20
-
GG #20 Sok anime-rajongó örömére? Látta valaki a dragonballnak nevezet hulladékot? -
#19 hol fognak találni kék hajú lányt? -
#18 élőszereplősben idióta őrmester? XD
Már akkor is megéri, ha elcseszik -
#17 Nem kell elképzelned,mivel már van
Trailer -
Zaraki Kenpachi #16 A GitS nél van 1 kis remény mert rendezi Steven Spielberg A.I-t jól megcsinálta
HA igaz a hír és nem holmi megint SG pletyka sz*r (elnézést a cikk irótól) akkir remélem csinálnal valamit Zac Efronért fazonjával mert eléggé a rosszúllét kap el ha csak a pali arcára nézek. -
aKIRAkechi #15 Akárhogy is próbálkoznak az animék mindig jobbak lesznek (persze japán szinkronnal vagy ez esetben magyarral, de semmi esetre se angollal pl.: Kanon 2006). -
wolruf #14 Őőő :D Nem egészen Vasemberes ,,óriás'' robotra gondoltam :)
A Transformers pedig nem emberirányítósrobotosbigyó :) Olyasmire gondoltam, mint Battletech univerzum, vagy az általad említett RobotJox, vagy a Japán robotos manga/anime-k zömében megtalálható dögök :) -
Barakukk #13 RobotJox-t nem akarják újragondolni? -
Barakukk #12 Transformers óriásrobotos film, az más kérdés, hogy milyen minőségű
Azért a Vasemberben is van két nagyobb robot. -
wolruf #11 Jogos!
Végre rájöttem a lényegére :) Ha egy picit elvonatkoztatunk attól, hogy FMP, akkor talán lesz egy jó kis óriásrobotos film :) Ilyen mostanában egy deka sem volt. Hogy mi a túróért nem csináltak egy Mechwarrior filmet, azt nem tudom. De legalább most lesz valami :)
A Death Note pedig azért volt jó, mert Japánok dolgozták fel. Amit eddig amerikai feldolgozásban láttam keleti eredetű filmből, ritkán győzött meg (azaz akkor tetszett, ha nem tudtam, hogy eredendően keleti alap volt (pl. Ház a tónál jó volt)). -
Struggler #10 A Blood the Last Vampire-t (egyrészes anime) el tudnám képzelni élőszereplős filmként. A FMP, GitS viszont vicces lenne élőszereplős filmként. Nagyon ráállt Hollywood a képregényekre mostanság és úgy gondolják egyesek hogy érdemes lenne a japán manga/anime felhozatal egy részét is átültetni élőszereplős köntösbe. Azzal nem számolnak hogy más stílus, más kultúra. Érdekes lesz ha megpróbálják, kiváncsian várom az eredményt. Legrosszabb esetben kapunk egy-egy B kategóriás scifit ami köszönőviszonyban sincs az eredetivel. Lehet hogy kellemesen csalódunk. Az igazi scifi/cyberpunk felhozatal (csak scifi, fantasy elemek nélkül) filmek terén amúgy is minimális. Az amcsi képregényadaptációkat meg már kezdem nagyon unni. -
torcipepe #9 "Sok anime-rajongó örömére ", "Zac Efronért a magyar 12-18 éves fiúk-lányok zöme is bolondul. "
na most vagy én vagyok hülye vagy viktorka él dobozban. egy embert ismerek, aki megnézte azt a 3 förmedvény táncos filmet és még tetszett is neki. neki is csak mert elmondása szerint jó csajok vannak benne.
én sem örülök, hogy feldolgozásoknak. a GitS túl bonyolult egy átlag amerikainak.
az FMP-t elbasszák, ha nem már rögtön az elején, akkor a végén biztosan egy tipikus amcsi stílusú befejezéssel.
Blood+ ról nem tudok nyilatkozni, még nem láttam végig. -
torcipepe #8 Death Note film volt hamarabb.
és asszem igen, a Blood+ alapján készül. -
winnie #7 " amit hallottam az alapján hű a film az animéhez."
az anime hű a filmhez:) vagy mindkettő a mangához. előbb a film volt. -
menetrend #6 Ajjaj. FMP ből hálivúdi filmet? Nagyon rossz ötlet. A ghost in the shell pedig aztán végképp rossz ötlet. Ahhoz sztem túl sok a mondanivalója az animének, túl értelmi. Tuti hogy valami lövöldözős baromságot hoznak ki belőle kár lenne ezeket így elcseszni. Death Note ot láttam filmben az minőségi lett, valami hihetetlenül jó, igaz japánok csinálták nem hálivúd. Mondjuk pont az animét nem láttam de amit hallottam az alapján hű a film az animéhez.
másik: Ennek a Blood last vampire animének van köze a Blood+ címűhöz? -
Al Ashrad #5 "Zac Efronért (Szerelmes hangjegyek) nem csak az amerikai, hanem a magyar 12-18 éves fiúk-lányok zöme is bolondul."
Hú de sok a homo erectus magyarországon. :D -
wolruf #4 Jajj neee... Csak ránéztem ennek a figurának a fejére, de már remélem, hogy csak egy áldozat szerepére veszik fel... Ha ez lesz bármelyik főszereplő, elsírom magam. -
FoodLFG #3 Én meg annyira nem komálom az animéket, bár a Full Metal Panic még nézhető kategória. A Ghost In The Shell azért jobb (ebből még értelmes filmet is lehetne készíteni).
Amit eddig láttam, az a történet minőségét tekintve gyenge volt.
pl Neon Genesis Evangelion, ami tipikus példája annak, hogy hogy lehet egy jó ötletet elkúrni vallásosnak álcázott humbuggal.
-
PetiX87 #2 "Sok anime-rajongó örömére Hollywood úgy döntött, hogy nekiesik a távol-keleti animációs filmek élőszereplős feldolgozásainak"
én pl nem örülök neki -
Eriongtk #1 Hajjaj, ettől már most félek. Animék nagyon bejöttek, viszont ettől a hálivúdi agymenéstől a hideg ráz. Miért nem képesek normális fel/át/meg/újra dolgozásokat kiadni? Veszem most például a dragon ballt, még nem láttam, de sokak szerint kb annyi köze van az animéhez h ugyanugy hivják a szereplőket, és h kb akármilyen random névvel elláthatták volna. Vagy itt vannak a játékok feldolgozásai... semmi közük gyakorlatilag a játékbeli cselekményekhez, eddigi talán legjobb (legközelebbi?) feldolgozás a Doom volt - minőségileg már más kérdés, történetre értem játékbeli vs filmbeli cselekmények viszonylatában -
Adja az ég h ne nekem legyen igazam.