Pixelcar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csocsi! valami bannert mostmár lehetne szúrni már csak a látszat kedvéért is <#vigyor2>#vigyor2>. Addig is itt egy EVO:

Burn tire, not your soul!
na holnap én is csinálok valami dragstert 😄
és én is támogatom greg benz-t
kötöttség pedig szerintem se kell :]
és én is támogatom greg benz-t
kötöttség pedig szerintem se kell :]
akkor írj a módiknak.. 😊
Jaja, az egész autót földig megültetem és akkor a kerekek se néznek ki bután... 😄 A festés elég pepecselõs meló lesz! 😄
Egyébként fasza a Holden,bár a kerekek még mindig buták😄 Meg valami pofás festés kell még rá,és pöpec!
A Seat is szép,de a kerekeket tényleg hozd ki,meg szélesítheted is kicsit..
A Seat is szép,de a kerekeket tényleg hozd ki,meg szélesítheted is kicsit..
Én korábban írtam,hogy ha más nem vállalja,akkor én elvállalom a házigazda szerepét,szóval rajtatok múlik csak,nekem 8..
Ha nem hagyom meg a gyári vonalakat, akkor leveszik az autó eleje, jellegzetese és felismerhetetlen lenne... 😄
Jó lett, de két dolog böki a csõröm:
-ha már kiszélesítetted, told még kifele a kerekeket!
-bár ez nem konkrét baj, de a felnik kicsit túlméretezettek, nem?
Ezektõl függetlenül tetszik, meghozta a kedvem egy jó kis rally géphez<#vigyor>#vigyor>
#507:Nagyon disznó😄 Az elsõ falazást így tervezted? Elég furák a gyári vonalak ilyen falazott környezetben😊
-ha már kiszélesítetted, told még kifele a kerekeket!
-bár ez nem konkrét baj, de a felnik kicsit túlméretezettek, nem?
Ezektõl függetlenül tetszik, meghozta a kedvem egy jó kis rally géphez<#vigyor>#vigyor>
#507:Nagyon disznó😄 Az elsõ falazást így tervezted? Elég furák a gyári vonalak ilyen falazott környezetben😊
Szerintem kötöttségek nélkül sokkal jobb, így jobban látni ki mit tud kihozni egy alap autóból, saját ötletekkel.
Amúgy, szerintem jobb lenne, ha meg lenne kötve, hogy milyen kategóriát kell építeni.. PL minden hétfõ-kedd-szerda cult, szerda-csüt-péntek az ilyen ccsicsa(rice) maradfékra meg mondjuk drift, drag, kotlaD:
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Szerintem ez van a szavazó topikban is:
http://www.hitetlen.hu/szavazas-letrehozasa-4-magyar.html
Olyan csinálja aki tud html-ben programozni, vagy kicsit is ért hozzá!😄
Küll nem nehéz!😉 Sok sikert!
http://www.hitetlen.hu/szavazas-letrehozasa-4-magyar.html
Olyan csinálja aki tud html-ben programozni, vagy kicsit is ért hozzá!😄
Küll nem nehéz!😉 Sok sikert!
<#circling>#circling>
nagy szavazó topik rendszere KELL.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
A "Photoshop Munkák" topikban van a bannerben 10 pontos értékelés képekre...meg lehetne kérdezni a hg-t hogy hogysmint
Burn tire, not your soul!
Én se konyítok, de bármiben segítek
+1 <#beka2>#beka2>
Senki nem vállalja😄
OFF:
Én is Kristóf vagyok😄
ON
OFF:
Én is Kristóf vagyok😄
ON
Redbullt házigazdának +1
kcsg<#mf2>#mf2>
A döntéssel lehet gondban leszel,mert attól is romlik a kép,homályos lesz picit,meg talán vmennyit torzul is..