7720
  • totya4
    Biztos tudsz olvasni? Az 1.6.0.2-es verzióhoz kért magyarítást, az pedig a "GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK" alatt van a lokalizáció menüpontnál. Logikusan ügye :)

Más. Az hogy a frakciókkal milyen a viszonyom az hol látszik?
  • zeoos
    Megszeretnem kerdezni, mert a jatek heveben elfelejtettem kiprobalni ... szoval:

Elso varriacioban ugy volt, hogy a tudosokhoz tudtam elsutni a monilitosokat ... most viszont meg a monolitosokkal nem is talalkoztam es a szabadsag katonai mentek orkodni a tudos-bunkerhez. Aztan most jott el a pillanat, hogy osszefutottam ismet a tudatvesztett monolitos tarsasaggal, de mivel mar a kuldetest megcsinaltak a szabadsag katonai, igy a monolitosokkal nem is beszeltem, hanem legyilkoltam mindet.

Igen am, de most felmerul a kerdes ... ha a kuldetes ki lett masnak adva, akkor mi lett vonla a monolitosokkal a beszelgetes targya? Jo lenne tudni (persze ki fogom majd probalni, de ha veletlenul nem ugy alakulnak az esemenyek, hogy valakik mar elvegzik a tudosok vedelmet, akkor nem fogom tudni kiprobalni). Valaki?
  • zeoos
    Biztosan szukseged van ra? ... csak azert kerdezem, mert ha itt ezen az oldalon a bazi nagy kepnel, a bordo szoveg alatti fekete nagybetus szoveget nem tudod elolvasni "MAGYARITAS LETOLT", akkor kicsit ketelkedem benne, hogy tenyleg szukseges
  • Antraxka
    Hali mindenkinek! Valaki tudja hol lehet letölteni a magyarítást az 1.6.02 verzióhoz?
  • lipovics
    köszi
  • Archicad
    A mosodában (ami a katonaság "főhadiszállása") ott kell lennie Gariknak (aki a tudósok állomásán volt) vele el tudsz menni és vissza is.
  • lipovics
    Srácok! Most jutottam be Pripaty-ba, megpróbálom összeszedni a kalibrációs eszközt és mennék vissza Jupiterbe. Van rá mód? Van ember vagy újra végig kell mászni az alagutat?
  • kawageza
    Hali!

Az tetszik leginkább, hogy Jar bácsi ingyen javítja a csúzlikat Pripyatban.....
    A végén nem mentem el a katonákkal, inkább felderítettem a terepet és szereztem 1 millió rubelt. Azt hittem ekkor történik valami, de neeeem.
    Újrakezdtem a játékot mester fokozaton....nagyon brutál, az elején
    egy golyó és satu....
    Amúgy ez a legjobb játék a világon!!!
  • mcmoha
    Koszi az infot.:)
  • Tinman #3698
    Sajnos semmi sem megbízható...
    Nekem eddig nagyjából 30 vásárlásból 2 csomag egyszerűen eltűnt a semmibe, erre volt jó a paypal, de nem árt, ha kened vágod az angolt.
    Meg figyelj oda az item állapotára /én kizárólag "new" státuszút veszek, 99.5% felettire értékelt eladótól.
  • mcmoha
    Meg soha nem vasaroltam ebay-on. Teljesen megbizhato? Ma fel napig bongesztem, alkatreszek utan.:(
  • Tinman #3696
    Radiation pakkot még anno, mikor kijött a STALKER egy magyar sráctól, aki játékokat árul... rajta maradt, egész korrekt áron elhoztam tőle és nem bántam meg :-)

Clear Sky CE, az CD Galaxistól van.

A Call of Pripyat SE, pedig ebay.
  • mcmoha
    Hol vetted?:)
  • Tinman #3694
    Nem tudom volt-e már, de végre megjött az idehaza nem kapható Stalker - Call of Pripyat Special Edition-öm:

Végre teljes a kollekció :-) Ez az előző kettő CE-m

Miért linkeltem be?
    2 oka van:

1. Imádom a STALKER hangulatát, szeretném, ha minél többen próbálnátok meg eredetiben tolni. Ez talán kicsit motiváló :-)
    2. Hiába kérdeztem, senki nem tudta, hogy az itthoni kiadvány miben más mint a külföldi SE. Most már tudjuk... az itthoniban semmi extra.
  • Yan
    nem a cop-ra gondol, hanem a bencsmárkra :)
  • zeoos
    Feltekenykedtek mi? ... mennyivel nehezebb fokozat a zoldcsikos kiadasu
  • Devv
    Akkor nézz be a SoC topikba ott mit nyomott legutóbb...
  • bgabor
    Persze, ez a "szar" játékprogram tette tönkre a videókártyád. Úgy látom te sem konyítasz sokat az informatikához.
  • Yan
    nézd meg, működik-e még a venti rajta.
    ha igen, a driver beállításnál is kukkold meg mennyi a fordulatszám és nincs-e lekorlátozva
  • Herold
    Szoftveresen legfeljebb úgy teheti tönkre, ha nem elég hatékony a hűtése a karinak, és túlmelegszik.
  • Krotchy
    Felraktam a benchmarkot. Futott, futott, de behalt egy töltésnél, ilyen zöld csíkok jelentek meg a képernyőn és lefagyott a gép. Azóta minden játéknál ezt csinálja 5 perc után. Lehetséges, hogy ez a szar baszta tönkre az 55000 forintos videokártyám (ami most kb. 5000et ér de akkor is annyit dobtam ki rá)? Nagyon remélem abbahagyja...

Vagy esetleg más okozhatja? De hát akkor történt először ilyen :(
  • gombabácsi
    Múlt héten vettem meg a játékot, 5-6 órát játszottam eddig vele, nagyon jó!
    Az első két részt is marha jónak tartom, ebben azonban méginkább benne van az, amit szeretek: a marha jó pályák.
    Szerintem magasan a világ legjobb játékai.
  • zeoos
    Menj el a Practiker-be
  • Herold
    Mond neked az a szó valamit, hogy FAQ?
  • error56
    Sziasztok.Nekem az lenne a problémám, hogy nemigen találok szerszámkészleteket. Az első pályán megtaláltam az alapszintűt, azt odaadtam Kardánnak. A második részen megleltem a precíziós készletet, azt meg eladtam Jarnak, de az nem megy vele semmire, mert nincs meg neki az alapszintű készlet.

Kellene mindkét fajtából egy-egy darab, ha valaki tudna azt segíteni,azt megköszönném.
  • Yan
    köszi nektek :) kipróba,
    mert eddig inkább lelődöztem
  • coolpet
    kitores meg zonatban volt az utazas elott. de pihentetem, hatha csak berozsdasodott :)
  • Herold
    Jó, az Janov. Nem volt kitörés, és beragadt véletlenül? Próbáltad már újraindítani a játékot?
  • coolpet
    bal also terkep, ja ott, ahova a isero vitt. zsoldosok orzik a tetejet, es egy heli pilotaja van benn, meg egy tudos, kinn meg stalkerek.
  • Herold
    Én úgy emlékszem, a labor Janovban van, a vasútállomás közelében. Nem a Jupiternél.
  • Archicad
    Jó az a ruha amit a katonaság ad Pripyat-ban?
    Vissza lehet benne menni Janovba?
  • coolpet
    herold ez nem megoldas hogy odabaszok egy fegyvert :)
  • coolpet
    jaki88 csak jo allapotban alig serult fegyokat vesznek meg.
    Vagy feljavitod, es ugy adod el, de inkabb buksz ajta mint joljarsz, vagy hagyod ami olyan.
  • Herold
    FAQ, Zárt ajtók feltörése.
  • coolpet
    Na erre varjatok gombot. Jupiternel van egy kutato labol, dupla legzsilippel. Befele bejutottam rajta rendesen, kifele meg nem nyilik az ajto, csak visszafele tudok menni. Na ezt a bugot hogy oldjam meg ha mar ramentetem es csak quicksavem van?
  • jaki88
    kinek és hol lehet eladni a játékban felvett fegyvereket, meg ilyesmiket? eddig mindegyik kereskedő csak ételt meg gyógyszert akart venni, de fegyvert egyik sem
  • TOMSILENT
    Rég jártam erre... :) egy kép tőlem...
  • zeoos
    Ma Janovot probaltam meg kiirtani kivulrol a zart ajton keresztul ... es tobb kevesebb sikerrel sikerult is :) Egyszer basztam csak ra, mert kitores volt es nem tudtam fedezekbe vonulni ... vagy hat vegul is nem is csesztem ra, mert volt kitores atveszelesere valo kapszulam.

• RoyalPredator
    Ha ennyitől megsértődsz, elgondolkoznék a helyedben a jövőmről...
  • tom2004
    Ez egy kicsit sértő volt, azt hiazem ez volt az utolsó hozzászólásom ebben a fórumban. Az én hozzászólásom kicsit jobban körűlírta a megoldást.