2410
2009-2011 - R.I.P. :(
  • Hargi
    megvárlak csak siess plz^^
  • laci 700
    mind1... felni cserén kívül semmi nem volt rajta... (elvégre az is tuning...) de valszeg a következő versenyre össze tok dobni egy jó autót...
  • Hargi
    elnézést, töltsd fel újra léccike:D
  • laci 700
    nem eredeti, nézd meg jobban! a következő autót megcsinálom rendesen, de ezt meg későn vettem észre...
  • Hargi
    töltsd fel újra pls
  • Hargi
    Várjak még?
  • laci 700
    Nem volt túl sok ötletem ehhez az autóhoz. Sztem tudni fogjátok melyik az enyém. A Supra egész jó lett volna, csak nem volt időm befejezni...
  • Szabi1991
    na, az már egész jó :)
  • Hargi
    nem, spartacuson kívül 4, de hagyunk neki egy kis időt, mert most rossz képet rakott fel
  • Szabi1991
    -.-"
  • Hargi
    Spartacus mostmeg az eredeti alap képet raktad be :s
  • Szabi1991
    5 :D

még mindig csak 2 nevező van ? :-/
  • Hargi
    10 perc :D:D
  • Szabi1991
    gondoltam.. :D
  • Hargi
    mm nem ugyanazok a képnevek, hanem xy helyén egy random szám van 1-től 2500-ig :D
  • Szabi1991
    :O
  • Hargi
    a képnévvel nincs, baj(mert az minden esetben kepxy), a kódolást akartam megnézni, mert jpg-be átrakja a képeket, de a fájl üres volt-.-"
    Vagy megszakadt a feltöltés, vagy nemtom... nem töltötte fel rendesen, vagy eleve rosszul mentette el
  • Szabi1991
    ékezet van a képnévbe ? vagy szünet ? :D
  • Hargi
    Spartacus a tiédet nem jeleníti meg :s írtam e-mailt is de pmet nem tudtam :S
  • Hargi
    Még 2 és negyed óra :/
  • Hargi
  • Szabi1991
    mert eltűnt greg ?
  • kifli
    ugyanúgy 2 ember készítette volna csak el :/
    am szerintem nem kátták a bannerba egy páran az új autót azért nem csinálták meg, meg nehéz az alap is...
  • ChuckyHUN
    Most bocsássatok meg, de mi a faszért nem tud ugyanígy folytatódni itt a verseny, ahogy eddig ment?
  • Hargi
    De 2 emberre nem lehet szavazni... pláne nekik, mert ők magukra sem szavazhatnak... Szerintem új alap lesz a vége, de akkor kárba mennének az eddigi szép munkák :s
  • kifli
    én nemtudtam mitkezdeni ezzel akocsival pedig most volt időm :/
  • Hargi
    Hidd el meg fogjátok találni :D Minden egy helyen lesz.
  • Hargi
    Még 22.-e van, holnap lehet szavazni.
    Nem akarok senkiben sem lelkiismeretfurdalást kelteni, de csupán 2 autó van beküldve eddig...

remélem lesztek többen
  • dmx
    Hargi bácsi akkor most hol keressük a műveket és hol szavazzunk?
  • Hargi
    na beraktam, azok a képek, amik nem versenyre készültek, hanem simán beküldöttek, azok 75%-os átlátszóak.
  • Hargi
    be :D
  • dmx
    Hargi akkor az imént linkelt képeimet berakod a galériámba?köcce:D
  • Szabi1991
    *szem=szerintem -.-"
  • Szabi1991
    én csináltam, szem neked tetszeni fog :D
  • Hargi
    ja elírtam, (vagyis martin rosszat mondtál-.-) 20:00 :D
  • Hargi
    Mindenki törekedjen az itt regisztrált névvel regelni, higgyétek el nem foglalt még :P
    Az e-mail megerősítés pedig mint mondtam nem hagyható el, mert akkor bárki bármilyen e-mail címmel regelhetne, így csalhatna is a szavazáson.

Mi mindannyian persze csak becsületesen szeretünk játszani, nyerni (ugye?)

Aki nem találja a megerősítő e-mailt, az nézze meg a spamek között, több szolgáltatónak szokása oda rakni.
  • S2000
    Akkor 18:00, sorry, azt hittem, hogy úgy megy mint a régieknél...
  • S2000
    Május 23 20:00, de ha valakinek nem felel meg, szerintem most kicsit változtathatunk, elvégre elég szétszór a rendszer most...
    Suprára nekem meg nem maradt időm, de nekem is az lett volna a terv mint Dmxé:) akié egyébként nagyon jó lett, esélyem nem lett volna
    A 300zx tényleg nem egyszerű, nem is volt az elején tervem hozzá, de szépen alakul már!:)
  • Hargi
    2009. 05. 23. 18:00-ig lehet beküldeni itt:

http://pixelcar.atw.hu

Regisztrálni, kell majd belépni, és a felhasználói menüben a legfelső villógó, Kép beküldése linkre kell kattintani.
  • kifli
    mikorra kel az autó? csak mert én hozzákezdtem de nemtudtam vele mitkezdeni, ugyanez volt supránál is :/
    valami egyszerűbb autó legyen a következő pls

Hari, az is kell a veblapon hogy megerősítő emailt küldjön? csak mert ez lehet az elretentő a regeléssel kapcsolatban :/
    meg honnan tudjuk hogy ki kicsoda az oldalon ha nem az sg-s nevét adta meg?