Pixelcar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected]😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Burn tire, not your soul!
a köv verseny lehente a weboldalas szavazómotorral, annyi kéne hogy bannerba egy link hogy szavazás itt
rákatt és lehet szavazni 😊
Mint ahogyan azt észrevehettétek,az utóbbi idõben nem igazán akadt idõm a mangázásra,a verseny lebonyolítását is nehézkesen tudtam megcsinálni.. Sajnos az elmúlt 1-2 hétben nincs idõm,energiám és kedvem sem a mangázással/versenyekkel foglalkozni,így végül úgy döntöttem,átadom a fórummoderátor rangot valaki másnak,aki talán jobban ráér,többet foglalkozik a dologgal,így mindenki jobban jár.. Sajnálom,hogy csalódást kell okoznom,remélem nem köveztek meg😊 (Ezért nem válaszoltam Hargi és Ratcustom privijére sem,fölöslegesen nem akartam elkezdeni mégegy szervezkedést)
"utódomnak" S2000-re gondoltam,msn-en már megbeszéltem vele,azt mondja vállalná.. Ha nektek is megfelel,akkor írjatok ide a fórumba,és a következõ versenyt már õ fogja bonyolítani
Köszi,üdv: Greg
Íme az eredmény,bocsi a késésért..
Elsõ helyezett: Redbull és Dmx,ismét holtversenyben,gratulálok😊
Redbull autója:
Dmx autója:
Második helyezett:
Ratcustom
Harmadik helyezett: Chucky

Szavazatok így alakultak:
Ratcustom:
#1: 3pont
#5: 2pont
#2. 1pont
Tõzsér Kristóf(nem adott meg nicket)
#4 - 3p
#3 - 2p
#1 - 1p
Redbull:
#4: 3pont
#3: 2pont
#5: 1pont
Dmx:
#1 3p
#5 2p
#3 1p
Norbi1990:
#3: 3pont
#4: 2pont
#1: 1pont
Kifli:
1: 3pont
4: 2pont
2: 1pont
Greg Benz:
3:3
4:2
1:1
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Lassan meg kéne veretnem magam valakivel.. :CCCC
@Hargi: Szépen alakul az oldal, nem is akarlak elkeseríteni, de szerintem ez így túlságosan elvonja a figyelmet a fórumról. A szavazómotor jó ötlet, de a külön oldal miatti regisztrálás akár a szavazók létszámát is csökkentheti, néha van egy-kettõ olyan szavazat ami független a nevezõktõl, és szerintem ha valaki szeretne szavazni, könnyebb egy e-mailt, privátot küldenie mint, hogy regisztráljon egy teljesen új oldalra.
Remélem nem veszed ezt most sértésnek,és nem én leszek a fórum bunkója 😊
én is indultam volna de nemtudtam vele mitkezdeni, nehéz autó :/
Burn tire, not your soul!
Miért most itt van?
Most e-mailen keresztül történik a szavazás és a beküldés, barátom...😛
Szerintem a honlapon egyszerûbb lenne, és ahogy Kifli mondta, a hibalehetõségeknek kisebb a lehetõsége...
itt meg büszkén feszít a tk-ra tört murci elõtt -.-"

<#vigyor>#vigyor><#banplz>#banplz>

Írjatok xP

Ha mindenki egyetért akkor a következõ verseny már az oldalon mehetne 😄
Keresgéltem 7-es BMW-t, de nem találtam sajnos. 😞 Ha valaki tud valamilyen 7-est, akkor legyen szíves rakja be. Elre is köszönöm!
http://www.vezess.hu/zsebgarazs/