7720
-
#3067 A Szolgálatos főnöknek ha odaadod a PDA-t és utána szólsz a Monolitos csapatról, mit mond? -
#3066 Az nem lehet, hogy azért nem tudom befogadtatni a Monolithosokat, mert a swarog detektort én megvettem Herman professzortól, avval találtam meg az embereket akik leestek és akiknél volt a pda, és csak később üzleteltem Bagollyal, amikor is kaptam még egy swarog detektort?
Amúgy Janovnál találtam egy halott banditánál egy desert eagle stukkert. Nem is tudtam hogy van ilyen ebben a játékban... -
#3065 Futni a futás gombbal lehet
Soroka már időközben más nevet vett fel. Emlékeim szerint az új neve Flint és a Yanov állomáson van. Ő volt, aki ott hagyta a kőfejtőnél egy anomáliában Chip-et meghalni...
A piros kártya Pripyat-ban a "One Shoot" küldetés eredménye :) -
robidnb25 #3064 HELP PLS!!!!!!!
Hogyan lehet futni?Hol van storoka illetve a piros kulcskártya? -
occsebogyo #3063 Netes játékkal próbálkozott valaki? Honnan lehet cdkulcsot szedni hozzá? Nem telepítős verzióm van, valaki el tudja mondani hogyan tudom patchelni a 0.2-esre? -
#3062 Tib, raer az a kep, meg majd lehet hogy nekiallok csinalni egy ujabb jelentektelen spoiler temakort. -
#3061 Lesz tuzharc misszioban az elejen is a vegen is kozbe nem nagyon...
Dupla vagy tripla annyi Monolith-os kellett volna abba a varosba. -
#3060 Azért nincs még kép, mert Herold kérdése után, hajnalban szerkesztettem be a menüpontot és épp nem volt hozzá képem. Majd lesz...
...csak most muterom vendégtartásával kapcsolatos oldala készül (statikusról dinamikusra) 3 nyelven :) -
#3059 Lesz Pripyatyban vagy később rendes tűzharc? Eddig nem sok hasznát vettem a fegyvereknek, szinte csak mutánsokra kellett lőni. -
#3058 Nem a beépített távcsőre gondoltam, hanem a külön megvehetőre. Csak nem tudom van-e értelme, most hogy lehet aludni is, nem nagyon mászkálok éjszaka. -
#3057 A beepitett tavcsovu fegyvereken a technikusok tudjak a tavcsovet fejleszteni, akar ejjellatova is, szoval nem muszaly megvenni. Az exoskeleton beepitett sisakkal van ellatva, kulon nem lehet fejleszteni mint sisakot de a ruhaval eggyutt igen. -
#3056 Az "Igazi haver" titulus megszerzése után egész jó cuccokat lehet venni a kereskedőtől. Érdemes éjjellátó fegyvertávcsőbe invesztálni?
Meg nem látok az exoskeleton ruhán sisakot, de mégse lehet külön sisakot hordani hozzá. -
#3055 Na megtaláltam őket, de nekem se engedik befogadni... Amúgy csak a Pripyat-i Monolithosokat öltem meg. -
#3054 egyel kevesebben mentek pripjátba :) -
#3053 Fura szerzetek. én betoltam őket a dutyba, annyi baj legyen, bár tartottam tőle hogy ez csapda. Elvégre a monolithok lőnek rám ezerrel...
Normáis esetben énis lemészároltam őket, de úgy nem lehet titlet szerezni... -
#3052 A rakétateleptől délre keresd. -
#3051 Tib! A faq-ban írod, hogy Monolith-os csapat helye, utána kettőspont és utána semmi. -
#3050 Én nem kaptam ilyen feladatot, így hát halomra lőttem őket... -
#3049 Az előbb még nem volt ott.
-
#3048 FAQ >> "Spoiler" kategória >> "Monolithosok befogadása" menüpont -
#3047 Mi a francot csináljak a Monolitosokal? Mindenkit megkérdeztem Janovban, de nem akarják befogadni őket. -
#3046 nálam pont faszák a színek a faq oldalon... -
#3045 Szerintem ideje lenne a linket kitenni a bannerba. -
fixpont #3044 A csavo aki hozza a cuccokat 1.5X-os szorzoval dolgozik. -
fixpont #3043 20-ert is megveheted a SEVA-t ha minden kuldit megcsinalsz es joban vagy veluk. Es 40-ert az exot. -
#3042 A "user.ltx" fájlban ilyen sort keress, vagy ha nincs, add hozzá:
bind accel kX -
#3041 Hát nálam nincs mélyguggolás a beállításokban.
Hozzáadtam az user.ltx-hez ezt: "bind_sec crouch_toggle" meg a billentyűt, de semmit nem csinál.
-
#3040 Sztem olvasható és nem nagy az eltérés -
#3039 Így jobb. de ha zavar, hogy kontrasztos, a fekete háttéren is világosíthatsz. -
#3038 Koszi, remelem tudtam segiteni valakinek. -
#3037 Tess, megváltoztattam (nem fehérre, de) világosabbra (#666666-ról #999999-re). Esetleg gyorsítótár törlése szükséges lehet!
Szerintem meg ez így már túlzottan rikít, nagyon a kontrasztos a háttérszíntől... Ki hogy látja ezt? -
#3036 van itt is, ugyanaz a bill
ha az opciókban nincs, szerkeszd át az .lxt-ben. -
#3035 Kissé tényleg sötét. A fehér betű (szürke helyett) sokat segítene. -
#3034 Nem emlékszem, hogy a CoP-ban az opcióknál láttam volna mélyguggolást. A CS-ben volt, azt tudom. -
#3033 tudom hogy nem olvasható vagy értelmezhető amit írok,
de a kontraszton változtathatnál pls, mert nem fejlesztettem melóban az éjjellátómat.
szóval, fényben semmit nem látni, mi meg emberek vagyunk és nem ülünk patkánylyukban :p -
#3032 Alakul a FAQ weboldal tartalma, aminél külön köszönetet érdemel mcmoha és Devv eddig beküldött munkáit! -
#3031 Mélygugolás nélkül is ki tudtam jönni Levettem a ruhámat és betettem a hátizsákba
De amúgy ott a mélygugolás (alapból "X" gomb) segít a kijutásban... -
#3030 Mélygugolásban (Ctrl+Shift) tudsz ott közlekedni.
Viszont za bug, hogy ha 1x beszorultál, nagyonnagyon nehezen, vagy 1áltlaán nem tudsz újra mélygugolni. -
#3029 Zatonban, a benzinkúttól északra egy nagy szikla alatt van egy rejtekhely. Senki ne menjen be alá, nem lehet kijönni (bug). -
#3028 SEVA a legjobb ruha ha universal-ba gondolkodsz.
Megéri megvenni. Mellesleg, szarrá keresheted magad ha felszedegeted az artifactokat. Specializálódj a drágábbakra;)
Kár hogy nincs más és jobb ruha, amit meg lehet szerezni.
Majjjjd belekell modolni valahogy.