Pixelcar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy az az ötletem, hogy pl, délelõtt be lenne téve egy kép, + lehetne betenni képeket mondjuk 8 óráig
és utána egy szavazást a fejlécbe tenni ahol másnap reggeli képig lehet szavazni
tehát
Reggel 9 : Új kép berakása
Délután 7 : Képek leadásának határideje
Reggel 9ig szavazás, másnap gyõztes hirdetés
vélemény?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Csak úgy:
1 Szlalomra
1 Wörtherre😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

az enyém még erõsen építés alatt, de azért elvittem egy próbakörre.. :p

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nézd el hogy csunya lett mert nem volt idõm sokat szórakozni vele :/

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
(na meg szép íveket elég nehéz rajzolni egérrel, fõleg felnit..)
pl. kezdésnek a topkinyitó kiválaszt egy alap autót, aztán azt kell módosítgatni, aztán szavazgatunk és a "gyõztes" nyereménye, hogy kiválaszthatja a következõ autót.. 😄D
(mint a VT topikban)
Régebben baromi sokat mangáztam,mangacars.extra.hu-n játszottunk is,nagyon jó volt😊 Csak sajnos az oldal azóta meghalt..
Berakom pár régebbi munkámat,alapot most nem tudok mutatni,remélem nem gond..
[/img] Maserati,ha jól emlékszem a targa tetõt,a színt,és a felnit+ültetést csináltam rajta
E30,inkább nem sorolom miket csináltam😄 Egy tök alap autó volt,gondolom mindenki tudja mikben tér el😊
Alfa 156,itt matricázást,ablaksötétítést,ültetést,felnit és lökhárítókat csináltam
Újabb E30,itt már M3 volt az alap
Ez meg Bora pickup,már nem tudom miket használtam fel hozzá😄
drag CRX,itt is alapból indultam ki
VFTS lada,szintén gyáriból
Ezt pedig most csináltam,pár óra alatt lett kész..újra kedvem volt mangázni😊
alap: Corsa pickup
és abból lett B combo
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun