Pixelcar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mondjuk nemhiszem,hogy azzal nevezek (ha nevezek) amit most raktam be,mert az soká lesz kész..

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Nekem is volt hasonló folyamatábrás képem, full-full paintben csinálva<#gonosz1>#gonosz1>Itt megnézhetõ, de csak saját felelõsségre<#idiota>#idiota>
Most ismét egy drag autó van épülõben,de most csinálok hozzá ilyen "folyamatábrát" is<#eplus2>#eplus2>

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Tegnap regisztráltam, ha belépek csak a topikok listáját látom, de nem tudok belépni egyikbe sem.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
gamertag: kenobita
Én néha szedek cuccokat más gépekrõl,de csakis alap gépekrõl..tehát más tuningjáról nem lopok
De amit leszedek azis csak olyan általában,amit én nem tudnék megrajzolni,vagy szimplán nem lenne hozzá türelmem😄 Nálam csak a fasza végeredmény a fontos,hogy hogyan érem el,az nem annyira fontos.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vagy ti mennyire gyûjtitek az alkatrészeket más gépekrõl ?
csak minden lépésnél csiál egy printscrent, és odaírja mit miért 😊
megköszönném én pl
DE késõbb nagyon szívesen lennék a topik HGja😊 (persze ha valaki segít)😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
DE döntsön a nagyérdemû😊 és a szavazó topikhoz hasonlóan kéne megoldani