7720
-
#3027 Ha tudtam volna, hogy a Fürge is SEVA ruhát hoz, vettem volna 30 ropi helyett 25-ért a kereskedőtől. -
robidnb25 #3026 Srácok egy kérdés hogyan lehet futni?És hol van a piros kulcskártya? -
#3025 Az svd dragunovnak a tuning verziója ami még ezek után is tunningolható. Szvadovszkban lehet rendelni 20 ropiért -
csabesz123 #3024 Hi!
5.:Mindkét technikusnak kellenek a szerszámok és utána engedi. -
#3023 Lynx? Az mi a szent szar? -
#3022 Sztem én is Lynxel fogom őket megtámogatni:D -
#3021 A SEVA öltözék az zártkörű légzőrendszeres? A pripyati úthoz kell egy ilyen. -
#3020 3. Tudod ki fizet érte! A golyó ingyen van. -
raptorrobi #3019 1, láda +kulcs: a hídon vannak az autók +1 a leomlott hídon/tehát a konvojon vannak a kulcsok amivel majd ki tudod nyitni a ládát amiben a gáz van/
2, a barlang a rejtélyes szöveggel: én is megtaláltam a barlangot a rejtélyes hang pedig azt mondja: "Tűnj el ember"
3,Mityaj-t kiszabadítása: Ki is lehet váltani a banditáknál de 5000+2000-be kerül= legjobb végigölni mindenkit és így nem kell fizetni.
4,Piáról való leszokás : nekem azóta nem kér piát mióta elvittem neki a Gauss puskát/ mondván nem szabad berugnom, mert akkor ki készít lőszert a fegyverhez/
5,A Skeleton szervopáncél-hoz mikor tudom felfejleszteni a futás rásegítőt? A tudósok összes küldijét megcsináltam, ennek eredményeképp fel tudtam fejleszteni "a búvár ruhát" és a skeleton-t de ez a fejlesztés nem elérhető ?! Nektek engedi ?
6,Az iránytű anománia megtalálása küldi : Megvan az iránytű Noétól elviszem Szakállnak= jutalom, aztán megkér hogy kérdezzek rá hogy merre találtam a képződményt= elmegyek Noéhoz erre mutánsnak hisz és le akar lőni, legyakom, és találok egy PDA-t ami egy rejtek utat említ meg az északi falunál. Az merre van? vagy nem kell megölni Noét? Valami ötlet.
Egyébként Pénzkeresés: az összes fegyvered vidd Pripyat-ba javísd meg és add el Janov-ban nagyon megéri nekem több mint 300k-m volt míg fel nem fejlesztettem az összes jó cuccom :D
Bocs ha kicsit lemaradtam a válaszokkal ,de most értem rá -
#3018 Az első fórum nagyon jó. Letöltésekhez meg sztem a stalker.filefront- os oldalt keresd ki -
#3017 O.k.
Jelszó: SoC
Amúgy az tényleg gáz, h a cím ellenére csak kevéssé szól Pripyatról. Most még.
FAQ-t nem látok. Melyik oldalon érdemes a #3010-ben írt szarrámodolási lehetőséget keresni? Eddig ezeket találtam:
http://stalker.hardwired.hu/forum/
http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr3&lang=en -
#3016 szerintem mindkét esetben érthető miről van szó.
annyira nem kéne kiakadni. :)
klikk -
#3015 Nem neked. Mindenkinek aki sHocozik... -
#3014 Köcce, de a "bazdmeg"et nekem akartad "bazdmeg"?
Én nem írtam, hogy SHOC. -
Csokis #3013 Relatív egész olcsó lesz. -
#3012 Yanov, de míg maxra nem tudod javítani addig nem érdemes.
én pl. vettem -
#3011 Én 60 ropiért rendeltem eggyet a rendelős sráctól:) Elvileg megérte mert sehol nem tudtam beszerezni eddig és ez elvileg kicsivel jobb is mint amit boltba lehetne venni. Nekem az nem tetszik hogy nincs hozzá külön a sityak amit tuningolni lehetne. am nem rossz.. -
#3010 Rengeteg dolgot megígértek nekünk még SoC (NEM SHOC BAZDMEG) és CS megjelenése előtt-és-után. Persze most 1se jut hirtelen eszembe, de ha igen, akkor leírom őket.
Jah, amúgy kb 15-25% játszódik pripyatban. Sajnos.
Nemigaz hogy ha már erről kapta a nevét, nem képesek odateremteni egy bővebb változatot (na pont ez is ígérve volt, a nagy és részeltes város mása, amiből kikerült nemegy híres építmény, és lényegében az óriáskerék is)
Hát, nemvéletlen van az h szarrámodolják a játékot.
Lassan olyan durván, mitn a Jedi Academy-t xD -
#3009 Köszi. -
#3008 15% -
#3007 Mi az a nagyon sok minden? -
#3006 Szóval elkapkodták...
A pár napos játék hány %-a játszódik Pripyatban? -
#3005 Kimaradt? Mihez képest? Mi maradt ki? -
#3004 Ne is számíts rá, el van cseszve. Azaz pontosabban szólva még NAGYON SOK MINDEN KIMARADT a játékból.
Azt meg 1enesen leszarja, hogy pár nap alatt totál végigviheted az egészet fullra. -
#3003 Predatorozni?
Nem. :)
Valósághűbb játékmenet viszont jobb lett volna. De ezt te is írtad. -
#3002 Szerintetek mit lehet csinálni azzal, hogy a víz hullámeffektje (ha valaki benne mászkál) ne lassítsa be a gépet baromira? Le lehet butítani ezt a hatást valahol manuálisan? -
#3001 Ilyen cuccot hol osztogatnak? -
#3000 Ha te is predatorozni akarsz, el kell hogy keserítselek.
Newbie-szinten is lazán hátrafordulnak és lőnek rád ezerrel, vagy elszaladnak nemlétező fedezéket keresni. Én egy emeletes ház tetejéről szoktam pusztítani a népet, gyakorlatilag vadászatnak is mondhatjuk. -
#2999 hi,
A korábbi részektől eltérően CoP-ban van-e lehetőség lopakodva becserkészni az ellenséget? -
#2998 Elso palyan, de csak ha minden szerszama megvan mar. A Janovi szerelo extra tudasa az infravoros scanner beepitese sisakokba. Allitolag bugos mert a fejlesztes utan se mukodik? -
occsebogyo #2997 Valaki meg tudja mondani kinél tudom feljavítani az exoskeletont szervókkal? A Janovi szerelőnek megvan az összes szerszáma mégsem tudja. Az alkesz a hajón, a tudósok, vagy Pripyatban a katonaszerelő csinálja meg? -
#2996 Valami szar fénybeállítás dolog, bug. Nekem is van néha. Nemtudok rá megoldást. -
#2995 Mitől csíkos nálam az egész terep?? -
#2994 Még mindig jobbak mint a gyepmműves jocóé, aki a spanglijával baszogat minden alkalommal :D -
#2993 Fúúú a te ötleteiddel aztán nagyon jók lennétek:D:D:D -
#2992 A legjobb így lenne:
Időjárás viharossá válik hirtelen (Kicsi eső, aztán egyre durvább ég), Bevörösödik az égbolt (már gáz van), elkezdődik a kitörés (vakulsz jobbr-abalra, rázkódik minden, de a legjobb a Brutális dörgés és villámlás lenne), azután vak sötétség egy picit, és utána teljesen tiszta ég.
Hét jó lenne ha tudnánk modolni mert az én ötleteimmel iszonyat jó lenne. -
#2991 Persze, a felirat megy, csak a hangbeállításokba hekkelt ki-bekapcsolóval vannak gondok (pl. megszűnik létezni a kapcsoló, vagy CTD van a Beállítások ablak helyett).
A képek tényleg szépek. -
FoxMurder #2990 De még így is sokkal jobb mint a sima COP blowout, az nagyon occsó, először észre se vettem, hogy blowout kezdődött.
Ennek az atmosfearnak kéne még vakító fehér fény az elejére, teljes sötétség a végére, brutális földrengés, sugárzás és hő effektor a közepére, és félelmetes mennydörgésszerű hanghatások + mutáns üvöltések - szerintem ettől lenne félelmetesebb.
A dynamic weather graphs.ltx-ben lehet állítani az időjárást, én egészen levettem az esélyeit az atmosfearban a szép tiszta időnek. -
#2989 Nagyon jol nez ki. -
#2988 Sima ATMOSFEAR-t használom énis, de túl tiszta nekem a dolog. CS szintűre kéne feltornázni a dolgot... Ott gyönyörű volt a dolog, meg a vakító erős fehér fény is tetszett.
Ez a blowoutos kiegészítés szerintem béna, legalábbis nem félelmetes, hanem inkább bámulatos. ATMOSWONDER.