2410
2009-2011 - R.I.P. :(
  • greg benz
    A versenyzők közül mindenki leadta már nekem a szavazatát,kivéve Gabor1990! Ne felejts el szavazni,mert másképp kénytelen leszek levonni tőled 2 pontot
  • ChuckyHUN
    Azért vettem ki, mert ez egy kőkemény gép:D Bármikor lehet fogni vele 100000x jobb bukszát:D
  • RATCUSTOM
    csajszi maradhatott volna :P

egyébként jó lett :D
  • ChuckyHUN
    Hupsz, a kompresszort kifelejtettem :S
    Tehát felkerült a gépre egy kompresszor is, minden hozzávaló cuccal:)
  • ChuckyHUN

Hozott ma egy barátom egy GSR 600-at, hogy kicsit meg kéne vadítani...
    Sokat gondolkodtam mi legyen..
    -Hosszított hátsó lengővillák
    -200 ccmes hengerek
    -Hengerfejtuning
    -Versenykipu rendszer
    -VFR oldalidom
    -A blokkban 1-2 titkos dolog kicserélve
    -Elöl-hátul "agresszív" lámpa
    -Street legal a gép, legalábbis a tükrök és indexek kivételével. Ezeket mindenki képzelje oda:D
    Ez most a versenyset:D
    -Többi látszik:)

Adatok:
    Hengerűrtartalom: 599,4 cm3 / 799,8 cm3
    Max. teljesítmény: 98 LE (72 kW) 12 000/min-nál / 140-150 LE Beállítástól függően
    Max. forgatónyomaték: 65 Nm (6,7 kpm) 9600 /min-nál / 90-95 NM Beállítástól függően

• ChuckyHUN
    Én nem keresek autót, esélytelen vagyok, látva a többi művet:D:D
  • Szabi1991
  • greg benz
    A szavazás meg ugyanúgy zajlana mint most
  • greg benz
    Szerintem úgy lesz,hogy a következő verseny (tehát ami ez után jön:P)kicsivel az eredményhirdetés után kezdődik is,tehát kihirdetjük,hogy gipsz jakab lett az első,és akkor ő be is rak egy alapot,én kirakom a bannerbe. És akkor onnantól számítva 3 napig lehet majd dolgozni az autón.
    Szal papírforma szerint kb így lesz: 23:00 után kicsivel eredményhirdetés,utána berakja az illető az alapot(reméljük a nyertes gépközelben lesz),és akkor Május 5.-től Május 8. 20:00-ig (többség kérésére) lehet beadni az autókat

Így jó?
  • redbull0304
    Akkor a legközelebb verseny már 20:00 idővel folyjon! :) Akkor most hány naponta is lesznek a versenyek?
  • redbull0304
    Ma estére akkor mindenki keressen verseny alapot, hogy ha nyer akkor ne kelljen bogarászi, pöröghessen az újabb verseny!
  • greg benz
    ja,hátul:D
    Egyébként pl motor reklám simán lehet autón..nem?:P
  • ChuckyHUN
    mondjuk, hogy 1000es cibri blokk van benne:)
  • greg benz
    Dede,tudom:) Dehát jól néz ki,na
  • SötétBarom
    És de!
  • redbull0304
    Pontosan! Az a "motorok" jele! :D
  • ChuckyHUN
    Zsírfasza, DE
    Az a honda jel, az motorokon szokott lenni(a szárnyas)
    Kocsikon a |H| szokott lenni, nem?
  • greg benz
    Nos,az első megrendelőnknek nem voltak túlzottan nagy igényei,már ami az optikát illeti:)Amit kért,egy versenyképes,sportos kis elfogóvadász,visszafogott optikával. Mi pedig teljesítettük a kérését,a versenyképességről egy S2000 moci gondoskodik,csigabiga társaságában,valamint egy teljes sport kipuff rendszer,hozzá tartozó véggel.Az optika nagyjából kimerül a hátsó szárnyban,ami részben a leszorítóerő végett van. Ezen kívül a hátsó ajtók megszűntek létezni,és a súlycsökkentés érdekében a benne lévő ablakok plexire lettek cserélve,valamint pár kasztnielem cserélve lett,mert az idő vasfoga elbánt velük,színre festve nem lettek,mondván: lesz ez még így se:)Ami még felkerült az autóra:sport felnik,egy kis ültetés,honda racing logo. Reméljük a megrendelő is elégedett:D

(U.i.: gondoltam írok majd mindig ilyen kis sztorit a műhelyben készült autóimhoz,szerintem poén:P Ha zavar akkor szóljatok,aztán magamban tartom:D
  • Varenga
  • greg benz
    Megnyílt a műhelyem,és meg is érkezett az első projektem

• S2000
    Az utolsó mondatomért nem vállalok felelősséget... nincs benne sok magyarság, azért remélem érthető
  • S2000
    Sok(ez meglepő volt, remélem legközelebb is leszünk legalább ennyien!) szép munka született, grat mindenkinek. Én kimaradtam belőle most, de azért megmutatom a tervem:

Beteg ötlet volt... beteg is lett Nagyon nem lett jó formája, be sem fejeztem, ez látszik is. Azért gondoltam megosztom legyen valami vicces rész is a dolognak.
  • Varenga
    hűha, kurvajóakok
  • greg benz
    Jah,még egy apróság: Témának ezt írjátok be a privinél plíz: " Szavazás"
    Így könnyebben megkülönböztetem az üzeneteket:)
    Köszi
  • greg benz
    Az nyilvánvaló
  • ChuckyHUN
    Saját magunkra azért ne szavazzunk:)
  • greg benz
    Most nézem csak,11 óra van,nem 12Mind1,úgyis sürgettétek
  • greg benz
    #11:
    #12:
    #13:

Itt a maradék 3 autó,mert ugye csak 10 kép fér 1 kommentbe -,-
  • greg benz
    #1:
    #2:
    #3:
    #4:
    #5:
    #6:
    #7:
    #8:
    #9:
    #10:

A szavazatokat nekem küldjétek el privát üzenetben,ilyen formában (csak példa)
    #3: 1 pont
    #7: 2 pont
    #4: 3 pont

Értelemszerűen a "#szám" az induló autó számát jelenti,az "x pont" pedig
    a neki szánt pontszámot. 3 pont annak amelyik leginkább tetszik,és így tovább..
  • greg benz
    Pár perc,és rakom a nevezett autókat
  • greg benz
    Visszaszámláló tervben van,az 1 órás versenynek nem látom értelmét,csak fölösleges bonyodalom,épp elég munka van a rendes versennyel is..
  • greg benz
    Nagyon komoly:)
  • dmx
    Unalmamban firkáltom egy RedBullos Skoda WRC-t, vagy valami olyasmit:
  • kifli
    lehetne visszaszámolás is :)
    meg ilyen kis versenyek, pl 1 órás verseny, ki mit tud 1 óra alatt csinálni egy kocsival meg ilyenek, ez a fő versenyt nem zavarná mert csak 1 órát vesz el a 3 napból (ha sok az 1 óra lehet fél is :))
  • greg benz
    De a mostani verseny még a kiírtak alapján fog természetesen lezajlani,szóval aki nem nevezett még,annak van 2 órája:) Hajrá!
  • greg benz
    Jogos,ez nekem is pont tegnap este jutott az eszembe..pár dologban változni fog a verseny,a következőnél már máshogy lesz pár dolog,fogjátok látni mi változott.
  • RATCUSTOM
    jó lett :D

mondjuk élőben elég megdöbbentő lenne
  • redbull0304
  • Daniel BMW
    Igen, nem akartam középre tenni. Ebben a helyzetben mit kéne vele csinálni? :)
  • kifli
    elöl az intercooler még nem az igazi ;)