2410
2009-2011 - R.I.P. :(
-
#791 Télleg Greg, írd má' ki, hogy ki küldött eddig.. -
#790 Én is reménykedek , hogy legalább fogok kapni szavazatot :D -
#789 Remélem amit most küldtem Gregnek esélyesebb lesz, mint a raid felicia :DDD Amúgy letöltöttem a GIMPET, nekem felhasználóbarátabbnak tűnik, mint a PS. Jó cucc. A lényeget mondjuk még mindig painttel csinálom :) -
#788 3 autóra kell szavazni,amelyik leginkább tetszik arra 3,amelyik tetszik,de kevésbé mint az előző,annak 2 pont,és a harmadik autóra ugyanígy 1 pont -
#787 am kell az hogy pontozzuk a kocsikat? nem elég csak kiválasztani a 3 legjobban tetszőt és azok kapnak1-1 pontot? vagy csak 1-et keljen választani? -
#786 Gondolom..majd még csinálgatjuk ezt szerintem Kiflivel -
#785 és azt is meg tudjátok csinálni, hogy 3 különböző pontszám? :D -
#784 Kikerült egy próba szavazómotor Kiflinek hála:) Nyomogassátok -
#783 na jó, módosítottam :D
marad minden ugyanígy, az oldalon a tagok munkái lesznek, meg az a alpoktól leírva, hogy mit hogyan kell csinálni, mondjuk azért az aktuális tuningalapot meg határidőt majd berakom -
#782 Látom nem egészen sikerült értelmezni a 770-es számú kommentemben leírtakat,így nyomatékosítom mégegyszer az egyik részét: "Nem rossz ötlet,de szerintem ha mindent átvinnénk oda,onnantól ez a fórum meghalna"
De,ha nektek megéri,akkor felőlem lehet úgy..csak akkor meg minek a topik -
#781 Ja nem kell itt variálni a szavazást, ez egy full egyszerű módszer, nem lesz vele gond! -
#780 PS-el lehet! Színezéshez én is azt használom a többihez viszont Paintet. -
#779 Jah,és nem tudod hányszor kell frissítened,hogy minden képet lássál. -
#778 Az átszínezést hogy oldjátok meg? Paintben meg lehet valahogy, vagy marad az összes szín átfestése ??? -
#777 am a photoshop munkák topikban lévő szavazás tényleg lehet jó lenne, minden autót értékelni kellene 1-10 ig :) -
#776 na nem kell itt szavazás meg ilyenek :D
az oldalra fel lehet majd tölteni a képet, de nem fog látszódni, csak az oldal szerkesztője, haverom láthatja, a határidő lejártával meg automatán kikerül szavazásba az összes kép, és a szavazás meg marad ugyanígy h 3-2-1 pont
megfelel? -
#775 Sajnos én nem tudom hogyan kell megcsinálni,de ha te tudod vagy esetleg tudsz valakit aki tudja,akkor fasza lenne! -
#774 hg-nak :)
de ottvan banerban is :)
am a weblap jó ötlet, oda lehetne írni a szabályokat meg ilyenek, hogy ne legyen ekkora a banner, és akk lenne gy link hogy szabályok. -
#773 Kinek kell küldeni? :) -
#772 a szavazómotort a bannerba megtudod csinálni? mert úgy nem kéne összeszámolgatnod meg hasonlók, megcsinálná magától, és ha valaki szavazott egyből látná ki hogy áll :) -
#771 ja ez nemrosz, itt egy szavazó motor segítségével egyszerűbb lenne a szavazás, bár bannerba is lehetne rakni szavazó topik motorját :) -
#770 Nem rossz ötlet,de szerintem ha mindent átvinnénk oda,onnantól ez a fórum meghalna
Azt támogatom,hogy lehetne egy egyszerű kis oldal,ahová fel lenne rakva mindenkinek az eddig versenyre (vagy csak úgy) készített autói,meg ,hogy ki hányszor nyert,stb:)
ehhez hasonló oldalra lenne szükségünk. (elsősorban a tagok részre gondolok..ugyanígy lehetne,csak nem makettek lennének bent,hanem a pixelautók:D) -
#769 Az enyém kész, nem sok változás, nem nagy ötlet, kiváncsi vagyok milyen sikere lesz:) -
#768 az jó lenne, ha fönn lennének a különféle techinkák meg alapgépek stb. :) jó ötlet! -
#767 szerintetek ne csináljunk egy oldalt pixelcaroknak?
mondjuk ott lehetnének hogy akik indulnak a versenyeken azok mennyit nyertek eddig meg mennyin indultak, milyen autókat csináltak eddig, tutorialok, stb :D
ha érdekel valakit, akkor haverommal megcsináljuk
akár szavazást is lebonyolíthatnánk ott, de részleteket majd akkor, ha áldásotokat adjátok rá :D -
#766 Ez jóak. -
Szabi1991 #765 én is azzal kezdtem.. :DD
(aztán ott abba is hagytam egyenlőre.. xD) -
#764 ezmeg fordítva van :)
először van az eleje aztán oldala aztán hátulja :P
Asszem én tükrözni fogom, mert azt már úgy megszoktam :) -
#763 Nembaj az,attól pixelcar:) -
#762 nem kell finnyáskodni jó lesz ez :P :D -
Szabi1991 #761 a sokkal az túlzás, ez is elég recés.. :p -
#760 Ez tökéletes lesz:D -
#759 Na ez sokkal jobb:) -
#758 akkor mondjuk ő? :D
vagy ha valaki találna egy szebb Phaetont az még jobb lenne -
#757 Valahogy így néz ki egy fasza pixelcar:
-
#756 +1 -
#755 Nem,ugyanúgy nekem jön minden -
#754 Passzek, ez is ótvar alap. A modell se jó, túl rövid az utastér, meg alapvetően low quality az egész.. -
#753 Nem akarok kukacoskodni, de szerintem nem a leg minőségibb ez az alap, nagyon nem szép. -
#752 na, nem tippeket adni xD
egyébként most akkor majd nekem külditek az autókat meg pontokat is? :D