22
  • Dany007
    #22
    Nem nem :) Félre érted. Csak Hawx-hoz akartam.
    Viszont nem volt más amivel még kipróbálhattam volna. Ezért jött a Burnout :D
    Valahogy ki kellett szűrnöm, hogy nem a Hawx hibája.
    Márpedig ha 3 különböző játékban is ugyan úgy késik, akkor ott nem a Hawx a hibás...
    Lehet h a Vista ? :S Xp alatt még nem próbáltam.
  • Balumann
    #21
    Joystickot ehhez, meg Burnout Paradisehoz...? Ez szerintem elég nagy butaság volt. Mégha rendesen működik, HAWX-ot meg a B.P. -t is inkább gamepaddal érdemes szerintem, vagy billentyűzettel (autós játékot joystickal szerintem pláne hülyeség, HAWX-hoz még talán elmegy...).
  • winnie
    #20
    "Ne vegye kenyérnek senki a cikkíró szubjektív véleményét a játék megszokott UBI Soft színvonalú. Rendkívül élvezetes és nem egy Flight Simulator XXL.."

    de az övét se vegyétek, főleg, hogy ilyen szókapcsolatokat bír írni, hogy "szubjektív vélemény"... egy vélemény, mi más lenne, ehh...

    (bocs, de jót röhögtem ezen a kommenten. "ne hallgassattok rá, mert a saját véleményét írja, hallgassatok rám, mert én a saját véleményemet írom".
  • Sanyix
    #19
    pedig az űrháborús játékoknál se ilyen :D az élethűnél úgy kéne műxenie, hogy akármerre fordíthatja az orrát a gépnek, nem változik a mozgási iránya, csak akkor ha egy bizonyos irányban begyújtja a hajtóművet :D de a legtöbb űrháborúsnál számít a helyzet sajna...
    eddig a legélethűbb, az x3 volt, de abban is volt valami furcsaság, csak nem emléxem mi.
  • tttttom
    #18
    Én nem tudom, de aki szimulátorozni akar menjen sztem Armed Assault-ni,IL-2-ni,Lock-onni vagy bánom is én melyik szimulátorról van szó azok játszanak azzal...Aki ÁRKÁD Gémer az játszon a CS-vel,BF-vel,CoD-dal meg ilyesmikkel...Én magam mindkét féle stílus kedvelője vagyok. :)Ez a HAWX-ot majd egyszer kiprobálom. :D
  • wednes
    #17
    A kettő közé is jöhetne játék, ami a szélesebb vásárlóréteg érdeklődését is felkelti. Mert igaz, az, hogy szimulátorral nem sokan játszanak ez tény.
    De a H.A.W.X-nál "árkádabb" játékmenetet már nem lehet csinálni. Sokkal jobban hasonlít egy "űrháborús" játékra.
    Én tudtam eleve, hogy ilyen lesz, de azon már én is meglepődtem, hogy pl: semmiféle manőver nincs hatással a gép sebességére. Állandó sebességgel zuhan és emelkedik, fordul. Tehát tényleg az űrben harcolunk.

    Örülnék én annak is ha egy fél arcade játék jelenne meg.
  • [NST]Cifu
    #16
    Ez egy Ace Combat-klón, aki nem ismeri, ez egy arcade játék, és kb. ugyanazt nyújtja, mint a H.A.W.X., de már régóta, igaz csak konzolokon.

    Akinek bejön, annak jó játék, aki szimulátort keres, és a repülés élményét, az kerülje messzire.

    Engem csak az bánt, de nagyon, hogy amikor még indult a Tom Clancy név alatti játékáradat (Rainbow Six sorozat, 1998/99), akkor ez egy iszonyatosan hardcore, a lehetőségek szerint realizmusra épülő játékfejlesztői nézetnek indult. Aztán ahogy teltek az évek, egyre kommerszebbek lettek a játékok, és egyre kevésbé szólnak a realitásról.

    Amikor először hallottam a H.A.W.X.-ról, beugrottak a régi Jane's szimulátorok, és nekiálltam reménykedni. Kár volt. Ez egy arcade játék. Nem több, nem kevesebb.

    Abban mondjuk biztos vagyok, hogy szélesebb réteget szolgál ki, mint egy Falcon vagy egy Lock-On.
  • Dany007
    #15
    Nekem bejön a géjm.
    Igaz ADF után ez az első repcsis játék amit próbáltam : )

    Direkt vettem is egy Logitech Freedom joy-t hozzá 12 ezerért.
    És nem megy... X,Y tengely folyamatosan késik. Olyan holtjáték van, hogy billentyűvel jobban irányítom =/ De nem csak Hawx-ban. A többi játékban is. TDU, Burnout paradise... Egyszerűen fogalmam sincs, hogy miért...
    És csak játékban késik. A kallibráló programban tökéletes, minden rezzenésre mozdul. Néztem a holtpont alapból nullán van...
    Most van egy 12 ezer Ft.-os Joyom, amit nemtudok használni =/
  • Molnibalage
    #14
    Nem, nem szebb. De nagyobb a helyszín és az azért szim. Ez nem az. Bár ezt hozzá is tettél..
  • dronkZero
    #13
    Hát, mit ne mondjak, elég igénytelenek vagytok...

    Az csak egy dolog, hogy semmi köze a repüléshez, emellett el tudok menni. Amúgy is béna vagyok repülni, úgyhogy még ez pozitív is.

    De ez a rettentő monotonitás, a primitív játékmenet, meg az a fíling, hogy nekem nem is kéne a játék előtt ülnöm... Rakéta, befogja, megnyomom a tűzgombot, azt' annyi. Ismételd 10000x, és Congratulations.
    Kihívás nulla, játékélmény nulla.

    Aztán az ilyen vicces dolgok, hogy ha a wingman-eket elküldöm támadni, akkor kb állva hagynak. Ugyanolyan a repülőm, ugyanúgy nyomom az utánégetőt, de én egy perc alatt gyorsulok 1000-ről 2000-re, a csapattársak meg azonnal 5000-re. Na a jókurva anyád.

    Na meg az All Aspect Missile. Hát annál sokkal elbaszottabb fegyvert nem láttam még. Mintha Doomban a BFG9000 lenne az alapfegyver. Megnyomom a gombot, és az ellenség meghal. Mindegy, hogy merre nézek, mindegy, hogy az ellenség mit csinál.

    Vagy a free fall meg a cluster bomb... Kb fénysebességgel halad a lövedék. 10 kilométerre elnézek, felhúzom az orrát a gépnek, ellövöm a bombát, és 5 másodperc múlva robban. WTF?

    Na meg a játékmenet, hogy sárga négyzeteket pirosítok, aztán megnyomom a gombot. Ritka élvezetes.

    Az egy dolog, hogy arcade. De ráadásul egy fos. Nem nagyon játszottatok még jó arcade repülős játékkal, mi?
  • Zoliz
    #12
    Ne vegye kenyérnek senki a cikkíró szubjektív véleményét a játék megszokott UBI Soft színvonalú. Rendkívül élvezetes és nem egy Flight Simulator XXL..
  • Zoliz
    #11
    Már nagyon hiányzott egy ilyen játék az FPS-ek, TPS-ek és autóversenyek egyre unalmasabb világából. Végigjátszottam és néha még elő fogom venni egy kis repülgetésre az biztos.
  • kukacos
    #10
    A Lock-on emlékeim szerint ennél szebb...
  • Rage47
    #9
    Jó kis game.
  • gecselac
    #8
    Az Assistance mód: nem csupán "külső nézet", hanem egy teljesen más irányítást ad, amivel könnyedén lehet fordulni (akár helyben is).. .. .. ezt hiányoltam a cikkből, és az, hogy felesleges.. .. nem mondanám :) Állat játék, igaz, hogy arcade, de baromi jó mind az ötlet, mind a megvalósítás.
  • Vogel
    #7
    Hát ne legyen ilyen grafikája Il-2nek. Gyakori a "földharc" ott és hát ez jóval alatta van.
  • Balumann
    #6
    Elvittem egy darabig a játékot, de számomra élvezhetetlen. Gamepaddal játszottam és az irányítással nem volt gondom.
    Értem én, hogy arcade, de azért mindennek van határa, semmi köze nincs a repüléshez. Ha állóképeket nézünk jó, de menet közbe...

    Namost, én is végiggondoltam, lehet azért nem tetszik, mert IL-2-vel, Lock on-al, meg Flight simulator X-el is szoktam játszani... de nem azért. Mert a Blazing Angels 1-2 viszont tetszett. Abban sokkal jobbak a harcok, sokkal hangulatosabb, jobbak a küldetések és érdekesebbek a helyszínek, és végig élveztem ameddig el tudtam vinni.

    ui: Bár csak az IL-2-nek vagy Lock On -nak lenne ilyen grafikája mint ennek :-(
  • balage87
    #5
    nagyon jó game, xboxon tolom vele de állat!
  • Lack
    #4
    Ez nem szimulátor, Te talán Bessenyei Péter vagy? Imádom az ilyen okosokat.
  • schrank
    #3
    külsőnézetben repülni ?! akkor te sem vagy egy bessenyei péter b+ , az össszes vizuális élményt amit a repülés nyújt ki...sztad az ablakon
  • tmisi
    #2
    Nem tudom mi bajotok volt az irányítással, nekem csak billentyűzetről nyomva nagyon bejött (hátulnézeti módban mentem szinte mindig). Ez nem egy szimulátor.