Pixelcar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
Ez jónak tûnik így,de talán az átalakításra lehetne több idõt is hagyni..azért nem ülünk itt egész nap,legalábbis én nem😊 lehetne mondjuk 1 nap az átalakításra,mert szerintem ha ilyen gyorsan történnének a dolgok,akkor sokan még csak elõször látnánk meg az új alanyt,és már addigra lejárna a határidõ://

looool 😄DDDDDDD

greg benz
Kész a trabim<#vigyor3>

<#eljen>

ChuckyHUN
nézzétek el hogy a szlalomosnak nincs belseje:S

Amugy az az ötletem, hogy pl, délelõtt be lenne téve egy kép, + lehetne betenni képeket mondjuk 8 óráig
és utána egy szavazást a fejlécbe tenni ahol másnap reggeli képig lehet szavazni
tehát
Reggel 9 : Új kép berakása
Délután 7 : Képek leadásának határideje
Reggel 9ig szavazás, másnap gyõztes hirdetés

vélemény?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

kifli
tetszik gyõztél 😄
ChuckyHUN
baze

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
Versenyre:

Csak úgy:

1 Szlalomra
1 Wörtherre😊

mabbak
problem solved, köszi 😊

no, õ az:

én ide szoktam feltenni képeket 😊

mabbak
hát ilyen még nem fordult velem elõ, tynipicrõl linkel vki?
mabbak
bocsi, szóval:

mabbak
Elsõ szintén:

😊)
Gabor1990
Elsõ pixelcarom:

Elég szolid lett😄

sztem végleges.. 😄

greg benz
Köszi

ChuckyHUN
de még csinálok valami jót:Ö

ChuckyHUN

alap kép:

greg benz
Hátizé..nekem nem hozza be a képeidet:/
Meg tényleg nem ártana valami pontos határidõ

kép ? 😄D

az enyém még erõsen építés alatt, de azért elvittem egy próbakörre.. :p

ChuckyHUN
Kész a RENNSPORT DDR Szlalomgép, 1.3 16v Swift GTI motorral😊

redbull0304
Pixelcarnak megtudja valaki csinálni? 😊

ChuckyHUN
Nekimegyek az elsõ trabzsinak én is, alkotok valamit😊

Varenga
zsír<#eljen> én este kezdem!

jó alap, határidõ ? 😊

jó lett 😄DD

SötétBarom
Trabant 601SS

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Máté94
<#levele><#eplus2>
kifli
azért én megcsináltam neked, simába meg pixelcarba is 😊
nézd el hogy csunya lett mert nem volt idõm sokat szórakozni vele :/

Csabesz6
<#zavart2>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

kifli
a nyertes rakja be a következõ autót, a nyertes az akinek a munkája a legjobban tetszik 😊
kifli
ok akk a feladat ennek a kocsinak a kipofozása!
bármelyik kép felhasználható!!

lehet nem volt egyértelmû, én arra gondoltam hogy már létezõ pixelautót tuningolni... 😄

greg benz
<#help>

Máté94
<#nezze>
greg benz
<#ejnye1>

Máté94
OK.Akkor a verseny autó:
<#eplus2>
greg benz
Egéybként tényleg nem olyan nehéz,mint amilyennek tûnik😊 Én mondjuk photosoppal nyomom,az sokkal kényelmesebb,meg kicsit intelligensebb is mint a paint😛

greg benz
Szerintem jó ötlet,én benne vagyok!<#eljen>

Varenga
Persze, tutorial alapján tanulgattam az átfestést is paintbe, úgyhogy ez nem volt nehéz, a hátteret pedig a pca-ról szedtem és csak rá kellett rakni a verdákat és igazítani rajtuk.

ezt péjntbe? o.0

az túlzás, átfesteni még nem nagy kaland fotosoppal, de pl. a KITT Attack Mode-hoz már rajzolnom is kell, az viszont nem könnyû pár pixelbõl, hogy szép hátsó szárny legyen.. 😄

(na meg szép íveket elég nehéz rajzolni egérrel, fõleg felnit..)

szépek, itt is lehetne "verseny" 😄

pl. kezdésnek a topkinyitó kiválaszt egy alap autót, aztán azt kell módosítgatni, aztán szavazgatunk és a "gyõztes" nyereménye, hogy kiválaszthatja a következõ autót.. 😄D
(mint a VT topikban)

greg benz
Sziasztok!

Régebben baromi sokat mangáztam,mangacars.extra.hu-n játszottunk is,nagyon jó volt😊 Csak sajnos az oldal azóta meghalt..

Berakom pár régebbi munkámat,alapot most nem tudok mutatni,remélem nem gond..

[/img] Maserati,ha jól emlékszem a targa tetõt,a színt,és a felnit+ültetést csináltam rajta
E30,inkább nem sorolom miket csináltam😄 Egy tök alap autó volt,gondolom mindenki tudja mikben tér el😊

Alfa 156,itt matricázást,ablaksötétítést,ültetést,felnit és lökhárítókat csináltam
Újabb E30,itt már M3 volt az alap
Ez meg Bora pickup,már nem tudom miket használtam fel hozzá😄
drag CRX,itt is alapból indultam ki
VFTS lada,szintén gyáriból

Ezt pedig most csináltam,pár óra alatt lett kész..újra kedvem volt mangázni😊

alap: Corsa pickup

és abból lett B combo

regeltem, beléptem a nevemen, hogyan tovább?
bardocz
Lancia Stratos festés?😊
Varenga
elkezdtem szerelgetni 😛P

JGTC
Oksa, srácok köcce! 😉

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

kifli
a visszaigazoló mailrr várni kell kb 1 napot...