Pixelcar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
#33 Egyáltalán nem rossz sztem. De ez a Stratos-os dizájn elég érdekesen néz ki rajt. 😄
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
és hogy ezeket alap szinten kezelni tudjad, egyébként sokkal-sokkal könnyebb, mint egy vt, tehát autóról egy fényképet módosítani, ahhoz képest KÖNNYÛ 😄

eddig elég béna az Atack mode, de itt a normál.. 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Be tudod linkelni õket?Vagy dobd át msnen.
Köff
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
sokáig az volt a logómba, még a szeme is kinyílt, majd becsukta :p
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Asszem, hogy az elsõ hsz.-ben nagyjából minden válasz ott van a kérdésemre! De még biztos lesz.
+fav
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Itt kell regisztrálni és már tölthetitek is le az autókat, azután pedig kezdõdhet a tuning! 😄
Saját szerzeményem, bár tudom nem vmi jó, de azért megmutatom 😛
felül az eredeti, alul a "tuned" style 😄