Caprica
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt tenném fel a költõi kérdést, hogy a Mother karakterét melyik huszadrendû színészképzõbõl válogatták ki. Hát az az alakítás amit nyújtott valami írgalmatlan pocsék volt-.-( kb ilyen leszarom, hogy játszom el a szerepet dolog jött át..)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Több akció, Clyon háború és még több akció kell a népnek na!😊 5/10
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
www..KALOZOK.com
www..KALOZOK.com
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Sötétbarom, stílusod hû a nevedhez. Köszönöm a barátságos korrekciót.
Az SG lényege, hogy gyûlöljük egymást, így egy szavam sincs.
[merlinw.org]
Szövegértés FTW.
Armin & Ayu fan
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Forrás Imdb
www..KALOZOK.com
Tehát, használjátok a <spoiler> tagokat, kérlek!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként a vége felé Baltar és Caprica 6 összetalálkoztak, és egy jelenetben mindketten látták mindkét "angyalt", a saját hasonmásukat is. Még kérdezték is egymástól, hogy "te is látod õket?".
Baltar szempontjából talán tényleg anygyal, mert nem érti dolgokat és könyebb így feldolgoznia, readásúl erre a spirituális hókuszpókra egy egész csaj szekta gerjed és Baltar a messiás. Szóval az õ helyében én is angyalokat látnák, de objektíven szemlélve a dolgokat az angyalok és a BSG az két külön mese.
www..KALOZOK.com
Armin & Ayu fan
www..KALOZOK.com
www..KALOZOK.com
Kis helyreigazítás:
Kicsit off de ezzel az isteni dologgal kapcsolatban Daniel Jacksonnak vannak szép elméletei 😊
A végén Caprica és Baltar az valószínûleg angyalok, vagy ilyesmik. Persze hogy ha feltételezzük hogy létezik Isten a BSG sorozatban. szvsz
##SPOILER##
Az utolsó epizódban pedig kiderül, hogy az eredeti Caprica agyában is van egy chip, amiben Baltar beszél hozzá, de nem az igazi.
Szóval eltelik több ezer év, az igazi Baltar és Caprica meghalnak, de a fejükbe ültett chip valószínûleg tovább mûködik, mert a chipekben lévõ Baltar és Caprica egymással beszélgetnek:
Caprica: "...Ha egy összetett rendszer sokáig ismétli önmagát, idõnként váratlan eredmény jön ki. Ez is része Isten tervének."
Baltar: "Nem szereti, ha így nevezik." (tehát ismeri?)
Ezekbõl gondoltam, hogy hallják a hangot, amit Istennek neveznek. Szerintem ez egy ûber nagy mesterséges inteligencia lesz, ami képes kapcsolatot teremteni a cylonokkal és talán az emberekkel is, egy globális cylon😄 És talán az a vallásos szekta, amelyik az istenek vallása ellen kûzd, készítteti el azzal a kis csajszival az "Isten programot", aki feltalálta Capricán a feltámasztó programot.
##SPOILER##
www..KALOZOK.com
Ezt hogy érted? Baltar a sorozat végén mondta, hogy
www..KALOZOK.com
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
http://www.youtube.com/watch?v=nL4Xf-sDZOU&feature=player_embedded
Város...
Én se tudtam, jó hogy beírtad.
Kár, hogy ilyen soká lesz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
MerlinW: Ez ok, csak a Caprica miatt nem fogom egész nap a Syfy-t nézni hátha kirakják a dátumot...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2. Nem fogok visszanézni az elmúlt x száz hszt-t, hogy volt e már.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
de már megnéztem az elso 9 részt és nekem nagyon bejon!
várom,hogy folytassák.
PSN ID:misi2mezei
PSN ID:misi2mezei