648

A Battlestar Galactica előzmény
  • Victor1103
    Amúgy fogadni mernék hogy a Capricába is beleépítették volna az első cylon háborút csakhát a kasza közbeszólt. Most pedig végülis ezt az új spin offot kénytelenek meglépni csupán azért hogy egy új címet adjanak el az embereknek mert ha még be is tudták volna mutatni ebben a sorozatban a háborút akkor is nem lett volna akkor nézőközönség amenyit majd az új sori hozhat.

Itt nekem csak az bassza a csőröm hogy most megint jön szeptemberben (talán) 4 részes mini pilot remélhetőleg sikeres lesz aztán meg jön rá 1 évvel a rendes sorozat. Addig meg marad a pangás scifi téren:(
  • simon7108
    csak lenne már felirat:)
  • Blint
    ˆ simon7108: Ha megnezed majd az utolso reszt, valaszt kapsz a kerdesedre. Gondolom nem szeretned ha spoilereznek elore :)
  • Montanosz
    köszi!
  • davidka003
    18
  • Montanosz
    most akkor hány rész van 17 vagy 18?
  • simon7108
    a másik meg,hogy a Comic-Con-on még arról beszéltek,hogy 99%,hogy lesz 2. évad...
    viszont legalább az uj spin-off-ban legalább lesz az 1. cylon háboru.
  • simon7108
    ez most mi?
    Willie,hogy halhat meg?nem ő lesz a Galactica kapitánya ha felnő?akkor meg mégis,hogy?az utolsó részt még nem láttam mert nincs rá felirat:(
    mondjuk kár,hogy kaszálták pedig most kezd igazán beindulni....
    de nekem mondjuk az elejétő fogva tetszett és nem hiányoltam az akciot.így viszont kár mert mintha a 2. évadra ígérték volna az 1. Cylon háborukat de így nem lesz:(
  • cylonflatus
    Nem, a Virgis féle chip soha nem működött önmagában. Zoe szoftvere a kulcs a cylon öntudatnak. Ha belegondolsz a V-világban sem a Virgis chip-en fut Zoe, vagy Tamara avatárja.
  • cylonflatus
    Nagyon sajnálom hogy lelőtték. Szerintem messze a legjobb, legérdekesebb sorozat volt mostanában.
  • Julius Caesar
    Az utolsó 10 percbe próbáltak egy évadot belesűríteni. Látszik, hogy még elbírt volna 10 részt minimum. ÉS ez az utolsó rész bejövős volt.

A William meghal dolgot gondoltam, hogy úgy varrják el, hogy lesz Dr. Frasertől (CSk-ban ez volt a neve) gyereke és ő is Bill lesz :) Az elején egy pár napra becsaptak, de aztán ez tűnt a leglogikusabbnak.
  • Blint
    Robat testet igen, de nyilvan ezt fejlesztik tovabb a Cylonok, hogy valodi hus-ver "robotot" keszitsenek majd.
    Mindenesetre igen, Zoenak meg siman szerepelnie kell a kovetkezo sorozatba, hiszen csak 20 ev telik el. Ennyi ido egy embernek is siman belefer a 20 ev koruli eletebe, nem hogy egy robotnak:)
    De meg Lacynek is elnie kell, hacsak nem nyirtak ki idokozben. Meg szinte barki eletben lehet meg akkor, Graystone-ek is...

Hogy a cylonok oregszenek-e? Jo kerdes nagyon. Szerintem igen, mivel biologiailag teljesen olyanok mint az emberek, csak az agyuk mas nemileg, elore programozottak.
  • sherlock1
    Robot testet csináltak Zoenak a végén.
  • Victor1103
    Én nem bánnám ha beleírnák valahogy ezt a szálat a következő sorozatba. Mert ide a rozsdás bökőt hogy lesz vallási szál a következő soriban is és akkor meg már inkább ezt vigyék tovább minthogy valami újat találjanak ki. Amúgymeg maga a színésznő simán csatlakozhatna a gárdához mivel ugye úgyse öregedik meg vagy ez nem így van? Már azt se tom hogy a cylonok öregszenek-e?
  • sherlock1
    Hát Zoe lett az egy Isten, de mondta is. Aztán egy darabig még élt anyuval és apuval, aztán... Aztán majd kiderül a köv sorozatban.
  • Col Andrew
    Tamarával nem foglalkoztak valóban. A cylonok öntudata nem a Virgis által fejlesztett chipben rejlik?
  • Blint
    Lehet en nem voltam figyelmes, vagy ujra meg kellene neznem, de nem ertem, hogy a cylonoknak mitol lett ontudatuk? Mert itt a vegen ugy vettem ki, hogy nagyon is inteligensek lettek.

Btw, jo volt, de meg ez sem kapcsolja ossze az elozmenyeket a BSG-vel:( Persze tudom, ahhoz tobb evadot kellet volna megelnie.
    Szerintetek mi lett Zoe-val? Rola a BSG-ben szo sem esik. Adamaekrol bezzek messze visszanyuloan megemlekeztek.

Amugy ez jo becsapos volt, egesz vegig azthittem, hogy a srac lesz a nagy Adama admiralis, erre o meghal es egy masik kolyok. Mondjuk o mar ugy is nezett ki mint akibol lesz valami :)
  • Victor1103
    Igen elvarták és szerintem nem is olyan rosszul, legalábbis nekem nem tünt akkora katyvasznak mint más sorozatok esetében szokott lenni kasza miatt. Végülis a sorozat annyira nem volt rossz csak hát ez a kurva lassu start lett a veszte egyértelműen. Az utlsó rész azért 8/10. A végén az a 6-7 perc pedig nagyon hangulatos volt a zene meg a prédikáció meg egyebek.

Amúgy a Tamara Adams sorsa mi lett? Az övét nem tisztázták vagy igen?

A Blood and Chrome premierje várható jövő ősszel amúgy?
  • davidka003
    opensubtitles.org

Van magyar felirat a 17. részig.
  • Col Andrew
    Töltsétek a zárórészt. Elvarrták a szálakat.
  • Masakari
    Sajnálattal olvasom hogy elkaszálták:/
  • Victor1103
    Még van egy rész bár kötve hiszem hogy úgyis el tusdják varni a szálakat, max valmilyen formában megmagyarázzák a 3.dik BSG sorozatban:/ Én mindenesetre sajnálom már ezt a sorozatot mert amilyen gyenge volt az elején ezek az utolsó részek azért fent tudták tartani az érdeklődésemet..
  • Julius Caesar
    Ennyi volt a sorozat? Ez WTF volt? Willie meghalt meg mi lett most zoeval?

Ez a sorozatzáró epizód? Mert akk irtó gyenge...
  • Victor1103
    Megkell tanulni angolul gyerekek, mert már csak ezért is megéri a belefektetett idő:D
  • finaltrekker
    Kár, hogy felirat még nem létezik hozzá:S
  • Victor1103
    Persze hogy az! Én már a 17.et is láttam. A Space nevű kanadai catorna leadja attól hogy az amerikai SyFy nem. A minőség viszont nem olyan jó de inkább ez mint 2011-ig várni amíg a SyFy valahova besuvassza.
  • kBagyula #582
    megtaláltam a sorit a 16. részig, ez lehetséges?
  • Victor1103
    Most már kifejezetten sajnálom a sorozat kaszálását ugyanis nagyon beindult és ez a rész is nagyon jó volt:(
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hogyhogy William meghalt? What the Frak? Erre már hírtelen gyártottam is magamnak egy teóriát hogyha ő meghalt akkor lehet hogy a második évad arról is szólt volna hogy neki valahogy ugyanúgy csinált volna Graystone egy testet mint Zoe-nak. És akkor kiderült volna hogy Adama kapitány ugyanúgy cylon lett volna
  • Teppik Amon
    óó jó hogy szóltok, nekem csak 13ig van meg, már keresem is a maradékot!
  • Julius Caesar
    Kár hogy meszelik a sorozatot. Az első 10 részből az utolsó 4 nagyon tetszett, akkor indult volna be, aztán hirtelen az a fél év szünet, szerintem hatalmas baklövés volt. Aztán utána mintha vesztett volna a lendületéből, és megint a 14. résztől beindult.

Ha nem töketlenkedik el, akkor szerintem kiváló sorozat lett volna.
  • sherlock1
    2 rész van még. A 16. részt most kedden adta le a Space Channel.
  • Victor1103
    Most olvasom sorozatjunkien, hogy még 5 rész van hátra nem csak 3
    Ennek kifejezetten örülök:) Még valami jó befejezést is tudnak lehet neki csinálni ami kapcsolódik majd a Blood and Chrome-hoz.
  • Victor1103
    Na végignéztem még ezt a maradék 3 részt és még mindig úgy vagyok vele hogy ez a sorozat egy hatalmas ziccer volt, de ennek ellenére már nem azt mondom hogy ugy lett elszúrva ahogy van ,épp ellenkezőleg. Pont akkor kapott kaszát amikor magára talált.

Ami a bukáshoz vezetett:
    -Hihetelen lassan induló történet( az utolsó részre már ugyéreztem, hogy mind a Graystone,Touran,STO mind a V world és Lacy száll kiforrott)

-Féléves szünetre küldeni a sorozatot 10 rész után

-Kevés látványelem( és nekem ne mondják hogy nem lett volna pénz CG-re mert a 14dik rész első 5 percében több volt mint az előző 13 részben együtt.) Pozitívum hogy CG terén nagyon hozták a battlestar színvonalat amikor a NewCap city-t átalakították a csajok hát az nagyon látványos volt.

-Túlerőltetett vallási szál( engem egyáltalán nem zavart de ezért húzott el gyorsan sok néző mert nem ezt akarják látni egy scifi csatornán, akkor inkább átapcsolnak a Religion chanel-re)

Végezetül nem bántam meg, hogy végigéztem elvégre csak egy Battlestar spinoffról volt szó, és fura de minden hibája ellenére én megkedveltem a szereplőket illetve magát a világot. Az egyetlen dolog ami miatt nem fog hiányozni az a tudat hogy lesz még Battlestar spinoff a nap alatt és melegen ajánlom hogy az ne szúrják el és minimum egy 5 évadot megélt széria váljék belőle.A SyFy most már kapja össze magát mert ha nem piff-paff-bumm!

Caprica sorozat 7.5/10 Ámen!
  • Victor1103
    megnézem még ezt a maradék 3 részt ha már kikerült a netre meg ha már elkezdtem nézni de nagyon mérges vagyok hogy egy ekkora nagy potenciállal rendelkező sorozatot így elbasztak:S nagy kár..
  • morzsi555
    s01e15-höz talált már valaki angol feliratot?
  • Montanosz
    nekem bejött,sajnálom
  • IMYke2.0.0.0
    Vegyes a bennem kialakult kép. De nem fogok ríni, ha nem folytatják.
  • mosoporr
    nekem is már kezdett tetszeni,miután lemondtam róla hogy akció bizony nem lesz benne de a történet egész szépen kezdett kibontakozni.
    ám ha ezt meghúzták sgut is meg kell!!!
  • finaltrekker
    De már készítik is a következő BSG sorozatot. Ott legalább lesz űrcsata.
  • Andr0
    pedig én szerettem, most már kíváncsi vagyok mi lesz akkor így a vége...:'(