2410
2009-2011 - R.I.P. :(
-
#1031 Írtam már emailt az sg-nek, de egyenlőre nem történt semmi. Türelem, tökéletes hg-t terem...[nembeképzelt] -
#1030 Ez most fájt
Nekem ok, próbáljuk ki az oldalon. De akkor ígérje meg mindneki: akármennyire sincs hozzá kedve, csinál egy autót, mert nagyon ellaposodunk -
#1029 én nemértem :(
most akk mit hova kell küldeni?
legyen má hg akk s2000 ha mebeszélte greg-el vagy akárki más, csak legyen kiírva minden.... -
Szabi1991 #1028 :DDD -
Hargi #1027 TÉK:D (1024 :P) -
#1026 ezek lemaradtak bocs:
-
#1025 Na akkor ezeket beraknád nekem?:
-
Hargi #1024 Szerintem fusson most az oldalon, legalább egy esélye legyen, és ha beválok, akkor marad -
Hargi #1023 Mármint Dmx ez neked szólt :P -
Hargi #1022 Ne, azt ne oda tedd :P Vagy ide írd az URL-t (nehogy kihaljon a fórum) vagy e-mailben elküldöd (akk priviben elküldöm az e-mail címem) -
#1021 Én se... Majd ha kialakult teljesen akkor szóljatok! -
#1020 Srácok majd ha eldőlt, mi lesz-hogy lesz, írjátok már be a banner plíz, mert én már nem tudom ezt követni... -
#1019 És amit nem versenyre akarok küldeni akkor ott is csak menjek a kép beküldésére simán? Nehogy összekeverd, azt valami mást tegyél majd ki nekem versenyre -
#1018 :DDD -
Hargi #1017 Az e-mail cím mindenképpen szükséges, de amúgy az a probléma, hogy pár szolgáltató spamnek veszi a levelet, és abba a mappába is teszi. (Gmail nem :P)
Dmx: Ha szeretnéd, akkor lehet :P Sötétbaromnak is beraktam a versenyen kívüli rajzait... csak ez nem dinamikus, hanem ezt rakom be egyedül... -
#1016 ja meg annyi hogy meg kell adni az sg-s nicket hogy tudjuk ki-kicsoda, aztán ugyanígy jönne az eredmény ide a fórumra, meg a kiírás is szerepelne itt -
#1015 igazábol szerintem is jobb a weboldal...
ugyan az lenne csak nem e-mailben mennek el az autók ami ugye veszélyesm mert lehet nem érkezik meg, hanem az oldalra menne. Regelést meg meglehetne úgy oldani hogy nem kell e-mailban megerősíteni, így senkinek nem kell azzal sem szenvedni :)
hogy gépek ne regeljenek arra meg van az a képkódos baromság :) -
#1014 Hargi amúgy galériába lehet beküldeni képet versenyen kívül, csak ugy saját rajzokat?
-
#1013 Szerintem maradjon itt az egész, de nekem aztán teljesen mind1, így is van elég gondom... :( -
#1012 Na mind1 megvárjuk hogy a többiek melyik variácó mellett voksolnak aztán majd a többség dönt -
Hargi #1011 Ja és igen, kérték, legkedvesebb Ratcustom személyében :P -
#1010 Jah, az emailes bonyodalmat megérettem így 20 perc után... hát ha valakinek ez nehezére esik... -
Hargi #1009 Azt is hozzáfűzném megint, személyes tapasztalatom, hogy több postafiók-szolgáltatónál is ki-ki hagynak a fájlküldések...(Infóórán is-.-)
Másrészt, a képek a honlap tárhelyén lesznek, kepfeltoltes.hu helyett pl., aminek szokása hobbyból törölhetni képeket -
Hargi #1008 Ki mondta hogy a fórum elhalna? (Mondjuk így is 5en küldtek be autót) De attól hogy ott lenne a verseny lebonyolítása, minden egyéb itt lehet, pl. ha Sötétbarom újonnan elfelejti beküldeni XD
Amugy köszönöm^^
(Én akkor is utálok e-mailt küldeni ) -
#1007 Ehelyett inkább szűnjön meg létezni a fórum?(ami pont most lépte át az 1000 kommentet:) )
Nem igazán értem,miért nem elegendő,ha az oldalon össze vannak gyűjtve csak az autók,meg pár érdekes dolog.. a fórumon meg mehet a szöveg,meg a verseny adminisztrációs dolgai..szerintem teljesen korrekt így! Abban egyetértek,hogy kár lenne veszni hagyni az oldalt,mert igényes kivitelezésű,jól össze van rakva,kár lenne érte!
De a fórumért is az lenne.. -
#1006 Szerintem pedig sokkal egyszerűbb egy e-mailt küldeni,
szerintem nekem kell belépnem a postafiókra( és ezt is csak kétszer, ha nem vagyok túl kíváncsi:) ),
szerintem a honlap önszorgalomból készült, hiszen senki sem kérte:)
Szerintem!
( szintén "ellenforradalom" ) -
Hargi #1005 Hozzáfűzném h ott helyben lenne minden, szavazás, képbeküldés, ranglista, minden, míg itt eleve van a fórum és 2 e-mail cím is... -
Hargi #1004 Szeretnék ellenforradalmat szítani :P
Szerintem sokkal egyszerűbb egy oldalon regisztrálni, (bár néhány e-mail szolgáltató a spam mappába teszi a regelő e-mail-t és ezt nem biztos h mindenki észreveszi) mint folyton bejeletnkezni a postafiókomba... Én nem szeretek :P
Ja és már páran beküldték a munkáikat is, és ezzel az én fáradalmaim is pocsékba mennének...
Legyen a honlapon.! -
#1003 Bár már "irreleváns" vagyok a témában,de én támogatom ezt a megoldást -
#1002 Egyszerű akkor a dolog a forumon megy tovább ahogy eddig a verseny, az oldalon meg akkor ki leszenek rakva az eredméynek , meg emberkék galériái meg tutorialok. és akkor maradjon sztem a bannerben lévő két email cím beküldésre meg szavazásra.. -
#1001 Én a #975-ös kommentben leírtam a véleményem, most ez rajtatok múlik, kinek, hogy tetszene ez a megoldás. A döntés a fórum kezében van:) -
#1000 Hát jó lenne de akkor S2000 el le kéne itt is beszélni hogy most akkor marad itt a forumban a verseny vagy megy az oldalra -
#999 Srácok,akkor S2000 jó lesz? Mert akkor intézkedünk,és szólunk,ha lehet küldeni az autókat! Egyébként az e-mailek nem változnak (ha gondoljátok..nekem mindegy),megadom a jelszót hozzájuk S2000nek -
#998 Most akkor kinek vagy hova kell küldeni a műveket? -
#997 megvan már beszélve hogy átadja s2000-nek mert ő nem ér rá :)
#983 olvasd végig :) -
#996 nem.
Greg jó, mindenkinek lehetnek más elfoglaltságai. -
#995 email ment már a modiknak hogy új hg legyen? -
Hargi #994 A határidő sincs kiírva a bannerba...
2009. 05. 22. 18:00 -
#993 akk most ezen kell dolgozni?
mert akk mehetne bannerba... -
Hargi #992 Szabi megjött amúgy :P
Várjuk a munkákat, remélem nem fog leépülni a verseny, mert így is egyre kevesebb autó van...