Caprica

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor a Capricával se cseszd el az idõdet.

haha 😊

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

joebacsi
Ja igen, kicsit azért IQ igényes, de legalább hamar kiestél a rostán 😉

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
spoiler?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nem fogom megnézni, ezért kérdezem, ha érdekes dolgokat mondatok, akkor nézem majd a capricát, egyébként szarom le.

nem érdkeel ennyira az egész, hogy elkezdjek utánnanézni, meg elcsesszem az idõmet a sorozat maraton nézéssel.

kösz

Andr0
nincs föld a BSG univerzumban, egyszer régen volt egy, de arról kiderül asszem a 3. évadból, hogy a 13. törzs lakta, a Cylonok ×Ð és elpusztult asszem atomháborúban. a 4. évad végén a 13 törzs megmaradt túlélõi alapítják meg a mai földet so pár száz ezer évvel elõttünk játszódik a BSG, Caprica meg még minus 58 évvel.

Armin & Ayu fan

joebacsi
SGU-t nem láttam még (nekem már az atlantis is kicsit sok volt), de itt le van zárva teljesen egy kerek egésszé a BSG sorozat.

joebacsi
"elérték a sorozat végén a földet?"

Nézd meg 😊

Andr0
az eredeti cél hogy:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zoe Cica testet kapjon😄

Armin & Ayu fan

milyen messze van a földtõl a caprica?

Ez ilyen terminátor sémára megy. Természetesen a kifejlesztõje nem tudta, mit szabadít a világra ezzel... az eredeti célok "mások" voltak.
Ez volt az eredeti sorozat 😊
joebacsi
Van idõd, pótold be mindenképpen. Elfogult vagyok, de sztem jelenleg a legjobb sci-fi sorozat az új BSG 😊

kik fejlesztik ki a szájlonokat? gondolom, hogy nem emberek, mert ki az a hülye, aki saját ellenségét kifejlesztené?

meg az kérdezem, hogy azt olvastam wikin, hogy a földre menekülnek az utolsó túlélõk. ez a battlestarban van?, a elérték a sorozat végén a földet?

Andr0
1978 es BSG asziszem

Armin & Ayu fan

hogy érted, hogy bsg t nem nézted, az eredeti sorozatot viszont láttad?, mi az eredeti sorozat?

LasDen
ezt hogy érted???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csak nem csinálnak SGU-t ebbõl is...
LasDen
én azé remélem az elsõ cylon háborúból is láthatun majd valamit 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

joebacsi
wiki
(A hülye magyar címtõl ne rettenj el 😊)

A Caprica pedig ennek a sorozatnak az elõzménye, a nejlonok kifejlesztésével egy idõben kezdõdik.

ezen a képen mi a legszélsõ övezetben levõ ragnar?

egy bolygó?

A Capricán játszódik, ami egy kolónia. Ott fejlesztik ki az elsõ cylont, nagy vonalakban errõl szól.

BSG-t én se néztem, csak az eredeti sorozatot. Ezt viszont kíváncsian várom 😊 A pilot jó volt. Utána majd lehet megnézem a BSG új sorozatot is 😊
Sziasztok!

Ne háborodjatok fel a kérdésemen. 😊, ebben a témában tudatlan vagyok, most mégis egy gyorstalpaló leírást kérnék tõletek.

Milyen sorozat ez a Caprica?, hol játszódik?, mirõl fog szólni?

Én a Battlestar galacticából 1 darab epizódot láttam, de azt nem tudom, hogy melyik volt. Tudom, hogy vannak valami Szájlonok benne 😊

De tényleg nem tudom, ezért kérdezem.

kösz

LasDen
ha jól emlékszem nem volt szó róla....legkorábbi az az elsõ cylon háború idején játszodó webseries volt....

igen, már az elejétõl lehet rá gondolni, az apja is tipikus adama karakter

én hirtelen nem emlékszek rá, de a bsg-ben van olyan rész amiben w. adama beszél a szüleirõl/testvérérõl? és vajon a caprica-ban ezt mennyire fogják figyelembe venni?

How much can you take,before you snap?

LasDen
végülis nem nehéz rájönni, hogy õ az mivel ekkor már élnie kellett és amúgy is az adama család az 😄

Andr0
igazából van 1-2 rész amit megvágtak, ez már az elejébõl kiderül, de amugy ugyan az mint a pilot DVD mindenesetre én nagyon várom a folytatást 😉 örömmel hallom, hogy Alessandra Torresani (Zoe-t játssza) benne lesz minden részben😊 nagyon megfogott a kiscsaj, várom milyen lesz a további alakítása 😄

edit: aki még nem látta a pilotot az ne olvassa
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amugy azt vágjátok hogy az a kiscsávó, akinek Nõvére meg anyja meghalt a robbanásban az az Adama aki a BSG Admirálisa 😉 még hasonlít is rá ^^

Armin & Ayu fan

LasDen
jó volt meg minden, de szerintem ezt rövidebben is meglehetett volna csinálni....nekem sok volt a 1,5 óra...de majd a többi rész 😄

Hát emberek! Én már rég kattantam rá egy számomra ennyire ismeretlen sorozat pilotjára (Lost volt az utolsó), ezt tuti h. nézni fogom, és ráadásul jön még a Lost is... Megint lehet helyet csinálni a winyókon...😛
Bulykin
én is most végeztem😊 kúrvára bejön<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

én most néztem meg a pilotot elõször, de eddig nagyon tetszik
mindenképpen nézõs!

How much can you take,before you snap?

LasDen
hát akkó én kihagyom 😄 úgyis emlékszem mi volt...😄

Andr0
sajnos ugyan az a pilot mint a DVD volt so újat nem látunk, viszont én azért megnézem még1x 😉

Armin & Ayu fan

Bulykin
nincs...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
wait...whut???

birdo
Ha ma nem látom...holnap még van esély ??

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

IMYke2.0.0.0
Szerintem, ugyanaz lesz, csak feldarabolva - hiszen, reklám blokkokkal szabdalják a TV-ben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Montanosz
mindjárt, mindjárt))))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

LasDen
de....most 22-én a pilot lesz....és csak utána lesz új rész...én csak akkor nézem meg ha van valami változás a korábban megtekinthetõ pilottól....de szerintem nem lesz vagy ha lesz akkor se olyan nagy....

Andr0
de a nyitórész ugye nem egyezik meg a nyitófilmmel?

Armin & Ayu fan

+fav, nagyon várom már a nyitórészt 😊
Teppik Amon
Esetleg épp itt az ideje újra megnézni, ráhangolódni a sorozatra! 😄 Asszem neki is állok 😉

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy titokban újravágták, megtoldották 😊)))
Meg hát, emlékeztetõül nem jön az rosszul.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[NST]Cifu
Egy hét, de a Pilotot már mindenki látta szerintem. :S

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

IMYke2.0.0.0
Na, ideje volt 😊

Montanosz
wao))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Andr0
muhaha márcsak 1 hét 😄

Armin & Ayu fan

MerlinW
2010-Jan-22 Caprica 01x01 Pilot
2010-Jan-29 Caprica 01x02 Rebirth
2010-Feb-05 Caprica 01x03 The Reins of a Waterfall
2010-Feb-12 Caprica 01x04 Season 1, Episode 4
2010-Feb-19 Caprica 01x05 Season 1, Episode 5
2010-Feb-26 Caprica 01x06 Know Thy Enemy

[merlinw.org]

Ez tényleg nagy!!
Óriási 5let!

IMYke2.0.0.0
Maradjon is így. Alakuljon ki újabb nagyszerû csapat, új alapokon!