648

A Battlestar Galactica előzmény
  • kBagyula #568
    f.sza. :(
  • Reg5
    Hivatalosan is kasza.
  • IMYke2.0.0.0
    Elkezdtem újra a sorozatot, mert tavaly abbahagytam az elején.
    Mobiltelefonnal tolják, de a fényképezőgépek ősrégi vackok...
    Átestek a ló túloldalára a forgatókönyvírók ezzel az ósdi vs. supermodern dologgal.
  • kBagyula #565
    ehh :DDD tudtam, hogy itt vannak köztünk. :O
  • joebacsi
    off :)
  • Andr0
    Hmm tegnapi Caprica...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem egyszerű, most már megy a kavarodás, Zoe+Tauroni picsa összejöttek... támad a V-world, Daniel, hát kíváncsi vagyok mit kezd a Graystone-művek-kel Amanda meg már megint mit variál? Lacy pedig tuti csinál vmi zűrt:D
  • Teppik Amon
    Igen, kb ez lesz a sztori és vége is a sorozatnak :)
  • Andr0
    nyugiii most kezd kibontakozni a szitu:D

Szőke Graystone most kémkedni fog a nővér után, Graystone papa meg visszakapja a vállalatát és helyrehozza Zoe-t közben Lancy meg visszanyal a nővérnek:D az lesz az izgi ha majd Daniel visszakapja céget és kifejleszti Zoe programját.
  • Teppik Amon
    Nekem viszont egyre kevésbé tetszik. Nem szoktam sorozatot félbehagyni, de most ezen gondolkodok. Valahogy nem jön be.
  • Andr0
    így igaz! Caprica Power:D
  • Montanosz
    Egy Isten!
    Egy Nép!
    Egy a Caprica!
  • kBagyula #557
  • Andr0
    ilyen a jó hozzá állás:D
  • finaltrekker
    Egyre jobban tetszik ez a Caprica. Annak idején, amikor a BSG-ben is nyomatták a vallásos témákat, nagyon lefárasztott a fantasy-s beütés, de miután haladt előre a sorozat az egész misztikus mese tudományos magyarázatot kapott és ezt folytatják itt is.

A többiekkel ellentétben én azt mondom, hogy egy scifi-nek, pont ilyennek kell lennie. Jelenkori problémák egy jövőképbe emelve, ahol a megoldást a technológiától várják. Ez abszolút ráillik az összes elfogadott, irodalmi scifi definíciókra.
  • Teppik Amon
    Ééérdekes volt..én még kitartok. 6/10
  • Borg
    Próbálkoznak új dolgokkal, de ahogy az SGU, ez is kasza lesz.
  • kBagyula #552
    Ízlések és pofonok, egy előzményfilmtől nem kell sokat várni, nekem pont azért tetszik, mert elég nagy ködbe burkolja és csak sejteti a filmbéli jövőt. Mondjuk attól a terrorpista csajtól a falra mászok, már kezdtem örülni, hogy végre kinyírják, erre nem megmenekül a piszok... :) A ripacskodás/álszentség pont arra világít rá, hogy mennyire megérettek a pusztulásra a kolóniák lakói. A virtuális világuk meg igazán elrugaszkodott mindentől, ami ép ésszel felfogható. :)
    Igazából ez nem is sci-fi, csak egy drámába oltott fantázia, de annak jó. Érdekes, hogy az SGU is ilyen, nem lehet, hogy ugyanaz a forgatókönyv író? Vagy mitől/miért nincs mostanában rendes sci-fi? Szerintem ennek főleg társadalmi, esetleg politikai okai vannak...
  • Borg
    Nekem nem jön be ez vallási fanatizmus, szektáskodás, meg kezitcsókolom.. sőt, new caprica elvont valósága is túlzott, ripacskodó... mintha valami kis metroszexuális divatmajom buzi élősködne a sorozaton, aki nem tudja eldönteni, hogy a maffiózós húdekemény+nagyonlaza keresztapás dolgot erőltesse, vagy az álszent egyházi eleganciát, vagy az emós cicanindzsáit...
    Mindemellett pedig már egyáltalán nincs meg benne amiért eredetileg érdekelt volna... ez minden, csak nem sci-fi sorozat.
  • kBagyula #550
    Nagyon jó rész volt... 9/10
  • Andr0
    Szerintem jó rész volt, jó volt újra látni az arcokat:D
    Az hogy eldobozolták a Cylont az engem is aggaszt, hogy most akkor watafucklesz? de Zoe megvan és szerintem össze fog állni az Adama csajjal. Ez a Graystone családi szétszakadás ez így érdekes... majd meglátjuk mi jön ki belőle, de most szerintem megindul a hajsza a programért mint STO-s részről mint pedig Graystone részről eközben meg New Caprica cityben a csajok tervet forralnak majd ki, hogy jussanak vissza a való világa, so remélem lesz itt izgalom:D

én azt mondom, hogy nagyon erős és jó alapozás egy akció dús 1.5 évadhoz.
  • Victor1103
    Reméltem, hogy lesz a tegnapi részbe izgalom, de hát még mindig elég lagymatag..:S

Itt tenném fel a költői kérdést, hogy a Mother karakterét melyik huszadrendű színészképzőből válogatták ki. Hát az az alakítás amit nyújtott valami írgalmatlan pocsék volt-.-( kb ilyen leszarom, hogy játszom el a szerepet dolog jött át..)

Annak örültem egyedül hogy Amanda nem halt meg annak viszont kevésbé hogy az STO-s bitch se:D . Az meg hogy eldobozolták a Cylont remélem nem azt jelenti, hogy így akarnak a speciális effekteken spórolni.

Több akció, Clyon háború és még több akció kell a népnek na!:) 5/10

• cylonflatus
    Szerintem te nagyon félreértettél nagyon sok mindent, érdemes lenne végignézned az elejétől a négy évadot úgy, hogy nem hagysz ki egy részt se.
  • Andr0
    Kedd éjjel jön újra Caprica...:D én még fan vagyok!!!!!!!!
  • finaltrekker
    Miért, mitől lesz neked izgalmas egy sorozat? Szerintem elég sok minden történt az első fél évad alatt és rengeteg fordulat volt az epizódokba építve. Én várom a következő epizódot és szerintem ti is, majd ha nem fogjátok, akkor lesz gyenge a sorozat.
  • Borg
    Én mondjuk nem csak a végét akarom élvezni... miattam feldughatja magának a sztori kifejletét, ha a következő 2-3 rész nem lesz végre izgalmas.
  • Reg5
    Ron D. Moore eddig jó ha írt 2-3 epizódot... Showrunner se sokáig lesz, ha berendelik a 2. évadot Jane Espenson veszi át a stafétabotot.
  • finaltrekker
    A négy évados BSG-t nem korrekt összehasonlítani egy félévados sorozattal:P Ronald D. Moore írja a Capricát akárcsak a Battlestart, így a történetben a színvonal biztosan meg lesz és a végére minden kikerekedik.
  • SötétBarom
    Nem voltam barátságtalan. Maximum nyers :D
  • MerlinW
    Ja, hogy a mércét. Elsiklottam felette.

Sötétbarom, stílusod hű a nevedhez. Köszönöm a barátságos korrekciót.
    Az SG lényege, hogy gyűlöljük egymást, így egy szavam sincs.
  • SötétBarom
    A BSG feltette a lécet egy bizonyos szintre, amit a Caprica (mint egy magasugró) le fog verni (azaz nem felel meg).

Szövegértés FTW.
  • Andr0
    mindenesetre 3 hónappal előrébb hozták Caprica 1.5-öt so októberben találkozunk Zoe-val :D
  • MerlinW
    BSG-t leveri a Caprica???:) Ne komolytalankodjunk:)
  • Reg5
    A Galactica '80 elég hígfos, de a '78-as Battlestar Galactica egyszer talán nézhető, főleg a 2. fele egész pofás.
  • Fenrir
    Más nincs :)
  • SötétBarom
    DE.

:DD
  • Fenrir
    Töltsd le a BSG classicot :)
  • [NST]Cifu
    Egy próbát megér, de ne a BSG alapján állítsd fel a mércét, mert azt (szerintem) le fogja verni.
  • SötétBarom
    Ez mennyire jó ez? Most végeztem a BSG-vel, de annyira "hooked" lettem, hogy kéne még valami ebből a témakörből :D
  • kutyafulu
    Season 1.5- lesz ha jól tudom, 17. rész az évad záró, tehát 8 új rész lesz.

Forrás Imdb
  • finaltrekker
    A januári Caprica a se1 folytatása lesz vagy az már a se2? Vagy valaki tud valamit arról, hogy most hány részt szándékoznak egyszerre elkészíteni?