Caprica

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hallitok a pilot az a másfél órás rész ami még 2009 áprilisban volt?
mert el akarom kezdeni nézni mivel most fejeztem be a bsg-t és tisztában akarok lenni a dolgokkal😊

PSN ID:misi2mezei

Andr0
maaajd szerintem csak szeptemberben. De a Pilot tényleg jó viszont az eddig leadott részek közül van 1-2 lapos... olyan mint az SGU... Szezon eleje gyenge 2. fele elvileg ütõs lesz.

Armin & Ayu fan

finaltrekker
Most néztem meg a pilotot, eddig a BSG volt a kedvencem a Star Trek után... mostmár a Caprica😄 Az mikor derül ki, hogy lesz e 2. szezon?

www..KALOZOK.com

Andr0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor nem csak nekem tûnt fel .... 😄😄

Armin & Ayu fan

joebacsi
Jól láttam, hogy anyu Baltar-al szexelt? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Andr0
Spoiler:
http://video.syfy.com/shows/caprica/promos_trailers_6/caprica--season-15/v1213552

Caprica 1.5 season promo hát ebbõl nekem 1 dolog jön le: HATALMAS LESZ 😄

Aki nem nézi meg az ezt se olvassa:
Anyu életben marad bár ezt eddig is tudtuk😄

Armin & Ayu fan

Andr0
spoilertv-n fent van 2 youtube vidi a syfy os interjúestérõl. Lacy is beszél benne a Caprica-ról... annyira flash az a csaj 😄😄 nekem nagyon bejön... sorozatba mintha kicsit el lenne csúnyítva de itt nagyon baba^^

Armin & Ayu fan

IMYke2.0.0.0
Szinte 100%, hogy nem nyírták ki... VV...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Amúgy nekem bejön a sorozat, fõleg ha anyuci idegesítõ karakterét tényleg ki(ny)írják (amire azért még nem vennék mérget).

"Serge kb. arra képes, amire a mai robotok is."
Hát szerintem örülhetnénk, ha a mai robotok akár csak megközelítenék Serge képességeit.
A másik probléma, ahogy te is mondtad, hogy a cylon prototípus Zoe nélkül még annyit sem tud, mint Serge.

Jövö héten kiderül, hogy mit mutat az SGU. Azt is hasonlóan mozgalmasABB résszel zárták le, most jön a folytatás... ha jó lesz, akkor a Capricánál is van remény.
Andr0
ui.: Most hogy 8 részen keresztül megalapozták a storyt simán ilyen szinten lehetne tartani a dolgot mint a 9es résznél. ha jól csinálják akkor millió szériát megél csakúgy mint az SGU az alapok már megvannak... srácok ne basszuk el....

Armin & Ayu fan

Andr0
pff ez a rész vmi nagyon nagy volt... és kajak van a previos résznél olyan jelenet amit nem adtak le 😄😄 na bõvebben az 1x09rõl...
Kár hogy Zoe kicsinálta a fürtös kis srácot szerintem nagy forma vaol, szerintem Graystone mama nem fog meghalni szerencsére sister Clarice sem halt meg õis nagy forma... mellesleg nem hiszem hogy a U-87-nek baja eset végülis egy katonai cucc csak nem árt neki egy kis robbanás😄 Lacy megint hülyeségbe keveredett szokás szerint, mindent összevetve király volt és várom a szeptembert😄

Armin & Ayu fan

[NST]Cifu
Serge nem valódi mesterséges intelligencia, hanem elõre beprogramozottan reagál a környezetére. Ha vendég jön köszön neki, ha üzenet érkezett, akkor értesíti verbálisan arról a családot, és így tovább. A valódi mesterséges intelligencia arról szól, hogy képes érzékelni, az észlelt dolgokat azonosítani, osztályozni, és döntést hozni ezek alapján, hogy miképpen reagáljon ezekre.

Serge kb. arra képes, amire a mai robotok is. Ma is vannak például teljesen önálló raktár-robotok, amelyek az elõre telepített útvonalakat követik, és az elõre meghatározott helyre rakják a konténereket. Ez azonban mind elõre meghatározott programparaméterek alapján történik. A katonai alkalmazás az, ahol ez már kevés, mert változik a terep, változnak a feltételek, és nehezen lehet egyértelmûen beprogramozni a szituációkra adott válaszokat. Egy általános példa, hogy mit reagáljon a robot, ha lát egy gyereket egy fegyverrel? Emiatt a mai katonai robotok is általában vagy gyakorlatilag távirányított eszközök, amelyek annyira képesek önállóan, hogy A pontból elrepül B pontra adott magasságon. Ennyire, nem többre, minden más már az irányítóközpontban ülõ ember(ek) döntése.

Amit a Greystone-nál elvárnak, az az önálló döntésre és tanulásra képes mesterséges személy. A megjelenítés abból a szempontból valóban nem volt szerencsés, hogy eltalálni egy mozgó célpontot egy labirintusban pont olyan dolog, ami egy programozható számítógép képes megoldani könnyedén, pláne, hogy sem az "alap", sem a "Zoe" féle Cylon gyakorlatilag nem mozgott a lõgyakorlat alatt, végig egyhelyben álltak, nem használtak fedezéket, nem végeztek komolyabb manõvereket, stb.

Amúgy egy érdekes kérdés, hogy végül is a Vergis-féle MCP valóban mesterséges intelligencia-e, avagy valójában egy zsákutca - hiszen csak a "Zoe-Avatarral" megkavart MCP mûködött igazán, a többi robot "buta" volt...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Amúgy amit a legkevésbé értek az egész sorozatban, az az, hogy mit szenvednek Graystone-ék a cylonnal, mikor ott van Serge. Így ránézésre elég jónak tûnik a mesterséges intelligenciája, azt belepakolhatnák egy cylon testbe, és indulhatna is a sorozatgyártás. Minek ide MCP?

Andr0
00:28:44 - Serge, sustenance. - Yes, Daniel.
00:28:47 It's gonna be a long night.

Armin & Ayu fan

IMYke2.0.0.0
Szerinted...
Ám az imdb.com szerint (is):

Jim Thomson ... Serge (7 episodes, 2009-2010)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szerintem az Surge, nem Serge 😊
IMYke2.0.0.0
Tegnap csináltam - a kép a Pilot-ból van , amikor a szülõk teniszeznek.

[NST]Cifu
Eleddig ha jól rémlik, az Eureka-n és a Warehouse 13-on kívül máshol nem jött be a taktika. Az SGU és a Caprica is elég vegyes reakciókat váltott ki, és nézettség terén sem történt elõrelépés, sõt, inkább visszalépésrõl beszélhetünk...

Új közönséget keresnek, ezt meg is mondták. A névváltás nem csak menõzésbõl történt, igyekeznek olyan sorozatokat gyártani mostmár, amelyek ugyan sci-fik, méis élvezhetõek a hétköznapi embereknek is, akik drámákat/szappanoperákat néznek. A befutott sorozatok fanjai meg amúgy is nézik, már csak elvbõl is a spin-offokat....

De legalább felpörögtek a dolgok. Idegesítõ anyuci halott (remélem), a robot végre eksönt csinál, meg a többiek is megkavarták a szart. És a Tamara féle V World-nek is vége talán...
Andr0
tisztára SGU. az is kb így ment el szünetre... so vmi syfy taktik van a háttérben reméljük bejön 😄

Armin & Ayu fan

[NST]Cifu
Hát nem tudom, azt aláírom, hogy ez a rész kiemelkedik a sorozatból, de továbbra se mondanám, hogy igazán jó lenne... :S

Victor1103
Hát az igazat megvallva elég bizakvó lettem ugyanis ez a rész tényleg okozott meglepetéseket, meg úgy az egész rendben volt. Jó ötletnek tartom hogy most félévad finále és kisebb szünet mert így legalább az alkotók át tudják gondolni hogy milyen irányba haldjon tovább a sorozat. Az alapok egész jól le lettek fektetve már csak tovább kell gondolni ezeket és akkor jó lesz ez.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

[NST]Cifu
Jövõ héttõl péntekenként az SGU váltja, nyáron ugye új epizódokat nem adnak, így majd szeptembertõl tér vissza a sorozat, ez eddig is így volt tervezve.

Sound
arról tud valaki valamit, hogy mi lesz a sorozat sorsa? mert amit imdb-bõl okoskodtam ki az nem valami bíztató

Season 1, Episode 8: End of Line
Original Air Date—26 March 2010

Season 1, Episode 9: Episode #1.9
Original Air Date—17 September 2010

Season 1, Episode 10: Episode #1.10
Original Air Date—October 2010

Season 1, Episode 11: Episode #1.11
Original Air Date—November 2010

Season 1, Episode 12: Episode #1.12
Original Air Date—November 2010

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Na, ez a rész viszont hatalmas volt.

joebacsi
Én is ezen gondolkodtam, hogy ez a fõ gond a capricaval, hogy nincs nagyon ilyen karakter.
Nekem talán a dani a legszimpibb, bár ez inkább annak köszönhetõ, hogy rohadt gyenge a mezõny 😊
Még a kis adama is eléggé elb*szott...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

[NST]Cifu
Adama? Nagyon normális, maga sem tudja, hogy igazából mit akar, elidegeníti saját magától a fiát, nekiáll a lánya avatarját kergetni a virtuális világban, de kb. annyira mozog ott otthonosan, mint Bambi a világûrben, pedig hát a maffia háttere miatt azért ennyire nem kellene karótnyeltnek lennie. A tesó se gyenge jellem, egyszerû, mint a kõ, de az igaz, hogy benne legalább nem csalódtunk eddig. A Vergis corp feje külön eset, nekiáll személyes háborút folytatni Greystone ellen, mindezt két (?) munkatársa halála miatt, amiket amúgy Tauranok öltek meg. Logikus. A Tauran maffia ellen mégse fog hadjáratot indítani. 😊

A házi robotjuk jó pont, rá nem tudok negatívat mondani. 😊

Bucser
Bocs tényleg szördzs-öt kihagytam😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

IMYke2.0.0.0
...a házi robotjuk...

Bucser
dede.... A Lökött ügyvéd, maffiózó tesója + a Vergis corp feje.. na õk normálisak😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[NST]Cifu
Lassan ki is irthatjuk akkor a maradék karaktert is, mert ha belegondolok, igazán szimpatikus karaktert nem tudnék most mondani a sorozatban. 😊

Bucser
Azért ezt a nyérvákoló avatart is megfertõzném egy kis Tricia Helfer beütéssel, mert kezd az idegeimre menni...

joebacsi
Anyucit már rég ki kellett volna vágni a légzsilipen 😊

[NST]Cifu
Ami azt illeti, anyuci sem egyszerû esett, ilyen családi háttérrel lehet én is minimum egy másik bolygóra vágyakoznék. <#vigyor4>

Bucser
Az apja szvsz szociopata. Ez elég sokszor kiderült már a sorozat során.

[NST]Cifu
Mintha a pilotban éppen errõl lett volna szó. Az apja sose értette meg a lányát, Zoe pedig nagyon szeretne messze kerülni apucitól, aki ugye a romlott Virtuális Szemüvegbõl gazdagodott meg (ne feledjük, hogy a Zoe Avatar mennyire nem szereti a virtuláis kuplerájt, ahova kvázi be volt zárva).

Andr0
de a legdurvább hogy Daniel nem vágja hogy miért utálja õt ennyire Zoe. bár mondjuk énse nagyon...

Armin & Ayu fan

Bucser

Daniel már az elején utal arra, hogy miért kell ezt a kis játékukat játszani. Miért nem tud Zoé elõrelépni, hogy Apa én vagyok az. Szóval eléggé macskaegér játék és kérdéses, hogy vége-e a játéknak.

[NST]Cifu
Hmm... akkor újra kell néznem, ez valahogy most nem rémlett.

szerk:

És tényleg utal rá, én nem figyeltem...

Azt mondta, hogy ...I know, the robot know..., elsõre akkor nem félreértettem mire mondja. Az viszont ez esetben tényleg furcsa kérdés, hogy a fegyver tömegébõl (más viszonyítási alap aligha van) meg tudja mondani a Centurion, hogy éles avagy vaktölténnyel van töltve, akkor arról Greystone-nak tudnia kellene tényleg...

Andr0
hmmm énis újra néztem és tényleg nem egyértelmû hogy megölje a kutyát vagy lelõje, talán akkor tényleg balf*sz volt Daniel... köszi szépen 😄
Cifu: Zoe a végén meséli Lacy-nek hogy a "robot tudta ahogy kezébe vette a fegyvert" vagy vmi hasonló

Armin & Ayu fan

[NST]Cifu
Honnan tudta volna Zoe, hogy vaktöltény volt a fegyverben? Ez valahogy nem tiszta. Szerintem nem tudta, de hogy ne leplezze le magát, ezért meghúzta a ravaszt. A végén pedig azért bukott ki, mert az apja ennyire elvetemült módon ki akarja ugrasztani a bokorból.

Fenrir
Ez Cicmax fordítása:

584
00:39:01,698 --> 00:39:04,680
U-87, vedd el a fegyvert.

585
00:39:13,600 --> 00:39:15,360
Ötig számolok.

586
00:39:17,881 --> 00:39:19,800
És utána azt akarom...

587
00:39:22,320 --> 00:39:24,200
hogy lõdd le a kutyát.

588
00:39:32,695 --> 00:39:34,480
Egy...

589
00:39:39,040 --> 00:39:40,640
Kettõ...

590
00:39:48,000 --> 00:39:49,360
Három...

591
00:39:54,817 --> 00:39:56,552
Négy...

592
00:40:03,800 --> 00:40:05,040
Öt.

593
00:40:27,217 --> 00:40:29,400
Nem lõttél mellé.

594
00:40:30,520 --> 00:40:32,400
Vaktöltény volt.

595
00:40:39,462 --> 00:40:41,096
U-87, kapcsold le magad.

A halál csupán a kezdet...

Andr0
Nemtudom ki látta az utolsó részt so azért dobok rá egy spoilert... so 1x08:
Mikor Daniel szívatja Zoe-t, hogy végre elárulja magát, és az utolsó próba mikor vaktöltényes stukit ad a kezébe hogy nyírja ki Cézárt. Azt a parancsot kapta az U-87 hogy "Véreztesse ki a kutyát". Na ugye a robot egybõl levágta hogy vaktöltényes a stuki... szerintetek mivel Danielék tervezték a robotot errõl a Fater nem tudott?? hogy egybõl le fogja vágni? és lehet pont arra várt hogy lõni fog Zoe, mert ugye U-87 azt a parancsot kapta hogy nyírja ki a kutyust, de hát egy vaktöltényes stukival nem lehet, so elvileg a Robotnak nem kellett volna lõnie... lehet pont erre játszott Daniel, hogy lõni fog akkor Zoe pici öröksége lapul a bádogdobozban... Vélemények?

Armin & Ayu fan

Andr0
így igaz... aztán SGU 1 évad 2. fele és szeptemberben nyitunk Caprica-val ha jól tudom

Armin & Ayu fan

IMYke2.0.0.0
Most pénteken lesz az évad utolsó része?
9 1-09 26/Mar/10 End of Line
Az epguides.com szerint, legalábbis.

IMYke2.0.0.0
Szerintem, 1 évad után elkaszálják. Szerintem.

Teppik Amon
<#zavart1><#zavart1><#vigyor2>
Ez jó volt 😊
Nekem tetszik a sorozat, kíváncsi leszek meddig jutunk vele.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok