S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól értelmeztem akkor az elektromos anomáliál okat kell megkeresni , de hol és mit ?
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
Rough tools
- Sawmill building in Creek - in the attic of the small house
- Electro anomaly train in Jupiter (parked train car south of Midsummer which has the electro anomaly running up and down it, jump on the roof and run to the end in order to gain access)
Fine tools
- Creek Workshop substation, a group of Mercs have occupied the building as their base and you need to give them 6 items of any kind of food in order to get in (well that's one way)
- In a building to the South-west of the Jupiter factory, through a large number of electro anomalies (there is also an artifact to be found here)
Location map courtesy of slayvus.
Calibration tools
- Basement of the Pripyat department store
- Old BWC building in Pripyat
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Megnéztem, és nincs ott!! Már elvittem volna, de akk hol a francban van?
Vagy az nem az utolsó fejelsztésekre való készlet, és már odaadtam volna a csávónak, aki a fekete dobozomat simizte?
Nekem utolsó fjelesztésekre keeeeel=(
És honnan szerezzek össze 3 Veles detektort, amit szereztem, mindigeladtam, mert cseszett megmondani nekem a tudósbácsi hogy kelleni fog. Löjjek le Dutysokat találomra? nem fognak ezért utálni?
Õ viszont a fine tools-ról (második szint) érdeklõdött.
Amugy itt nagyon sok segitség volt érdekes mindíg arrol irtok ahol épp elakadtam KÖCCE😊
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
thx az infókat.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kissebbik részbe úgy jutsz be, hogy a concrete bathtub anomáliától délre lévõ rámpán felmész. Itt van egy nagy épület és három garázs. A nagy épület felsõ emelete tele van villámanomáliákkal. Itt kell végigkúszni, méghozzá nem sima, hanem mélygugolással(ctrl+shift alapból). A terem végében van egy szekrény, abban van a fine tools.
Az Oasist illetõen pedig nézd meg a videót a Youtubeon, (googlebe beírod: pripyat oasis, és az elsõ youtubeos találat) mert elég nehéz lenne elmagyarázni.
Valamint én is említettem egy másik lelõhelyet: Pripyat >> középen, fent (kórháztól egybõl északra) egy kocka épület (tele elektromos anomáliával) felsõ szintjén egy 1db "csuklyás manó" társaságában.
Ezek az infók bõven elégségesek a megtaláláshoz... <#nyes>#nyes>
Akk viszek 3 Velest a tudósfaszinak. De jó h errõl nem mond senki semmit.
Mellesleg hol van a fine work tools, mert ahol mondtátok nem találtam. Yanovba és Creekbe kéne nekem.
Jah viszont elküldtetek oda ahol 5 manócska terrorizál, és kisegerek tépnek szét, nagyon köszi, igazán jófej stalekrek vagytok😄
Oázis merre vaaan azt keresem már mióta, de senki nem mond értelmeset, vagy amivel kezdhetnék is valamit.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Vagy mondom így: Creek bal alsó sarokától picivel feljebb.
Ettõl jobban nem 'tom leírni, mert fejbõl nem jut eszembe egy közelben lévõ hely pontos neve sem... <#vigyor3>#vigyor3>
CREEK-ben Cardan az iszákos mûszerész ad egy küldit, hogy szerezzünk infót Joker-rõl meg egy másik arc-ról. Nem emléxem a névre, B betûvel kezdõdik.
Elsõ alkalommal tok véletlen találtam meg a tetemeiket. Most is tök véletlen találtam meg a B betûs arc tetemét, de Joker csontvázát nem lelem. 😞
Nem tudja vki, hogy hol is van pontosan?! Asszem vmelyik anomália közelében volt. De már nem emléxem. 😞
<#worship>#worship>
így mûkszik
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Aki tud, osszon meg másik lelõhelyet is... szívesen venném én is <#crazya>#crazya>
AMugymeg. H a francban van precíziós v milyen tools, amivel az utolsó fejelsztéseket is tudom nyomatni?
Mellesleg mi a frászt kell csinálni a vízhûtõmûvnél, mert magasan van az amit vizsgálnom kell és veles semmit se lát. Én még szabadszemmel se...
De lehet, hogy még folytatja majd a megalkotója.
Tetszik. Kúrva jók benne az arc mimikák.
Még sok minden változni fog, és lesz nyári felszerelés is...
NightVision-ék nem tudom, lehet mindent csak nem lesz feliratozó MOD.
Pöttyet fáradt is vagyok, bár igyekeztem összeszedni Magam de ffi-asan bevallom Nekem ez még kicsit kusza. Biztos az Én hibám!
Ennyit mond a Controller?! 😮
Épp most gyilkoltam le. 😄
Azt majd honnan lehet megtudni, hogy a munkátok gyümölcséhez hozzá lehet férni és hol?! Ofkórz angol, vagy magyar nyelvû...
Asszem addig nem kezdek bele ebbe a kézi leszedegetésbe ui. most már szinte teljesen túl vagyok újra CREEK-en, ezt már végignyomom újra. 😄
<#worship>#worship>
Ez a S-CoP Translation Team projekt, ami a legelsõ gépi angol fordítás (Bear English) kijavítására szervezõdött, és menet közben felmerült, hogy nem ártana feliratozni a jeleneteket. Mivel annak idején a S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobylhoz is hekkeltünk feliratot, felkérésre bekapcsolódtunk a fejlesztésbe, és ennek eredménye a jelenlegi állapot.
Az orosz eredeti szövegek angolra fordítva és kijavítva, a Tagaziel-féle FULL Transla(i)tionbõl is vettünk át, az oroszok kijavították a benne lévõ marhaságokat, és a feliratozandó hangok szövegét is leírták oroszul és angolul (az angol még nincs meg mindhez, ezért nincs kiadva az egész). A feliratozott hangok a játékmotoros jelenetek, a videóbejátszások, a rádióüzenetek és az NPC-k hangjai közül kerülnek ki, tehát nem mind, de sok kap feliratot, olyan nyelvût, amilyen a rendes párbeszéd-ablakokban megjelenik (orosz, angol, magyar, stb.). NightVisonék (valószínûleg a FULL) angolból fordítják magyarra, a ·f·i· csoport (ezek mi lennénk) a S-CoPTT angolból, feliratozással.
Szóval lesz felirat a helikopter átvizsgálásakor, meg az irányító barlangjába lépéskor ("Hallja Tûnnyöninnen").
Ha bal egérrel kattintok pl. a localization.ltx fájlra akkor szépen látom a tartalmát, de ha jobb klikk és "hivatkozás mentése másképp..." akkor ilyen állományokat tölt le:
"
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<ht.......................................
"
Mit rontok el?!
Én már kezdem elveszíteni a még fel sem vett vonalat. 😄
Ti csak a videókat fordítgatjátok és látjátok el ilyen feliratozó MOD-al, vagy Magát a játékot is?! (vagy ez utóbbi NightVision-ék?!)
Ill. az még okés, hogy bemásolni a \gamedata mappába, de az fsgame.ltx fájlban nem kell semmi mást átállítani?! Elég Neki annyi, hogy a ez a gamedata mappa engedélyezve van?!
És akkor ez most angol feliratos videót; videókat szül, vagy magyar?!
😄
PS:
Kúrva jó, hogy most nincs egyetlen videós mentésem sem. 😊
De azon nem múlik, mert kezdek egy új játékot és ha jól értelmezem, akkor pl. az elsõ helikopáter vizsgálatnál kellene látnom angol, vagy magyar feliratot a videó alatt.
Hm?!
<#worship>#worship>
A feliratozó közel áll a teljes állapothoz, a feliratok angol változata még nem teljes. A magyarítás is jól áll, hamarosan szidható lesz, mint a múltkor a SoC-hoz való.
Sõt legyen szíves meglepetést okozni. 😉
r2_sun on
r2_sun_depth_far_bias -0.00002
r2_sun_depth_far_scale 1.
r2_sun_depth_near_bias 0.00001
r2_sun_depth_near_scale 1.
r2_sun_far 180.
r2_sun_near 20.
r2_tonemap on
r2_tonemap_adaptation 1.
r2_tonemap_amount 0.7
r2_tonemap_lowlum 0.0001
r2_tonemap_middlegray 1.
A tsm szekció is mehet ON-ra, de azt most nem lelem a NET-en és nem vagyok a gépem közelében. Így Nálam nincsenek csíkok. Sok helyen láttam ugyanezt r2_sun_far 100.-as értékkel és Én is kúrva sokat baszakodtam fõleg az ukrán verzióval, hogy jó legyen de vmi árnyék probléma mindig volt. 😞
De akkor még errõl a r2_sun_far 180. értékrõl nem tudtam. Ez az 1.6.0.1-es német verzió telepítése utáni elsõ user.ltx fájlból való. Ha leveszem 100-ra, akkor megy úgy van csík, ha zoom-olok a puskával. De 180-as értéknél nincs probléma.
Egyébként az oldalon van jútyúb videó, ahol konzolban állítgatja az árnyék bug-ot. Szal ott is lehet próbálkozni...
PS:
Melyik verzióval játszol?!