Pixelcar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali!
Színminta nincs véletlenül a Skodához? Mivel paint-el tolom és nem PS-el, ezért kellen, ha gyárilag nincs, akkor meg kell csinálnom, de jobb lenne, ha lenne....
Színminta nincs véletlenül a Skodához? Mivel paint-el tolom és nem PS-el, ezért kellen, ha gyárilag nincs, akkor meg kell csinálnom, de jobb lenne, ha lenne....
Nagyon jó lett,gratula! Durván nyomod😊 Ráadásul futószalagon😛
Csak annyi,hogy ahogy elnézem az aszfaltos verziót csináltad meg,akkor viszont butaság a földes háttér😊 Meg egy picit ültethetsz rajta,ugyanis az aszfaltos szinte rásimul az útra
Csak annyi,hogy ahogy elnézem az aszfaltos verziót csináltad meg,akkor viszont butaság a földes háttér😊 Meg egy picit ültethetsz rajta,ugyanis az aszfaltos szinte rásimul az útra
szerintem inkább küldjük PM-ben aztán majd õ a határidõ lejártával kirakja
különben ötletlopások lesznek 😄
különben ötletlopások lesznek 😄
Mondjuk ennél sokkal szarabb alapot nehéz lett volna találni :C
😄
😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
akkor tegyük ki ide a készülõ autók képeit, vagy PM-be küldjük greg-nek ?
a lámpák durvák lettek 😮
Még egy uccsó versenyen kívüli, aztán nekiesek ennek az ördögi skodának 😄D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
loool
Nah,akkor erre a hónapra betelt a garázs<#vigyor2>#vigyor2>
Este rakok a banner alá vmi alapot,ha minden igaz
Este rakok a banner alá vmi alapot,ha minden igaz
de szembõl nem lett az igazi.. :/

Léccives valaki álljon már be a nissanommal hogy az eljee látszon!😄
Kösziköszi😄
Kösziköszi😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
sztem válassz egy autót, amit módosítgatni kell, szombat v. vasárnap este szavazunk, és az elsõ 5 verda megy a fejlécbe.. 😊
kifli, Chucky 😄D

nincs kedved átállni másik garázsba ? <#vigyor3>#vigyor3>
Monyuk eleje jopbb😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ikszdé xD
most küldtem neki pm-be 😄DD

most küldtem neki pm-be 😄DD

200SX emet legyetek szívesek betenni😊
köhi😄
köhi😄
választhatnál vmi tuningolandó autót, és mehet a garázs alá 😄
ehh, de hülyén néz ki így a fejlécbe KITT :/
<#eplus2>#eplus2>
közbe építgetem az autóm.. 😄
jaja, majd ha betelik, akkor falazunk.. 😄
Talán még nagyobb is lehetne ahogy így most elnézem,és akkor talán 5,vagy 6 autó is elférhet majd<#fejvakaras>#fejvakaras>
Jó ötlet😊 Csináltam is egy garázst,mit szóltok hozzá? 4 autó fér bele.. szerintem lehetne úgy,hogy havonta cserélnénk,és mindig a legjobbak kerülnének bele,vagy mittudomén. Most így elsõre majd természetesen a te autóidból egy,mivel te vagy az ötletadó,meg pofátlan módon az enyémekbõl egy😄 A másik két hely azé,aki akarja
[/img]
[/img]
meg lebeg az eleje.. :p
köszi 😄
egy kis magyarázat: oldalról magasabb a motor mint amekkora helye van a motorháztetõ alatt, de az nem mind motor 😄
ilyen valami béna szárazjeges hûtõ van a motor tetején, úgyhogy azt nem szidni
egy kis magyarázat: oldalról magasabb a motor mint amekkora helye van a motorháztetõ alatt, de az nem mind motor 😄
ilyen valami béna szárazjeges hûtõ van a motor tetején, úgyhogy azt nem szidni
jó lett.. 😊)
mindenkinek 1 pixelautója, vmi garázs elõtt.. 😊
A szín mindegy csak ne legyen ilyen fakó, élettelen. Vagy próbálj meg a kontraszton feljebb állítani hogy legyen egy kis fénye <#vigyor3>#vigyor3>
Burn tire, not your soul!
Jelentem a moderátor jogot megkaptam😊 Hamarosan lesz banner is,nameg verseny. Max 1-2 nap türelmet kérek!