Caprica

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Victor1103
Reméltem, hogy lesz a tegnapi részbe izgalom, de hát még mindig elég lagymatag..:S

Itt tenném fel a költõi kérdést, hogy a Mother karakterét melyik huszadrendû színészképzõbõl válogatták ki. Hát az az alakítás amit nyújtott valami írgalmatlan pocsék volt-.-( kb ilyen leszarom, hogy játszom el a szerepet dolog jött át..)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annak örültem egyedül hogy Amanda nem halt meg annak viszont kevésbé hogy az STO-s bitch se😄 . Az meg hogy eldobozolták a Cylont remélem nem azt jelenti, hogy így akarnak a speciális effekteken spórolni.

Több akció, Clyon háború és még több akció kell a népnek na!😊 5/10

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

cylonflatus
Szerintem te nagyon félreértettél nagyon sok mindent, érdemes lenne végignézned az elejétõl a négy évadot úgy, hogy nem hagysz ki egy részt se.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Andr0
Kedd éjjel jön újra Caprica...😄 én még fan vagyok!!!!!!!!

Armin & Ayu fan

finaltrekker
Miért, mitõl lesz neked izgalmas egy sorozat? Szerintem elég sok minden történt az elsõ fél évad alatt és rengeteg fordulat volt az epizódokba építve. Én várom a következõ epizódot és szerintem ti is, majd ha nem fogjátok, akkor lesz gyenge a sorozat.

www..KALOZOK.com

Én mondjuk nem csak a végét akarom élvezni... miattam feldughatja magának a sztori kifejletét, ha a következõ 2-3 rész nem lesz végre izgalmas.
Ron D. Moore eddig jó ha írt 2-3 epizódot... Showrunner se sokáig lesz, ha berendelik a 2. évadot Jane Espenson veszi át a stafétabotot.

finaltrekker
A négy évados BSG-t nem korrekt összehasonlítani egy félévados sorozattal😛 Ronald D. Moore írja a Capricát akárcsak a Battlestart, így a történetben a színvonal biztosan meg lesz és a végére minden kikerekedik.

www..KALOZOK.com

SötétBarom
Nem voltam barátságtalan. Maximum nyers 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

MerlinW
Ja, hogy a mércét. Elsiklottam felette.

Sötétbarom, stílusod hû a nevedhez. Köszönöm a barátságos korrekciót.
Az SG lényege, hogy gyûlöljük egymást, így egy szavam sincs.

[merlinw.org]

SötétBarom
A BSG feltette a lécet egy bizonyos szintre, amit a Caprica (mint egy magasugró) le fog verni (azaz nem felel meg).

Szövegértés FTW.

Andr0
mindenesetre 3 hónappal elõrébb hozták Caprica 1.5-öt so októberben találkozunk Zoe-val 😄

Armin & Ayu fan

MerlinW
BSG-t leveri a Caprica???😊 Ne komolytalankodjunk😊

[merlinw.org]

A Galactica '80 elég hígfos, de a '78-as Battlestar Galactica egyszer talán nézhetõ, fõleg a 2. fele egész pofás.

Fenrir
Más nincs 😊

A halál csupán a kezdet...

SötétBarom
DE.

😄D

Fenrir
Töltsd le a BSG classicot 😊

A halál csupán a kezdet...

[NST]Cifu
Egy próbát megér, de ne a BSG alapján állítsd fel a mércét, mert azt (szerintem) le fogja verni.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

SötétBarom
Ez mennyire jó ez? Most végeztem a BSG-vel, de annyira "hooked" lettem, hogy kéne még valami ebbõl a témakörbõl 😄

Season 1.5- lesz ha jól tudom, 17. rész az évad záró, tehát 8 új rész lesz.

Forrás Imdb

finaltrekker
A januári Caprica a se1 folytatása lesz vagy az már a se2? Vagy valaki tud valamit arról, hogy most hány részt szándékoznak egyszerre elkészíteni?

www..KALOZOK.com

Igazad van, bocs. Pedig mindig szoktam használni, csak most valahogy kimaradt.

IMYke2.0.0.0
Én láttam a teljes új-BSG-sorozatot, nem is érdekel, ha róla van szó, de másokat zavarhat - fõképp azokra gondolok, akik a Caprica miatt néznék meg a sorozatok szempontjából elõzményt...
Tehát, használjátok a <spoiler> tagokat, kérlek!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Azt szerintem csak szívatásból mondta neki a csaj, hogy összezavarja. Utána Baltar el is ment a dokihoz CT vizsgálatra, de az eredményre már nem emlékszem. Vagy az volt, hogy a doki nem talált semmit a fejében, vagy nem is sikerült a vizsgálat, mert a csaj folyton megzavarta Baltart, aki emiatt mindig bemozdult. Mindenesetre nekem a chipes magyarázat nem tûnt komolynak.
Egyébként a vége felé Baltar és Caprica 6 összetalálkoztak, és egy jelenetben mindketten látták mindkét "angyalt", a saját hasonmásukat is. Még kérdezték is egymástól, hogy "te is látod õket?".

Hát itt vannak eléggé homályos részek. Szerintem itt az ember saját maga dönti el hogy mi a valóság. Az kizárt hogy végig csak képzelõdtek volna mondjuk Starbuck-al. De ki tudja...

Pont a BSGben van lehetõség belekeverni az angyalokat/Istent, mert annyi megmagyarázhatatlan dolog van benne.

finaltrekker
Tehát akkor mégis csak jól emlékszem😊 De utána mondta Caprica, hogy nem így van? Ez már nem rémlik.
Baltar szempontjából talán tényleg anygyal, mert nem érti dolgokat és könyebb így feldolgoznia, readásúl erre a spirituális hókuszpókra egy egész csaj szekta gerjed és Baltar a messiás. Szóval az õ helyében én is angyalokat látnák, de objektíven szemlélve a dolgokat az angyalok és a BSG az két külön mese.

www..KALOZOK.com

Andr0
azt csak azért mondta hogy Baltar megnyugodjon hogy nem õrült meg... de Baltar is látott angyalt meg mint kiderült a Szõke-Cylon-Ribanc is látott Baltar alakú angyalt.

Armin & Ayu fan

finaltrekker
Összezavarodtam, most széthullik az egész sorozat a fejemben <#zavart2>

www..KALOZOK.com

finaltrekker
Én úgy emlékszem, hogy az elsõ epizódok valamelyikében Caprica mondta Baltarnak, hogy beleültetett egy mini jeladót/szerkezetet vagy mit. Tévedek? Nem volt semmi hasonló?😄 Valahogyan biztosan megmagyarázta.

www..KALOZOK.com

Vannak csak az egy más univerzum. 😄

Nem rossz elgondolás, csak a sorozatban erre semmi bizonyíték vagy utalás nem volt (mmint a chipre).

Kis helyreigazítás:
A Caprica Six által látott Baltar már a 2. évad Downloads címû részében is megjelent, sõt az epizód fele köré épült.

Kicsit off de ezzel az isteni dologgal kapcsolatban Daniel Jacksonnak vannak szép elméletei 😊

Nem tudom honnan vetted ezt a chipet de én nem emlékszem rá hogy mondták volna.

A végén Caprica és Baltar az valószínûleg angyalok, vagy ilyesmik. Persze hogy ha feltételezzük hogy létezik Isten a BSG sorozatban. szvsz

finaltrekker
Úgy értem Caprica (az a Caprica, amelyik Baltar agyában van) gyakran emlegeti és tesz rá utalást, hogy hallja Istent.

##SPOILER##
Az utolsó epizódban pedig kiderül, hogy az eredeti Caprica agyában is van egy chip, amiben Baltar beszél hozzá, de nem az igazi.
Szóval eltelik több ezer év, az igazi Baltar és Caprica meghalnak, de a fejükbe ültett chip valószínûleg tovább mûködik, mert a chipekben lévõ Baltar és Caprica egymással beszélgetnek:
Caprica: "...Ha egy összetett rendszer sokáig ismétli önmagát, idõnként váratlan eredmény jön ki. Ez is része Isten tervének."
Baltar: "Nem szereti, ha így nevezik." (tehát ismeri?)

Ezekbõl gondoltam, hogy hallják a hangot, amit Istennek neveznek. Szerintem ez egy ûber nagy mesterséges inteligencia lesz, ami képes kapcsolatot teremteni a cylonokkal és talán az emberekkel is, egy globális cylon😄 És talán az a vallásos szekta, amelyik az istenek vallása ellen kûzd, készítteti el azzal a kis csajszival az "Isten programot", aki feltalálta Capricán a feltámasztó programot.
##SPOILER##

www..KALOZOK.com

"Pl. ki az a tag, aki a Baltar és Caprica agyában lévõ Cylon-okhoz beszél."

Ezt hogy érted? Baltar a sorozat végén mondta, hogy
látja az angyalokat.
Jóra gondolok?

finaltrekker
Szerintem ez a Caprica többrõl fog szólni, mint a gépek lázadásáról, Ronald D. More a legjobb scifi író a jelen korunkban és, ahogy a BSG-ben feldbott néhány labdát azt itt fogja kitárgyalni. Pl. ki az a tag, aki a Baltar és Caprica agyában lévõ Cylon-okhoz beszél. Hiába nevezik Istennek, biztos nem az lesz, hanem valami mesterséges inteligencia vagy egy ember. Vagy ott van még az a kérdés, hogy az eredeti Földrõl a maradék nép hová utazott.

www..KALOZOK.com

kBagyula
<#wow1> Frankó!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Caprica 1,5 season trailer
http://www.youtube.com/watch?v=nL4Xf-sDZOU&feature=player_embedded

Város...

davidka003
Én veled vagyok. 😊
Én se tudtam, jó hogy beírtad.
Kár, hogy ilyen soká lesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

És én ezt mondtam? Reggel véletlen láttam gondoltam megosztom, hátha valaki nem tudja, de ezek szerint itt mindenki külföldi oldalakat bújja sorozatos hírek után a nap nagy részében. Az meg a másik, hogy ti ketten tudjátok sokan mások meg nem, ennyi.

MerlinW: Ez ok, csak a Caprica miatt nem fogom egész nap a Syfy-t nézni hátha kirakják a dátumot...

IMYke2.0.0.0
A világ nem egyenlõ a sorozatjunkie-val...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Elég csak a syfy oldalára felnézned😊

[merlinw.org]

1. Én nem, és mivel a sorozatjunkie is ma írta meg ebbõl gondoltam hogy más se.
2. Nem fogok visszanézni az elmúlt x száz hszt-t, hogy volt e már.

IMYke2.0.0.0
Ezt eddig is tudtuk.

Andr0
hát ezek hülyék... én most akarok zoe-t 😄

Armin & Ayu fan

Na bazz 😞 A Syfy-on csak januárban folytatódik<#shakehead>

kBagyula
Azt rebesgetik, hogy a TV6 elkezdi játszani a sorozatot... 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

tudom épp ezért vagyok rá kiváncsi,hogy mégis hogyan lettek a Cylonok ki készitette õket meg ilyenek😊
de már megnéztem az elso 9 részt és nekem nagyon bejon!
várom,hogy folytassák.

PSN ID:misi2mezei

IMYke2.0.0.0
A Caprica elõzmény-sorozat. Még nem sok köze van a BSG-hez.

thx.

PSN ID:misi2mezei

Igen.