2410
2009-2011 - R.I.P. :(
-
#991 Én vagyok tőzsér kristóf, emailból gondoltam kidferül
[email protected]:D -
Szabi1991 #990 elméletileg küldtem, nézd már megy plz :DD -
Szabi1991 #989 jó kis alap, nagyjából kész is vagyok :DD -
Hargi #988 Jó, akkor most már a képeteket a honlapra küldjétek... -
-
#986 Nekem is jó! de azért megkövezünk. Nem értem már megint holt verseny ilyen nincs. Redbull ha itt vagy rakjál vagy pötyögj valamit -
#985 Az én autóm meg eltünt az éterbe?
Am kösz aki szavazott rám ;) -
#984 nekem jó, akk legyen s2000
a köv verseny lehente a weboldalas szavazómotorral, annyi kéne hogy bannerba egy link hogy szavazás itt
rákatt és lehet szavazni :) -
#983 És egy fontos bejelenteni valóm is akadt mára:
Mint ahogyan azt észrevehettétek,az utóbbi időben nem igazán akadt időm a mangázásra,a verseny lebonyolítását is nehézkesen tudtam megcsinálni.. Sajnos az elmúlt 1-2 hétben nincs időm,energiám és kedvem sem a mangázással/versenyekkel foglalkozni,így végül úgy döntöttem,átadom a fórummoderátor rangot valaki másnak,aki talán jobban ráér,többet foglalkozik a dologgal,így mindenki jobban jár.. Sajnálom,hogy csalódást kell okoznom,remélem nem köveztek meg:) (Ezért nem válaszoltam Hargi és Ratcustom privijére sem,fölöslegesen nem akartam elkezdeni mégegy szervezkedést)
"utódomnak" S2000-re gondoltam,msn-en már megbeszéltem vele,azt mondja vállalná.. Ha nektek is megfelel,akkor írjatok ide a fórumba,és a következő versenyt már ő fogja bonyolítani
Köszi,üdv: Greg -
#982 Sziasztok!
Íme az eredmény,bocsi a késésért..
Első helyezett: Redbull és Dmx,ismét holtversenyben,gratulálok:)
Redbull autója:
Dmx autója:
Második helyezett: Ratcustom
Harmadik helyezett: Chucky
Szavazatok így alakultak:
Ratcustom:
#1: 3pont
#5: 2pont
#2. 1pont
Tőzsér Kristóf(nem adott meg nicket)
#4 - 3p
#3 - 2p
#1 - 1p
Redbull:
#4: 3pont
#3: 2pont
#5: 1pont
Dmx:
#1 3p
#5 2p
#3 1p
Norbi1990:
#3: 3pont
#4: 2pont
#1: 1pont
Kifli:
1: 3pont
4: 2pont
2: 1pont
Greg Benz:
3:3
4:2
1:1 -
#981 Számolgatunk Greg bácsi? -
Hargi #980 Megcsinálhatnám regisztráció nélkülire, de így lehet leghatásosabban kivédeni a csalókat, IP-hez, Cookie-hoz képest...
-
#979 Rövidtávú memóriaproblémáim vannak úgytűnik. Itt maradt megin a melós gépen :/ -
#978 miért nem küldted be versenyre? :O
pedig nagyon jó :] -
#977 -
#976 Versenyen kívül majd megint berakom az enyémet..
Lassan meg kéne veretnem magam valakivel.. :CCCC -
#975 Eléggé megcsappant a mezőny... Sajnos most én sem tudtam belekezdeni egyéb elfoglaltságok miatt, pedig az alap tetszett :) Akik neveztek azoknak gratulálok, mindig egyre durvább/minőségibb alkotások kerülnek ki.
@Hargi: Szépen alakul az oldal, nem is akarlak elkeseríteni, de szerintem ez így túlságosan elvonja a figyelmet a fórumról. A szavazómotor jó ötlet, de a külön oldal miatti regisztrálás akár a szavazók létszámát is csökkentheti, néha van egy-kettő olyan szavazat ami független a nevezőktől, és szerintem ha valaki szeretne szavazni, könnyebb egy e-mailt, privátot küldenie mint, hogy regisztráljon egy teljesen új oldalra.
Remélem nem veszed ezt most sértésnek,és nem én leszek a fórum bunkója :) -
Hargi #974 Egy szóval sem mondtam h 00-kor pontban itt kéne lennie... csak érdekes h 2 napja nem írt senki, és még ekkor sem. -
#973 Jók lettek, már ment is a mail! :) -
#972 Nem sok de szépek lettek -
#971 azért votoltam :) -
#970 Nem sok mű érkezett -
#969 erre a suprára elég kevesen neveztek...
én is indultam volna de nemtudtam vele mitkezdeni, nehéz autó :/ -
#968 Sziasztok!
Bocsi a késésért,el vagyok kissé havazva
#5 -
#967 De am a 20:00 csak azt jelenti hogy addig lehet elküldeni a képeket azt nem hogy 20:01 perckor már ki is lesznek rakva... -
#966 Kihaltunk mint a dínók -
Hargi #965 senki semmi?? már 11 perc eltelt :P -
#964 *felbecsül -
#963 Dehogy, egy Diablo-t szarrá törni felbecsölhetetlen bűn és életfogytiglannal büntetném. -
#962 Óóóóóóóó, hogy a csávó pusztulhat.. OK. Aszittem a diablo. () -
#961 Vaze, hátsó lökös arra emlékeztet, de ha Murci volt, akkor annyira nem kár érte. (most kövezzetek meg) -
#960 -
#959 Legyen, végülis nekem mindegy... -
#958 Ez nem egy Diablo?(mer' akkor tényleg pusztulhat) -
Hargi #957 "Sztem maradjon itt a verseny."
Miért most itt van?
Most e-mailen keresztül történik a szavazás és a beküldés, barátom...:P
Szerintem a honlapon egyszerűbb lenne, és ahogy Kifli mondta, a hibalehetőségeknek kisebb a lehetősége... -
Szabi1991 #956 ezt is hogan fia zúzta be -.-"
itt meg büszkén feszít a tk-ra tört murci előtt -.-"
-
#955 Neeem szerencsére, az enyimé' nem sárga volt.....vagy milyen is volt? -
#954 Csak nem ez volt?
-
#953 annyi lenne az eltérés hogy nem email-be kellene küldeni a szavazatot meg a kocsit hanem az oldalra, és akk nemlennének olyank mint most, hogy pl nem érkezik meg egy autó, szerintem jó ötlet... -
#952 Nahát kész lettem egy olyan Supra-val, hogy beszartok, de mikor elküldtem, útközben ellopták.