S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
STALKER kifejezés oroszoknál vadászt és túravezér furcsa keverékét alkotja, valamiféle túlélõ mester, de fegyveres vonatkoztatással.
Sajnos ehez orosznak kell születni, hogy átérezd a dolgot 100%ig.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Fordítgattam egy mondatot ide oda oroszról magyarra, onnan angolra, meg keverve.
Eredeti mondat: "Én egy Stalker vagyok"
Variációk.....: "Cserkész én vagyok"
"Vadász vagyok"
"Én vadász"
"Vadászom"
és ez így megy addig ameddig "Vadat cserkészek"
Wtf?😛
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Szóval csak így tovább kedves ukrán fejlesztõk, várjuk a második részt! <#eljen>#eljen>
az exoskeleton cuccnál mindent enged fejleszteni, kivéve a 2odik sor utolsó két lehetõségét. azt írja nem megoldható! mit szúrtam el? mert nem azt írja hogy tool ill. technika kell. Egyszerûen nem engedi! 😞
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
csak elírták másik fórumban...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Németeknél már német szinkronnal?!?!?!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Pripyatban a book shopban hol találom meg a szerszámokat?
egy órája bóklászok és semmi <#falbav>#falbav>
Feljavítgattam és modolgattam az armorom, de mikor juthatok fekete-piros stalker cucchoz, és hol találok jobb modoláshoz eszközöket?
A oakpine vagy pineoak anomáliától délre hever a fûben , creek pálya fenöfák meg valami bokrok közt
Nem tudnád pü-ben elküldeni, hogyan kell?!
Hiába írom be ami a makróknál szerepel nem jelenik meg a lejátszó... <#szomoru1>#szomoru1>
1ébként: Köszi! <#worship>#worship>
link
Fasza! <#zavart1>#zavart1>
bind cam_1 kF5
bind cam_2 KF6
bind cam_3 kF7
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Ez teljesen jól mûködik!Csak nem telepíteni kell hanem a data fájlt ki kell csomagolni!
Na de ennyit a warezról! <#ejnye1>#ejnye1>
valaki linekelne nekem egy müküdö game torentet mert az off topik halott ingyenes oldalt, már sokat leszdtem de mind rosz volt
#on#
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
bind cam_2 KF2
bind cam_3 kF3
höhö.
Az AS Val például több mint másfélszer akkorát sebez, és alapból hangtompítós.
Közelre pedig a dobtáras Striker shotgun a király, automatára upgradelve.
linket szeretnék kérni a bugfix.exe hez ami orvosolja a fagyást mikor visszatérnék Creek be!
Köszönöm!
Illetve gamecopyn van 3 db, melyiket kell leszednem?
Szep kilatasok nem mondom<#mf1>#mf1>
Ami az ejellatast illeti Exoskeletonnak van beepitve ejellato rendszer,tessek lovet aldozni ra es megoldodnak a dolgok,nembeszelve arrol hogy sokkal jobban ellenallsz az ellenseg loveseinek is ebben a szep "oltonyben".<#vigyor3>#vigyor3>
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Kicsit értelmesebb hasalásnak fordítani mint mélyguggolásnak, nem? vagy te tudsz guggolni és mélyguggolni is? <#wink>#wink>
A sisakba vásárolt infrared scanner miben jelentkezik? Megvettem jó pénzért és hiába nyomom be az éjjellátót, semmi különbség. Saját gombja meg nincs.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem marha kiábrándítóan lettek megvalósítva a különbözõ, sniper távcsõbe vehetõ mütyürök. Kitûnõ ötlet volt, de marhára kiábrándító volt, mikor kiderült, hogy a hangzatos "auto-targeting system" ugyanaz, amit a sima távcsõ(5-ös gomb) alapból tud.
Más. Találkozott valaki a játékban csõ alá szerelhetõ gránátvetõkkel, amik az elõzõ részben is voltak? Nemhogy M203-ast és GP-25öst nem láttam egyetlen kereskedõnél se, de egy fia gránátvetõs gránáttal se találkoztam a játékban(pripyatban járok). Pedig ugye a Bulldog automata gránátvetõ is ilyenekkel tüzel, plusz ugye a Tunder gépkarabélyon is ott figyel gyárilag a gránátvetõ. Hová a francba lettek?
Végül pedig találtam egy kihagyhatatlan helyet Pripyatban, ahová melegen ajánlott ellátogatni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Unfortunately it isn't as simple as that. If like me you like to bind 'sprint' to the shift key you will have a problem. The controls menu doesn't give you the option of rebinding the low crouch key for some strange reason. So if you have given the shift key to any other control then you won't be able to low crouch. If you want the low crouch back just go into the controls menu and set the controls to default. Sprint will be back at x then and low crouch will be the shift key.
Azért kéne mert a jupiter gyárban csak úgy tudnám megszerezni a fine toolst ha átbújok a csövek alatt, de guggolással nem engedi. Viszont láttam a youtubon, hogy meg lehet csinálni. Szóval hogy kell?
Se a menüben, se a contols fileban nem találtam "low crouch"-ot.(az elõzõ részekben így hívták)