Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, nem erre készültem, amikor nekiálltam a Papo & Yo-nak. Néztem, hogy mik vannak a fiókomon és megláttam ezt. Mondom fasza, jó kis vidám platformer, valamilyen gyerekes sztorival. Arra nem készültem, hogy ennyire kemény témát fog feldolgozni. Nem lövöm le, hogy mit, habár a játék elején már elég egyértelmű.
Amúgy meglehetősen rövid, mindössze 3 óra. 3D-s platformer, ahol krétával megrajzolt dolgok aktiválásával manipulálhatjuk a környezetet, a továbbjutáshoz. Jópofa a játékmenet, a sztori meg kemény.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.12.03. 20:24:10
Troger911
Már vártam, hogy mikor kerül bundle-be, de sajna csak az érdekel a pakkból 😞 Még megrágom a dolgot!
IMYke2.0.0.0
A Humbl Weekly Bundle a Breach & Clear miatt ajánlott mindenkinek 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3Error
Ne kérdezz ilyeneket fontosabb témában ! Téged vesézünk/nek ki. <#idiota><#wink>

@Tinman, miért érdeklődsz a GS előfizetéses akcióval kapcsolatban?

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

darkSectorxxx

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Van esetleg olyan itt aki nuuvemről vásárolt Watch Dogsot?

Next PC upgrade: 2022

Scooter
Cserélne valaki? Van egy Slender: The Arrival-om (PÜ).
Totti5
2015 utolsó vétele.

Hogy mi ez? magyar tréler : Wii U Xenoblade Chronicles X - Történet Előzetes (Magyar feliratos)

Xenoblade Chronicles X - Launch Trailer (Wii U)
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.03. 19:04:01

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

wesker24
Én bármikor benne vagyok egy partyban csak szólnod kell és máris megyek 😄
TBTPumpa
Nem írtam sehol sem, hogy soha. Csak annyit, hogy nem 0day. Kedvezmény vagy Bundle keretében jöhet, teljes áron nem, de nem csak az SE játékok. De ezt korábban is leírtam, erre kaptam az oltást, hogy biztos a TR miatt döntöttem így. Pedig nem, csak ezt a pénznyelő és félkész játékokat ontó játékipart ebben a formában már nem akarom támogatni.

Tirit meg ne hasonlítsd hozzám kérlek, ő az emberiség legalja.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.03. 18:44:56

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Nem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Wait...
Mintha tettél volna egy szent fogadalmat, hogy sohasem veszel Square Enix játékot...
Kissé Tiris*** a dolog 😊

//*** = Folyton ellent mond saját magának a szavaival és a tetteivel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
TBTPumpa
Még egy óra és elérhető Steamen!

Kár, hogy 50 euróba kerül (16 000 Ft), így mindenképp várnom kell vele, míg kedvezményesebb lesz. <#szomoru1>

Amúgy nem gáz az, hogy az 1 hét múlva megjelenő FF13 Lightning Returns még nincs beárazva sehol sem?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.03. 18:00:41

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Maak
En listam 2015 :

Diablo3
Starcraft 2
Killing Floor 2 (Wesker - Imy kellene majd valami party)
kb.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

wesker24
Nálam 2015-ben:

Resident Evil HD Remaster In Progress

Saint Row Gat Out of Hell Végigjátszva eléggé elmebeteg szadista egy játék de ezért imádjuk <#hehe>

Dying Light In progress

Resident Evil 5 Gold Edition alap végigvíve DLC-k még várat magára

Resident Evil Revelation 2 Episode 1-5 IN progress

Grand Theft Auto 5 In progress

Mortal Kombat X In Progress (Azt olvastam a legújabb Character DLC-ben jövőre az egyik Leatherface lesz) 😄

Wolfenstein Old Blood ALAP Must HAVE nagyon jó játék Végigjátszva

Witcher 3 Wild Hunt In progress

Life is Strange Episode 1-5 Végigjátszva

Darksiders II Deathnitive Edition In progress

Fallout 4 In Progress

Carmageddon Reincarnation In progress (Mostanra már egész jól kipofozták a játékot)

Killing Floor 2 Egyik legjobb Tactical Survival Horror EVER

Grim Dawn Nálam egyértelműen Game Of The Year az idei évben. Jövő Év eleje Official Full release.

Nálam a TOP 5.

1. Grim Dawn Nem is lehetne más játék az első egyszerűen tökéletes a játék.
2. Life is Strange Szintén Game of The Year a maga kategóriájában. (Jövö Január LiS Limited Edition 0 day Preorder)
3. Wolfenstein Old BLood Egyik legjobb játék EVER jobb mint a New Order
4. Killing Floor 2 (Legjobb Tactical Survival Horror Shooter)
5. Saint Row Gat Out Of Hell (Sokkal betegebb mint a Saint Row IV volt 😄)

A többi játék még várat magára.
darkSectorxxx
<#eljen>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

wesker24
Jah és Resident Evil 2 Remake nekem is jöhet 0 day Preorder akárcsak a jövő januárban megjelenő Resident Evil 0 is <#hehe>
wesker24
Ok rendben !
darkSectorxxx
oks kb fél7-re érek haza, most meloban vagyok még.

wesker24
Dark majd gyere steamre mert beszélni akarok veled hardver ügyben !
Troger911
Szép sorba toltam őket, de valamiért egyszerűen a Rogue kimaradt (azthittem, hogy a Unity után jön...), ha találok jó áron, meg is veszem. A Syndicatetel várok, mert van bőven mit tolni még.
ZsZso
Hagyd ki. Lesz olcsóbb is, meg majd Deluxe, vagy Gold verziót vegyél. Told le az előzőket ahogy Tinman is ajánlja.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
Akkor csak nekem mániám, hogy szépen sorjában? :-)

Rugót is ezért vettem, meg Unity lesz a következő. Bár ugye ezek szinte egyszerre jelentek meg, de Syndicate az tuti ezek után :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.12.03. 15:46:04

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Troger911
Rogue kimaradt, Unity sajna olyan 80%-ig (videókártya miatt), ezen kívül mind megvolt azthiszem.
Tinman
Azt szeretném kérdezni, hogy AC letolás ügyben, hogy állsz?

Mely részeket toltad le eddig?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Troger911
Kb 6650 Ft... Elgondolkodtató! Viszket a kezem...
kigyi
1. GTA V
2. Dying Light
**
4. Life Is Strange
5. Settlers 7 (igen tudom, hogy régi, de idén vittem végig)
6. FarCry4 (igen tudom semmit sem hozott az előző részekhez képest, de szép és mivel azokat szerettem ez is bejött).
**

**3. AC Black Flag (folyamatban)
**7. Lords Of Fallen (folyamatban)

Witcher 3
Fallout 4
Dirt Rally
Mad Max
Ori stb

csak azért nem az első helyeken végeztek, mert azok nincsenek meg pedig....

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

zorrobomber
darkSectorxxx
Ja értem mire gondolsz, de azt hittem már megdumáltuk hogy a Konami meg Capcom már megszűnt....nem létezik, max a saját dolgait javítani képes, semmi több....

Tinman
Értem. Köszi a választ!

ffxi
Nem arro'l van szo', hogy elutasi'tom a feljavi'tott remake mu''veket, de konyorgom. Ne ez legyen a fo""atrakcio'. Emellett sima'n is lehet pa'rhuzmosan fejleszteni u'jdonsa'gokat.

Fákjúal!

darkSectorxxx
Nem gondolkodom, hanem tuti elővétel.
Ettől csak az tudna eltántorítani ha egy "RE7"-et csinálnának belől...a 6. rész után kb tudom mi az ami már nem RE nekem. 😊

Tinman
Igazából az érdekelne, hogy gondolkodsz-e elővételen esetleg...

darkSectorxxx
Alap, ha ez télleg RE2 lesz és nem egy mai trendi rész.
Persze vannak ???-ek bőven hogy a renoválás mennyire nagyszabású, de ha annyira eltávolodnának hogy összvissz csak a story maradna, nem ezt nyomnák szerintem hanem egy új részt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.03. 14:01:13

Tinman
Meg fogod venni?

darkSectorxxx
Hogy?
Egy RE2 Remake-nek? 😄
Kb annyira mint régen a RE után a Resident Evil Remake-nek. 😄

Remélem a Remake ezt takarja náluk, máskülönben nem tudnám értelmezni az infókat.
Mindenképpen az alternatív irányítás kell, ami a mostani RE R HD-ben is volt.

MerlinW
Igen, de első játék alkalmával úgysem állja meg az ember, hogy felfedezze a város és csináljon párat a minden sarkon felbukkanó aktivitások közül, valamint van egy rakás normális mellékküldetés is, így 15 óra alatt nem hiszem, hogy bárki befejezné😊

[merlinw.org]

ffxi
Ma'r ennek is orulni kellene? Mindegy, tobb mint a semmi.

Fákjúal!

darkSectorxxx
"Resident Evil 2 - teljes remake készül, nem csak egy újrakeverés

A Capcom marketingese tisztázta a dolgokat, és olyan hírt hozott, aminek csak örülhetünk.
Mit szeretnél karácsonyra? 12 steames játékot, egy extra dobozos PC-s játékot vagy hardvert, és még GameStar előfizetést is? Most ez egyben lehet a tiéd!

Még augusztusban hivatalossá vált, hogy érkezik a Resident Evil 2 remaster. A Capcom ma nagy örömmel tudatta a világgal, hogy most aztán teljes mértékben a rajongók kedvében fogjak járni. Mint kiderült kicsit félreértettük a dolgot: nem remasterelésről van szó.

Stuart Turner, a Capcom vezető marketingese egy Twitter üzenetben tisztázta a dolgokat, miszerint a Resident Evil 2 újrakiadása nem egy egyszerű remaster lesz, hanem teljes, az alapoktól felépített remake. A horror rajongók már dörzsölhetik a tenyerüket, mert ez azt jelenti, hogy új motor, új irányítás, és egy új fényben tündöklő klasszikus köszön majd ránk."

Pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order, pre-order.......

ffxi
Nekem az AC hia'nyzik :S

Fákjúal!

zorrobomber
5-6 óra a fősztori? Ez komoly?

MerlinW
A sztori közepes, de nem rossz (jobb, mint a Unity sztori). A karakterek, szinkron, átvezetők nagyon jók. Az irányítás és a harcrendszer az AC történetének legrosszabbja. A pályadizájn azaz London megvalósítása szokásos superb minőség, ahogy a hangok és a zene is. A bossfight nevetséges. Minimális jelenkori témázás.

Nekem alapvetően tetszett a játék főszála (oké volt 1-2 jó mellékszál is), de ha nem AC lenne, valószínűleg megálltam volna főcsapás végén (~5-6 óra). Multi egyáltalán nincs benne, így azt mondom, hogy a teljes árát nem éri meg.

[merlinw.org]

ZsZso
Belémkötöttél kiccsávó? 😄 Oda van írva, hogy az "esetek többségében". <#nezze> Ez a példa pont olyan aminél nincs. 😊

Viccet félretéve: gyerekként, középiskolásként pont ilyen voltam! Rengeteg szabadidőm volt. Igaz sokkal sokkal kevesebb játék volt a piacon és ha megszereztem egyet, akkor azt gyakran akkor is végigtoltam, ha nem volt felhőtlen időtöltés, mert elégedettséggel töltött el az a tény, hogy megcsináltam (nem feltétlen mentem a 100% -ra, de itt nem is az a lényeg, hanem a "kényszer-játék"😉. Persze soha senkinek nem vagánykodtam vele - úgyse értékelte volna szinte senki pár haveron kívül, de akkor is jobb volt a lelkemnek egy lepörgött credits után .... azóta én szerencsére ebből kinőttem, mert a számítógépnél fontosabb dolgokat is találtam az életben: feleségem és gyerekek.

grebber maradt ilyen, mert számára még mindig az az értékrend ami nekem gyerekként volt, ennnyi.

Szerk: grebber a virtuális tér Berki Krisztiánja 😊.
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2015.12.03. 12:46:06

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
Az utolsó bekezdés kivételével +1. Arra azért nem, mert néha nem kicsit ellentmondásos...

zorrobomber
+1 nincs az irásaiban semmi önirónia meg polgárpukkasztás, ő tényleg ilyen .......
A pontok helyére mindenki behelyettesíthet - egyéni vérmérséklettől függően - azt amit akar.

Moby
"ebben lesz még vagy 20 szerintem mert ki akarom pucolni 100%-ra a térképet még ha mocskosmod unalmas is..."
"Szedd le az írásairól az öniróniát, a polgápukkasztó mázat és mindjárt egy okos gondolatot találsz"

ROFL. LEL.
Aki unalomra képes időt szentelni az abban az elmeháborodott képzetben leledzik, hogy az élete örökké tart. Vagy leszarja mivel telik el.

Adversus solem ne loquitor

ZsZso
Én is hasonlóképpen teszek mint grebber.

Pár év csúszásban vagyok a játékok tekintetében (az esetek döntő többségében), ami sokkal kevesebb pénz költésével jár. Gyakran ez azt is jelenti, hogy mire én játszok valamivel addigra GOTY verzió jön ki belőle és egyből az összes DLC adott hozzá 😊. Nekem full mind1, hogy 1-2 éves, 5 éves vagy 0 perces egy játék, ha még játszottam vele. Az idő vasfoga pedig annyira nem látszódik még meg 2 éves távlatból, úgyhogy igazából nem vesztek semmit. Néha nehéz megállni, hogy be ne rántson az ember egy idei játékot és 1-2 beficcen a kosárba, de egész jól tolom összeségében.

Grebber baromi jó dolgokat mond az esetek többségében, csak a tálalást nehéz megemészteni. Szedd le az írásairól az öniróniát, a polgápukkasztó mázat és mindjárt egy okos gondolatot találsz 😊.

Scooter
<#vigyor1> <#nyes> <#taps> <#eljen>