2410
2009-2011 - R.I.P. :(
-
Szabi1991 #510 +1 -
#509 -
#508 Senki nem vállalja:D
OFF:
Én is Kristóf vagyok:D
ON -
#507 2.0 :D Kéne meg csövezni meg felmatricázni, de egyenlőre meguntam! :D
-
#506 Bukócsövet hol találok? :) -
#505 Ne csináljátok már... :D Valaki más plz! :D (Ha senki nem vállalja, max akkor vállalom!:) -
#504 Iszonyat brutál kezd lenni a Holdenem! :D Lassan kész leszek vele! :D -
#503 Redbullt házigazdának +1 -
Szabi1991 #502 kcsg -
#501 Ez csúnya volt -
#500 TÉK -
#499 Nah ki lesz a házigazda? :) -
#498 Ne nevess! :D -
#497 -
#496 De az... -
#495 A döntés nem probléma! ;) -
#494 A döntéssel lehet gondban leszel,mert attól is romlik a kép,homályos lesz picit,meg talán vmennyit torzul is.. -
#493 Újra kell rajzolni. -
#492 Hogy tudom úgy nagyítani a kereket, hogy ne romoljon a minősége? -
#491 Jaja, meg kicsit meg kéne dönteni az egész autót! Mindjárt neki is állok! Frontot is le kéne falazni.... -
#490 Jah,meg hátulról nem rajzoltad rá a kitámasztókerekeket -
#489 Jó lesz:) De a hátsó kerék az nagyon kicsi drag keréknek -
#488 1 nincs rá időm, 2 nem értek a banner szerkesztéséhez, 3 már másik 2 topiknak a házigazdája vagyok! Úgy inkább más legyen, teljesen mind1 ki az csak szánjon rá időt! :) -
Szabi1991 #487 legyél házigazda -
#486 Jó lesz ez.
S2000: kösz-kösz, most jó -
#485 Akkor mégegyszer... imageshack pedig bekaphassa -
#484 Még nincs kész de most már fáradt vagyok! :)
-
#483 nem jó :( -
#482 Jah igen, mindig elfelejtem... korbácso... izé
Ha jól emlékszem Ő volt az! -
#481 gecijó linkelt be az alapot is plíz! -
#480 Igen, erre próbáltam én is célozni, nemtudom mennyire sikerült...
Addig is, hogy ne legyne ilyen üres a post... Mivel sose fogyok ki az ezeréves pixelcarokból, most is bemutatok egyet:
Nincs rajta sok változás, festés, felni, kipufogó,, ültetés... szigorúan JDM -
#479 pontosan -
#478 Persze, és majd a banner-ba szerepeljen is a szabályzat! :) -
#477 Láto alakulgat a verseny dolog:) Részemről is okés az összes szabály,de azért majd még a versenyek megkezdése előtt majd egy olyat kéne a sokból összegyúrni,amivel mindenki egyetért,és minden pontja oké -
#476 1 hét az a időm ami "pont ideális", sokan közülünk tanulnak, dolgoznak vagy mind2 egyszerre :D, így nem mindig van szabadidőnk! Másrészt egy hét alatt elég nevező összegyűlik! Nem 3-4nevező lenne max... :) -
#475 -1 hét jó ötlet, ha sok lenne a verseny amortizálódna a nevezők száma (szerinem)
-szavazás jó lenne így szerintem, valamint remélem nem csak nekem jutott eszembe a példáról a ladák motorkódja
Bár utóbbi időben nem sok időm jutott rá, de azért remélem hamarosan be tudom fejezni legalább az E30am... -
#474 Már neki is álltam! :D Építek belőle valamit! :) -
#473 wow...Pontiac GTO -
#472 -egy autó elkészítésére 3 nap (hetente legyen 1 verseny, így is hamar el fognak fogyni az autók)
-elsőnek a házigazdi rak majd autót (támogatom)
-aki nyer az rakja a következőt (támogatom)
-a lehető legtöbb dolgot sajátkezűleg kell csinálni, felni lehet kivétel (Azt, hogy ki honnan veszi az autójához a cuccokat az mindenkire a saját dolga, lopja más autóról stb. nem lényeg..., ez úgy is lenyomozhatatlan, ergo felesleges vele foglalkozni!)
-aki beküldi az autót az a versenyre nem csinálhat autót... (Készíthessen viszont ha megint Ő nyer akkor automatikusan a 2. helyezett a nyertes!)
Kiegészítés:
Aki a házigazdaságot elfogadja, annak kelljen elküldeni privátba a kész autókat! Ő majd a határidő eljártával beteszi egy hsz.-be őket! Így nem kell bogarászni, hogy hol is vannak a nevezők, másrészt egymás ötleteit nem tudjuk felhasználni!
A képek megnevezései majd A B C D E... stb. legyenek, azaz névtelenül menjen a verseny, így a szavazás után tudjuk meg kié melyik kép...
Mindenki 3 képre szavazhat, elsőre 3pont másodikra 2pont harmadikra 1pont-ot add!
Szavazás pl.
B - 3 pont
A - 2 pont
E - 1 pont
-
#471 mielőtt valaki megkérdezné hogy miért nem küldheti be versenyre az aki a képet rakta (meg több legyen a hsz is és ne értelmetlen csak értelmetlen hsz legyen), az ok egyszerű lehet hogy már rég megcsinálta, és akkor neki több ideje volt rá mint a többieknek. Bár ez előfordulhat, hogy amilyen autót raknak azt valaki már megcsinálta. De lehetőség szerint csináljun újat!