S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én végigvittem a CS-t de nem emlékszem már rá 😄 próbáld meg a CS fórumban 😄
berczely
Én végigvittem de nem emlékszem melyik rész is ez!
Esetleg bõvebben?Melyik terület?<#fejvakaras>

Próbáld meg esetleg a megfelelõ fórumban. Ez nem a Clear Sky-é. Annak van sajátja...
Max szerencséd van, ha valaki végigvitte. De javaslom, hogy a megfelelõbe írjál.
RoyalPredator
ELakadtam mán megint Clear Skyba.
Kiirtottam a raktárépületet, a moddal benyomtam oda pár embert hogy ne foglalják vissza 2 percen belül a fosztogatók, és most minden a miénk...
De nincs küldim, csak h tlaáljak megvgay 6 fejlesztést...
Idea?

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

mcmoha
A francba! Sok a sor.😄 Szoval a vegen nehezen olvastam el a szoveget az orosztudasom meg az evek soran jocskan megkopott.<#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha
Aha! Akkor mar ertem a dolgot.😊 Mindig o halt meg eloszor az atkeleskor.😞 Ahogy irtam (nem csak en) a feher betuk szurke alapon az en monitor roncsolta szemeimnek mar nem igazan smakkol.😄

Zulu csak akkor kap Plecsnit ha meghal, valamiféle poszthumusz kitüntetésrõl beszélnek amit Voronin tábornoktól kap a Duty vezetõjétõl (SoC). Abban az esetben ha meghal az átkelés közben, vagy nem mented meg Prypriatban az iskolánál. (Ha oda se mész akkor is meghal). Nekem ha jól emlékszem a végén egy Duty-s osztagot vezetett a zóna közepe felé, vagyis túl élte.
mcmoha
En jol elqrtam, mert a teljes csapatom odaveszett a pripyat-ba vezeto uton.😄 Szoval lattam, hogy meghaltak.😊 (Pedig ketszer is nekiindultam a kuldetesnek de mind ott maradt.)

KranaZoli
Nem írta, hogy poszthumusz kitüntetés?! 😄
Te láttad Zulu-t meghalni?! 😮

Én csak 1xerûen azt vettem észre, hogy nincs már Velünk amikor átkeltünk Pripyat-ba. 😊

#1797:

Lehetõséged van megnézni egy Pripyat-i térkép részletet amolyan madár távlatban. DX9; DX10; DX10.1; DX11 módban, MSAA és/vagy A-tested AA; Min-tól Ultra beállítások mellett; stb... A végén meg kiírja, hogy milyen FPS értékeid lettek. Pl.:

DX11; Ultra; 4x AA + A-tested AA DX10.1; High HDAO; Tessellation ON és Enable Contact Hardened Sahdows.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

DeerHunter01
lefuttat egy teszt "videót" és megnézi hogy mennyi az fps-ed.
átlag/legalacsonyabb/legmabasabb...
meg beállithatod hogy milyen grafikán tesztelje

\"Erről van szó!\"

lacinkacinka89
Hali! Ez a beenchmark v mi a fene, ez mi akar lenni?

mcmoha
Zulu kap valami plecsnit azthiszem. A feher betuk miatt en se igazan tudtam elolvasni a befejezest. A "movie" mindig ugyanaz csak mas a szoveg.
Ha vezetovel hagyod el a Zonat akkor nincs helikopter, mielott indultok ment a jatek, tehat ugyanonnet folytathatod ha meggondolod magad.

KranaZoli

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Kire gondolsz?!

Azt olvastam, hogy más és más lehet a befejezés. Fallout3-ban is így volt a végsõ videó.

Én csak ezt az 1 fajtát ismerem, amit láttam. 😄 Az abszolúte pozitív volt. Tiszta Kánanán maradt hátra a Zónában.

Engem az érdekelne, ha maradok, akkor ugyanígy el lehet hagyni a Zónát, Ergo -> lesz ugyanígy outro movie csak vezetõvel hagyom el a Zónát?! Nem jön helikopter?!

Az okés, hogy ott lehet maradni és barangolni még tovább... (szerintem!)

A gondom csupán az így elsõ végigjátszás után, hogy pl. a befejezõ videó angol felirata is annyira olvashatatlan volt a fehér betûk miatt, hogy szörnyû, nem is beszélve arról, hogy a köztes videók és rádió üzenetekbõl egy fingot sem értettem. Nem nagyon tudom hova tenni a történetet. 😞

mcmoha
Meg valami. Attol fuggoen mit es hogyan csinalsz meg tobbfele befejezese is van a tortenetnek. Azert az engem kicsit zavar, hogy valaki akit a szemem lattara zabaltak fel a snorkok a befejezes szerint magas kituntetesben reszesul.😄

mcmoha
Ha otmaradsz a Zonaban kesobb barmikor elhagyhatod, csak szolnod kell valamelyik vezetonek a ketto kozul. Nem sok mindent lehet utanna csinalni, csak az elmaradt kuldiket esetleg. Nem minden mellekkuldetes szukseges a vegigjatszashoz, ezert lehet ugy alakitani, hogy boseggel maradjon Pripyat utanra is.

KranaZoli
Végigvittem a játékot. Az miért van a végén, hogy vagy elmegyek a helikopterekkel, vagy ott maradok a helyszínen.

Szal miért jó ott maradni?! Utána még lehet csinálni vmit?! Csak egyetlen apró küldi maradt el, hogy Nitro-nak nem sikerült Tool-t vinnem. 😊

No, meg Pripyat-ot még megnézném jobban fõleg azt a részét ahol a vége zajlik.

De utána még el tudom hagyni a Zónát, vagy akkor végleg ott ragadok aztán ennyi. 😊

A Yanov pályaudvar árusánál kapható SEVA öltözék, az megfelelõ.

Shep
Hol találok olyan ruhát amivel át lehet menni a Pripyatba? A mocsárból kell valakit a bandába toborozni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

berczely
Hát így nem nagyon jön át a grafika szerintem mivel kaka külsõ kamerával rögzítette!
Grafikailag amúgy mit ad a DX11 a játékhoz?Képek alapján semmi érdemleges nagy látványbeli különbség nincs!
Árnyékokat láttam hogy a távolabbi részük már kevésbé éles, realisztikusabb a levetülés...egyéb?

mcmoha
Elegge puzi zenet valasztott a videohoz a gyerek.<#idiota>

KranaZoli
A hiba az Ön készülékében, vagy a Dx9-ben lesz.

(Stalker Call Of Pripyat benchmark DX11 tessellation 5870 1080P HD)

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Benchmark

Shep
Igazából nem, mert attól még csúnya 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

KranaZoli
Akkor most megnyugodtál, vagy mi van?! <#zavart1>

Shep
Na már tárgytalan, megtaláltam és el is intéztem a dögöket.

Shep
Na hát dx9-ben hasonló kép fogadott engem is. Kösz a mentést.

Nem tudja valaki ,hogy hogyan tudnám kinyitni a hídon a teherautón lévõ ládát, hogy a gázt ki tudjam belõle szedni amivel elvileg el lehet intézni a vérszívók fészkét?

berczely
Szép!<#smile>

KranaZoli
Persze. El is küldtem Õket. 2db quicksave fájlt. Ha nem is itt, de vhol Pripyat-ban mentettem Õket.

Shep
Mentésedet át tudnád küldeni, hogy megnézzem nálam ilyen -e? Én ugyanis még nagyon az elején vagyok.

KranaZoli
Ezeket pedig Én.
Hamar-gyorsan from Pripyat. 😊

KranaZoli
Az a helyzet, hogy az elsõ kép nagyon elüt a másodiktól. Verõfényes napsütésben CREEK sem ilyen. Ráadásul ez egy anomália CREEK-ben.

A 2. képen az szerintem a Jupiter Factory. (nagyon hasonló) Ha az, hidd el, hogy a COP-ban jobban néz ki.

Passz! Én nem DX9-ben játszom. Ha DX9-ben és minden max-on nem tetszik, akkor ehhez nem tudok mit szólni. Sajnos. 😞

Majd a végleges azért biztos pofásabb is lesz még. Van már 1.6.0.1-es német verziós. Talán nem csak a DX11-ben több és jobb a grafika.

PS:

Igazatok volt, visszaadta CREEK-ben a technikus a Gauss fegyót.

Shep
Mindkettõt én csináltam !!

Shep
Na akkor itt van két kép

Stalker CoP

Stalker SoC

KranaZoli
Én ezt nem értem. Azt elég nehéz elhinni, hogy a SHoC szebb volt, mint a COP... Elég csak gúgli-ba beírni, hogy keressen képeket. Szerintem a NET-en fellelhetõ screenshot-ok is rácáfolnak erre.

SSAO -> HDAO-t állíts be a szebb árnyék effektekhez.

Shep
Elkezdtem átállítgatni a dolgokat a stalkeres file alapján és most már egész jól fest a dolog 😊

RoyalPredator
EZ van. Xray engine a béna, ami effektekre van kitalálva de nem a játékra. Énis jobban favorizáltam pl az Oblivion Lostot meg az eredeti SOC-ot, de mindíg is rengetek dolgot elfelejtettek belerakni.

Shep
Egyébként a menüben az SSAO az micsoda?

Shep
Minden maxra van téve amit enged és meg sem közelíti ezt a minõséget. Csinálok majd képet és berakom.

KranaZoli
Ami még eszembe jutott:

Nem lehet, hogy Téged az zavar, hogy a DOF miatt elmosódottak a távoli textúrák; tárgyak; stb...?!

Ha puskával közelítesz vmire akkor is elhomályosodik ami a zoom-oláson kívül esik.

(szerintem többeknek ez lehet furcsa - talán)

KranaZoli
CS-ban szar a Frakcióháború. Elõbb-utóbb mindenki újratermelõdik. MOD van hozzá. (asszem Fisson Commander vagy mi a rák a neve, ami orvosolja a hibát) 10 javítás után is ugyanolyan bug-os a frakció háború. Sajnos!

Jobb bele sem fogni.

Shep

Milyen beállítások mellett játszol a COP-al?! Simán kellene így kinéznie még DX9 módban is szerintem.

Shep
Hát de az milyen már ,hogy az Alap Stalker DX9-ben így nézett ki ez meg meg sem közelíti?

RoyalPredator
Mindenki itt van... Ezért írom ide.

Shep: DX10-11 max.

Shep
Mit kellene ahhoz állítani, hogy valahogy így nézzen ki a játék?

clear sky topikban esetleg..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

RoyalPredator
STALKER Clear Sky. A szemétdombon elfoglalom a raktárházat. Gratulál,vedd fel a jutalmadat, izébizé.
De amikor elmegyek, visszafoglalják a fosztogatók valami hihetetlen sebességgel... Vagy ha ott dekkolok egy napot, febekurnak gaussal és eltünik a boltos csóka aki bespawnolt.

Mit tegyek, mert nemtudok továbbhaladni.

KranaZoli
Nem úgy értettem...
Én odamentem és egyik fél sem akarta Õket befogadni.

Aztán megszereztem a PDA-t. Odaadtam a Freedom-nak (nem is jutott eszembe, hogy Duty-soknak adjam 😊 - ha lehet -. Utána már befogadták Õket.

Nekem így jött össze. De akkor ezek szerint Neked már akkor jó volt a kapcsolatod a Freedom-osokkal. Pedig Én sem tettem ellenük. Legalábbis úgy hiszem. 😄

A freedomnak valami más kell, mert a spéci detektort még nem csináltam meg, amikor a freedom már bevette a csapatot.
Amit leírtál az a Duty feladata....

KranaZoli
Az Nekem csak azután jött össze, hogy:

1.) le kell szállítani 3db VELES detektort a tudósoknak;
2.) utána Creek-ben Owl ad egy Swarog detektort;
3.) azzal ki kell vizsgálni egy "furcsa" anomáliát;
4.) ott találni egy PDA-t;
5.) azt odaadni a Freedom-osoknak

Utána már befogadják Õket.
Így lehet nem teljesen érthetõ, de másképp meg Spoiler-es.

KranaZoli
A dokumentumot oda is adtam Neki, de Én nem kaptam vissza a fegyót.

Majd visszamegyek újra CREEK-be és téli álomra szenderülök. Ha utána sem adja vissza, akkor megverem. <#zavart1>

Szia

Igen szállásra.