S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyen feliratozó nem lesz magyar? nem tudtok komplett szöveg magyarításról? Angolból nagyon keveset értek meg 😞

RoyalPredator
Az miért van, hogy sehol se szól a zene a rádiókból?
És mostanság gitározni sem akarnak a stalekreim...

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

KranaZoli
Aha, gondoltam, hogy vmi ilyesmi lesz. 😞
CREEK-ben pl. a sima rádió feliratok nagy betûvel jelennek meg, faszán látszódnak. Az lenne a jó, ha nem is így, de legalább vmi hasonló módon jelennének meg a párbeszédek is.

Értem, hogy nem a színnel van a fõ probléma, de pl. az intro és outro filmeknél talán lehetne a színnel is variálni. Bár ott meg a méret Okés. 😊

Szal Nekem az volt a gondom, hogy a videók alatt Én túl kicsinek találtam a feliratokat (1.6.0.1-es német verzió) viszont ahogyan írtam CREEK-ben milyen fasza az a pár mondat, hogy ez békés terület, nyugodtan tedd el a fegyót, stb... Értem Én, hogy a "motor" határozza meg, pontosabban beleszól ebbe az egészbe.

Azonban ez is nagyon fasza és nagyon kellett!!!
<#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

TSL16b
Az általatok készített feliratoknak lehet állítani a méretén és/vagy a színén?!

Mindkettõn lehet állítani, csak az a kérdés, hogy mit visz magával. A PDA-üzenetek betûméretének átállítása pl. okozhat megjelenítési problémákat (nem próbáltam). Mivel a plusz feliratok ugyanazzal a rutinnal íródnak ki, mint a gyáriban is meglévõk, a változtatás az összes feliratra érvényes lenne.

A feliratok nem a színük miatt válnak olvashatatlanná, hanem el kellene határolni õket a heterogén, világos háttértõl. Erre körvonal, vetett árnyék és sötét(ebb) háttér valamilyen kombinációját szokták használni, de X-rayen ez nemigen kivitelezhetõ, a PDA-üzeneteknél egyáltalán nem találtam rá módot. A videókon fehérre színeztem és árnyékoztam a feliratokat, részben az itteni panaszok miatt.

berczely
Sõt itt a COP-ban is van egy hely ahol ilyen ajtó van nem tudtam a kódot azt jött ez a módszer. <#vigyor2>

berczely
Ezt én is így csináltam meg!<#nyes>

KranaZoli
Beszarok! <#wow2>
<#zavart1>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

mcmoha
Valahogy igy kell ajtot nyitni kulcs nelkul.<#wink>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

hugyecz
Köszi
KranaZoli
Köszi! <#worship>

mcmoha

mcmoha
Azt az ajtot egy (piros?) magneskartya nyitja, amit a "mesterlovesz" kuldetesben tudsz megszerezni. A kuldetest csak akkor kapod meg ha Pripyatban azonnal beszelsz Garik-al ahogy megerkezik. Elmondja, hogy a zsoldosok is atjottek a varosba. Ezt a hirt kozolni kell a pk-val es akkor megkapod a kuldetest.
Ha mar elorebb tartasz es mar nem tudod megszerezni a kartyat, akkor allitolag (meg soha nem probaltam) egy hosszu csovu puskaval fel lehet fesziteni az ajtot.

KranaZoli
Keresgélni kell Õket. Pontosan leírni Én sem tudom. Annyit tudok, hogy bemész, lemész a lefelé vezetõ folyóson és lesz egy lefelé vezetõ amolyan csigalépcsõ féleség. Azon kell lemenni. Ha leértél akkor lesz a helyiségben egy ugyanolyan felfelé. Talán itt. De az is lehet, hogy ez csak oda vezet, ahol találni egy gépágyút. 😄

Ha nem ez, akkor meg úgy, hogy van egy liftakna és az abban lévõ lépcsõkön kell felfelé menni és vmelyik szinten "kiugrani". Asszem ez utóbbi lesz. Nem tudom jobban leírni. Kutakodni kell. 😊 Talán jútyúbon van videó. Passz!

Ami ide tartozik és kérdésem lenne:

Van itt egy zárt ajtó, amihez szerintem mágneskártya/kulcs kellene. Ide hogyan lehet bejutni, honnan lehet ide kulcsot/kártyát szerezni?!?!
<#worship>

TSL16b

Az általatok készített feliratoknak lehet állítani a méretén és/vagy a színén?! Sok esetben ez a fehéres/szürkés szín nehezen olvasható és 1920*1080-as felbontás mellett sajnos nagyon aprók is. 😞

Ezeken lehet vhogyan módosítani?!
<#nemtudom>

hugyecz
Szia ezek a kis yodák a H8 as laborban vannak? de hol mert nem találkoztam csak 1gyel a konyhában vagy miben.
KranaZoli
Abban semmi jó nincs. <#zavart1> 130kg. Kimaxolva az Exo és pl. 2db artifact +12 és +8kg. 😉

Rövid: Relatíve. Ki hogyan game-el. De nem SHoC.

A képen a teherbírás 130-kg hát ez hogy van?
Nem értem minek lövöldözni,késsel beleszursz 5-6-t és pusztul.És akár meik mutánsal igy van.Alig csináltam valamit,a szuperfegyver sem kész..stb.kiszaladtunk elmentem a helivel.Vissza mentem 1 mentést nem mentem el a helivel.Ennyi az egéssz?A Pripyat ilyen rövid lenne?????
KranaZoli
Ezt Én is megköszönném. <#worship>

Shep
Valaki összefoglalná röviden a történetet, mert nekem nem tiszta, fõleg a vége nem, amikor is ugye elõkerül megint (tudjátok ki)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

KranaZoli
Én vettem be piros bogyót, mégis kitépte. Igaz akkor 3an voltak 1 helyiségben. 1nél mintha mûködne, de szerintem akkor sem tutira.

Pszi-blokkoló amúgy a neve. 😉

AK-ra Nekem sem sikerült felraknom a hangtompítót, viszont van hozzá 3 féle távcsõ. Zoom-osból egész pontosan 2db. +1 éjszakai +1 olyan ami úgy mûködik mint a normál kézi távcsõ.

Tib
Csak akkor tudsz feltenni hangtompítót, optikát, gránátvetõt a fegyverre, ha az a kezedben van.
Az meg hogy melyik kiegészítõ melyik fegyverre jó, látszik, ha ráhúzod az egeret <#vigyor>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

vettél volna be piros gyógyszert nem tépte volna ki <#ravasz1>

( nemtudommármianeve )

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

RoyalPredator
Én vagyok abéna, vagy tényleg nem lehet hangtompítót felszerelni a fegyverekre, kivéve Viper 5.
AK-ra kéne...

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Mit mondjak elképesztõ volt kinyírni a 4 kis jodát kézi fegyverekkel és gránátokkal, idegesítõ hogy mindig kitépi a fegyvert a kezedbõl 😄
Kiválóan mûködik az angol nyelv, most már mindent értek 😄
Tib
Közben már meg is találtam és lekukkantottam X8-ba 😊

Tib
Tényleg! Visszanézek én is a laborba... De hol is van az a liftaknás épület? Elfelejtettem, oly rég jártam ott... <#rinya>

KranaZoli
Megtaláltam végre a Labor-ban a 3 ill. pontosan 4db Burer-t. VÉGRE!!! Felbaszták az agyam, mert elsõ körben nem sikerült Õket megpusztítanom pedig akkor is adtam Nekik gránátot rendesen.

Visszamentem és feltankoltam kellõképpen. 😄

(most már értem, amikor azt olvastam, hogy gyereksírás?!?! Nekem ilyen elsõ game-elés alkalmával nem volt, mivel ezeknél nem jártam. 😉

KranaZoli
Áhá! Okés. Köszi!
<#worship>

KranaZoli
Inkább az utóbbi. Egyik sem volt amolyan kiegészítésféle. De nem is STALKER 2, ha erre gondolnál. Nem kell hozzá az alapjáték. Én teljesen új játéknak nevezném. Ahogyan a Clear Sky-t is. Történetben kiegészítés. 😊

mcmoha
Erdekes az elso palyan en soha nem hallottam figyelmeztetest, viszont eszrevettem, hogy a hajorol vilagitoraketakat lodoznek fel ha kozeledik a kitores.

Ez most vmi kieg vagy egy teljesen új játék?
TSL16b
A Zaton (Creek) pályán Beard figyelmeztet a kitörésre, a Jupiteren a doki, Pripjatyban Kovalszki. Ezek közül jelenleg csak az elsõnek van felirata, de elképzelhetõ, hogy további sorokkal bõvül a feliratozás, ha lesz kedve és ideje dolgozni az illetékes orosz szakembereknek.

KranaZoli
Csak egy rövidke idõre volt eddig szerencsém game-elni. Azonban abban a rövid pár órában 😊 fasza volt a munkátok!!! <#eljen><#worship>

Visszatöltöttem pár játékállást ahol van videó.
(Megérkezés Pripyat-ba például)

Ill. utána is volt 1-2 és úgy nézem, hogy a köztes beszédeknél is van felirat. pl. Creek-i kereskedõ dumája.

Amiknél abban a rövidke idõben hiányoltam az a Blowout alatti szöveg. Nem mintha kúrva fontos lenne, csak annyi, hogy ott Nálam nem volt felirat (Pripyat-ban)

RoyalPredator
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Creeki részeges fegyvermestert faggatsd, és õ majd megálmodja a codname 62-öt. Onnan kapsz utasítást azthiszem.

Shep
Megszereztem a csodafegyvert, csak hát ugye meg is kellene javítani amihez meg leírások kellenének, na ezeket hol találom, mert a térképen más semmilyen jelölés nincs úgyhogy meg vagyok lõve.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

KranaZoli

TSL16b
Megjelent a Call of Pripyat English 1.0, amirõl nemrég szó volt itt. Tartalmazza az S-CoPTT angol szövegét és a feliratozó modot (a feliratokat oroszul is, ha valakit érdekel).

RoyalPredator
Hát a Stalker gyönyörû játék lehetne, de.
Bár rettenetesen izgalmas a grafika a maga primitivitásával, mégis csak kevés benne a SoC-szerû dungeonok.
És az AI... Hát, valami szánalmas, de nemcsak a stalkerek, hanem az ellenségek is hihetetlenül buták. Egyszerûen azt csinálják amit kisorsolt nekük a kaszinógép, és ha nem dobott nekik 3 cseresznyét, bizony megdöglenek. Ellenségnél legalább lazán elugrassz elõle...

Hát majd legközelebb talán... Legalább stabilan fejlõdik a játék.

Én egyszer vittem eddig csak végig a játékot, négyen indultunk neki pripyatnak, és négyen is érkeztünk meg. Visszatölteni se kellett egyszer se. Stalker fokozaton nyomtam, és figyeltem rá, hogy a másik három lehetõleg ne legyen veszélynek kitéve. Ennyi, nem történt semmi baj. És még egy fasza dobtáras shotgunt is szereztem az alagútban, amit késõbb átalakítattam teljesen automatára. 😄

KranaZoli
Ez mondjuk pöttyet röhejes szerintem. Közelít a CS frakcióháború részéhez. <#szomoru2>

mcmoha
Nallam is mindig Zulu nyiffan ki eloszor.😞 Aztan szep sorban a tobbiek. Eddig meg mindig egyedul erkeztem Pripyatba.😞

KranaZoli
De gondolom azt sem, hogy Zulus gépágyúval a kezében pillanatok alatt képes feldobni a bakancsát. <#rolleyes>

RoyalPredator
Ezt éles helyzetben nem játszod el😄

KranaZoli
Nálam is. Ez már a 2ik újrajátszás és igyekeztem résen lenni. 😄
Azonban párszor újra kellett töltenem a game állást, de nagyban segített, hogy nagyjából tudtam mikor, honnan és kik is fognak jönni. <#vigyor3>

RoyalPredator
Mázlista😄 Nekem vhogy annyira bénák voltak...

KranaZoli
Wow! Nem hiszem el. Nagy-nagy nehézségek árán, de mind a 4 segítõmmel sikerült elérni Pripyat-ot. <#zavart1><#idiota>

mcmoha
Veles detektor Jupiterben az "exoskeletonos" zombiknal is szokott lenni.😉 Inkabb azokat irtsad mint a Duty-t.😊

Jupiterben a keleti részen lévõ leégett faluban áll egy dózer, abban van egy.

RoyalPredator
Zsíroskenyér. Megvan a calibration tools, ami meg az old izében van a mozi alatt, azt hagytam, de nem is kell. Elég durván flehúzza a cuccokat a harmadik fejlesztés. Ajánlom mindenkinek.

Sok az artifact, túl sok, pénz meg amúgyis 150000 rubel 😮
Kéne 2 Veles detektor, yyanovnál öljek le pár dutyst v mivan?😄