Pixelcar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
be 😄
*szem=szerintem -.-"
én csináltam, szem neked tetszeni fog 😄
ja elírtam, (vagyis martin rosszat mondtál-.-) 20:00 😄
Mindenki törekedjen az itt regisztrált névvel regelni, higgyétek el nem foglalt még 😛
Az e-mail megerõsítés pedig mint mondtam nem hagyható el, mert akkor bárki bármilyen e-mail címmel regelhetne, így csalhatna is a szavazáson.
Mi mindannyian persze csak becsületesen szeretünk játszani, nyerni (ugye?)<#vigyor>#vigyor>
Aki nem találja a megerõsítõ e-mailt, az nézze meg a spamek között, több szolgáltatónak szokása oda rakni.
Az e-mail megerõsítés pedig mint mondtam nem hagyható el, mert akkor bárki bármilyen e-mail címmel regelhetne, így csalhatna is a szavazáson.
Mi mindannyian persze csak becsületesen szeretünk játszani, nyerni (ugye?)<#vigyor>#vigyor>
Aki nem találja a megerõsítõ e-mailt, az nézze meg a spamek között, több szolgáltatónak szokása oda rakni.
Május 23 20:00, de ha valakinek nem felel meg, szerintem most kicsit változtathatunk, elvégre elég szétszór a rendszer most...
Suprára nekem meg nem maradt idõm, de nekem is az lett volna a terv mint Dmxé😊 akié egyébként nagyon jó lett, esélyem nem lett volna<#zavart1>#zavart1>
A 300zx tényleg nem egyszerû, nem is volt az elején tervem hozzá, de szépen alakul már!😊
Suprára nekem meg nem maradt idõm, de nekem is az lett volna a terv mint Dmxé😊 akié egyébként nagyon jó lett, esélyem nem lett volna<#zavart1>#zavart1>
A 300zx tényleg nem egyszerû, nem is volt az elején tervem hozzá, de szépen alakul már!😊
2009. 05. 23. 18:00-ig lehet beküldeni itt:
http://pixelcar.atw.hu
Regisztrálni, kell majd belépni, és a felhasználói menüben a legfelsõ villógó, Kép beküldése linkre kell kattintani.
http://pixelcar.atw.hu
Regisztrálni, kell majd belépni, és a felhasználói menüben a legfelsõ villógó, Kép beküldése linkre kell kattintani.
mikorra kel az autó? csak mert én hozzákezdtem de nemtudtam vele mitkezdeni, ugyanez volt supránál is :/
valami egyszerûbb autó legyen a következõ pls
Hari, az is kell a veblapon hogy megerõsítõ emailt küldjön? csak mert ez lehet az elretentõ a regeléssel kapcsolatban :/
meg honnan tudjuk hogy ki kicsoda az oldalon ha nem az sg-s nevét adta meg?
valami egyszerûbb autó legyen a következõ pls
Hari, az is kell a veblapon hogy megerõsítõ emailt küldjön? csak mert ez lehet az elretentõ a regeléssel kapcsolatban :/
meg honnan tudjuk hogy ki kicsoda az oldalon ha nem az sg-s nevét adta meg?
Írtam már emailt az sg-nek, de egyenlõre nem történt semmi. Türelem, tökéletes hg-t terem...<#hehe>#hehe>
Ez most fájt<#banplz>#banplz>
Nekem ok, próbáljuk ki az oldalon. De akkor ígérje meg mindneki: akármennyire sincs hozzá kedve, csinál egy autót, mert nagyon ellaposodunk<#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
Nekem ok, próbáljuk ki az oldalon. De akkor ígérje meg mindneki: akármennyire sincs hozzá kedve, csinál egy autót, mert nagyon ellaposodunk<#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
én nemértem 😞
most akk mit hova kell küldeni?
legyen má hg akk s2000 ha mebeszélte greg-el vagy akárki más, csak legyen kiírva minden....
most akk mit hova kell küldeni?
legyen má hg akk s2000 ha mebeszélte greg-el vagy akárki más, csak legyen kiírva minden....
😄DD
TÉK😄 (1024 😛)
Szerintem fusson most az oldalon, legalább egy esélye legyen, és ha beválok, akkor marad
Mármint Dmx ez neked szólt 😛
Ne, azt ne oda tedd 😛 Vagy ide írd az URL-t (nehogy kihaljon a fórum) vagy e-mailben elküldöd (akk priviben elküldöm az e-mail címem)
Srácok majd ha eldõlt, mi lesz-hogy lesz, írjátok már be a banner plíz, mert én már nem tudom ezt követni...
És amit nem versenyre akarok küldeni akkor ott is csak menjek a kép beküldésére simán? Nehogy összekeverd, azt valami mást tegyél majd ki nekem versenyre
Burn tire, not your soul!
😄DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az e-mail cím mindenképpen szükséges, de amúgy az a probléma, hogy pár szolgáltató spamnek veszi a levelet, és abba a mappába is teszi. (Gmail nem 😛)
Dmx: Ha szeretnéd, akkor lehet 😛 Sötétbaromnak is beraktam a versenyen kívüli rajzait... csak ez nem dinamikus, hanem ezt rakom be egyedül...
Dmx: Ha szeretnéd, akkor lehet 😛 Sötétbaromnak is beraktam a versenyen kívüli rajzait... csak ez nem dinamikus, hanem ezt rakom be egyedül...
ja meg annyi hogy meg kell adni az sg-s nicket hogy tudjuk ki-kicsoda, aztán ugyanígy jönne az eredmény ide a fórumra, meg a kiírás is szerepelne itt
igazábol szerintem is jobb a weboldal...
ugyan az lenne csak nem e-mailben mennek el az autók ami ugye veszélyesm mert lehet nem érkezik meg, hanem az oldalra menne. Regelést meg meglehetne úgy oldani hogy nem kell e-mailban megerõsíteni, így senkinek nem kell azzal sem szenvedni 😊
hogy gépek ne regeljenek arra meg van az a képkódos baromság 😊
ugyan az lenne csak nem e-mailben mennek el az autók ami ugye veszélyesm mert lehet nem érkezik meg, hanem az oldalra menne. Regelést meg meglehetne úgy oldani hogy nem kell e-mailban megerõsíteni, így senkinek nem kell azzal sem szenvedni 😊
hogy gépek ne regeljenek arra meg van az a képkódos baromság 😊
Hargi amúgy galériába lehet beküldeni képet versenyen kívül, csak ugy saját rajzokat?
Na mind1 megvárjuk hogy a többiek melyik variácó mellett voksolnak aztán majd a többség dönt<#nemtudom>#nemtudom>
Ja és igen, kérték, legkedvesebb Ratcustom személyében 😛
Jah, az emailes bonyodalmat megérettem így 20 perc után... hát ha valakinek ez nehezére esik...<#nyes>#nyes>
Azt is hozzáfûzném megint, személyes tapasztalatom, hogy több postafiók-szolgáltatónál is ki-ki hagynak a fájlküldések...(Infóórán is-.-)
Másrészt, a képek a honlap tárhelyén lesznek, kepfeltoltes.hu helyett pl., aminek szokása hobbyból törölhetni képeket
Másrészt, a képek a honlap tárhelyén lesznek, kepfeltoltes.hu helyett pl., aminek szokása hobbyból törölhetni képeket
Ki mondta hogy a fórum elhalna? (Mondjuk így is 5en küldtek be autót) De attól hogy ott lenne a verseny lebonyolítása, minden egyéb itt lehet, pl. ha Sötétbarom újonnan elfelejti beküldeni XD
Amugy köszönöm^^
(Én akkor is utálok e-mailt küldeni <#mf1>#mf1><#beka2>#beka2>)
Amugy köszönöm^^
(Én akkor is utálok e-mailt küldeni <#mf1>#mf1><#beka2>#beka2>)
Ehelyett inkább szûnjön meg létezni a fórum?(ami pont most lépte át az 1000 kommentet😊 )
Nem igazán értem,miért nem elegendõ,ha az oldalon össze vannak gyûjtve csak az autók,meg pár érdekes dolog.. a fórumon meg mehet a szöveg,meg a verseny adminisztrációs dolgai..szerintem teljesen korrekt így! Abban egyetértek,hogy kár lenne veszni hagyni az oldalt,mert igényes kivitelezésû,jól össze van rakva,kár lenne érte!
De a fórumért is az lenne..
Nem igazán értem,miért nem elegendõ,ha az oldalon össze vannak gyûjtve csak az autók,meg pár érdekes dolog.. a fórumon meg mehet a szöveg,meg a verseny adminisztrációs dolgai..szerintem teljesen korrekt így! Abban egyetértek,hogy kár lenne veszni hagyni az oldalt,mert igényes kivitelezésû,jól össze van rakva,kár lenne érte!
De a fórumért is az lenne..
Szerintem pedig sokkal egyszerûbb egy e-mailt küldeni,
szerintem nekem kell belépnem a postafiókra( és ezt is csak kétszer, ha nem vagyok túl kíváncsi😊 ),
szerintem a honlap önszorgalomból készült, hiszen senki sem kérte😊
Szerintem!<#vigyor4>#vigyor4>
( szintén "ellenforradalom" )
szerintem nekem kell belépnem a postafiókra( és ezt is csak kétszer, ha nem vagyok túl kíváncsi😊 ),
szerintem a honlap önszorgalomból készült, hiszen senki sem kérte😊
Szerintem!<#vigyor4>#vigyor4>
( szintén "ellenforradalom" )
Hozzáfûzném h ott helyben lenne minden, szavazás, képbeküldés, ranglista, minden, míg itt eleve van a fórum és 2 e-mail cím is...
Szeretnék ellenforradalmat szítani 😛
Szerintem sokkal egyszerûbb egy oldalon regisztrálni, (bár néhány e-mail szolgáltató a spam mappába teszi a regelõ e-mail-t és ezt nem biztos h mindenki észreveszi) mint folyton bejeletnkezni a postafiókomba... Én nem szeretek 😛
Ja és már páran beküldték a munkáikat is, és ezzel az én fáradalmaim is pocsékba mennének...
Legyen a honlapon.!
Szerintem sokkal egyszerûbb egy oldalon regisztrálni, (bár néhány e-mail szolgáltató a spam mappába teszi a regelõ e-mail-t és ezt nem biztos h mindenki észreveszi) mint folyton bejeletnkezni a postafiókomba... Én nem szeretek 😛
Ja és már páran beküldték a munkáikat is, és ezzel az én fáradalmaim is pocsékba mennének...
Legyen a honlapon.!
Egyszerû akkor a dolog a forumon megy tovább ahogy eddig a verseny, az oldalon meg akkor ki leszenek rakva az eredméynek , meg emberkék galériái meg tutorialok. és akkor maradjon sztem a bannerben lévõ két email cím beküldésre meg szavazásra..
Én a #975-ös kommentben leírtam a véleményem, most ez rajtatok múlik, kinek, hogy tetszene ez a megoldás. A döntés a fórum kezében van😊
Hát jó lenne de akkor S2000 el le kéne itt is beszélni hogy most akkor marad itt a forumban a verseny vagy megy az oldalra
Srácok,akkor S2000 jó lesz? Mert akkor intézkedünk,és szólunk,ha lehet küldeni az autókat! Egyébként az e-mailek nem változnak (ha gondoljátok..nekem mindegy),megadom a jelszót hozzájuk S2000nek
nem.
Greg jó, mindenkinek lehetnek más elfoglaltságai.
Greg jó, mindenkinek lehetnek más elfoglaltságai.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
A határidõ sincs kiírva a bannerba...
2009. 05. 22. 18:00
2009. 05. 22. 18:00
Szabi megjött amúgy 😛
Várjuk a munkákat, remélem nem fog leépülni a verseny, mert így is egyre kevesebb autó van...<#wow3>#wow3>
Várjuk a munkákat, remélem nem fog leépülni a verseny, mert így is egyre kevesebb autó van...<#wow3>#wow3>