Pixelcar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemrossz 😛😛 de atw szabályzata tiltja<#confused>#confused>
Na... építõ jellegû ötleteket szeretnék az oldalra, amik arra késztetik az embereket h minnél többször látogassák meg azt... <#vigyor2>#vigyor2>
php-hoz értek, javascripthez nem annyira...<#email>#email>
plussz1
@1132 +1
1131 +1
@1132 +1
1131 +1
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
akkor amig s2000 nem lesz a hg addig nem is nagyon keresek új alapot...a következõ versenyt már normálisan kéne csinálni
Burn tire, not your soul!
hargi nemtudom mennyire értesz a javascript-hez meg php-hoz, de ha megtudnád úgy csinálni ezt a szavazómotort hogy belehessen rakni bannerba az lenne a legjobb, úgy kéne mint ahogy nagy szavazó topikban csinálják
Megtennéd? thx<#whatever>#whatever>
Az oldallal csak három probléma van...
1 teljesen felesleges
2 nem mûködik rendesen
3 a maradék versenyzõnek is elveszi a kedvét a sok szarakodással
Úgyhogy értelmetlen az egész, többet árt mit használ...
1 teljesen felesleges
2 nem mûködik rendesen
3 a maradék versenyzõnek is elveszi a kedvét a sok szarakodással
Úgyhogy értelmetlen az egész, többet árt mit használ...
Sztem maradhat itt minden...
+1 fórumra 😉
Jó az oldal csak a versenyt jobb lenne itt lebonyolítani...
Hargi! Régebben küldtem be képeket amiket csináltam! Betennéd a galériába?
Thx! ha kell feltöltöm újra...
+1 fórumra 😉
Jó az oldal csak a versenyt jobb lenne itt lebonyolítani...
Hargi! Régebben küldtem be képeket amiket csináltam! Betennéd a galériába?
Thx! ha kell feltöltöm újra...
Jah,azt el is felejtettem,hogy azért harcoltunk sokáig,hogy legyen HG és tudjunk bannert szerkeszteni,beindulhassanak a versenyek,aztán most meg az egész kínlódást a kukába dobtuk😊
Egyet értek.! Eleinte sírtunk hogy legyen már meg az 500 hsz hogy lehessen versenyeket csinálni, most már meg hogy adott a lehetõség menjünk máshova? Ha s2000 megkapja a hg-t és a bannerba kiírkálja a dolgokat utána már nagyon fogunk sztem ezen vitázni
Azzal sem sokkal jobb a helyzet,ha a te hibá(i)d miatt van a káosz,a lényegen nem sokat változtat<#ejnye1>#ejnye1>
Nem halt ki a fórum,csak messze nem az megy benne,aminek mennie kellene😊
Én nem álltam negativitással a dologhoz,csak úgy kezdõdött az egész,hogy kitaláltátok ezt a külön oldal dolgot,annak ellenére,hogy senki sem kérte/tartott rá igényt,jól megvoltak itt az oldal nélkül is a dolgok..de nem szóltunk,hátha valami jó sül ki belõle. Aztán kész lett az oldal,ami tényleg jó lett,bár én tudnék egy ilyen fasza kis oldalt összehozni.. Aztán jött az elsõ verseny amit ott kellett lebonyolítani,és totális káosz alakult ki,és még csak nemis volt sok nevezõ/szavazó..
Ami nekem nem tetszett,az a burkolt "kitúrás" része a dolognak,mert bárki engedélye/kérése ellenére erõltettétek,hogy majd a jövõben ott legyen a verseny,de én már akkor megmondtam,hogy szerintem elég lenne ott csak összeszedni a mangákat,hogy külön meglegyen minden user munkája,stb.. Mert ennek a célnak tökéletesen eleget is tesz az oldal,ilyen szempontból könnyen kezelhetõ és átlátható!
De nem vitatkozni,fikázni vagy szócsatázni akarok,csak mi már ideje korán mondtuk,hogy jobb lenne itt hagyni a verseny részét a dolognak
Én nem álltam negativitással a dologhoz,csak úgy kezdõdött az egész,hogy kitaláltátok ezt a külön oldal dolgot,annak ellenére,hogy senki sem kérte/tartott rá igényt,jól megvoltak itt az oldal nélkül is a dolgok..de nem szóltunk,hátha valami jó sül ki belõle. Aztán kész lett az oldal,ami tényleg jó lett,bár én tudnék egy ilyen fasza kis oldalt összehozni.. Aztán jött az elsõ verseny amit ott kellett lebonyolítani,és totális káosz alakult ki,és még csak nemis volt sok nevezõ/szavazó..
Ami nekem nem tetszett,az a burkolt "kitúrás" része a dolognak,mert bárki engedélye/kérése ellenére erõltettétek,hogy majd a jövõben ott legyen a verseny,de én már akkor megmondtam,hogy szerintem elég lenne ott csak összeszedni a mangákat,hogy külön meglegyen minden user munkája,stb.. Mert ennek a célnak tökéletesen eleget is tesz az oldal,ilyen szempontból könnyen kezelhetõ és átlátható!
De nem vitatkozni,fikázni vagy szócsatázni akarok,csak mi már ideje korán mondtuk,hogy jobb lenne itt hagyni a verseny részét a dolognak
A nevezési határidõtmeg elírtam, 18:00-t 20:00 helyett... ez viszont a határidõ elõtt volt jóval, nem osztott, szorzott...
Szerintem meg egyáltalán nem volt baj vele... amikor Spartacus töltötte fel, az e-mail-nél mis simán megesne, hogy nem töltõdik fel rendesen, ez nem az oldal hibája volt. Másodszorra én töröltem véletlen <#vigyor>#vigyor>
A végén meg mint mondtam megint én nem vettem észre, ez sem az oldalon múlott...
A végén meg mint mondtam megint én nem vettem észre, ez sem az oldalon múlott...
Mert ha mindenki elmondja azt ami neki nem tetszik, akkor együtt sokkal jobbá lehetne tenni, és akkor mindenkinek JÓ lenne
Csak ti eleve úgy álltok hozzá, hogy tele negativitással, meg h kihal a fórum... Most se halt ki...
Én nyitott vagyok minden javaslatra, ill. változtatásra...
<#heureka>#heureka>
Csak ti eleve úgy álltok hozzá, hogy tele negativitással, meg h kihal a fórum... Most se halt ki...
Én nyitott vagyok minden javaslatra, ill. változtatásra...
<#heureka>#heureka>
Hát ahogy elnézem se nevezni,se szavazni nem tudnak az emberek normálisan,totális káosz van..meg láttam a nevezési határidõvel is gondok voltak
Mért mi az amitõl fele annyira sem jó? Ez a végén az én tévesztésem volt, ennyi...
Látom itt megy a káosz szépen.. kb. ennyi értelme volt a külön oldal erõltetésének..ilyen amikor egy jól bevált/bejáratott dolgot megváltoztatnak,hogy majd ííígy meglátod mennyivel jobb lesz,aztán meg feleannyira sem jó<#vigyor4>#vigyor4>
-1 😛
<#idiota>#idiota>
Az elsõ helyezés azthiszem egyértelmû volt, grat dmx<#eljen>#eljen>
Magamat nem is mentegem(pedig most azt csinálom<#idiota>#idiota>) az autóm annyira igénytelen lett, hogy magam sem hittem el😄 elõször fekete volt, úgy még mutatott is valahogy... de sajnos túl bebukott lett sok helyen, így lett sárga, ami a rózsaszín felnikkel együtt agyfaszt okoz, ne is nézzétek <#banplz>#banplz> Majd, egyszer, ha lesz nagyon-nagyon sok kevdem csinálok belõle egy szalonképes jármûvet, de addig is letagadom...<#zavart1>#zavart1>
Az elsõ helyezés azthiszem egyértelmû volt, grat dmx<#eljen>#eljen>
Magamat nem is mentegem(pedig most azt csinálom<#idiota>#idiota>) az autóm annyira igénytelen lett, hogy magam sem hittem el😄 elõször fekete volt, úgy még mutatott is valahogy... de sajnos túl bebukott lett sok helyen, így lett sárga, ami a rózsaszín felnikkel együtt agyfaszt okoz, ne is nézzétek <#banplz>#banplz> Majd, egyszer, ha lesz nagyon-nagyon sok kevdem csinálok belõle egy szalonképes jármûvet, de addig is letagadom...<#zavart1>#zavart1>
már*
de mér javítva van 😄
-.-"
Bocsi fiúk, nem láttam az utolsó 3-mat 😄
(+ a másik 3-mat, mert s2000 õrülten nyomogatta a gombokat 😄😄)
(+ a másik 3-mat, mert s2000 õrülten nyomogatta a gombokat 😄😄)
csigának a vére! Most azért vontál le 2 pontot mert az oldal bekakilt...
Parse error gyõzött vagy mi?<#zavart1>#zavart1><#vigyor3>#vigyor3><#banplz>#banplz>
Szerintem ha s2000 megkapja a háznak a gazdagságát akkor térjünk vissza a tradícionális verseny lebonyolításhoz hátha akkor a létszám is növekvõ tendencián indulna el <#integet2>#integet2>
Na kééész😄
ja, nekem is azt írta ki 😄
bocs hargi de szavaztam. Ki is írt valami hibát de gondolom te írtad alá hogy a hibaüzenet ellenére megkaptunk a szavazatot vagy mi
letelt.. :p
Nos megvan a végeredmény, azonban dmx és s2000 sem szavaztak...
Igazából egyértelmûek lettek volna a helyezések, de így megint az elsõ helyen 2-en vannak... Kirakom a honlapra 😄 (még 1-2 perc 😄)
Igazából egyértelmûek lettek volna a helyezések, de így megint az elsõ helyen 2-en vannak... Kirakom a honlapra 😄 (még 1-2 perc 😄)
Ültess még egy picit😊
ps. majd akkor visszaszállok ha a topikban lesz valami, mert ennek így értelme nem nagyon van.
on
ps. majd akkor visszaszállok ha a topikban lesz valami, mert ennek így értelme nem nagyon van.
on
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...