2410
2009-2011 - R.I.P. :(
-
#630 Addig is heggesztettem egy celicát. Nem lett jó annyira, ez van
-
#629 -
#628 Mindenki szavazata nyilvánosságra lesz hozva,úgyhogy nem is kell próbálkozni semmi szemétséggel.. -
#627 és hogy lehet azt eldönteni, hogy használt-e valamilyen más programot is, vagy csak paintet? meg amúgy is van aki paintben tud olyat alkotni mint más PS-ben, szerintem bőven jó ez így, ahogy van :) -
#626 És mivan akkor, ha ez a három szempont megvan egy autóban is? :D
Amúgy szerintem is a legfontosabb az ötlet és a megvalósítás együtt.
Amúgy lehet, hogy kéne paint only / szabad kategória :D (tom, így se vagyunk sokan..) -
#625 Azért ez durva, hogy pont neked jut ez eszedbe... :D Mindenki saját magát égeti azzal, ha direkt szarra szavaz!
Tipp a szavazáshoz!
1. Legjobb kép (azaz nem az ami a legjobban tetszik, hanem az ami "szakmai szemmel" a legjobb)
2. Legötletesebb kép (ötletességet kell díjazni)
3. A kedvenc (ami a legjobban tetszik)
Én ezek alapján fogok szavazni! :)
-
#624 Azon gondolkodtam, hogy ha mindenki szavazhat, akkor az lesz, hogy azt fogja választani, ami a legszarabb - hiszen a szemmel láthatóan nagyon jó alkotás veszélyezteti, hogy ő nyerjen :D Na most, ha ez lesz, akkor valószínűleg a leggyengébb lesz a győztes :D
Szóval most ígérje meg mindenki, hogy tényleg a szerinte legjobbra fog voksolni -
#623 Szavazás:Május 4. 00:00 - Május 5. 23:00
Ez elég világos szerintem! :D -
#622 Május 4-én reggel 6-ig netközelben leszek, szal ha addig feltolod az autókat, akkor nincs gond, de utána csak szerdán ülök gép elé. :) -
#621 Én is GIMP-el probálkozom, egyszerű. -
#620 úgy látom én vagyok az egyedüli aki GIMP-et használ -
#619 Nagyjából mindent paintben rajzolok, színezés/sötétítés dolgokhoz használom csak a ps-t. Szerintem a paint egyszerűsége miatt jó ilyen dolgokhoz, nincsen semmi felesleges dolog benne. Szóval nekem biztos kínszenvedés lenne megcsinálni egyet is csak ps-t használva... -
#618 Aha. Akkor maradok a PS-nél, ott valamennyire tudom micsoda mire való :D -
#617 ja meg az átfestés egyszerűbb, kocsit megcsinálni, mindkettőben ugyanolyan pepecselős munka -
#616 nemsokkal jobb ps sem, annyi hogy gyorsabban lehet a billparancsok miatt -
#615 PS-el a legkönnyebb megcsinálni egy ilyen autót?
Én próbáltam Paintel de én ott nem tudtam kezdeni semmit se a kocsival :D -
#614 am a garázyba mindig az első 5 autója állhatna :) -
Szabi1991 #613 ja és jók a gombok fent, de ezt #609 is betehetnéd.. :p -
Szabi1991 #612 már csináltam 3at, de egyik se tetszik mire "kész" lesz.. :/ -
#611 Kb. másfél nap alatt 9 autót kaptam,szerintem butaság lenne idő előtt lezárni a versenyt! És egyébként is vannak olyan emberkék,akik esetleg nem írtak még a fórumba,de meglátják a versenyt,és elkezdik csinálni,aztán elküldik nekem. Ezt az is igazolja,ha megnézitek a névlistát a bannerben,csomó "ismeretlen" névvel találkozhattok benne:)
Plusz a határidő azért van,hogy betartsuk -
#610 Oú baZZZe :o
Fasza. Imádom hasznosan tölteni a munkaidőt :* -
#609 Itt találsz alapot dögivel ha annyira unatkozol:MangacarsFrance -
#608 Jáúvan nna. Addig valaki dobjon valamit alapot amin tudok addig is pepecselni. :[ Nem jön meg a confirm mail a pixelcarlife-ról :c
Mondjuk valami amcsi muscle jó lenne.. :] -
#607 Határidő: Május 3. 24:00
Türelem... :) -
#606 Egy ötlet: kérdezzük meg, hogy van-e valaki, aki készül egy autóval, és ha nincs, akkor lezárjuk a mutatványt.. -
#605 Húha,nem tudom..talán azt tudom megcsinálni,hogy május 3.-án vmikor késő este amikor már elvileg minden autót megkaptunk,akkor priviben átküldöm őket neked,és te előbb szavazol...lehetséges,hogy akkor még netközelben leszel? -
#604 Srácok!
Csináltam én is egy vasat, viszont most jut eszembe, hogy május 4 és 5 között nem leszek netközelben....ilyenkor mizu? :c -
#603 7,mert én is csináltam egyet:) -
#602 szép teljesítmény! :D
kicsivel több mint 8 óra alatt már 6 nevező, azt se gondoltam volna, hogy összesen lesz ennyi xD -
#601 írjáá ki a bannerba, küldtem a kocsit és az esélytelenek nyugalmával figyelem az eseményeket :D -
#600 Végülis van benne valami.. Ha belém mertek ennyi bizalmat vetni,akkor én nem fogok ellenkezni -
#599 mondom szerintem indulhat, mert úgy gondolom aki megnyer egy versenyt annak azért már van akkora fantáziája, hogy ne szoruljon "lopkodásra" :D -
#598 Igen,igazából ezzel gondban vagyok most,mert elvileg ugye mindig nekem kell küldeni majd a műveket,viszont ha én is nevezek a versenyeken,unfernek tűnhet,hogy én mindenkinél előbb látom a többiek autóját,és így lophatnék ötletet meg mittudomén,bár nem szokásom..inkább saját kútfőből csinálom az autókat,saját elképzelés szerint. -
#597 szerintem indulhat :)
neki lehet annyi előnye, hogy a többiek ötletét ha akarja, felhasználhatja, végülis ő nyerte az előző versenyt, ennyi minimum jár neki :D -
#596 Oké:)
Közben én is elkészültem a skodámmalJó is,hogy készlettem vele,a maradék 2 nap alatt nem biztos,hogy lett volna rá ennyi időm/energiám..
Azt még vitassuk meg,hogy a versenyindító nevezhessen az általa indított versenyen,vagy ne? -
#595 köszi :D
greg:
akkor az én skodámról vedd majd le légyszi a "RATCUSTOM" feliratot, mert elfelejtettem :/ -
#594 zsíros nagyon! -
#593 Komoly -
#592 rs-tuning jólismert gépe :D
-
#591 Sebaj, akkor megheggesztem...Köcce!