zsoldost, aki te vagy (cs), shoc-ban viszont te vagy strelok :)
szidorovics még itt össze sem lopta a vagyonát, amiből kereskedni fog :)
-
#2700 A 4es helikopter mellett hol lelem meg az elektromos zavarót ? -
#2699 SoC utan jatszodik.;) Ha nem forditgattak volna ossze-vissza a neveket, konnyebben felismerhetoek lennenek a regi ismerosok. "Jar apo" a Freedom technikusa volt a CS-ben, a tudosok technikusa (Novikov?) a CS technikusa volt es ezt el is meseli ha kerdezed. Nimble a fegyverkereskedo is regi ismeros, CS-ben vagy SoC-ban volt vele kuldi. Ha Strelok iratait olvasod meg sajat magaddal is talalkozol.:D (Emliti, hogy az utanakuldott zsoldost sikerult felrevezetnie.) A stalkerek emlegetik Szidorovicsot is.:) -
grimm13 #2698 Hát pl.: a SoC és a CS-hoz képest mikor játszódik nekem mintha "Jár apó" neve is ismerős lenne de nem jut eszembe honnan vagy ott vannak a levelek Agyartól és Sterloktol azok hogy kerülnek oda meg ilyesmik ..... Úgy nagyjából él bennem egy kép az egészről de nem vagyok biztos benne :D -
#2697 amugy ha valakinek kell a hangtompitos automata sniper, ottvan zatonban a bal felső sarokban kb, van ott egy széttégett falu, és az egyik ház tetején van, asszem a sarokban, de alig látni csakha közelmész :) -
#2696 nemértem a kérdést, de mennyivel jobblenne ha a küldetésben lévő dolgokat lehetne multiban játszani :) -
grimm13 #2695 Valaki elmagyarázni az eddigi részek és a cop összefüggéseit :D -
#2694 lehet a win7-nél vagy vistánál kell bejelölni az ikonban a kompatibilitásnál a 2 kockát, vagy uj driver, de akkor az elején mitől ment mondjuk, hát sztem a kompatibilitás -
cseneles #2693 Hi All!
Mentés visszatöltéskor egyszercsak fekete képernyő!:( Ha új játékot kezdek akkor betölt.. azóta a mentést nemtudom betölteni eggyiket sem!!
Valaki erre valamit?
verzió jelenleg v1.6.01 -
#2692 Az elso palyan a barban egy ladan ul egy stalker. Vele beszelj es csinald vegig a kuldeteseit, a vegen meglesz a "vampir".;) Ez az a stalker akivel ejszakai vadaszatra mentel (ha mentel?).
A csatornarol fogalmam sincs.:) -
grimm13 #2691 Vagy kitárazni és otthagyni ahol van vagy kitárazni és berakni a ládádba ... -
hemmis #2690 Sziasztok azt tudja valaki hogy azokkal a fegyverekkel amik túl le vannak amortizálva ahoz hogy el lehessen adni mit érdemes kezdeni? -
Elgrecco #2689 Köszi!
Még 2 kérdésem lenne.
1 miféle vámpirgyerek van a játékban? én nem találkoztam ilyennel
2 lementem a szenyvíztisztítónál a csatornába, de nállam nincs ott az a HK sniper puska (ennek mi lehet az oka?)
Bocs ha már kérdezte valaki (nem találtam) -
#2688 Tüskevárral játszol?
Egyebkent: #2580. -
Elgrecco #2687 Üdv Urak!
Nem tudja valaki hogy Bütyök-öt hol kell megtalálni miután meglép a stukkerrel?
Aki esetleg nem tudná miről beszélek:
Kell rendelni egy pisztolyt a rendelős csávótol a hajón amit aztán elkér bütyök..... -
#2686 Imádom ezeket az igazi zombi embereket, akik csak vannak, de nem gondolkoznak... -
#2685 Zeton, jobb alsó sarok. -
#2684 Amugy, megtalálltam a vámpirgyereket, és kaptam 100.000.- rubelt :D
és nyomozo kitüntetést :D -
#2683 a tudósok adják az oázis feladatot
a labor témát meg a feladat jelzi nem? -
#2682 Helló
Honnan tudom meg, hogy hol van az oasis? (Már megtaláltam egy videó alapján de kivel kell beszélni, hogy megtaláljam?)
A piros kártyát az X8 laborhoz hol kell használni, vagy hol van az x8 labor? -
#2681 Csak egy lada amihez 2 kulcs kell. Ott van a lada is, ahol a kulcsok voltak.:) Nezz korul jobban.;)
Egyebkent ha elolvasod a szinten ott talalt dokumentumokat, kitalalod mi hol van.;) -
K kutya #2680 Sziasztok! A vérszopó fészek kifüstöléséhez kérnék segitséget!A hídnál megtaláltam a két kulcsot csak azt nem tudom,hogy hol vannak azok a ládák amiket ki tudok velük nyitni? -
#2679 gömböcgyerek a latrinán XD
rájött a kitöréstől a cifrafosás XDXDXD -
#2678 nektek van ilyen sisakotok? :)
-
#2677 borotválom yodamessterrrt XD -
jetyke87 #2676 S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat - Hamachi Szerver
Mi is ez? >> Többjátékos (Multiplayer) módhoz Hamachi szerver
Jó tudni >> Játék verzió: mindig a legfrissebb (jelenleg v1.6.01) Hamachi szerver verzió: v1.0.3.0 Lokalizáltság: World Wide (nem feltétlenül csak magyaroknak)
Szabályok >> Tiszteld a többi játékost! Igazságos (fair) játék! Csalás = Kitiltás
Hama szoba neve: STALKER-CoP
Hama szoba jelszava: 123
Hama szoba neve: STALKER-CoP v2
Hama szoba jelszava: 123 -
#2675 -
#2674 Ühümm. -
#2673 A zöld bársonyos asztalon... -
SovereignX #2672 Előbb tudjam le az első küldetésüket? -
bgabor #2671 A katonák főhadiszállásán lesz majd. -
#2670 Lesz majd vezető -
SovereignX #2669 Most jutottam el Pripyatba. Hogy lehet majd vissza menni? Lesz itt is egy vezető vagy...? Mert egyenlőre ilyen nincs és a jó cuccaim ott maradtak Jupiterben. -
#2668 Akkor hol kell használni a kártyát?