Pixelcar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Amúgy szerintem is a legfontosabb az ötlet és a megvalósítás együtt.
Amúgy lehet, hogy kéne paint only / szabad kategória 😄 (tom, így se vagyunk sokan..)
Tipp a szavazáshoz!
1. Legjobb kép (azaz nem az ami a legjobban tetszik, hanem az ami "szakmai szemmel" a legjobb)
2. Legötletesebb kép (ötletességet kell díjazni)
3. A kedvenc (ami a legjobban tetszik)
Én ezek alapján fogok szavazni! 😊
Szóval most ígérje meg mindenki, hogy tényleg a szerinte legjobbra fog voksolni <#idiota>#idiota>
Én próbáltam Paintel de én ott nem tudtam kezdeni semmit se a kocsival 😄
Plusz a határidõ azért van,hogy betartsuk
Fasza. Imádom hasznosan tölteni a munkaidõt :*
Burn tire, not your soul!
Mondjuk valami amcsi muscle jó lenne.. :]
Csináltam én is egy vasat, viszont most jut eszembe, hogy május 4 és 5 között nem leszek netközelben....ilyenkor mizu? :c
kicsivel több mint 8 óra alatt már 6 nevezõ, azt se gondoltam volna, hogy összesen lesz ennyi xD
neki lehet annyi elõnye, hogy a többiek ötletét ha akarja, felhasználhatja, végülis õ nyerte az elõzõ versenyt, ennyi minimum jár neki 😄
Közben én is elkészültem a skodámmal<#eplus2>#eplus2>Jó is,hogy készlettem vele,a maradék 2 nap alatt nem biztos,hogy lett volna rá ennyi idõm/energiám..
Azt még vitassuk meg,hogy a versenyindító nevezhessen az általa indított versenyen,vagy ne?<#fejvakaras>#fejvakaras>
greg:
akkor az én skodámról vedd majd le légyszi a "RATCUSTOM" feliratot, mert elfelejtettem :/