S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dark Angel 666
Van egy olyan küldetés , ahol egy ládát kell kinyissál , ami egy hídon van egy autóroncsban.
Megtaláltam már az egyiket , de hol van a második kulcs ?

amúgy ha elvállalod a feladatot és bemész hozzájuk van lehetõséged hogy fizetsz nekik vagy megölöd õket, már nem emlékszem mennyit fizettem csak azt tudom hogy miután kiakartam vinni onnan a stalkert, egy bandita elém állt a konténereknél és pénzt követelt tõlem 😄 😄 😄 rohadt állat megrövidített 2000-el 😄
Shep
Tudom, de a búvárruha jobban hangzik 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

KranaZoli
Ó! Értem.
Hááááát, akkor lehet, hogy Õ már Nálam is hulla ui. Én beszéltem ott mindenkivel, de ilyet nem csináltam. <#zavart1>

Akkor levadászom Õket. <#vigyor5>

Amúgy is asszem kezdek egy új game-t ui. letöltöttem az 1.6.0.1-es német verziót. (DX11 ésatöbbi javítás miatt amiket az elsõ patch hozott 😊

Shep

Rövidebben: SEVA <#vigyor>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Shep
Hát az amivel majd át tudok menni Pripyat-ba 😊 (némileg hasonlít egy mélységi búvár ruhára)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mcmoha
Az allomason sopankodik ket stalker, hogy fogva tartjak a haverjukat. Valami Mityaj nevu csavot. Ha vallalod a kuldetest ki tudod szabaditani.
Vigyazz mert miutan megkaptad a kuldit csak egy ideig tudod megcsinalni utana Mityaj-nak annyi. Nallam feldobta a talpat mert halogattam a kiszabaditasat.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

KranaZoli
A Storage Containare-nél lévõ Banditákkal mit lehet kezdeni?!
Mindig csak azt mondják, hogy húzzak el a gcibe. Ha mégsem, akkor meg elkezdenek lõni.

Annyi tudok mondani, hogy beszélni akarok a vezetõjükkel. Csak azt nem tudom, hogy miért?!
<#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Az teljesen jó taktika. Sõt, szerintem a legjobb. Mert így lesz a legkevésbé lineáris a játékmenet és természetesen hosszabb a game.
<#eljen>

Mijjjaza a búvár ruha?!
<#idiota>

Shep
Köszi.

Az engem nem zavar ha valami kimarad én amolyan bóklászok és majd lesz valami módszer szerint játszok, persze a küldetéseket is csinálom, most mondjuk a búvár ruhára gyûjtök 😊

KranaZoli
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha egy jó kapun mész keresztül, akkor legközelebb abban amolyan csillag függöny lesz. Ez tök mind1, hogy melyik sorban volt. Így kell megtalálnod a helyes oszlopok közötti utat.

De ez az Oázisba vezetõ út. Ott nem lesz ez a mutáns. Az a felszínen van.

ÉS! Be Creative! 😉

mcmoha
A chimera vadaszat meg a bunkerba valo bejutas ket kulonbozo feladat.😉 Ne keverd oket mert lehet, hogy maskeppen alakulnak a dolgok. En sok mindent osszekevertem aztan a vegen par dologbol kimaradtam.😊

Shep
Ok. Na de lent a visszateleportálós vackokon hogy lehet átjutni, mert mindig visszadob az alagút elejére.

KranaZoli
De azt is mondja, hogy este(éjjel) menj!

Shep
Kösz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fent lesz a dög... ha annyira le akarsz menni ( le is kell ) akkor elindulsz nyugatnak amíg el nem éred a síneket, baloldalt egy alagúttal. Jobbra követed a síneket amíg egy alacsony épület lesz jobbról, betonpalánk balról.. kis épületbe be és feltalálod magad 😊

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Shep
A vadásztól megkaptam azt a küldetést, hogy öljem le a chimerat, hát igen ám, de hogy tudok oda lejutni. Azt látom ,hogy a bunker teteje be van szakadva, de hát oda nem tudok feljutni, lejáratot szintén nem találtam szóval akkor mégis, hogy?

KranaZoli
Csak visszanéztem, hogy megírjam több dologban igazatok volt. 😊

1.) Sikeresen megtaláltam Én is a Controller titkos barlangját. Valóban semmi különleges, csak a sejtelmes orosz mondat. 😄

2.) Pripyat-ban valóban egy személy az orvos és a mûszerész.

3.) Elmentem a tudósokhoz a SEVA suit +1 artifact rekesz végett. Én döntöttem úgy, hogy ilyen lett. A fejlesztés során amikor választani kellett a +1 artifact és +10kg között, akkor Én ez utóbbit választottam. Bár mintha így is azt írja ezek ág végsõ fejlesztéséhez, hogy a technikus(tudós) nem rendelkezik kellõ információval.

Egyelõre ennyi. 😄

(most töltöm lefelé az 1.6.0.1-es német verziót.)

vegyél be pszi bogyót (piros) akkor nem tudja kibaszni a kezedbõl a fegyvert, meg lelassítani...

aztán már csak a vashiányát kell kezelni <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

KranaZoli
Szerintem már próbáltam Nála is, ugyanis ezeken alapból látszik, hogy tudóst kívánó fejlesztések. De majd még próbálkozom...

Mikor elõször mentem le nekem is csak egy burer jött aztán visszamentem barangolni és dokumentumokat keresni, vagyis akkor még nem tudtam a fejlesztések helyét (finom munkához...kalibráció stb) és azokat kerestem aztán felfedeztem rejtett helyeket ott. Még a vörös kártya se volt nálam, mert nem néztem meg a zöld védõruhás zsoldosnál mivan, ha nálad a vörös kártya akkor jön egy kontroller 😄 az ajtó közelében amit kitudsz nyitni.
Nah szóval az 5 artifact konténer: Gondolom van 2 fejlesztés amit nem tudsz se Cardannál se Nitro-nál fejleszteni, azt csakis a tudós bunkerba a csávó tudja neked fejleszteni, próbáld meg ott
Shep
Ok, kösz.

mcmoha
A legjobb a kes.😉 A kozelebe kell ferkozni mert akkor tehetetlen, ha szalad eloled fuss utana, nehogy megfelelo tavolsagra jusson es elkezdje a trukjeit.😊

KranaZoli
Aki otthon van a német warez verzió terén, legyen szíves nézzen át az Off/Spam/Warez topic-ba.

<#worship>

Shep
A kis manót (a telekinézises mocsok) mivel lehet elintézni, mert most már mintha a golyókat is levédené.

KranaZoli
Nem voltam a gépem közelében napközben. Game majd csak este. 😄

Köszi a képet!!!

X8-as laborban ennyi Controller és Burer?!?!?! Az meg, hogy lehet?!
Az X8-as labor az volt, ahova a lift vezetett le, nem?!

Hát Nálam ott ilyenek nem voltak. 😮

Pedig még vissza is mentem utána... De, hogy a túróba sikerült Neked a SEVA-n mind az 5db relikvia tartót aktiváltatni?! Nekem csak 4db-ot sikerült. 😞

nah errõl beszéltem Zoli nézd meg :

remélem jól linkeltem be 😄
amúgy nekem kb 8 dokumentum van az x8-as laborból amit nem tudtam eladni 1 óra barangolás után sikerült megtalálnom közben megöltem pár 6 burert és 1 controllert. Abból 3 Burer egyszerre jött, mikor lemásztam a liftbe és megtaláltam az egyik titkos helyiséget 😄
alulra van írva hogy inkább megtartja nehogy rossz kézbe kerüljön vagyis nem tudod értékesíteni, viszont vannak lent dokumentumok amiket a tudósoknak tudsz eladni és olyan is amiket a csaposnak. Valaki érti mit mond a hang mikor belépsz a barlangba egyébként nekem anélkül is megvolt a skilled stalker achiement, egyet értek az elõttem szólóval, Prypriatban Uncle Yar-hoz menj javítani, ingyen megcsinálja, ott ül az katonai orvos helyén 😄
RoyalPredator
Sehol semmi. Se a szabadság csaposa, se a vezetõje, senki se tud mondani vmi értelmeset h küldit kapjak...
Most meg elmentem limanszkba vezetõ hídhoz is a vöröserdõben hajnalban, eléggé parás hely az ilyenkor, fõleg amikor az NPC-k keringenek körülötted, és még egy nagy dagadt izéke is megölte a csapatodat annál a szép nagy anomáliánál, azthiszem boszorkánykör v micsoda...

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

KranaZoli
Ja! Ennyire még nem csekkoltam le. <#zavart1>
<#worship>

mcmoha
Orvos is technikus is.😄 Csak probald ki.😉

KranaZoli
Hm... Igen Õ ott van, de Nálam Õ orvos lett nem mûszerész.
:o

mcmoha
Igy van. Az a mesterlovesz raadasul szinten regi ismeros.😉 O "Jar apo" a CS-bol, aki ott a Freedom technikusa volt es a mesterloveszpuskakat tudta nagyon tuningolni.😊

Creek mûszerész akkor szokik le a piáról mikor meglátja a gaus puskát, ettõl kezdve nem fogad el vodkát. Pripyatban akkor is van mûszerész, és ingyen javít ha vége után szabadon barangolsz, nekem a mesterlövész lett a mûszerész talán jupiterbõl, akivel Kopachiba voltam küldetésen, remélem jól emlékszem.
Más a beschmark nekem nem fut le, kifagy, lehet mert XP alatt futtatom?

KranaZoli
Áhhá! Köszönöm! <#worship>

KranaZoli
Ebben lehet vmi, mert elvittem Õket a tudósokhoz is. Náluk volt ilyen a párbeszédben, hogy talán érdekelné Õket. Akkor ez lehetett az.

A Skilled Stalker már megvan. 😄

Szinte már mindenhova benéztem. 😊

KranaZoli
Elvesznénk a Zónában. <#zavart1>

1.) Igen elvittem a PDA-t Cardan-nak. De ezt a leszokást csak most vettem észre. Az elején ugyebár jó leitatni, mert asszem csak ezek után mondja el ezt a történetet és lesz ez a küldi. Ill. olcsóbban is javítgat. De most már túl vagyok a játékon, csak a Zónában maradtam. Pripyat-ban ingyen javított a szaki. Most azonban, hogy Õk elmentek a helikopterekkel nincs senki a ki Pripyat-ban javítana, még pénzért sem. Hát gondoltam meglátogatom Õt és a dealer-t a doksikkal. Tulajdonképpen már semmi értelme nem lenne piát adni Neki, de gondoltam majd örülni fog. 😄 Erre aszongya, hogy leszokott. :o Azt, hogy ettõl van, nem tudtam.

Semmi érdekes nincs a barlangban... Fene egye meg. 😞
Csak szeretek minden apró részletet felfedezni. 😄

4db doksi?! Hova van írva, hogy nehogy rossz kezekbe kerüljön?!

Vörös kártya: Ahha! Az ajtó az megvan. 😄

Köszi!!!
<#worship>

Tib
Tess, itt a térkép a Controller barlangjához (ahol éppen állok):

És ezek vannak bent:

Szóval semmi nélkülözhetetlen 😊

Ezek meg már majdnem puszipajtások... De miért fél a Duty-s a vadállattól?! Vagy csak engem akar megölni a szörny?

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

mcmoha
Egyes dokumentumokat a tudosok lefenymasolnak es fizetnek ertuk, de visszaadjak. Ahhoz, hogy megkapd a "Skilled Stalker" achievement-t minden zugba be kell nezned a Zonaban, es ezek eggyike ez a barlang.

Maxtreme
Én is bencseltem egyet:

Preset -high; Renderer -full dynamic lighting; Video mode 1440x900,

Preset -ultra; Renderer -enhanced full dyn lighting (DX10); Video mode 1440x900
Advanced options: MSAA -2x; MSAA for A tested odject -DX10.0 style ; SSAO Mode -default; SSAO quality -high

Zoli Zoli Zoli mi lenne veletek nélkülem <#vigyor3>
nah szóval az Exoskeletont csakis ott lehet megrendelni, gondolom elvitted Joker és a másik fickó PDA-ját Cardannak a részeges mérnöknek és ezért szokott le.
Az általad linkelt videón található barlang a hajó és a leégett falu között helyezkedik el viszont semmi érdekes nincs benne, de mikor belépsz megszólal egy orosz hang 😄
A 4 doksi végére pedig odavan írva hogy inkább megtartom nehogy rossz kezekbe jusson.
A vörös mágneses kártyát az egyik feladatban szerezheted meg, miután visszatértél a megjavított gauss puskával prypriatba ne menjél le a laborba hanem beszélj az Ezredessel aki majd ad egy feladatot, itt lesz lehetõséged dönteni, kit likvidálsz de a lényeg hogy a zöld védõruhás zsoldost lõdd le nála van a mágnes kártya ami neked kell, majd ez után lemész a X8-as laborba ahol lesz egy raktár ajtó tele lõszerrel és ezt tod majd kinyitni vele 😄
KranaZoli
Visszamentem CREEK-be, ahol adtam le rendelést Exo páncélra. De gondolom nem csak így lehet szerezni...

Viszont meglepõdtem, amikor újra szerettem volna itókát adni a szakinak azt mondta, hogy leszokott. :o
😄

Ami Nálam maradt az 4db doksi. Ezeket szerintem a labor-ban találtam Pripyat-ban. De nem kell egyik kereskedõnek sem, se a Freedom, se a Duty nem érdeklõdik ezek iránt. Ezeknek van vmi szerepük a játékban?!

Még ennyi jutott eszembe, amik elmaradtak a játékom folyamán.
<#worship>

KranaZoli
Ez most hol is van?!

Távcsövezik itt ahelyett, hogy a térképet mutatta volna meg. <#rolleyes>

Ill. olvastam, hogy létezik olyan, hogy vörös mágneskártya. Errõl vki vmit?!

Plusz, amire még nem sikerült szert tennem az az ExoSkeleton páncél. Ezt hol találom, vagy hogyan lehet rá szert tenni?!

Már végigvittem a játékot, de maradtam a Zónában.

<#worship>

berczely
A csapossal kell talán trécselni!

RoyalPredator
Agyar PDAja megvan, akkor elkábítottak a szemetek. Cuccomat visszaszereztem, már amit elvittek, azaz semmit. De a küldi készvolt asszem, és már nincs meg szal majdnem h biztos. Kutyás krapekot segítettem, túlélte, ki is baszott velem az AIjával. sötétvöllgyben mit kéne keresnem, mert a szabadságos fõkrapek nem nyomat semmit, és be se enged állni.

Dark Angel 666
Nekem ezek lettek az eredmények :

KranaZoli
Pontosan!!! Így már összeállt a kép. 😄

KranaZoli
Nem agyart kellene keresni és kutatni ott?! Nincs fõküldi?!
Ez érdekes...

Már Én sem emléxem pontosan...

Megértem, hogy a többség itt van és Engem nem is zavar egyéb Stalker-es kérdés, csak ne vigyük túlzásba. 😉

Viszont Én határozottan arra emléxem, hogy kellene megkeresni az ásatókat, akiknél majd megleled Agyar PDA-jat további nyomozás végett és utána asszem irány a Freedom-osok bázisa.

berczely
Halott stalker pda-ját megtaláltad az ásatáson?Utána egy palinak kell segíteni a kutyákat kinyírni és utána át kell menni sötét völgybe ha jól emlékszem!

RoyalPredator
A Kordon utáni, a harmadik, "Szemétdomb" nevû hely.
Abban van egy Raktárépület, a bolhapiaccal majdhogynem szemben.
Egy vonat is van ott elektromos anomáliávla, és az egészbe belefut 2 vonatsín. Azt elfoglaltam de nem népesítik eb rendesne, csak amit odatelepítettem neki ilyen commanderes moddal. Nem ad küldit senki...

Proh: Ide fogom tenni még a SoC-os krédéseimet is mert MINDENKI itt van, ez nem csak a CoP fóruma, az egész stalkeres banda itt nézelõdik.