Caprica
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A William meghal dolgot gondoltam, hogy úgy varrják el, hogy lesz Dr. Frasertõl (CSk-ban ez volt a neve) gyereke és õ is Bill lesz 😊 Az elején egy pár napra becsaptak, de aztán ez tûnt a leglogikusabbnak.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Mindenesetre igen, Zoenak meg siman szerepelnie kell a kovetkezo sorozatba, hiszen csak 20 ev telik el. Ennyi ido egy embernek is siman belefer a 20 ev koruli eletebe, nem hogy egy robotnak😊
De meg Lacynek is elnie kell, hacsak nem nyirtak ki idokozben. Meg szinte barki eletben lehet meg akkor, Graystone-ek is...
Hogy a cylonok oregszenek-e? Jo kerdes nagyon. Szerintem igen, mivel biologiailag teljesen olyanok mint az emberek, csak az agyuk mas nemileg, elore programozottak.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
http://youtu.be/4v8qae11_-M
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Btw, jo volt, de meg ez sem kapcsolja ossze az elozmenyeket a BSG-vel😞 Persze tudom, ahhoz tobb evadot kellet volna megelnie.
Szerintetek mi lett Zoe-val? Rola a BSG-ben szo sem esik. Adamaekrol bezzek messze visszanyuloan megemlekeztek.
Amugy ez jo becsapos volt, egesz vegig azthittem, hogy a srac lesz a nagy Adama admiralis, erre o meghal es egy masik kolyok. Mondjuk o mar ugy is nezett ki mint akibol lesz valami 😊
Amúgy a Tamara Adams sorsa mi lett? Az övét nem tisztázták vagy igen?
A Blood and Chrome premierje várható jövõ õsszel amúgy?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Van magyar felirat a 17. részig.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Ez a sorozatzáró epizód? Mert akk irtó gyenge...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Ha nem töketlenkedik el, akkor szerintem kiváló sorozat lett volna.
Ennek kifejezetten örülök😊 Még valami jó befejezést is tudnak lehet neki csinálni ami kapcsolódik majd a Blood and Chrome-hoz.
Ami a bukáshoz vezetett:
-Hihetelen lassan induló történet( az utolsó részre már ugyéreztem, hogy mind a Graystone,Touran,STO mind a V world és Lacy száll kiforrott)
-Féléves szünetre küldeni a sorozatot 10 rész után
-Kevés látványelem( és nekem ne mondják hogy nem lett volna pénz CG-re mert a 14dik rész elsõ 5 percében több volt mint az elõzõ 13 részben együtt.) Pozitívum hogy CG terén nagyon hozták a battlestar színvonalat amikor a NewCap city-t átalakították a csajok hát az nagyon látványos volt.
-Túlerõltetett vallási szál( engem egyáltalán nem zavart de ezért húzott el gyorsan sok nézõ mert nem ezt akarják látni egy scifi csatornán, akkor inkább átapcsolnak a Religion chanel-re)
Végezetül nem bántam meg, hogy végigéztem elvégre csak egy Battlestar spinoffról volt szó, és fura de minden hibája ellenére én megkedveltem a szereplõket illetve magát a világot. Az egyetlen dolog ami miatt nem fog hiányozni az a tudat hogy lesz még Battlestar spinoff a nap alatt és melegen ajánlom hogy az ne szúrják el és minimum egy 5 évadot megélt széria váljék belõle.A SyFy most már kapja össze magát mert ha nem piff-paff-bumm!
Caprica sorozat 7.5/10 Ámen!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ám ha ezt meghúzták sgut is meg kell!!!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Mobiltelefonnal tolják, de a fényképezõgépek õsrégi vackok... <#szomoru1>#szomoru1>
Átestek a ló túloldalára a forgatókönyvírók ezzel az ósdi vs. supermodern dologgal.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Armin & Ayu fan
Armin & Ayu fan
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Egy Nép!
Egy a Caprica!
<#papakacsint>#papakacsint>
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
A többiekkel ellentétben én azt mondom, hogy egy scifi-nek, pont ilyennek kell lennie. Jelenkori problémák egy jövõképbe emelve, ahol a megoldást a technológiától várják. Ez abszolút ráillik az összes elfogadott, irodalmi scifi definíciókra.
www..KALOZOK.com
Igazából ez nem is sci-fi, csak egy drámába oltott fantázia, de annak jó. Érdekes, hogy az SGU is ilyen, nem lehet, hogy ugyanaz a forgatókönyv író? Vagy mitõl/miért nincs mostanában rendes sci-fi? Szerintem ennek fõleg társadalmi, esetleg politikai okai vannak...
Mindemellett pedig már egyáltalán nincs meg benne amiért eredetileg érdekelt volna... ez minden, csak nem sci-fi sorozat.
én azt mondom, hogy nagyon erõs és jó alapozás egy akció dús 1.5 évadhoz.
Armin & Ayu fan