Pixelcar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokkal jobbak így, nincs az a papírkasztni effektus😄
Egyébként ezek nagyon jók lettek szerintem, az Én elsõ autóim... hát, inkább nem publikálnám õket<#zavart1>#zavart1>
Egyébként ezek nagyon jók lettek szerintem, az Én elsõ autóim... hát, inkább nem publikálnám õket<#zavart1>#zavart1>
Igen, ilyen rajzok alapján készülnek, itt van róla egy jó kis leírás, ha valakiben van elég bátorság, nekieshet😄
Nem, olyan az M3 is.😊
pff.. évfolyamtársamnak ilyenje van.. ma 2 ilyet láttam xD
ja, 3 éve 😊)
akkor nem, ez Pesten volt, és úgy 2 hónapja láttam utoljára, de kívülrõl ugyaninnen 😄D
Sajnos nem találtam hozzá alapot, pedig nekem is nagyon tetszik, jó lenne.😊
Az alap lekészítéséhez én meg nem nagyon értek... na majd egyszer😄
Az alap lekészítéséhez én meg nem nagyon értek... na majd egyszer😄
Sziasztok!
Lehet kérni képeket,vagy csak átalakítjátok az eredetiket? Mert ha lehet kérni,akkor csinál nekem valaki egy fehér Opel Insignia kombit?<#rolleyes>#rolleyes>
Köszönöm!
Lehet kérni képeket,vagy csak átalakítjátok az eredetiket? Mert ha lehet kérni,akkor csinál nekem valaki egy fehér Opel Insignia kombit?<#rolleyes>#rolleyes>
Köszönöm!
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ezt régebben volt hogy mindennap láttam 😮
midnen egyes pixelrõl amit festettél😄DDDDD
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
tegyetek vmi tuningolandó gépet.. 😄
Akkor addig melegítsünk be.. 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
500 :-/
Jaja,az nagy szerelmem.. Meg Evo 2-est is csinálhatnék,meg a dakaros verziót,szóval van egy pár😄D:d
PP-set azért hagytam abba,képtelenség az elsõ szárnyat megcsinálni rendesen:S De még elõrõl is eléggé nehéz,csak egy nagy fekete pacára hasonlít,el sem mentettem,most alkotok belõle valami újat.
Az elsõ lökösben a rács nem nagyon tetszik,de jelen állás szerint nem tudok jobbat csinálni..majd még meglátom
Az igazi kihívás oldalnézetbõl megcsinálni lesz majd😛
Az igazi kihívás oldalnézetbõl megcsinálni lesz majd😛
<#worship>#worship>
Én megpróbálok összehozni belõle egy PP-st.Lehet nem csinálom meg minden oldalról,de próbálkozok.
*Sztem...
ma valahogy nem megyXD
ma valahogy nem megyXD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Sstem de😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Akinek vannak alkatrészes képei az linkeljen be párat! 😊 Tükrök, IC-k, szárnyak, kipufogók stb... <#help>#help>
Jah,én tegnap nekikezdtem egy új projektnek,egy 205 GTi-nek! Egyenlõre nem árulom el mi lesz belõle,talán a fanatikusok rájönnek már ennyibõl is😊