Akikre szivesen emlékezünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ááá, kicsit se hasonlít az Elsüllyedt világokra....áááá 😊
(egyébként erre az Idõ uraira nem emlékszem, viszont az Elsüllyedt világok nagy kedvenc volt)

nan76
Erre emlékszik valaki?:

nálunk az Idõ urai-néven futott.Amikor adták a tv-ben,szüleim nem engedték,hogy megnézzem.Évek múltán jutottam hozzá valami kalózvideón...Jó visszagondolni rá!

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

nekemis pont ilyen.<#gonosz1>

nan76

ilyenem volt..és annyira kemény voltam vele a 2b-ben hogy az hihhetetlen😊

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

nan76
most ezek jutottak eszembe:

mk1

destruction derby 1

Broafka
nekem a Super Mario World még mindig megvan régi SNES-en, sõtnéha még elõ is veszem.

viszont a mai napig nem tudtam megcsinálni 100%-ra, valahol 94-95%-nál elakadok, valami ötlet rá?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Rockynhooo
istenem.. Tetris 😄 mindig az F-1et nyomtam rajta 😄 kirándulásra meg mki hozta a sajátját xd

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

nan76
Sajnos elõrelátható okok miatt megszûnik a netem egy kis idõre.Tudom senkit nem érdekel,de azért rakjatok jó sok képet,ne haljon má'be a topic.Elõre is köszi.Meg jó SG-zést mindenkinek...sziasztok

nan76
Én ezekre is szívesen visszagondolok😊

Super Mario cart(snes)

S.M.worlds(snes)

szjuca
Én a hétfõi hangyafocira nem szívesen emlékszek ám.<#crazya>

nan76
a hétfõi napok😊

Egy kis torna😊

Anaid
Az itteni fórumozókra. Mind annyira kedvesek voltak, hogy szavakat sem találok rá.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

nan76
jhokl

nan76
hopp..Mézgáék beeinstandolták a netet😊😊😊😊😊😊😊...sry...

nan76

nan76
azért ezeket se felejtsük el:

Akkor jó hangulat uralkodhatott nálatok. 😊

Én Ferráris voltam.

Rockynhooo
én is jobban szerettem akkor. a család egyik fele ferraris volt a másik meg mclarenes , vasárnapi ebéd mellé jo volt mindig 😄

Akkor még normális volt a Forma 1<#eljen>, ma már bohóc az egész....

Willenbrock
Igen õ Trockij akivel egy jégcsákány végzett Mexikóban,Vagyis valószínûleg Sztálin ügynöke.

Csabesz6
😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Rockynhooo

Ezekre az idõkre is szivesen emlékszem vissza: )

nan76
errõl ez jutott eszembe:

poppe
jaj bocs 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Rockynhooo
jah ez nem Phelps , rá én se szivesen emlékszek😄

Õ Ian Thorp , Sydney bajnoka , nagyon jó úszó volt. Csak elég fiatalon midnent meg nyert amit lehetett aztán visszavonult sajna.

jazzy
az Phelps volt, ez meg Ian Thorpe
poppe
de, cseh laci... 1x nyilatkozta is:
-mitõl félsz a vízben?
-cseh lacitól 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Rockynhooo
MAgyarok közül köze nem volt senkinek hozzá h megszorítsa 😄 szerintem medencében nem volt magyar az õ számaiban 😄

poppe
erre a polipra biztos nem... <#banplz>
vagy az így a fasza emlék neked, h magyarok elõl veszi el az aranyat? 😊

Rockynhooo

Ic3 m4n
<#worship><#worship><#worship><#eljen><#rinya>

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

NeverwinterKING
nem gondoltam volna h ilyen agy NIRVANA fan vagy.
egyik kedvenc zenekarom nekem is

\"You are fucking crazy people!\"

Ugyanezt gondolom Kurt Cobainról és a Nirvanáról.

Szegény, szegény FALCO. Na õérte aztán igazán kár. Mennyi jó dal nem születhetett meg...

Die ganze Welt dreht sich um mich, denn ich bin nur ein Egoist Der Mensch, der mir am nächsten ist bin ich, ich bin ein Egoist... [Falco]

Nem :-( 1997 Október 12.-én (53 évesen) halt meg, lezuhant a magánrepülõjével ismeretlen okok miatt...

w77d
<#worship><#worship><#worship><#eljen><#eljen><#eljen>

Rockynhooo
Trockij

Molnibalage
Õ ki?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Mi? John Denver már nem él?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lex Barker

John Denver

Willenbrock
A rettenthetetlen forradalmár.

nan76
Igen sajnos...és vele együtt eltûnt az -EZ+AZ-és az Ablak is sokat kopott azóta

<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship>

Igen, õ még rendbe tudta vágni az országot! 1944 óta az ország nincs magyar kézben!

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Aramir

Õ sincs már köztünk <#sir>

Bandee1987
<#eljen><#worship>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Jó, akkor ha nem bánod betenném a harmadik kedvencemet is😊

<és igen, Márciusban lettem 15😊>

!!!!!!bárcsak ujra élhetne