Pixelcar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidvagyok
Hello!Itt az elsõ képem.Elõre is kössz a kommenteket <#wink>

S2000
Frissíteném, ha tudnám... 20-án küldtem emailt az sg-nek, azóta nem történt semmi. Szerintetek érdemes mégegyet írnom? Vagy az, hogy a csere nem történt meg, már alapból baj?😊

úgy néz ki.. <#szomoru1>

sztem bevállalom a házigazdaságot.. ha nem bánjátok.. kéne már frissíteni a fejlécet is..

Norbi1990
Nekem nem is jött aktiváló email.
Pedig a spameknél is néztem, de semmi.
Nem tudsz annyiszor ahányszor akarsz... azt nem számlálja 😛

Azért nem aktivált profil, mert nem aktiváltad az e-mail címedre küldött levélben a linkre kattintva...

Sajna elég valószínû hogy nem leszek itt pontban 8-kor... lehet h egész este nem leszek, mert esti elfoglaltságom lesz<#pardon1>
Vagy itt helyben megszámlálom most a szavazatokat, vagy talán hnap délután... de egy szikrányi esélye van azért 😛

redbull0304
Én meg annyiszor tudok szavazni ahányszor akarok... Nem tudom minek kell erõltetni ezt a külön oldalt... Teljesen ki fog halni a topik...

Norbi1990
LOL. Én nem tudok szavazni se mert azt írja ki, hogy nem aktivált profil o_O
ami eddig változott az jó 😄

de sztem inkább a következõ autót csináld majd.. :p

laci 700
nem tudtam befejezni mert nem volt idõm... az elsõ képhez hozzá sem nyúltam az utolsón meg csak a kasznit alakítottam lent és kipufogót cseréltem... ez lett volna a 3. autóm talán... lehet hogy majd befejezem... vagy nem érdemes?<#vigyor>

nincs sok változtatás.. :p

laci 700
addig is egy kép a félig kész Supra-ról:

vélemény?

szintén.. 😄

laci 700
Ok, én már szavaztam... jók lettek...<#kacsint>

http://pixelcar.atw.hu/

Szavazás megy ;P

laci 700
lol... ez mi???? megírom az üzit és erre elküldi 2x amit te küldtél...
menjen a szavazás nélkülem... 😉

sg bug 😄

Lol a te nevedben írta o0

laci 700
akkor ne várjalak, mennyen a szavazás?😮

megvárlak <#vigyor2> csak siess plz^^

laci 700
mind1... felni cserén kívül semmi nem volt rajta... (elvégre az is tuning...) de valszeg a következõ versenyre össze tok dobni egy jó autót...

elnézést, töltsd fel újra léccike😄

laci 700
nem eredeti, nézd meg jobban!<#vigyor3> a következõ autót megcsinálom rendesen, de ezt meg késõn vettem észre...<#wilting>

töltsd fel újra pls

Várjak még?

laci 700
Nem volt túl sok ötletem ehhez az autóhoz. <#vigyor> Sztem tudni fogjátok melyik az enyém. A Supra egész jó lett volna, csak nem volt idõm befejezni...

na, az már egész jó 😊

nem, spartacuson kívül 4, de hagyunk neki egy kis idõt, mert most rossz képet rakott fel

-.-"

Spartacus mostmeg az eredeti alap képet raktad be :s

5 😄

még mindig csak 2 nevezõ van ? :-/

10 perc 😄😄

gondoltam.. 😄

mm nem ugyanazok a képnevek, hanem xy helyén egy random szám van 1-tõl 2500-ig 😄

😮

a képnévvel nincs, baj(mert az minden esetben kepxy), a kódolást akartam megnézni, mert jpg-be átrakja a képeket, de a fájl üres volt-.-"
Vagy megszakadt a feltöltés, vagy nemtom... nem töltötte fel rendesen, vagy eleve rosszul mentette el

ékezet van a képnévbe ? vagy szünet ? 😄

Spartacus a tiédet nem jeleníti meg :s írtam e-mailt is de pmet nem tudtam :S

Még 2 és negyed óra :/

mert eltûnt greg ? <#whatever>

kifli
ugyanúgy 2 ember készítette volna csak el :/
am szerintem nem kátták a bannerba egy páran az új autót azért nem csinálták meg, meg nehéz az alap is...
ChuckyHUN
Most bocsássatok meg, de mi a faszért nem tud ugyanígy folytatódni itt a verseny, ahogy eddig ment?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

De 2 emberre nem lehet szavazni... pláne nekik, mert õk magukra sem szavazhatnak... Szerintem új alap lesz a vége, de akkor kárba mennének az eddigi szép munkák :s

kifli
én nemtudtam mitkezdeni ezzel akocsival pedig most volt idõm :/
Hidd el meg fogjátok találni 😄 Minden egy helyen lesz.

Még 22.-e van, holnap lehet szavazni.
Nem akarok senkiben sem lelkiismeretfurdalást kelteni, de csupán 2 autó van beküldve eddig...

remélem lesztek többen

dmx
Hargi bácsi akkor most hol keressük a mûveket és hol szavazzunk?

Burn tire, not your soul!

na beraktam, azok a képek, amik nem versenyre készültek, hanem simán beküldöttek, azok 75%-os átlátszóak.