2410
2009-2011 - R.I.P. :(
-
#831 még van vagy 10 perced :P -
#830 várom :) -
#829 Sziasztok!
Ebben a percben ültem ide,úgyhogy most kezdem majd a szavazatokat számolni,kis türelmet kérek:) Max 9-re lesz eredmény -
Hargi #828 Utólag már tudom, Ratcustom már lecseszett ;) -
#827 Szia!
Nem kell elnézést kérned,de a szavazatot plíz privátban küldd el!:) -
#826 nagyon betegek lettek... :D
látom akik tükröztek azoknál átkerült a kipufogó a jobb oldalra, mintha japán vagy angol autó lenne :P
de azért jó az összes ;) -
Hargi #825 Helló! Elnézést hogy belepofátlankodok a topicba, a honlapot én követtem el^^ (csak most tudtam írni, a 24 órás korlát miatt)
Én is szavaznék:
3 pont: #5
2 pont: #8
1 pont: #3 -
#824 Tehát akkor az elkészült autók:
#1:
#2:
#5:
#6:
#7:
#8:
#9:
Szavazás indul,szokásos rendszerben:) Holnap 20:00-ig lehet szavazni! -
#823 Sziasztok!
Előre szólok, nem 100%,hogy ma 8kor már a géphez tudok jönni,és lezárni a nevezést/elindítani a szavazást,így lehet,hogy ma is csúszni fogunk kisit..
Cserébe viszont elfogadom majd a 8 után érkezett műveket is természetesen.
Bocsi,és köszi a megértést! -
#822 Ha valaki talál nekem majd egy Chevrolet Cruze-t annak megköszönném!:D -
#821 köszi, akkor hétvégén talán felkerülnek :D -
#820 Oké :D, akkor itt vannak:
'69 Camaro
Streeter Accord-ja
saját Hondám alapján
biguliEvo
Zetorg Corsa
Csocso Scion tc
Trabika
Jetta
kamcsi
trailer -
#819 Link:]
Majdnem két éve... el sem hiszem már:D Jó közösség volt, hangulatos. Sajnos azóta az oldalt telenyomták mindenféle vírusokkal/reklámokkal, hasonló spamekkel, és az egész fórum/oldalszerkezetet szétbarmolva mára már be sem jön :/ -
#818 Nem rossz,de azért két dologba belekötnék:
"Fő célunk elterjeszteni a Magyarországon még nem túl népszerű műfajt, és segíteni a kezdőknek, akik szeretnének ezzel foglalkozni."
Jópár hónappal ezelőtt (vagy lehet már 1 éve,nemtom..) volt egy oldal,mangacarracing volt asszem a neve,ott is fent voltam..volt egy iwiw userük,és azzal jelöltek be,onnan ismertem az oldalt. Na de a lényeg,hogy nagyjából az volt az első ilyen témájú oldal,és akkortájt volt újdonság idehaza a pixelautózás.
"Magyarország első Pixel Car honlapja"
Ez a második amibe belekötnék,indok az előbb leírtak,szintén. -
#817 hát valami olyan oldalra ahol azért legalább egy évig megmaradnak a képek :D -
#816 ok, oda töltsem, amit linkeltél, vagy tölthetem máshova is? -
#815 köszi! elvileg hétvégén fölkerülnek tutorialok meg tagok is :D
ja egyébként a te munkáidat nem nagyon jeleníti meg nekem, feltöltenéd egyszer őket ide? És akkor te is meg munkáid is bekerülnek az oldalra! :D -
#814 Jó lesz! :) (és köcce, hogy az én képem szúrtad be a "Mi a pixelcar" menübe ^^) -
#813 na az oldal készülget :D
remélem teccik :]
http://pixelcar.atw.hu/ -
#812 Még egy kicsit ültesd le:) -
#811 jaja,asszem:D De még el kell fogadnom -
#810 és elkülted már magadnak? :D -
#809 Egyébként valószínűleg mire a következő verseny elkezdődik,csinálok majd 2 e-mail címet (1 a szavazásnak,1 az autóknak),és oda kell majd küldenetek a szavazatokat/autókat.. kezdek belezavarodni a privát üzenetekbe:D Meg sajnos sokszor nem nyitja meg a csatolt fájlokat -,- -
#808 Nah,ebben a pillanatban én is elkészültem a passattal -
#807 Fasza:) Szerintem még egy picit csüccsentsed rá a bódét a kerekekre,és tökéletes! -
#806 így sokkal szebb :)
szépen megcsináltad nagyon részletes -
#805 na így gyorsba ennyit tudtam tenni(Javított)
-
#804 Thx. Majd kijavítom, nem is figyeltem hogy ennyivel nagyobb a kerék meg a kerékjárat -
#803 Hát lehet, mindenestre jobb mint a Felicia... Asszem ez egy szép autó lesz. :) -
#802 Nekem semmi ötletem a Passatra... :D Meg kéne, hogy erőltessem az agyamat! Valami egyedit szeretnék! :) -
#801 Komoly lett,grat!A kerék tényleg egy kicsit lehetne nagyobb:) -
#800 na én elkészültem ezzel a passat-al, ez sem lett túl jó :( -
#799 széplett
bár szerintem a felni kicsi, a képen a lámpával van egy vonalban hátul meg majdnem a kilincsel. én ilyenbe bele sem mernék kezdeni :/ -
#798 Jó lett! :) -
#797 Bepróbálkoztam egy Opel Astra Xtreme-el szerintem elég sokan ismerik ezt az autót:
-
Szabi1991 #796 -
#795 csinálj egy pár képet miután eloltották :D -
Szabi1991 #794 :) -
#793 Hoztak hozzám egy twingot átépítésre..
De a nitrópalack beszerelésénél kisebb probléma adódott :/
-
#792 Nekem a gimp nagyon nem jön be,pedig régebben azt használtam.