337
Akikre szivesen emlékezünk
-
janika15 #137
Emlékezzünk közösen Vitáz Nagybányai Horthy Miklósról, akinek kormányzósága alatt sikerült vissza szereznünk: Felvidék egy részét, Észak-Erdélyt, és a Délvidéket. Emlékezzünk arra az emberre aki mindig a hazát tekintette elsőnek, és megtett érte mindent amit tudott!
(Ő volt az utolsó ember aki valóban IGAZI magyar volt!) -
#136 Vedd úgy, hogy én voltam. :D Nekem szabad Morrisont is, Lennont is. -
#135 Street elég kemény :)
Viszont ez a legjobb (kedvenc ilyen filmem)
-
#134 "bár amilyen kretén vagy téged a káposztaföldön találtak"
ez kész XDDDDDDDDDDD -
#133 Bocsánat, nem is gondoltam bele, hogy akkor mennyi embernél leszűkülne a kör. :-)) Te pl. Freddie Mercuryt sem írhatnád, ha jól számolok.
Viszont akkor folytatom a sort Nagarjunával. :) -
Kalozoner #132 bárcsak láthattam volna élőben....áhhhhh -
#131 járd már ki az általánost(tudod az az a hely ahol a gyerekeket megtanítják írni,olvasni,számolni) és aztán játszd a nagyfiút.És jó lenne ha leszállnál anyámról én se bántom a tiédet!!(bár amilyen kretén vagy téged a káposztaföldön találtak!) -
#130 -
#129 -
#128 Gróf Széchenyi István
-
#127 szerk.bocsánat lemaradt a legjobb film róla!
Get Well Mikey -
#126 Mike Aitken fénykorára .
street
trails
-
Szaboka43 #125 Bocsi igazad van! Amugy lehet, hogy csak 15 éves vagyok, de én akkor is szívesen emlékszek Mr.Mojo Risin-re, és kár hogy ma már nincsenek ilyen zenészek! -
#124 David Beckham 110 válogatottság
-
#123 hát szomorú. -
COOLancs #122 [moderálva] -
#121 ajtók -
JackMeadow #120 kész lelki segély ez az SG, a diagnózis már tökéletes nem tudotok vlaki aki simogatja kicsiat az egomat h ne másokét kelljen szopatni
#96 az meg nem az én problémám h anyád rám keni az inkontinenciáját aztán meg nem birja a szagát :) "Nothing perosnal, Just business" XD
-
#119 -
#118 :DDDDDDDDDDDDDD -
Solt #117 Melyik életünkhöz tartsuk magunkat? :) -
#116 Morrisont én is be akartam tenni, de eddig nagyjából mindenki tarotta magát ahhoz, hogy olyanokat linkel be, akikre még életéből emlékezhetett. Szerintem úgy jobb lenne, és akkor a topic véletlenül sem jutna arra a szintre, hogy a végén Napoleont meg hasonlókat linkelünk. -
Szaboka43 #115 Jim Morrison
John Lennon
-
#114 Mé hova lett?:D -
#113 Ez még 20 év után is örökzöld. Sőt, szerintem még legalább ennyi ideig az is marad. Még mindig tudok röhögni rajta.
#91/1. Ehhez csak ezt a számot a MetallicA-tól: Orion -
#112 rá nem emlékszem. -
#111 meg pepsi twist :D! -
#110 Erről jut eszembe - Akire szívesen emlékezünk: mikike az sg.hu fórumairól. :-) -
Hajnalcat #109 Énis! -
#108 hogy én ezt mennyire imádtam :D -
#107 nekem ez még mindig ott porosodik a könyvespolcomon :)
anno nagyon imádtam énis, mindig ezt olvasgattam ^^ -
Aki nem ismerné az alsót: Henri Toivinen. -
#105 ROFL -
#104 -
#103 1. mondat akár fordítva :) -
#102 ágyba vizelés tud ám lelki sérülést okozni elég rendesen...
de amúgy nem vicces, nekem 1 oszttársam pisilt be mindig, és csúfoltuk is rendesen... aztán kiderült vagy 5 év múlva, h az !apja! erőszakoskodott vele...
szóval ez a minimum, h ezt eltűröd tőle :DDDDDDDDDDDDD -
#101 kiközösítették a suliban és itt vezeti le az ideget. -
karajjj #100 nem büfiztél ebéd után? vagy mibajod? -
#99 te nagyon kemény gyerek vagy ám azt már észrevettük , mondjuk 14 évesen én is ilyen csicska voltam mint te... kicsit pörögj utcán menj ki a levegőre jobb lesz , ott legyen ekkora arcod ne itt , bár elég reménytelen. -