Caprica

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Julius Caesar
Az utolsó 10 percbe próbáltak egy évadot belesûríteni. Látszik, hogy még elbírt volna 10 részt minimum. ÉS ez az utolsó rész bejövõs volt.

A William meghal dolgot gondoltam, hogy úgy varrják el, hogy lesz Dr. Frasertõl (CSk-ban ez volt a neve) gyereke és õ is Bill lesz 😊 Az elején egy pár napra becsaptak, de aztán ez tûnt a leglogikusabbnak.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Robat testet igen, de nyilvan ezt fejlesztik tovabb a Cylonok, hogy valodi hus-ver "robotot" keszitsenek majd.
Mindenesetre igen, Zoenak meg siman szerepelnie kell a kovetkezo sorozatba, hiszen csak 20 ev telik el. Ennyi ido egy embernek is siman belefer a 20 ev koruli eletebe, nem hogy egy robotnak😊
De meg Lacynek is elnie kell, hacsak nem nyirtak ki idokozben. Meg szinte barki eletben lehet meg akkor, Graystone-ek is...

Hogy a cylonok oregszenek-e? Jo kerdes nagyon. Szerintem igen, mivel biologiailag teljesen olyanok mint az emberek, csak az agyuk mas nemileg, elore programozottak.

sherlock1
Robot testet csináltak Zoenak a végén.

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Victor1103
Én nem bánnám ha beleírnák valahogy ezt a szálat a következõ sorozatba. Mert ide a rozsdás bökõt hogy lesz vallási szál a következõ soriban is és akkor meg már inkább ezt vigyék tovább minthogy valami újat találjanak ki. Amúgymeg maga a színésznõ simán csatlakozhatna a gárdához mivel ugye úgyse öregedik meg vagy ez nem így van? Már azt se tom hogy a cylonok öregszenek-e?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

sherlock1
Hát Zoe lett az egy Isten, de mondta is. Aztán egy darabig még élt anyuval és apuval, aztán... Aztán majd kiderül a köv sorozatban.

Col Andrew
Tamarával nem foglalkoztak valóban. A cylonok öntudata nem a Virgis által fejlesztett chipben rejlik?

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Lehet en nem voltam figyelmes, vagy ujra meg kellene neznem, de nem ertem, hogy a cylonoknak mitol lett ontudatuk? Mert itt a vegen ugy vettem ki, hogy nagyon is inteligensek lettek.

Btw, jo volt, de meg ez sem kapcsolja ossze az elozmenyeket a BSG-vel😞 Persze tudom, ahhoz tobb evadot kellet volna megelnie.
Szerintetek mi lett Zoe-val? Rola a BSG-ben szo sem esik. Adamaekrol bezzek messze visszanyuloan megemlekeztek.

Amugy ez jo becsapos volt, egesz vegig azthittem, hogy a srac lesz a nagy Adama admiralis, erre o meghal es egy masik kolyok. Mondjuk o mar ugy is nezett ki mint akibol lesz valami 😊

Victor1103
Igen elvarták és szerintem nem is olyan rosszul, legalábbis nekem nem tünt akkora katyvasznak mint más sorozatok esetében szokott lenni kasza miatt. Végülis a sorozat annyira nem volt rossz csak hát ez a kurva lassu start lett a veszte egyértelmûen. Az utlsó rész azért 8/10. A végén az a 6-7 perc pedig nagyon hangulatos volt a zene meg a prédikáció meg egyebek.

Amúgy a Tamara Adams sorsa mi lett? Az övét nem tisztázták vagy igen?

A Blood and Chrome premierje várható jövõ õsszel amúgy?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

davidka003
opensubtitles.org

Van magyar felirat a 17. részig.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Col Andrew
Töltsétek a zárórészt. Elvarrták a szálakat.

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Sajnálattal olvasom hogy elkaszálták:/
Victor1103
Még van egy rész bár kötve hiszem hogy úgyis el tusdják varni a szálakat, max valmilyen formában megmagyarázzák a 3.dik BSG sorozatban:/ Én mindenesetre sajnálom már ezt a sorozatot mert amilyen gyenge volt az elején ezek az utolsó részek azért fent tudták tartani az érdeklõdésemet..

Julius Caesar
Ennyi volt a sorozat? Ez WTF volt? Willie meghalt meg mi lett most zoeval?

Ez a sorozatzáró epizód? Mert akk irtó gyenge...

Victor1103
Megkell tanulni angolul gyerekek, mert már csak ezért is megéri a belefektetett idõ😄

finaltrekker
Kár, hogy felirat még nem létezik hozzá:S

www..KALOZOK.com

Victor1103
Persze hogy az! Én már a 17.et is láttam. A Space nevû kanadai catorna leadja attól hogy az amerikai SyFy nem. A minõség viszont nem olyan jó de inkább ez mint 2011-ig várni amíg a SyFy valahova besuvassza.

kBagyula
megtaláltam a sorit a 16. részig, ez lehetséges? <#nemtudom>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Victor1103
Most már kifejezetten sajnálom a sorozat kaszálását ugyanis nagyon beindult és ez a rész is nagyon jó volt😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogyhogy William meghalt? What the Frak?<#conf><#conf> Erre már hírtelen gyártottam is magamnak egy teóriát hogyha õ meghalt akkor lehet hogy a második évad arról is szólt volna hogy neki valahogy ugyanúgy csinált volna Graystone egy testet mint Zoe-nak. És akkor kiderült volna hogy Adama kapitány ugyanúgy cylon lett volna

Teppik Amon
óó jó hogy szóltok, nekem csak 13ig van meg, már keresem is a maradékot!

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Julius Caesar
Kár hogy meszelik a sorozatot. Az elsõ 10 részbõl az utolsó 4 nagyon tetszett, akkor indult volna be, aztán hirtelen az a fél év szünet, szerintem hatalmas baklövés volt. Aztán utána mintha vesztett volna a lendületébõl, és megint a 14. résztõl beindult.

Ha nem töketlenkedik el, akkor szerintem kiváló sorozat lett volna.

sherlock1
2 rész van még. A 16. részt most kedden adta le a Space Channel.

Victor1103
Most olvasom sorozatjunkien, hogy még 5 rész van hátra nem csak 3<#conf>
Ennek kifejezetten örülök😊 Még valami jó befejezést is tudnak lehet neki csinálni ami kapcsolódik majd a Blood and Chrome-hoz.

Victor1103
Na végignéztem még ezt a maradék 3 részt és még mindig úgy vagyok vele hogy ez a sorozat egy hatalmas ziccer volt, de ennek ellenére már nem azt mondom hogy ugy lett elszúrva ahogy van ,épp ellenkezõleg. Pont akkor kapott kaszát amikor magára talált.

Ami a bukáshoz vezetett:
-Hihetelen lassan induló történet( az utolsó részre már ugyéreztem, hogy mind a Graystone,Touran,STO mind a V world és Lacy száll kiforrott)

-Féléves szünetre küldeni a sorozatot 10 rész után

-Kevés látványelem( és nekem ne mondják hogy nem lett volna pénz CG-re mert a 14dik rész elsõ 5 percében több volt mint az elõzõ 13 részben együtt.) Pozitívum hogy CG terén nagyon hozták a battlestar színvonalat amikor a NewCap city-t átalakították a csajok hát az nagyon látványos volt.

-Túlerõltetett vallási szál( engem egyáltalán nem zavart de ezért húzott el gyorsan sok nézõ mert nem ezt akarják látni egy scifi csatornán, akkor inkább átapcsolnak a Religion chanel-re)

Végezetül nem bántam meg, hogy végigéztem elvégre csak egy Battlestar spinoffról volt szó, és fura de minden hibája ellenére én megkedveltem a szereplõket illetve magát a világot. Az egyetlen dolog ami miatt nem fog hiányozni az a tudat hogy lesz még Battlestar spinoff a nap alatt és melegen ajánlom hogy az ne szúrják el és minimum egy 5 évadot megélt széria váljék belõle.A SyFy most már kapja össze magát mert ha nem piff-paff-bumm!

Caprica sorozat 7.5/10 Ámen!

Victor1103
megnézem még ezt a maradék 3 részt ha már kikerült a netre meg ha már elkezdtem nézni de nagyon mérges vagyok hogy egy ekkora nagy potenciállal rendelkezõ sorozatot így elbasztak:S nagy kár..

s01e15-höz talált már valaki angol feliratot?

Montanosz
nekem bejött,sajnálom

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

IMYke2.0.0.0
Vegyes a bennem kialakult kép. De nem fogok ríni, ha nem folytatják.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mosoporr
nekem is már kezdett tetszeni,miután lemondtam róla hogy akció bizony nem lesz benne de a történet egész szépen kezdett kibontakozni.
ám ha ezt meghúzták sgut is meg kell!!!

finaltrekker
De már készítik is a következõ BSG sorozatot. Ott legalább lesz ûrcsata.

www..KALOZOK.com

Andr0
pedig én szerettem, most már kíváncsi vagyok mi lesz akkor így a vége...:'(

Armin & Ayu fan

kBagyula
f.sza. 😞

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

IMYke2.0.0.0
Elkezdtem újra a sorozatot, mert tavaly abbahagytam az elején.
Mobiltelefonnal tolják, de a fényképezõgépek õsrégi vackok... <#szomoru1>
Átestek a ló túloldalára a forgatókönyvírók ezzel az ósdi vs. supermodern dologgal.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kBagyula
ehh 😄DD tudtam, hogy itt vannak köztünk. 😮

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Andr0
Hmm tegnapi Caprica...
Nem egyszerû, most már megy a kavarodás, Zoe+Tauroni picsa összejöttek... támad a V-world, Daniel, hát kíváncsi vagyok mit kezd a Graystone-mûvek-kel Amanda meg már megint mit variál? Lacy pedig tuti csinál vmi zûrt😄

Armin & Ayu fan

Teppik Amon
Igen, kb ez lesz a sztori és vége is a sorozatnak 😊

Andr0
nyugiii most kezd kibontakozni a szitu😄

Szõke Graystone most kémkedni fog a nõvér után, Graystone papa meg visszakapja a vállalatát és helyrehozza Zoe-t közben Lancy meg visszanyal a nõvérnek😄 az lesz az izgi ha majd Daniel visszakapja céget és kifejleszti Zoe programját.

Armin & Ayu fan

Teppik Amon
Nekem viszont egyre kevésbé tetszik. Nem szoktam sorozatot félbehagyni, de most ezen gondolkodok. Valahogy nem jön be.

Andr0
így igaz! Caprica Power😄

Armin & Ayu fan

Montanosz
Egy Isten!
Egy Nép!
Egy a Caprica!
<#papakacsint>

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

kBagyula
<#eljen>

Andr0
ilyen a jó hozzá állás😄

Armin & Ayu fan

finaltrekker
Egyre jobban tetszik ez a Caprica. Annak idején, amikor a BSG-ben is nyomatták a vallásos témákat, nagyon lefárasztott a fantasy-s beütés, de miután haladt elõre a sorozat az egész misztikus mese tudományos magyarázatot kapott és ezt folytatják itt is.

A többiekkel ellentétben én azt mondom, hogy egy scifi-nek, pont ilyennek kell lennie. Jelenkori problémák egy jövõképbe emelve, ahol a megoldást a technológiától várják. Ez abszolút ráillik az összes elfogadott, irodalmi scifi definíciókra.

www..KALOZOK.com

Teppik Amon
Ééérdekes volt..én még kitartok. 6/10

Próbálkoznak új dolgokkal, de ahogy az SGU, ez is kasza lesz.
kBagyula
Ízlések és pofonok, egy elõzményfilmtõl nem kell sokat várni, nekem pont azért tetszik, mert elég nagy ködbe burkolja és csak sejteti a filmbéli jövõt. Mondjuk attól a terrorpista csajtól a falra mászok, már kezdtem örülni, hogy végre kinyírják, erre nem megmenekül a piszok... 😊 A ripacskodás/álszentség pont arra világít rá, hogy mennyire megérettek a pusztulásra a kolóniák lakói. A virtuális világuk meg igazán elrugaszkodott mindentõl, ami ép ésszel felfogható. 😊
Igazából ez nem is sci-fi, csak egy drámába oltott fantázia, de annak jó. Érdekes, hogy az SGU is ilyen, nem lehet, hogy ugyanaz a forgatókönyv író? Vagy mitõl/miért nincs mostanában rendes sci-fi? Szerintem ennek fõleg társadalmi, esetleg politikai okai vannak...

Nekem nem jön be ez vallási fanatizmus, szektáskodás, meg kezitcsókolom.. sõt, new caprica elvont valósága is túlzott, ripacskodó... mintha valami kis metroszexuális divatmajom buzi élõsködne a sorozaton, aki nem tudja eldönteni, hogy a maffiózós húdekemény+nagyonlaza keresztapás dolgot erõltesse, vagy az álszent egyházi eleganciát, vagy az emós cicanindzsáit...
Mindemellett pedig már egyáltalán nincs meg benne amiért eredetileg érdekelt volna... ez minden, csak nem sci-fi sorozat.
kBagyula
Nagyon jó rész volt... 9/10

Andr0
Szerintem jó rész volt, jó volt újra látni az arcokat😄
Az hogy eldobozolták a Cylont az engem is aggaszt, hogy most akkor watafucklesz? de Zoe megvan és szerintem össze fog állni az Adama csajjal. Ez a Graystone családi szétszakadás ez így érdekes... majd meglátjuk mi jön ki belõle, de most szerintem megindul a hajsza a programért mint STO-s részrõl mint pedig Graystone részrõl eközben meg New Caprica cityben a csajok tervet forralnak majd ki, hogy jussanak vissza a való világa, so remélem lesz itt izgalom😄

én azt mondom, hogy nagyon erõs és jó alapozás egy akció dús 1.5 évadhoz.

Armin & Ayu fan