2410
2009-2011 - R.I.P. :(
  • SötétBarom
    Addig is heggesztettem egy celicát. Nem lett jó annyira, ez van

• SötétBarom
  • greg benz
    Mindenki szavazata nyilvánosságra lesz hozva,úgyhogy nem is kell próbálkozni semmi szemétséggel..
  • RATCUSTOM
    és hogy lehet azt eldönteni, hogy használt-e valamilyen más programot is, vagy csak paintet? meg amúgy is van aki paintben tud olyat alkotni mint más PS-ben, szerintem bőven jó ez így, ahogy van :)
  • SötétBarom
    És mivan akkor, ha ez a három szempont megvan egy autóban is? :D
    Amúgy szerintem is a legfontosabb az ötlet és a megvalósítás együtt.

Amúgy lehet, hogy kéne paint only / szabad kategória :D (tom, így se vagyunk sokan..)
  • redbull0304
    Azért ez durva, hogy pont neked jut ez eszedbe... :D Mindenki saját magát égeti azzal, ha direkt szarra szavaz!

Tipp a szavazáshoz!
    1. Legjobb kép (azaz nem az ami a legjobban tetszik, hanem az ami "szakmai szemmel" a legjobb)
    2. Legötletesebb kép (ötletességet kell díjazni)
    3. A kedvenc (ami a legjobban tetszik)

Én ezek alapján fogok szavazni! :)

• SötétBarom
    Azon gondolkodtam, hogy ha mindenki szavazhat, akkor az lesz, hogy azt fogja választani, ami a legszarabb - hiszen a szemmel láthatóan nagyon jó alkotás veszélyezteti, hogy ő nyerjen :D Na most, ha ez lesz, akkor valószínűleg a leggyengébb lesz a győztes :D

Szóval most ígérje meg mindenki, hogy tényleg a szerinte legjobbra fog voksolni
  • redbull0304
    Szavazás:Május 4. 00:00 - Május 5. 23:00
    Ez elég világos szerintem! :D
  • Varenga
    Május 4-én reggel 6-ig netközelben leszek, szal ha addig feltolod az autókat, akkor nincs gond, de utána csak szerdán ülök gép elé. :)
  • Raho
    Én is GIMP-el probálkozom, egyszerű.
  • RATCUSTOM
    úgy látom én vagyok az egyedüli aki GIMP-et használ
  • S2000
    Nagyjából mindent paintben rajzolok, színezés/sötétítés dolgokhoz használom csak a ps-t. Szerintem a paint egyszerűsége miatt jó ilyen dolgokhoz, nincsen semmi felesleges dolog benne. Szóval nekem biztos kínszenvedés lenne megcsinálni egyet is csak ps-t használva...
  • Norbi1990
    Aha. Akkor maradok a PS-nél, ott valamennyire tudom micsoda mire való :D
  • kifli
    ja meg az átfestés egyszerűbb, kocsit megcsinálni, mindkettőben ugyanolyan pepecselős munka
  • kifli
    nemsokkal jobb ps sem, annyi hogy gyorsabban lehet a billparancsok miatt
  • Norbi1990
    PS-el a legkönnyebb megcsinálni egy ilyen autót?
    Én próbáltam Paintel de én ott nem tudtam kezdeni semmit se a kocsival :D
  • kifli
    am a garázyba mindig az első 5 autója állhatna :)
  • Szabi1991
    ja és jók a gombok fent, de ezt #609 is betehetnéd.. :p
  • Szabi1991
    már csináltam 3at, de egyik se tetszik mire "kész" lesz.. :/
  • greg benz
    Kb. másfél nap alatt 9 autót kaptam,szerintem butaság lenne idő előtt lezárni a versenyt! És egyébként is vannak olyan emberkék,akik esetleg nem írtak még a fórumba,de meglátják a versenyt,és elkezdik csinálni,aztán elküldik nekem. Ezt az is igazolja,ha megnézitek a névlistát a bannerben,csomó "ismeretlen" névvel találkozhattok benne:)
    Plusz a határidő azért van,hogy betartsuk
  • SötétBarom
    Oú baZZZe :o
    Fasza. Imádom hasznosan tölteni a munkaidőt :*
  • dmx
    Itt találsz alapot dögivel ha annyira unatkozol:MangacarsFrance
  • SötétBarom
    Jáúvan nna. Addig valaki dobjon valamit alapot amin tudok addig is pepecselni. :[ Nem jön meg a confirm mail a pixelcarlife-ról :c

Mondjuk valami amcsi muscle jó lenne.. :]
  • redbull0304
    Határidő: Május 3. 24:00
    Türelem... :)
  • SötétBarom
    Egy ötlet: kérdezzük meg, hogy van-e valaki, aki készül egy autóval, és ha nincs, akkor lezárjuk a mutatványt..
  • greg benz
    Húha,nem tudom..talán azt tudom megcsinálni,hogy május 3.-án vmikor késő este amikor már elvileg minden autót megkaptunk,akkor priviben átküldöm őket neked,és te előbb szavazol...lehetséges,hogy akkor még netközelben leszel?
  • Varenga
    Srácok!

Csináltam én is egy vasat, viszont most jut eszembe, hogy május 4 és 5 között nem leszek netközelben....ilyenkor mizu? :c
  • greg benz
    7,mert én is csináltam egyet:)
  • RATCUSTOM
    szép teljesítmény! :D

kicsivel több mint 8 óra alatt már 6 nevező, azt se gondoltam volna, hogy összesen lesz ennyi xD
  • kifli
    írjáá ki a bannerba, küldtem a kocsit és az esélytelenek nyugalmával figyelem az eseményeket :D
  • greg benz
    Végülis van benne valami.. Ha belém mertek ennyi bizalmat vetni,akkor én nem fogok ellenkezni
  • RATCUSTOM
    mondom szerintem indulhat, mert úgy gondolom aki megnyer egy versenyt annak azért már van akkora fantáziája, hogy ne szoruljon "lopkodásra" :D
  • greg benz
    Igen,igazából ezzel gondban vagyok most,mert elvileg ugye mindig nekem kell küldeni majd a műveket,viszont ha én is nevezek a versenyeken,unfernek tűnhet,hogy én mindenkinél előbb látom a többiek autóját,és így lophatnék ötletet meg mittudomén,bár nem szokásom..inkább saját kútfőből csinálom az autókat,saját elképzelés szerint.
  • RATCUSTOM
    szerintem indulhat :)

neki lehet annyi előnye, hogy a többiek ötletét ha akarja, felhasználhatja, végülis ő nyerte az előző versenyt, ennyi minimum jár neki :D
  • greg benz
    Oké:)

Közben én is elkészültem a skodámmalJó is,hogy készlettem vele,a maradék 2 nap alatt nem biztos,hogy lett volna rá ennyi időm/energiám..
    Azt még vitassuk meg,hogy a versenyindító nevezhessen az általa indított versenyen,vagy ne?
  • RATCUSTOM
    köszi :D

greg:
    akkor az én skodámról vedd majd le légyszi a "RATCUSTOM" feliratot, mert elfelejtettem :/
  • Varenga
    zsíros nagyon!
  • greg benz
    Komoly
  • RATCUSTOM
    rs-tuning jólismert gépe :D
  • Varenga
    Sebaj, akkor megheggesztem...Köcce!