Akikre szivesen emlékezünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Emlékezzünk közösen Vitáz Nagybányai Horthy Miklósról, akinek kormányzósága alatt sikerült vissza szereznünk: Felvidék egy részét, Észak-Erdélyt, és a Délvidéket. Emlékezzünk arra az emberre aki mindig a hazát tekintette elsõnek, és megtett érte mindent amit tudott!

(Õ volt az utolsó ember aki valóban IGAZI magyar volt!)

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

NessieGraf
Vedd úgy, hogy én voltam. 😄 Nekem szabad Morrisont is, Lennont is.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

SötétBarom
Street elég kemény 😊

Viszont ez a legjobb (kedvenc ilyen filmem)

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Csabesz6
"bár amilyen kretén vagy téged a káposztaföldön találtak"
ez kész XDDDDDDDDDDD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

sz4bolcs
Bocsánat, nem is gondoltam bele, hogy akkor mennyi embernél leszûkülne a kör. :-)) Te pl. Freddie Mercuryt sem írhatnád, ha jól számolok.
Viszont akkor folytatom a sort Nagarjunával. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

<#eljen><#eljen><#worship>bárcsak láthattam volna élõben....áhhhhh

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

nan76
járd már ki az általánost(tudod az az a hely ahol a gyerekeket megtanítják írni,olvasni,számolni) és aztán játszd a nagyfiút.És jó lenne ha leszállnál anyámról én se bántom a tiédet!!(bár amilyen kretén vagy téged a káposztaföldön találtak!)

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Csuhai G
Gróf Széchenyi István

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

VRSDM
szerk.bocsánat lemaradt a legjobb film róla!

Get Well Mikey

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
Mike Aitken fénykorára .
street

trails

u dont have to listen anybody else but me

Bocsi igazad van! Amugy lehet, hogy csak 15 éves vagyok, de én akkor is szívesen emlékszek Mr.Mojo Risin-re, és kár hogy ma már nincsenek ilyen zenészek!

NeverwinterKING
David Beckham 110 válogatottság

\"You are fucking crazy people!\"

tigeroo
hát szomorú.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

tigeroo
ajtók<#eljen>
kész lelki segély ez az SG, a diagnózis már tökéletes nem tudotok vlaki aki simogatja kicsiat az egomat h ne másokét kelljen szopatni

#96 az meg nem az én problémám h anyád rám keni az inkontinenciáját aztán meg nem birja a szagát 😊 "Nothing perosnal, Just business" XD

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Smicy2
<#worship>

Charade GTti

Sephi
😄DDDDDDDDDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Melyik életünkhöz tartsuk magunkat? 😊

www.smart-bus.hu

sz4bolcs
Morrisont én is be akartam tenni, de eddig nagyjából mindenki tarotta magát ahhoz, hogy olyanokat linkel be, akikre még életébõl emlékezhetett. Szerintem úgy jobb lenne, és akkor a topic véletlenül sem jutna arra a szintre, hogy a végén Napoleont meg hasonlókat linkelünk.

Jim Morrison

John Lennon

Csabesz6
Mé hova lett?😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

NH G240
Ez még 20 év után is örökzöld. Sõt, szerintem még legalább ennyi ideig az is marad. Még mindig tudok röhögni rajta.<#nevetes1>
#91/1. Ehhez csak ezt a számot a MetallicA-tól: Orion

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

sz4bolcs
rá nem emlékszem.

tigeroo
meg pepsi twist 😄!
sz4bolcs
Errõl jut eszembe - Akire szívesen emlékezünk: mikike az sg.hu fórumairól. :-)

Énis!<#eljen>

NeverwinterKING
hogy én ezt mennyire imádtam 😄

\"You are fucking crazy people!\"

PJack
nekem ez még mindig ott porosodik a könyvespolcomon 😊
anno nagyon imádtam énis, mindig ezt olvasgattam ^^

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Csabesz6

Aki nem ismerné az alsót: Henri Toivinen.

tigeroo
ROFL
Beast Machine

...vágod?

poppe
1. mondat akár fordítva 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

poppe
ágyba vizelés tud ám lelki sérülést okozni elég rendesen...
de amúgy nem vicces, nekem 1 oszttársam pisilt be mindig, és csúfoltuk is rendesen... aztán kiderült vagy 5 év múlva, h az !apja! erõszakoskodott vele...
szóval ez a minimum, h ezt eltûröd tõle 😄DDDDDDDDDDDD

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Rockynhooo
kiközösítették a suliban és itt vezeti le az ideget.

nem büfiztél ebéd után? vagy mibajod?
Rockynhooo
te nagyon kemény gyerek vagy ám azt már észrevettük , mondjuk 14 évesen én is ilyen csicska voltam mint te... kicsit pörögj utcán menj ki a levegõre jobb lesz , ott legyen ekkora arcod ne itt , bár elég reménytelen.

BaliBoy
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2><#eljen><#eljen>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Ez egy bant megérne Te lelki sérült...

www.smart-bus.hu

nan76
on
Te meg 1 utolsó kis sz*r vagy!!Jó lenne ha elhúznál a rákba és nem rombolnád az SG-az igazán okos beszólásaiddal!Jah anyámnak meg nem volt jó azt mondta ágyba vizelsz és néha megfürödhetnél.
off
amúgy ezt miért???ha valami bajod van akkor privibe...neked valami elb*szott lelki sérûlésed van...na menjél homokozni már várnak az ovistársaid ..I..

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

nan76
Ez komoly???Nem is tudtam!!!..basszus

Lord Nomak

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

kuci06
Chad "Pimp C" Butler (Underground Kingz)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

tigeroo
Cliff Burton (Metallica)

Hillel Slovak (Red Hot Chili Peppers)
Ki nem? 😄 😄

www.smart-bus.hu

tigeroo
emlékezzünk még Freddy Mercuryra, Bob Marleyre és Jimi Hendrixre!

tigeroo
Tupac Shakur, Kurt Cobain <#worship>

"Fuckin man 80's best shit ever! Then that Cobain pussy had to come around and ruin it all" <#idiota>
poppe
fõszám a mai napig 😊
jól elkokózták a pénzüket...