S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiír valami orosz szöveget és ennyi...
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ha teljesíted a valed detektoros küldetést a skadovszkon fogod megkapni a "tökéletes detektort" ahogy írja a szöveg h azzal kutasd át a területet. Ha megvan akkor menk vissza addig nem látod az anomáiát.
A Hunk of meat a Jupiter melletti (balra) anomáliában lesz, lent abban a betonteknõben, ahol mindig mutánnsok rohangálnak. A másik passz..
Gausst lõsz magadnak Pripyat ban.. he he
Akkor most nekem help vki pliz!
Sultannal mihez kell kezdeni? már minden feladatot megcsináltam, csak ez a kopasz köcsög nem áll velem szóba.
Lehet h a legelején nem kellett volna feladat nélkül kinyirnom a csávót a hajóban? ahol 2 compasst találtam..?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"SAM volkhov" terület: Ha valakinek van ötlete, kérem árulja el, hogy mit jelent ez az orosz üzenet! Gondolom az ok, hogy miért nem tudok vagy hogy hogyan lehet bejutni...
"Cooling Tower" terület: A keresendõ anomáliát az egység legmagasabb pontjáról látom velem egy vonalban jelölve a térképen. Vizuálisan semmit nem látok és a Vales, Response vagy a Bear detektorok sem jeleznek semmit... Mi a teendõ?
"Bunker Scientists" terület: A 2 relikviát ("Hunk of meat" és "Gingerbread Man") merre találom?
Survivor "Monolith" küldetés: A bázisnál senki nem akar segíteni, Yanova-t meg nem találom ott... Kihez forduljak?
weskerrebort: Honnan kerítetted a Gauss-t?
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Azonban más warez verziót Én nem ismerek, csak az önkicsomagolós fajtát.
Sorry a kicsiny warez-ért!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Ez most az 1.6.0.1-es patch lenne már?!
Vmit letöltöttem itt a melóhelyen, de game az nincs... Oroszul már csak enni; inni; aludni tudok. 😄
Hozzáteszem, keményen meg kellett dolgozni azért a Quick save-ért is.
Szóval...
"A játék közbeni megakadások a MACem hibája, vagy még mindíg a motor csinálja?"
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
A verseny arról szól, hogy hol az egyik, hol a mésik szerez némi elõnyt. Egy éve az ati "volt padlón"...
De ez itt amúgy is off...
Most nyomultam be Pripyatban a laborba. Nemegyszer majd eldobtam az egeret vazze. Ezek tudnak odalent paráztatni. Megnyugtató hogy a gauss puska még a törpicsegek pajzsát is átszakítja 😊
A frász kitör ettõl az atmoszférától 😄
IMÁDOM ezt a gamet!!!!
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Hogy miért? azért mert <#nezze>#nezze>
nagyon kevés a valóságalapja az iménti hozzászólásodnak szeréntem.
Annyi igazság van benne hogy nem szép dolog egy padlóra került
ellenfélbe még egyet jól belerúgni mondjuk fejbe <#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
de itt be is fejeztem az offot!
ON:
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Nem nyanvadt NVidia. Mindkettõ cég kimagasló eredmnyeket ér el. Hogy meik a jobb, az játékfüggõ. Mindkettõnek vannak csúcskategóriás modelljei, ugyanannyira erõsek, szinte ugyanaz a technológia is.
AMD ATIval ha jobban fut, hát tegyék rá aztm de ne nyamvattazzad le az Nvidiát mert ez vitaforrás, másrészt minek.
Létezik az, hogy mindent maxra húzva a kézben tartott fegyverek textúrája olyan, mint a ShoC-ban mindenféle patch és MOD nélkül?
Íme a borítóterv:
(Nálam eddig ezügyben a CS viszi a pálmát.)

Captain Sonar 2024 Remake
The Truck Is My Life
Épp most érek lassan a CS végére, jó volt / szép volt, de ha sok újdonság nincs a Pripyatban, akkor hanyagolom kicsit a Stalkert (pont úgy ahogy a SoC után mostanra vettem rá magam a CS kipróbálására 😊 )
A Stalker sztem frankón emészhetõvé tette a koncepciót ami a könyvbõl jön.
Eszméletlen hangulata van. A filmet leszedtem de még nem láttam, itt is a kívánságteljesítõ van középpontban?
SaGa pedig jól mondja, a Tarkovszkij féle STALKER az eredeti, abból indultak ki a fejlesztõk egy sci-fis útvonalon, kihasználva Chernobyl katasztrófáját ami agy örök seb a történelemben. Szerintem zseniálisat alkottak. A filmben a Zóna tényleg nem ottvan, hanem valahol máshol, de kb úgyanúgy fest a téma. Persze sokkal sûrûbb növényzet, és precízebb, mert nemtudnak normális pályát építeni az orosz fejlesztõk.
Gondolom az engine miatt fõleg.
Az eredeti filmben anomáliák "voltak", azértis dobáltak csavaranyákat pólyával, amit a játék apacsavarokkal utánoz. Találó, nem?
Nomeg a Zónának ott valamiféle lelket, egyént tulajdonítottak, amitõl meg is õrült a túravezetõ srác. A kornak megfelelõ sci-fi volt.
De mit meg nem adnék egy egy jó kis STALKER filmhez, a játék elemeivel...
A Zóna mint olyan, ebben a mûben "született", bár ott nem az erõmû környékén, hanem a Földön sokfelé létezik és nem tudni hogyan jött létre. Talán a földönkívüliek, talán a természet...
Az anomáliák, az artefactok, a kívánság teljesítõ (szoba) és a csavar használata a könyvbõl való, a többi a GSC fejlesztõk ötlete...
És a MOD alatti HSZ-ekben sem írja senki, hogy lenne ilyen problémája.
Esetleg keress rá Windows-ban a régi kiterjesztésére a C:\-n.
Vagy pakolj vissza egy másik nyelvi fájl MOD-ot és ments. Ha jó a logikád, akkor azt a régi helyére kell, hogy tegye.
PS:
Szerintem a STALKER szó, vagy mozaik szó fordításának zéró értelme van. Kb. mint a Terminator = Halálosztó.
<#rolleyes>#rolleyes>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
<#confused>#confused>
Teljes cikk
The Truck Is My Life
Scavengers, Trespassers, Adventurers, Loners, Killers, Explorers, és Robbers.
Itt a cikk is:
STALKER: A cím jelentése
A hivatalos oldalon megjelent a S.T.A.L.K.E.R címének magyarázata. A következõket jelentik a betûk: Scavengers, Trespassers, Adventurers, Loners, Killers, Explorers, és Robbers. Hogy ez miért volt akkora titok és mivégre tartotta lepel alatt a THQ, majd kiderül a lassan boltokba röppenõ játékból. Mindenesetre elég buci spoiler.
Thx, TnS!
(Ja és bocsi hogy csak így belepofáztam ! )
The Truck Is My Life
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Abban segítsen valaki, hogy a gázt tartalamzó ládát hogy nyissam ki. HOl a kulcs, vagy vmi feszítõvaslángvágóflexfûrész.