2410
2009-2011 - R.I.P. :(
  • SötétBarom
    Télleg Greg, írd má' ki, hogy ki küldött eddig..
  • Norbi1990
    Én is reménykedek , hogy legalább fogok kapni szavazatot :D
  • SötétBarom
    Remélem amit most küldtem Gregnek esélyesebb lesz, mint a raid felicia :DDD Amúgy letöltöttem a GIMPET, nekem felhasználóbarátabbnak tűnik, mint a PS. Jó cucc. A lényeget mondjuk még mindig painttel csinálom :)
  • greg benz
    3 autóra kell szavazni,amelyik leginkább tetszik arra 3,amelyik tetszik,de kevésbé mint az előző,annak 2 pont,és a harmadik autóra ugyanígy 1 pont
  • kifli
    am kell az hogy pontozzuk a kocsikat? nem elég csak kiválasztani a 3 legjobban tetszőt és azok kapnak1-1 pontot? vagy csak 1-et keljen választani?
  • greg benz
    Gondolom..majd még csinálgatjuk ezt szerintem Kiflivel
  • RATCUSTOM
    és azt is meg tudjátok csinálni, hogy 3 különböző pontszám? :D
  • greg benz
    Kikerült egy próba szavazómotor Kiflinek hála:) Nyomogassátok
  • RATCUSTOM
    na jó, módosítottam :D

marad minden ugyanígy, az oldalon a tagok munkái lesznek, meg az a alpoktól leírva, hogy mit hogyan kell csinálni, mondjuk azért az aktuális tuningalapot meg határidőt majd berakom
  • greg benz
    Látom nem egészen sikerült értelmezni a 770-es számú kommentemben leírtakat,így nyomatékosítom mégegyszer az egyik részét: "Nem rossz ötlet,de szerintem ha mindent átvinnénk oda,onnantól ez a fórum meghalna"

De,ha nektek megéri,akkor felőlem lehet úgy..csak akkor meg minek a topik
  • redbull0304
    Ja nem kell itt variálni a szavazást, ez egy full egyszerű módszer, nem lesz vele gond!
  • redbull0304
    PS-el lehet! Színezéshez én is azt használom a többihez viszont Paintet.
  • bardocz
    Jah,és nem tudod hányszor kell frissítened,hogy minden képet lássál.
  • SötétBarom
    Az átszínezést hogy oldjátok meg? Paintben meg lehet valahogy, vagy marad az összes szín átfestése ???
  • kifli
    am a photoshop munkák topikban lévő szavazás tényleg lehet jó lenne, minden autót értékelni kellene 1-10 ig :)
  • RATCUSTOM
    na nem kell itt szavazás meg ilyenek :D
    az oldalra fel lehet majd tölteni a képet, de nem fog látszódni, csak az oldal szerkesztője, haverom láthatja, a határidő lejártával meg automatán kikerül szavazásba az összes kép, és a szavazás meg marad ugyanígy h 3-2-1 pont
    megfelel?
  • greg benz
    Sajnos én nem tudom hogyan kell megcsinálni,de ha te tudod vagy esetleg tudsz valakit aki tudja,akkor fasza lenne!
  • kifli
    hg-nak :)
    de ottvan banerban is :)

am a weblap jó ötlet, oda lehetne írni a szabályokat meg ilyenek, hogy ne legyen ekkora a banner, és akk lenne gy link hogy szabályok.
  • Norbi1990
    Kinek kell küldeni? :)
  • kifli
    a szavazómotort a bannerba megtudod csinálni? mert úgy nem kéne összeszámolgatnod meg hasonlók, megcsinálná magától, és ha valaki szavazott egyből látná ki hogy áll :)
  • kifli
    ja ez nemrosz, itt egy szavazó motor segítségével egyszerűbb lenne a szavazás, bár bannerba is lehetne rakni szavazó topik motorját :)
  • greg benz
    Nem rossz ötlet,de szerintem ha mindent átvinnénk oda,onnantól ez a fórum meghalna
    Azt támogatom,hogy lehetne egy egyszerű kis oldal,ahová fel lenne rakva mindenkinek az eddig versenyre (vagy csak úgy) készített autói,meg ,hogy ki hányszor nyert,stb:)

ehhez hasonló oldalra lenne szükségünk. (elsősorban a tagok részre gondolok..ugyanígy lehetne,csak nem makettek lennének bent,hanem a pixelautók:D)
  • ChuckyHUN
    Az enyém kész, nem sok változás, nem nagy ötlet, kiváncsi vagyok milyen sikere lesz:)
  • Daniel BMW
    az jó lenne, ha fönn lennének a különféle techinkák meg alapgépek stb. :) jó ötlet!
  • RATCUSTOM
    szerintetek ne csináljunk egy oldalt pixelcaroknak?
    mondjuk ott lehetnének hogy akik indulnak a versenyeken azok mennyit nyertek eddig meg mennyin indultak, milyen autókat csináltak eddig, tutorialok, stb :D
    ha érdekel valakit, akkor haverommal megcsináljuk
    akár szavazást is lebonyolíthatnánk ott, de részleteket majd akkor, ha áldásotokat adjátok rá :D
  • SötétBarom
    Ez jóak.
  • Szabi1991
    én is azzal kezdtem.. :DD

(aztán ott abba is hagytam egyenlőre.. xD)
  • kifli
    ezmeg fordítva van :)
    először van az eleje aztán oldala aztán hátulja :P
    Asszem én tükrözni fogom, mert azt már úgy megszoktam :)
  • greg benz
    Nembaj az,attól pixelcar:)
  • RATCUSTOM
    nem kell finnyáskodni jó lesz ez :P :D
  • Szabi1991
    a sokkal az túlzás, ez is elég recés.. :p
  • ChuckyHUN
    Ez tökéletes lesz:D
  • greg benz
    Na ez sokkal jobb:)
  • RATCUSTOM
    akkor mondjuk ő? :D

vagy ha valaki találna egy szebb Phaetont az még jobb lenne
  • SötétBarom
    Valahogy így néz ki egy fasza pixelcar:

• greg benz
    +1
  • greg benz
    Nem,ugyanúgy nekem jön minden
  • SötétBarom
    Passzek, ez is ótvar alap. A modell se jó, túl rövid az utastér, meg alapvetően low quality az egész..
  • S2000
    Nem akarok kukacoskodni, de szerintem nem a leg minőségibb ez az alap, nagyon nem szép.
  • RATCUSTOM
    na, nem tippeket adni xD

egyébként most akkor majd nekem külditek az autókat meg pontokat is? :D