648

A Battlestar Galactica előzmény
  • El Protector
    +fav, nagyon várom már a nyitórészt :)
  • Teppik Amon
    Esetleg épp itt az ideje újra megnézni, ráhangolódni a sorozatra! :D Asszem neki is állok ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Lehet, hogy titokban újravágták, megtoldották :))))
    Meg hát, emlékeztetőül nem jön az rosszul.
  • [NST]Cifu
    Egy hét, de a Pilotot már mindenki látta szerintem. :S
  • IMYke2.0.0.0
    Na, ideje volt :)
  • Montanosz
    wao))
  • Andr0
    muhaha márcsak 1 hét :D
  • MerlinW
    2010-Jan-22 Caprica 01x01 Pilot
    2010-Jan-29 Caprica 01x02 Rebirth
    2010-Feb-05 Caprica 01x03 The Reins of a Waterfall
    2010-Feb-12 Caprica 01x04 Season 1, Episode 4
    2010-Feb-19 Caprica 01x05 Season 1, Episode 5
    2010-Feb-26 Caprica 01x06 Know Thy Enemy
  • kutyafulu
    Ez tényleg nagy!!
    Óriási 5let!
  • IMYke2.0.0.0
    Maradjon is így. Alakuljon ki újabb nagyszerű csapat, új alapokon!
  • [NST]Cifu
    A Guest Star-ok között én eddig nem láttam ismerős nevet...
  • IMYke2.0.0.0
    Félek, és óriási logikátlanság lenne, a forgatókönyv írók el fognak erősen rugaszkodni a BSG-alapoktól [mindkettő], és bekerülhetnek a Cylon-ok közül is páran.
    Nem mondom, szép lenne Six-et látni a Caprica-ban, csak anakrononisztikus.
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, ütős képei vannak a 2007.02-es Játékosfiú magazinban...
  • IMYke2.0.0.0
    Emlékszem, réges-rég olvastam, hogy a kanadai hölgy akkoriban költözött el valamelyik nagyvárosból a filmes karrier miatt, és bár volt néhány mellékszerepe, nem volt még igazi filmes munkája [többnyire modellkedett/ik]. Az új városban pedig rögvest szereplőválogatásokra járt, s a BSG-re is elment.
    Szerintem, azóta is áldja azt a napot :)

• [NST]Cifu
    Ott a pont. :)
  • joebacsi
    Modellként is abból él, hogy ő egy ikon, így nem hiszem, hogy túlságosan meghatotta volna a dolog :)
  • [NST]Cifu
    Vajon Tricia Helfer felfogta a szereplőválogatáson, hogy egy új ikont csinálnak belőle? :)
  • IMYke2.0.0.0
    A vége se kutya: 2 méter magas fémtömegből egy vörös ruhás, karcsú szépség (Six)... :)
  • [NST]Cifu
    Igen, a kenyérpirító kezdés üt mindent. :)
  • Fenrir
    Toaster az első találóan :P
  • IMYke2.0.0.0
    Tényleg jó :)
  • [NST]Cifu
    Hatalmas kép:

• Monoton
    Január 22
  • Bulykin
    Üdv! +fav

Mikor lesz a premier? remélem hozza a BSG szintet majd, igaz olvastam hogy nem igazán volt pénz a látványra...
  • IMYke2.0.0.0
    Hevesen bólogatok.
    Mi már túl idősek vagyunk nekik. A fiataloknak meg korukbeli kell ficánkoljon a képernyőn, hogy belenőjenek a "franchise"-ba, és marketing szempontból tovább élhessen a projekt és név.
    Gondolom [nem tudom], valami hasonló működhetett az 1978-as BSG-vel kapcsolatban is: az öregek furán néztek, a fiatalok rajongtak, akár a Star Wars esetében...
    Sőt, utóbbi - bár nem téma - a mai fiatalok számára egyenesen röhejes... és akkor én nézek furcsán rájuk.
  • [NST]Cifu
    Egyetértek a színészi teljesítménnyel, nem véletlenül írtam, hogy ezen a plakáton legalább jól néz ki, itt legalább nem hozza a nyafogó plázacica hangulatot (persze izlések és pofonok).

A PR arról szól, hogy megfogja a potenciális nézőket, szerinted mi a sikeresebb PR üzenet, egy ilyen kép, ami végül is utalásként megfelelő, legalábbis ha a Pilot alapján körvonalazódó történetet nézzük, vagy egy olyan kép lenne sikeresebb szerinted, mint itt a bannerben is látható "meztelen" Cylon Centurion? Az utalást te vagy én a másodikból is levágnánk, de a SyFy számára nem mi vagyunk a potenciális nézőcsoport... :)
  • IMYke2.0.0.0
    A Teremtés mitológiához természetesen, illene is - de tekintve, hogy -
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ugye "hősnőcskénk" már nem hús-vér ember [pilot]
    - eléggé furán veszi ki magát ez a fajta reklámozás.
    Hogy aztán - és sajnos 99%, hogy "élőként" is látni fogjuk - a sorozatban miként és hányszor jelenik meg a lányka, az már a jövő titka.
    Lehet kövezni, de ennek a lánykának a színészi játéka számomra a negatív tartományba esett. Kezdettől fogva. Az anyjával együtt.
    Az apa korrekt.
  • [NST]Cifu
    A BSG eddig sem a tudomány tiszteletéről szólt (hang terjedése az űrben, a Viperek és Raiderek mozgása az űrben, stb.), emiatt aligha hiszem, hogy azért annyira kilógna egy ilyen (amúgy fan-made) űrtérkép a világból :D

de a Jupiter holdjai kisebbek és nem majdnem merőlegesen keringenek a többi bolygó síkjára.

A Ganymede nagyobb, mint a Merkúr, ha a Helios Minor mondjuk kétszer akkora gravitációs mezővel bír, mint a Jupiter, akkor akár egy Mars vagy Föld méretű bolygót is meg tudna tartani szerintem. A Helios Minor persze elég messze kell, hogy keringjen a Helios Majortól, hogy a bolygóit megőrizhesse...

Sosem értettem, hogy miért kell meztelenség egy film promotálásához...

A "The Plan" után még csak túlzásnak se mondanám. :D
    Az üzenethez (a Bibliai Éva és az alma története) szerintem illik, és végül is ha a történetet nézzük, a Pilot sem volt abszolút prűd.
  • IMYke2.0.0.0
    Minden eddigi tudásommal ellentmond az alábbi "rendszer", úgyhogy osztom véleményt: ezt a földi tudományt dilettáns módon ismerő valaki találhatta ki :)
  • IMYke2.0.0.0
    Sosem értettem, hogy miért kell meztelenség egy film promotálásához...
    Ráadásul, ez szarrá photoshopolt :(
  • joebacsi
    Igen, elvileg nem kellett volna sok valójában sem, hogy a Jupiter begyulladjon (most is egy kicsivel több fényt sugároz, mint amennyit szimplán a napfény visszaverésből kellene neki), de a Jupiter holdjai kisebbek és nem majdnem merőlegesen keringenek a többi bolygó síkjára. Egy föld méretű bolygót - ha tömegben jóval kisebb a másodlagos csillag - akkor simán kiszakít (de minimum jól elnyújt) arról a pályáról szerintem. Ha pedig nagyobb (a képen ránézésre kb közel azonos méretűek, bár ugye a tömeg még így is jelentősen eltérhet), akkor nem a főcsillag körül kering a másodlagos, hanem van egy közös, mindkettőn kívül eső tömegközéppontjuk. Ha így van, akkor pedig bizonyos periódusban végigtarolja a belső bolygókat úgy ránézésre kb a caprica-ig :)
    (Ami ugye ugyancsak nem történne meg, mivel ki se alakulhattak volna.)

Következésképpen ezt a rajzot vagy mocskosul elb*szták, vagy a nejlonok találták ki :D
  • [NST]Cifu
    1 naprendszeren belül van a 12 kolónia?

"Twelve tribes find and occupy a solar system with at least 12 habitable worlds, while a thirteenth tribe locates a world they named Earth."

Forrás: History of the Twelve Colonies @ Battlewiki

Bár ugye nincsenek "pontos" távolságok és tömegek, de én abban se vagyok biztos, hogy egyáltalán kettős csillag rendelkezhet e ilyen bolygórendszerrel

Az elgondolás valóban merész, főleg, mivel a bolygók jó részén a nappal és az éjszaka fogalma kissé furcsán valósul meg. Hogy lehetséges-e lenne egy ilyen kettős rendszer? Azt nem tudom, de ha belegondolsz, a Sir Arthur C. Clarke a 2010-ben hasonló rendszert vázolt fel azzal, hogy a Jupiterből második csillagot csináltak. Ez esetben a Jupiter körül keringő Holdak "másodlagos bolygók" lettek, ahogy lent is látható.
  • joebacsi
    1 naprendszeren belül van a 12 kolónia?
    Bár ugye nincsenek "pontos" távolságok és tömegek, de én abban se vagyok biztos, hogy egyáltalán kettős csillag rendelkezhet e ilyen bolygórendszerrel, az meg, hogy 12 lakható bolygó lenne még kevésbé tűnik valószínűnek.
    Kicsit gagyi...bár látványos :)
  • [NST]Cifu
    A 12 Kolónia naprendszere. Érdekesség, hogy a 'belső' bolygókon abban az időszakban, amikor a két csillag (Helios Major és Helios Minor) közötti pályarészen vannak, nincs éjszaka... :)

Ez meg egy promókép, mert itt legalább jól néz ki a kiscsaj. :)

[center]
  • kutyafulu
    Ütős...
  • LasDen #173
    Promo jeee...
  • ProGabe #172
    a legjobb poszterek, amiket mostanában láttam. ez egyrészt ezek készítőinek elismerés, másrészt jól mutatja, hogy valami gond van ezen a téren hálivúdban

na mind1, ezek nagyon jól néznek ki
  • kutyafulu
    Köszi ....
  • LasDen #170
    valamikor jauárban lesz január...:D
  • kutyafulu
    Jan 22....
    Mikor lesz már Január? :D