Pixelcar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
marad minden ugyanígy, az oldalon a tagok munkái lesznek, meg az a alpoktól leírva, hogy mit hogyan kell csinálni, mondjuk azért az aktuális tuningalapot meg határidõt majd berakom
De,ha nektek megéri,akkor felõlem lehet úgy..csak akkor meg minek a topik
az oldalra fel lehet majd tölteni a képet, de nem fog látszódni, csak az oldal szerkesztõje, haverom láthatja, a határidõ lejártával meg automatán kikerül szavazásba az összes kép, és a szavazás meg marad ugyanígy h 3-2-1 pont
megfelel? <#vigyor>#vigyor>
de ottvan banerban is 😊
am a weblap jó ötlet, oda lehetne írni a szabályokat meg ilyenek, hogy ne legyen ekkora a banner, és akk lenne gy link hogy szabályok.
Azt támogatom,hogy lehetne egy egyszerû kis oldal,ahová fel lenne rakva mindenkinek az eddig versenyre (vagy csak úgy) készített autói,meg ,hogy ki hányszor nyert,stb😊
ehhez hasonló oldalra lenne szükségünk. (elsõsorban a tagok részre gondolok..ugyanígy lehetne,csak nem makettek lennének bent,hanem a pixelautók😄)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
http://www.vezess.hu/zsebgarazs/
mondjuk ott lehetnének hogy akik indulnak a versenyeken azok mennyit nyertek eddig meg mennyin indultak, milyen autókat csináltak eddig, tutorialok, stb 😄
ha érdekel valakit, akkor haverommal megcsináljuk <#wink>#wink>
akár szavazást is lebonyolíthatnánk ott, de részleteket majd akkor, ha áldásotokat adjátok rá 😄
(aztán ott abba is hagytam egyenlõre.. xD)
elõször van az eleje aztán oldala aztán hátulja 😛
Asszem én tükrözni fogom, mert azt már úgy megszoktam 😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

egyébként most akkor majd nekem külditek az autókat meg pontokat is? 😄
Bunkóság lenne belõle szlalom autót csinálni.. Mi lesz ebbõl, Phaeton Rally Raid edition 😄😄😄😄
nem gondoltam volna 😄 bár elég õrült ötlet volt... xD
egyébként meg legyen õ a következõ áldozat, remélem tetszik 😄

Csak a megvalósításom lehetett volna jobb😞
http://www.vezess.hu/zsebgarazs/