648

A Battlestar Galactica előzmény
  • Orionk
    uristen. Azt hittem, hogy hülyéskedsz, akkor én most vesztettem el a fonalat... :S

• Montanosz
    Köszi)))
    "Legyen jó utad"
  • MerlinW
    A héten majd ráeszkábálom. Úgyis cserélnem kell a csatorna nevét syfy-ra.
  • Montanosz
    Nem lehetne ezt a képet bannerba kirakni?
    Vagy legalább a végtelen jelét mert ez nagy fontossággal bír a sorozatban.

• Montanosz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    két föld van, egy ahonnan ők származtak, és az ahol most mi élünk, megsemmísítettek minden technikát!
  • Andr0
    amugy nem kamu az évszám nagyjából kajak akkor játszódik.
  • LasDen #282
    ha már itt tartunk....nem tudjátok egyben megjelenik maj DVD-n a BSG?? :D
  • MerlinW
    Battlestar Galactica 4 évad 4 percben. Ha teljesen ismeretlen a sorozat, nem spoileres, úgyis elfelejti mindenki azt az 1-1 másodpercet, ami az.

• Orionk
  • Andr0
    Krisztus előtt százötveháromezerhatszáznegyvenötben.
  • LasDen #278
    a földön ilyenkor még csak előemberek mászkálnák....
  • [NST]Cifu
    Nekem a régi Shadowrun RPG szabálykönyvei, kiegjei jutnak eszembe. Még a kommentek is a sorozat hangulatát adják vissza, és érdekes adalékokkal szolgálnak. Igényes, el kell ismerni.
  • Orionk
    ez elég érdekes a Föld et tekintik az ősnek. , és mégis milyen fejlett technológia van a capricán.

hányban játszódik a sorozat?
  • sirdond
    BSG jelenleg a legjobb sorozat ami létezik (a lost még versenyben van, de annak elbaszhatják a befejezését), így mindenképp érdemes megnézni. az a 75 rész nem sok.
    amúgy spoilert igazán használhatnátok, rengeteg olyan infot leírtatok bsg-vel kapcsolatban ami a sorozatban elég fontos volt
  • joebacsi
    Olyan cuccot is adhatnának hozzá, amivel a csajszi küldte az sms-t, mégiscsak kényelmesebb lenne rajta olvasgatni, mint lcd-n :)
  • Montanosz
    tényleg bocsánat, ez nem jutott eszembe!
  • Montanosz
    Ja tök jó))
    Nem megyünk el közösen a River Walk Fesztiválra?
    Csoportos utazás esetén kedvezményt kapunk Caprica-ra))
  • joebacsi
    spoiler?
    Tudom, hogy "másik sorozat" és már rég levetítették, de mivel a Caprica most hájpolva van, így sokan lehetnek, akik úgy jönnek ide olvasni a topikot, hogy nem látták a BSG-t és nem is tudják, hogy látniuk kellett volna :)
  • Montanosz
    BSG utolsó részében találnak egy lakható bolygót amit szintén Földnek neveznek el, úgyanúgy ahonnan ők származtatják magukat, és a túlélők alapoktól kezdi újra a civilizációt, azaz mi vagyunk az ők leszármazottjai)))
    Caprica lakosainak ebben a sorozatban a Föld egyenlőre csak legenda....
  • Andr0
    ajánlom mindenkinek a The Caprican c újságot, elég sok minden van benne;)
  • joebacsi
    De tudják, fut is minden héten egy sorozat náluk "Earth" címmel, és sokan rajonganak érte.
  • Orionk
    TEhát, akkor ez egy másik csillagrendszerben (naprendszer) jtszódik?, A capricán élők nem tudják, hogy létezik-e egyáltalán a Föld?
  • Andr0
    igen tetszik a forgatókönyv, eddig.

Megj: én Többistenhitű vagyok so Caprica és a BSG univerzum még egy +1 nálam:D
  • Montanosz
    jó hogy merészen belerakták a többisten/egyisten hit dolgot is, ettől még életszagúbb . De amúgy is sokat merítettek szerintem a római birodalom végnapjaiból. Minthogy azz előző szériában is néhol felbukkant az többségi/egyeduralom problémája. Meg sok kis apró dolog amit egy törikönyvből is előhúzhattak)))
  • LasDen #264
    jó hát az "jövő"...valahogy biztos megoldja...rakéta vagy valami....:D vagy nem megy fel, csak felhangosítja magát....
  • Borg
    Ja, de azoknak akkora a kereke minimum, mint egy lépcsőfok. Ennek meg nem.
  • LasDen #262
    már ma is vannak ilyen forgó kerekű cuccosok, amik képesek felmenni a lépcsőn...gondolom úgy :D
  • Borg
    Én a pilot alatt ahányszor megláttam a guruló kancsót, mindig azon gondolkodtam, hogy hogy megy fel az emeletre, meg le Zoe szobájába?
  • Andr0
    Biztos van vmi biztonsági rendszer a házban amit ez a "kutya ülve" robot tud kezelni. :D de jó kérdés valóban^^
  • Andr0
    Eléggé elit a társaság, bizalmasan kezelik az ilyen belépési kódokat, apja is csak azért tudott róla, mert Lacy elől hagyta. Zoeból azért volt kettő, mert igazából Zoe feltalálta azt, hogy hogyan lehet lemásolni egy ember személyiségét, lényegében egy másolatot csinált magáról. Valószínűleg azért pont a V Clubban rejtette el, mert elég biztonságos a dolog, végül is magát a "Zoe Copy" lakhelyét nem tudta feltörni. Amugy meg Daniel tervezte a holopántokat so valamicskét ért hozzá, de szerintem itt a kulcs a titokban tartás.
    Igen keveset tudunk még,nem nagyon jöttek ki háttérinfók sehol sem, majd szerintem 1-2 részen belül kiderül egy s más...
  • LasDen #258
    robot....így bármi lehet benne :D
  • Borg
    Lézer jön a szeméből. Szerintem. Minimum.
  • Orionk
    vannak ezek a robotok a filmbe, akik a háztartást segítik, vagy mit csinálnak. Akkorák, mint a kutya ülve :) , szóval, ha jön valaki a házba, akkor tőle kérdezik meg, hogy bemehet-e. Uram könyörgöm mit tudna csinálni az a tököm robot, ha valaki mégis bemenne, ha nem lenne szabad?
  • Orionk
    kösz, hogy válaszolsz.
    Igazából most ezzel a fejpánttal kapcsolatban egy csomó kérdésem van, de látom, hogy nincsennek konkrét válaszok.

zoe nak hogyan lehet, hogy van egy kreált személye, aki virtuálisan létezik a fejpántos világban? Az apja is belement a világba és mégis csak 1 van belőel. A hatóságok simán beszüntetheték a világot, ha már az apja is fel tudta törni a belépéshez szükséges dolgokat.
  • Andr0
    hát a dolog úgy néz ki hogy ugye mikor veszel egyet akkor egy avatart készítenek rólad, mindig úgy nézel majd ki, szerintem nem halsz meg ha bent is meghalsz... szerintem nem csak a bolygón lévő emberek kapcsolódhatnak össze hanem az egész kolónián lévők, kül. Zoe letöltötte volna a másolatát, hogy elvigye magával. És akik ott bent vannak azok lehetnek programok is. Ezért is gyanakodott először Daniel is Zoe másolatára.
  • Orionk
    Ezt tudom én is a holopántról :) , azt hittem, hogy ti nagyobb fanok több mindent tudtok. Ilyenre gondoltam, hogy abban a képzeletbeli világban mindenki egy olyan ember, aki valahol a bolygón most éppen fejpántot visel? ha a képz. világban meghalsz, akkor a való életben is? ez lényegépen egy számgépes program, aminek a szerverét keresi a hatóság, mint egyes torrent oldalak szerverét is éppen keresik?
  • joebacsi
    Egy gázóriás vagy egy üstökös, van ott egy fegyverraktár-űrállomás, és e mellett buliztak adama-ék a nejlonokkal még a bsg pilotban egy jót.
    olvasgasd ezt
  • Orionk
    azért nem spoilereztem, mert elvileg ez már fél éve vagy mikor le lett adva.
    Egyébént én meg ugy tudom, hogy az akt. rész után 1 napigkell spoilert, pontosabban a feliratig.

igy van pl. a lost topicban is
  • Andr0
    ja igen elnézést, spoilerben Caprica pilot van.

Nem találtam még Trailert a 1x02-höz aki tud az légyszi linkeljen már ;) köffike.

Orionk: az ilyeneket spoilerezzük, az adott rész után 1 hétig;) de különben:
    Holopántra gondolsz, és az a "képzeletbeli világ" az egy virtuális valóság ahova feltört holopánttal lehet bejutni, egy night club, azt hiszem V-Club a neve.
  • Orionk
    mi az a képzeletbeli világ, amiben a csaj a pilot elején az idejét tölti. feltesz egy fejpántot, és gondolom, hogy egy képzeletbeli számitógépes programban van.

mi ez pontosan?