2410
2009-2011 - R.I.P. :(
-
#711 A versenyzők közül mindenki leadta már nekem a szavazatát,kivéve Gabor1990! Ne felejts el szavazni,mert másképp kénytelen leszek levonni tőled 2 pontot -
#710 Azért vettem ki, mert ez egy kőkemény gép:D Bármikor lehet fogni vele 100000x jobb bukszát:D -
#709 csajszi maradhatott volna :P
egyébként jó lett :D -
#708 Hupsz, a kompresszort kifelejtettem :S
Tehát felkerült a gépre egy kompresszor is, minden hozzávaló cuccal:) -
Hozott ma egy barátom egy GSR 600-at, hogy kicsit meg kéne vadítani...
Sokat gondolkodtam mi legyen..
-Hosszított hátsó lengővillák
-200 ccmes hengerek
-Hengerfejtuning
-Versenykipu rendszer
-VFR oldalidom
-A blokkban 1-2 titkos dolog kicserélve
-Elöl-hátul "agresszív" lámpa
-Street legal a gép, legalábbis a tükrök és indexek kivételével. Ezeket mindenki képzelje oda:D
Ez most a versenyset:D
-Többi látszik:)
Adatok:
Hengerűrtartalom: 599,4 cm3 / 799,8 cm3
Max. teljesítmény: 98 LE (72 kW) 12 000/min-nál / 140-150 LE Beállítástól függően
Max. forgatónyomaték: 65 Nm (6,7 kpm) 9600 /min-nál / 90-95 NM Beállítástól függően
-
#706 Én nem keresek autót, esélytelen vagyok, látva a többi művet:D:D -
Szabi1991 #705 -
#704 A szavazás meg ugyanúgy zajlana mint most -
#703 Szerintem úgy lesz,hogy a következő verseny (tehát ami ez után jön:P)kicsivel az eredményhirdetés után kezdődik is,tehát kihirdetjük,hogy gipsz jakab lett az első,és akkor ő be is rak egy alapot,én kirakom a bannerbe. És akkor onnantól számítva 3 napig lehet majd dolgozni az autón.
Szal papírforma szerint kb így lesz: 23:00 után kicsivel eredményhirdetés,utána berakja az illető az alapot(reméljük a nyertes gépközelben lesz),és akkor Május 5.-től Május 8. 20:00-ig (többség kérésére) lehet beadni az autókat
Így jó? -
#702 Akkor a legközelebb verseny már 20:00 idővel folyjon! :) Akkor most hány naponta is lesznek a versenyek? -
#701 Ma estére akkor mindenki keressen verseny alapot, hogy ha nyer akkor ne kelljen bogarászi, pöröghessen az újabb verseny! -
#700 ja,hátul:D
Egyébként pl motor reklám simán lehet autón..nem?:P -
#699 mondjuk, hogy 1000es cibri blokk van benne:) -
#698 Dede,tudom:) Dehát jól néz ki,na -
#697 És de! -
#696 Pontosan! Az a "motorok" jele! :D -
#695 Zsírfasza, DE
Az a honda jel, az motorokon szokott lenni(a szárnyas)
Kocsikon a |H| szokott lenni, nem? -
#694 Nos,az első megrendelőnknek nem voltak túlzottan nagy igényei,már ami az optikát illeti:)Amit kért,egy versenyképes,sportos kis elfogóvadász,visszafogott optikával. Mi pedig teljesítettük a kérését,a versenyképességről egy S2000 moci gondoskodik,csigabiga társaságában,valamint egy teljes sport kipuff rendszer,hozzá tartozó véggel.Az optika nagyjából kimerül a hátsó szárnyban,ami részben a leszorítóerő végett van. Ezen kívül a hátsó ajtók megszűntek létezni,és a súlycsökkentés érdekében a benne lévő ablakok plexire lettek cserélve,valamint pár kasztnielem cserélve lett,mert az idő vasfoga elbánt velük,színre festve nem lettek,mondván: lesz ez még így se:)Ami még felkerült az autóra:sport felnik,egy kis ültetés,honda racing logo. Reméljük a megrendelő is elégedett:D
(U.i.: gondoltam írok majd mindig ilyen kis sztorit a műhelyben készült autóimhoz,szerintem poén:P Ha zavar akkor szóljatok,aztán magamban tartom:D -
#692 -
#691 Megnyílt a műhelyem,és meg is érkezett az első projektem
-
#690 Az utolsó mondatomért nem vállalok felelősséget... nincs benne sok magyarság, azért remélem érthető -
#689 Sok(ez meglepő volt, remélem legközelebb is leszünk legalább ennyien!) szép munka született, grat mindenkinek. Én kimaradtam belőle most, de azért megmutatom a tervem:
Beteg ötlet volt... beteg is lett Nagyon nem lett jó formája, be sem fejeztem, ez látszik is. Azért gondoltam megosztom legyen valami vicces rész is a dolognak. -
#688 hűha, kurvajóakok -
#687 Jah,még egy apróság: Témának ezt írjátok be a privinél plíz: " Szavazás"
Így könnyebben megkülönböztetem az üzeneteket:)
Köszi -
#686 Az nyilvánvaló -
#685 Saját magunkra azért ne szavazzunk:) -
#684 Most nézem csak,11 óra van,nem 12Mind1,úgyis sürgettétek -
#683 #11:
#12:
#13:
Itt a maradék 3 autó,mert ugye csak 10 kép fér 1 kommentbe -,- -
#682 #1:
#2:
#3:
#4:
#5:
#6:
#7:
#8:
#9:
#10:
A szavazatokat nekem küldjétek el privát üzenetben,ilyen formában (csak példa)
#3: 1 pont
#7: 2 pont
#4: 3 pont
Értelemszerűen a "#szám" az induló autó számát jelenti,az "x pont" pedig
a neki szánt pontszámot. 3 pont annak amelyik leginkább tetszik,és így tovább.. -
#681 Pár perc,és rakom a nevezett autókat -
#680 Visszaszámláló tervben van,az 1 órás versenynek nem látom értelmét,csak fölösleges bonyodalom,épp elég munka van a rendes versennyel is.. -
#679 Nagyon komoly:) -
#678 Unalmamban firkáltom egy RedBullos Skoda WRC-t, vagy valami olyasmit:
-
#677 lehetne visszaszámolás is :)
meg ilyen kis versenyek, pl 1 órás verseny, ki mit tud 1 óra alatt csinálni egy kocsival meg ilyenek, ez a fő versenyt nem zavarná mert csak 1 órát vesz el a 3 napból (ha sok az 1 óra lehet fél is :)) -
#676 De a mostani verseny még a kiírtak alapján fog természetesen lezajlani,szóval aki nem nevezett még,annak van 2 órája:) Hajrá! -
#675 Jogos,ez nekem is pont tegnap este jutott az eszembe..pár dologban változni fog a verseny,a következőnél már máshogy lesz pár dolog,fogjátok látni mi változott. -
#674 jó lett :D
mondjuk élőben elég megdöbbentő lenne -
#673 -
#672 Igen, nem akartam középre tenni. Ebben a helyzetben mit kéne vele csinálni? :) -
#671 elöl az intercooler még nem az igazi ;)