S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kétlem hogy a Far Cry 2 mesterséges inteligenciája felérne a A-Lifeval vagyis amit a stalkerhez fejlesztettek ki.
Dark Angel 666
far cry 2 az elég ratyi , nem érdemel szót sem

RoyalPredator
Gyerekek!! Rájöttem!!

Far Cry 2-bõl kell a Stalkert megcsinálnunk!
Grafika az alapon jó, fényeffektek ottis gyönyörûek, és szerintem nem eszi annyira a gépet mint az X-Ray engine. Ráadásul elég jól meg van csinálva a fegyver sérülése is, ami nagyon kéne STALKERbe.
Tuningot kell rádobni még, mint Crysisban a szerelékeket, elvégre ugyanaz a motor. Annyit kell csinálnunk, hogy nagyobbacska pályát sandbox editorban megkreálunk, és a modelleket is HDben.

Szerintem hihetetlenül jó FPS-t kapnánk.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

KranaZoli
Jútyúbon ha rákerestek, hogy Call of Pripyat és idõrendbe rendezitek a videókat a napokban egy rakás új fejlesztõi videó került föl. Sajnos mind oroszul. 😞

Ám pár érdekesség - csak bele-belenéztem párba - , hogy pl. karakterünk a game elején más páncélban van; Sultan és Noah (aki Zaton-ban a fejest ugrik egy anomáliába) mind2õ sima bandita karakter. 😮

Pedig 2009.dec. szerepel a videóknál. Érdekes...

Kár, hogy nem angolul beszélnek egymással mert akkor esetleg még vmi újat is meg lehetne tudni.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Zaton-ban (Creek-ben) Cardan-al jártál már?!

Royal

Így legyen! De ekkora hibák orvoslását 1xerû, mezei patch-ekkel Én kétlek. Ill. ha így lesz, akkor pár némethon-ban élõ helyében pöttyet bosszús lennék, hogy pár hónappal késõbb kijön egy olyan, amelyik nem szaggat futás közben; amelyiknél nem zuhan az FPS belsõ terekben; nincs brutális FPS esés és szaggatás kitörések végén; ahol belsõ helyszíneknél cca. 10db karakter esetében is 30 fölött marad az FPS; vízben dettó ugyanez a probléma. (legalábbis Nálam és DX11-ben)

Ezért említettem pl. a DIRT2-õt, ahol nagyságrendekkel jobb az optimalizáltság. Semmi problémát nem jelent a game futtatása DX11-es módban.

Nem kellett volna hajazni erre, a Mienk legyen az elsõ DX11-es játék címre. Inkább tanulni kellett volna a DIRT2-bõl, talán még megvárni az AVP újabb részét is (vagy totál kihagyni belõle a DX11-es támogatást). Közben beérnek a driver-ek is az újabb ATI szériás kártyákhoz és talán is nV is piacra hozza a DX11-es kártyáját.

Én elkapkodott dolognak érzem és ezeket Én olyan hibáknak találom, amiket nehéz lesz szimpla javításokkal és VGA driver-ekkel kezelni. Plusz ott a tényezõ, hogy már minek is, amikor nem kevesen már többször végigjátszották a történetet?!

Én most játszom 3x a játékot, épp ma kezdtem el. Master fokozatban és a video + egyéb párbeszéd felirat mod miatt. Utána félrerak és talán újra elõvesz, ha már azt fogom olvasni, hogy több javítás is megjelent, netán már Nálunk is kapni lehet a boltokban...

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Na akkor nem egyrõl beszélünk.
A warez verziók mindíg néhány nappal, egy héttel a bolti változat elõtt jönnek ki(olyan is volt már hogy két héttel), DE etõl ezek még a hivatalos, bolti példányból vannak elkészíve. Ez azért van, mert a játékokat a hivatalos megjelenés napja elõtt már hetekkel korábban el kell kezdeni kiszállítani a boltokba, hogy a megjelenés napjára tutira legyen mindenhol. Ilyenkor, a boltba kerülés és a boltban megvásárolhatóság napja közi idõben (ami akár több hét is lehet), szokott egy példány a warez teamekhez kerülni, akik megcrackelik, majd felteszik a netre.
Szóval annak ellenére hogy korábban jelenik meg, a warez verzió mindig a boltiból van kialakítva. Magyarán a warez verzió hibái azonosak a bolti verziójéval(ide nem értve a rossz cracket, de az nem a program hanem a crackercsapat hibája).

DannyL
A Gauss-hoz kellene infókat szereznem, de semmi ráutaló infóm nincs, hogy hol keressem.
Tudnátok segíteni? 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

RoyalPredator
Hogy speciel a stalkernél hogyvan azt nem tudom, de jóval megjelenés elõtt is számos játék megjelenik warezon. GTA IV is pl.

Nos, szerintem, szerintünk, dolgozzanak még vele sokat, és adják ki hibák nélkül amennyire ez lehetséges.

Bár látva, hogy mennyire elcsesztek sok dolgot, én inkább egy 2. részt várnék, azaz STALKER 2-öt.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

KranaZoli
S.T.A.L.K.E.R.: Pripyat megjelenési dátum

Most már Ipon-on is kint a hír. Én úgy érzem, hogy így is lenne ez okés! Nem, hogy már kint az ukrán, német verzió és az elsõ javítás is.

1xerûen nem szabadott volna már piacra dobniuk.

KranaZoli
Én nem nagyon bizakodom benne. 😞
Ellõtték ebben az évben a meglepetés erejét. Én úgy érzem, hogy nem kicsi problémákkal küzd a játék, holott kb. olyan bug-oknak szabadna csak léteznie, hogy nem mûködik az infra a sisakon, vagy itt-ott belelógnak a karakterek a falakba. Max. Az ilyeneket lehet orvosolni patch-ekkel. Az olyanokat, hogy futás közben úgy szaggat a játék tfh.: a sok töltés miatt, hogy fáj nézni - az ilyeneket szerintem nem lehet orvosolni. Ezekre a hibákra és az FPS zuhanásokra mondom Én azt, hogy egy játék még nagyon-nagyon béta verzióban van, nem egy már kiadott játék esetében.

Nem értem a logikát, a kalózcuccok mindíg az elsõ kiadott, hivatalos verziókból készülnek. Mivel végleges a cucc, jogos ha sírunk a bugok miatt. Az már más kérdés hogy ezen még mennyit tudnak majd javítani patchekkel.

KranaZoli
Igaz! <#worship>

Csak nem hinném, hogy a GSC Community oldalon, vagy akár egy német nyelvû oldalon is mindenki warez-t tolna. ?!

Elkapkodták a kiadást akkor is. Tudták jól, hogy ebben az évben kijön a Modern Warfare 2; DIRT2. Ráadásul ez utóbbi DX11 támogatással. Mind1ik nagyobb kiadó, jobban optimalizált dolgokat várhat Tõlük az ember, szóval várhattak volna vele. Jövõre jön az AVP újabb része DX11-es támogatással. Én egy picit azt érzem benne, hogy az elsõ DX11-es játékot akarták a Magukénak tudni és Karácsony elõtt némi pénzmagot az eladásokból.

A nagyobb patch-el talán sikerül majd befoltozni ezeket a hibákat, de 2009/10-ben így nem szabad piacra dobni játékot.

Túlmatekozták a fiúk. <#szomoru1>

RoyalPredator
Igazából meg kéne várni míg befejezik.
Kalózdolognál ne sírjunk ha bugos...

Ráadásul minden játék megérdemel egy nagyobb patchet.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

KranaZoli
Ezzel teljes mértékben egyet értek, de Én még inkább úgy érzem, hogy elkúrták ezt a dolgot.

A NET-re felkerült orosz verzióhoz annyit tennék hozzá, hogy abban azért ott volt az árnyék bug ami nagy mértékben rontott a játék vizuális élményén. S bár hamar megjelentek a különféle CS verziós user.ltx fájlok amikkel csökkenteni lehetett a különféle árnyék bug-okat, de megszüntetni nem. Ill. DX11 támogatás sincs ebben a verzióban. A user.ltx fájlban a tesszelláció engedélyezése távolról sem az és különben is "csak" DX10-es módban futott a game ettõl függetlenül.

De tény és való, hogy akiket érdekelt, türelmetlenek voltak, alig várták már a COP-ot vhogyan átsiklottak ezen dolgok felett és nem 1x, hanem többször végigtolták a sztorit, bejárták a 3db fõ térkép részletet, s bár örültek kb. ugyanakkora csalódás volt a Pripyat-i pálya részlet.

Aztán úgy döntöttek, hogy azért akarnak némi pénzt ebbõl Karácsonyra és piacra dobták német honban. Érdekes módon német szinkronnal és felirattal. De Tõlük nyugatabbra ilyen alap árnyék és grafika bug-al piacra nem lehetett volna dobni a játékot, így hát egy patch formájában orvosolták ezt (de még ez sem tökéletes!) és belerakták a DX11-es API támogatását. Ami jó dolog, csak eleve mindenki többet vár Tõle mint amire hivatott a DX11 és bár a német verzió már DX11-es módban futtatható de meg kell mondjam egyik szemem sír, másik nevet. Nem is arra gondolok, hogy DX11 módban szebb-e a game, vagy sem... Az alap árnyék bug szinte nullára hozvam okés, ugyanakkor belsõ terekben, vagy több karakter megjelenítésekor olyan FPS zuhanás van, hogy fáj nézni. Lebegtették a jobb optimalizációt, hát vhogyan siralmas. Mindenki találkozik a szaggatásokkal, amiknek szerintem zéró köze van a töltésekhez (ha mégis, akkor vmi siralmasan xarul oldották meg); vízben ha ellenfelek vannak szintén FPS zuhanás; kitörések után (közben) dettó FPS zuhanás; artifact keresések közben dettó és sorolni lehetne a hibákat. Ezeket mind-mind megtaláltam a GSC Community fórumán is, hogy kivétel nélkül mindenkinél jelen vannak.

De ugyebár ezt is pillanatok alatt le warez-olták és szerencsére már "profi" felirat mod is van hozzá és akit(akiket) mint pl. Engem is zavar a német párbeszédek, az orosz fájlt használva kap egy 1.6.0.1-es verziót; angol felirattal és orosz hanggal.

És végigtolhatja így is, ami azért már lényegesen jobb mint az orosz warez verzió, de Én szinte kilátástalannak látom a fenti hibák, bug-ok orvoslását is nem, hogy újabb mellékküldikkel megspékelni a játékot.

És sajnos ezeken kívül is vannak bug-ok a játékban.

Azért csúsztatják mert hülyék.

A céljuk eredetileg az volt, hogy az elsõ verziót(az oroszt) negyed éven keresztül a honfitársaikkal teszteltéssék, egyfajta public beta jelleggel. Aztán a visszajelzések alapján kijavítják a hibákat, és utána hozzák ki a világ angolszász felének szánt verziót. (szerintem nem túl tisztességes eljárás a hinfitársaikkal szemben)Gyakori taktika ez az orosz/keleti fejlesztõknél. Legalábbis eddig az volt, ezentúl nemhiszem hogy élni fog majd vele a Stalker fejlesztõje.

Mert mi is történt? Kijött az orosz verzió,azonnal felkerült a netre, a google translator jóvoltából pedig néhány napon belül volt hozzá kezdetleges angolosítás. Három hét után kijöttek hozzá a fullos, kézi készítésû angolosítások.

Gyakorlatilag a fejlesztõk átgondolatlan, rosszindulatú taktikázása a megjelenéssel kapcsolatban oda vezetett, hogy mire megjelenik majd az angol verzió, addigra mindenki már több mint két hónapja végigvitte a játékot, angolul, többször is. Következésképpen a fanatikus rajongókon kívgül a kutya nem fogja megvenni a cuccot. Szóval ezzel a buta taktikával gyakorlatilag tönkrtették a játék jövendõbeli eladásait.
Óriási öngólt rugtak.

Az egyetlen megoldás számukra az lenne, ha villámgyorsan nekiállnának extra tartalommal feltölteni a játékot (új mellékküldetéseket értek ezalatt, hiszen azokat a legkönnyebb utólag berakni, azokkal van a legkissebb munka), hogy az angol verziót megérje megvenni/beszerezni, és ne full ugyanazt nyújtsa, mint a hónapok óta közkézen forgó és tökéletesen angollá tett orosz verzió.

mcmoha
Pardon. A komplett RPG-t hasznalta.<#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Dark Angel 666
az baj ha kihagytam azt a küldetést , amikor gázzal kellett megölni a mutánsokat ?

Nekem AK-val is ment....

mcmoha
Nem. Lattam videot ahol RPG "loszert" hasznaltak.😄 Az a lenyeg, hogy hosszu legyen.😊

Tib
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zárt ajtók "feltörése" csak Gauss-al lehetséges? Nekem csak azzal jött össze <#crazya>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

És ezzel még jó néhányan így vagyunk. Többször felmerült már ez a kérdés, senki se tudta a választ. Szerintem bug.

Üdv!
A taktical Helmet-be építhetõ infared scanner mire jó és hogy lehet használni? Beszereltettem de semmi hatást nem észleltem. Se éjjel, se puskával, se nightvisionnal. Help pls!!<#confused>
RoyalPredator
Jah, Chester nekemis eszembe jutott.
Kösz a modot, de ehez új játékot kéne kezdeni.

Dark Angel 666
De miért csúsztatják állandóan a megjelenést ???
Mi értelme van ?

Engem Chester Bennington-ra a Linkin Park front emberére emlékeztet 😄

http://stalker.filefront.com/file/All_Starting_Equipment;107167
RoyalPredator belinkeltem neked ezt a módot
az összes fegyverrel és tárgyal kezdesz ami a játékban van 😄
DannyL
Mármint a #2029.

DannyL
Hû ez komoly! <#vigyor5>

DannyL
Jaja, õ Nitrogén! 😄
Köszi a segítséget, végül sikerült átjutni.

KranaZoli

KranaZoli

mcmoha
Nitrogen a technikus Yanovban.😊Ugy nez ki mint Putyin.😄 Vegulis o kezeli a "liftet" mikor elindul a csapat.

KranaZoli
Nitrogen?!?! Who the fuck is Nitrogen?! 😄

Érdeklõdj körbe a Yanov állomáson, hogy ki szeretne csatlakozni. Attól függõen, hogy milyen mellékküldiket is csináltál meg függ, hogy kik lehetnek a csapatot tagjai.

Vano; Rogue; Sokolov (vagy mi a neve, aki a tudósoknál van).

DannyL
Sziasztok! Kellene egy kis segítség mert elakadtam.
Ott tartok, hogy mennék épp Pripyat-ba. Megvan a teljes szellõzéses ruha.

Nitrogen csak úgy vállalja az utat, ha szerzek egy csapatot aki elkísér minket.
Na ezt a csapatot nem tudom hol kell beszervezni.

Tib
A napsütéses idõben látszik jól a táj. Ha én csináltam volna meg a videót, ezt úgy oldom meg, hogy trainer segítségével slot-okba mentem az aktuális helyek pozícióját, majd a nekem tetszõ napszakban oda ugrok és felveszem az adott helyre szánt videómat. Gyors, hatékony, 1-2 órás napszakbeli különbséggel felvehetõ 😊

KranaZoli
Vhol gondoltam, hogy csak sima textúra elemek lesznek. 😞

Shep

Ja, többet esik az esõ, mint az összes Mátrix filmben együtt. 😄
Lehet ez is vmi csííít. 😉

Dark

Yanov állomáson a kereskedõnél. Ott tudod megvenni, vagy a tudósoknál kell elvállalni küldiket, szerintem qva sok van Náluk és 1ik után kapod majd meg. Ha jól emléxem.

Dark Angel 666
Hol lelem meg a védõruhát amivel Pripyatba lehet menni ?

RoyalPredator
Hát jobb lenne ha pripyatot dolgoznák fel igazán, jupiter meg a hasonló fontos épületekbe meg kommandózni mennénk csapatostul.

Mondjuk az óriáskereket lazán megcsinálhatták volna, hamár call of PRIPYAT.

Shep
Ez egy fake video, meg is mondom miért 😊 Minden képen sütött a nap, nekem meg a játék 90%-ban vagy az esõ esett, vagy csak simán be volt borulva és ez engem marhára idegesített.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tib
Szerintem az óriáskerék azért került bele, mert ez Pripyat egyik jelképe, így gyakorlatilag nélkülözhetetlen kellék 😊
Kicsíteltem magamat én is megnézni a kereket. Persze ott már csak a talaj a fix, az épületek és tereptárgyak "árjárhatóak" <#nevetes1>

KranaZoli
Kiugrott valahol?! <#wow2> Én is ki szeretnék ugrani. <#zavart1>

Az igaz, hogy látszik az óriáskerék egyáltalán nincs kidolgozva. Nekem errõl 2 dolog jut az eszembe. Elsõ körben úgy gondolták, hogy része lesz a game-nek így elkezdték fejlesztgetni ezt a pályarészt is de nem lett így maradt úgy amennyire jutottak vele. Kettõ, aminek örülnék a STALKER játékok kapcsán is, ha lennének hozzá DLC-k amiknek nem is kellene küldiket tartalmaznia de pl. növelhetnék a bejárható területet, ergo újabb pályarészek lennének elérhetõek. Ez tök jó lenne és ebben lenne több fantázia is a késõbbiek folyamán, de gyanítom, hogy nem így lesz. 😞

Sas

Köszi az infókat, már csak az érdekelne, hogy most akkor hogyan is zárul Maga a COP?! <#idiota>

Tervezem, hogy nekiállok újra mert most már ezekkel a videó feliratokkal sokkal beszédesebb a játék. Szerintem még a STALKER 2-õt sem fogják véglegesen lezárni (Én így gondolom) szal szerintem ez sem úgy végzõdik, hogy VÉGE. 😉

Tib

Persze, biztos használt csítet - talán annak a segítségével jutott ki az óriáskerékhez is -. De az ördögszekérre fel lehet mászni, bár tudom, hogy Te nem erre gondolsz hanem amikor elõtte megy felfelé a kamera. Asszem van is ilyen MOD a COP mod-ok között, de Nekem annyira nem mozgatta meg még 1ik sem a fantáziám.

a feliratokat? te készíted? ha gondolod segíthetek. küldj egy linket a fájlokról
Tib
Szerintem cheat is van az egyes helyekre el vagy feljutás mögött.
1:56-nál például úgy meglódul a kamera függõlegesen felfelé, mint aki szuper ugrást használ <#crazya>

nyugodtan fordíthatod, ahogy néztem a fileokat nem a sztorinak megfelelõen vannak sorban a szövegek..

nem jössz rá semmire

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

helló ha elküldi valaki nekem az angol anyagot (ha van) én szivesen segítek fordítani. Nightvision készíti a magyar fordítást segítettem volna neki is csak sajna én még nem játszottam a coppal és nem akarom tudni a sztorit. de ilyen feliratokat szivesen segítek fordítani, nem hiszem hogy túl sok poént lõnének le.
Kérésre a játék tartalma leírása.

A STALKER: Call of Pripyat a Shadow of Chernobyl (mostantól csak SHOC) történései után fog játszódni, mikor is egy ukrán ügynök személyében kell a Zóna közepébe furakodnunk. A SHOC eseményei úgy végzodtek, hogy Strelok kénytelen volt elpusztítani a C-öntudatot, hogy mindenkorra véget vethessen a borzalomnak, amit maga a Zóna képezett. De valami balul sült el, mivel a Zóna úgy tunik megmaradt, és tovább szedte áldozatait.

A kormány látta a nyílt utat az atomeromu felé, és belekezdett egy nagyszabású akcióba, ami a "Fairway" kódnevet kapta. Helikopterek pásztázzák végig a terepet anomáliákat keresve, hogy aztán a felderített területet térképre vethessék, majd annak segítségével a földi csapatok tájékozódhassanak a halálos útvesztokben. A sok intézkedés ellenére a küldetés kudarcba fullad. A helikopterek titokzatos módon lezuhannak, egy túléloje sincs a balesetnek. Hogy több információt gyujtsön a baleset okáról, az ukrán kormány egy ügynököt küld be a Zónába, hogy kiderítse a tragédia pontos mikénjét.

Az ügynök Alexander Degtyarev, akit mi fogunk alakítani a történet során. Sok minden változott az utóbbi kalandunk óta, az elso és legszembetunobb dolog pedig a kezelofelület új külseje lesz, amit a készítok megpróbáltak minél modernebbnek ábrázolni. PDA térképünk ezúttal nem négyszög, hanem kör alakú lesz, aminek oldalára felkerült a zajméro is, ami eddig a képernyo bal alsó sarkában helyezkedett el. Védoöltözékünket is részletesebben felügyelhetjük ezúttal, mivel két részre lesz bontva. Külön kap helyet a védoruha és a sisak, védomaszk, így valószínuleg több ruhához használható lesz majd a fejvédobe beépített éjjellátó.

Fegyvereink ismét három üres helyet kapnak, ám most már nem kell három különbözo fegyvertípusra hagyatkoznunk, akár három fajta gépfegyver is lehet nálunk egyszerre, így nem kell éles helyzetben egy kispisztollyal vacakolnunk. A detektorok is visszatérnek, melyek a STALKER leghasznosabb segítségei. Minél drágább egy detektor, annál pontosabban mutatja egy lelet tartózkodási helyét, melyet ismét egy anomália kellos közepébol kell majd kihalásznunk. A középpontban viszont ismét a leletek lesznek, ám most ellenfeleink is akadnak, akiknek a mi radioaktív kincseinkre fáj a foga.

A továbbfejlesztett mesterséges intelligenciának, és az A-life-nak hála a Zónát népesíto stalkerek immáron saját dolgukat végzik, nappal detektorokkal a kezükben leleteket keresnek, éjszaka pedig egy biztonságos tábor tüzének melegét élvezik, egy kis zene és alvás céljából. Bizony. Ám most már mi is fogunk tudni aludni, ami sajnálatos módon kimaradt az elozo játékokból.

Ismét számos karakterrel fogunk találkozni a játék világában, akik közt ezúttal helyet kap több különleges forma is, hogy jobban kedveljék oket a játékosok. Három frakció fog visszatérni a kiegészítoben, akikkel érintkezhetünk is: Duty, Freedom és a Banditák. Sajnálatos módon semelyikhez sem fogunk tudni csatlakozni, viszont mindegyikkel kommunikálhatunk, fogadhatunk el küldetéseket tolük, persze csak ha nem dühítettük fel oket.

A küldetésrendszert is alaposan átgondolták a fejlesztok, egy rendszer által generált feladat sem lesz az egész játékban, mindegyik küldetést külön írják, tervezik meg, véget vetve a monoton, és sokszor ismétlodo misszióknak. De a legnagyobb újítás ezen a téren a szabadság lesz. Most nem lesz senki aki parancsolgasson nekünk, egy feladattal kezdjük a játékot: találjuk meg a lezuhant helikoptereket. Az már csak is rajtunk múlik hogy hogyan jutunk el odáig, hogy hogyan kezdjük el utunkat. Úgy hét órára becsülik a játék fo küldetési vonalát, míg a mellékküldetések és egyebek teljesítése még plusz 20-30 órába telhet, attól függoen mennyit bóklászunk a tájat csodálva. Persze a kisebb szívességeket nyugodtan teljesíthetjük a játék befejezése után is, mivel a Call of Pripyat egy freeplay módot is tartalmazni fog, aminek hála a fo történeti szál lezárása után is tovább bóklászhatunk a világban.

A fent említett megújult A-life rendszernek hála a mutánsok is még inkább realisztikusabb viselkedést fognak produkálni, alkalmazkodnak a napszakokhoz, és sokkal mozgékonyabbak lesznek, így meg kell tanulnunk túljárni az eszükön. Minden eddig megismert mutánssal találkozni fogunk a játék során, igaz kissé élethubb viselkedéssel. Az istállóban pedig két új szörny is helyet kap, név szerint a Burer és a Chimera. Mindkét monszternek meglesz a maga különleges képessége, és területe: míg a Chimera nappal nem fog nagy veszélyt jelenteni a játékosra, addig éjjel, míg aktív, egy ügyes vadászként fogja becserkészni prédáját. Továbbá azt is megemlítették, hogy a Zóna legfélelmetesebb szüleményei, a kitörések most valóban befolyásolni fogják cselekményeket, bár több szót nem ejtettek eme újításról.

A Zóna, mint megszokhattuk, ismét hatalmas bejárható területekkel fog kínálkozni. Eddig öt bejelentett helyszínrol tudni: Jupiter,egy elhagyatott gyári terület, Darkwater, egy mocsaras-erdos lápvidék, a Kopachi nevu kis falucska, a Yanov pályaudvar, és persze maga a híres szellemváros, Pripyat. Sajnos viszont a régebbi területek közül már egy sem fog szerepelni a Call of Pripyatban. A játék nagyobb részét a felszínen fogjuk tölteni, lesznek földalatti barlangok, és összeköto szintek is egyaránt, viszont ezek kevesebb mint öt százalékát fogják kitenni az anyagnak.
Kiugrott valahol. Minden stalkerben vannak olyan pontok, ahol a "kerítés" átugorható és ki lehet jutni a pályáról. Az óriáskeréken jól látszik, hogy nincs kidolgozva, csak annyira, hogy távolról még jól nézzen ki....

KranaZoli

Heyyy!!!
A legtöbb helyre Én is fel tudtam mászni, stb... és minden kocka valóban a COP-ból való DE, hogy a fenébe tudott Õ az óriáskerékhez is eljutni?!

1'18"

?!?!

RoyalPredator
Küldjed már el õket 😄

Nah szóval most néztem a játékban 9 féle távcsõ van, 5 Susat és 4 PSO
1. Susat Sima alap 1,6x-os
2. Susat 4x közelítéssel
3. Susat Éjellátóval ez Zöld
4. Susat thermál visionnal, vagyis kijelöli az ellenséget Ennek sárga színû a vége
5. Susat ezt nem tudtam beazonosítani - csupán annyit mondhatok hogy mind a két vége kék

1. PSO sima alap kék az egyik vége
2. PSO nagyobb zoomal rendelkezik mind a két vége kék
3. PSO éjjellátós
4. PSO Thermal Visionnal, kijelöli a stalkereket és a mutánsokat, piros az egyik fele

Ezt egy kiváló móddal derítettem ki, amivel az összes cuccal kezdünk ami van a játékban viszont nem árt hozzá egy trainer vagy valami mert 2 tonnányi cucc van nálunk 😄
készül..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...