Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4-re és PC-re az Epic Storeban (jelenleg akciósan 9 euro) - egy rövid bemutató (minimális spoilerekkel a játék kb. első órájából) - egy narratívavezérelt történet, minijátékokkal, gondolatébresztéssel.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.06.06. 12:56:45
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A 0.9.8 a honlapról ingyenes, és akinek nem fáj saját kézzel letölteni és bemásolni a pakkokat, fantasztikus dolgok vannak már így is hozzá (az ultra felbontású Föld magasság- és textrúracsomag laza 7,3 giga, és kb. 200m/pixel részletességet hoz)

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.06.05. 10:59:09
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A beleölt munka is az lehet(ett).
S mindezt ingyen.
Hihetetlen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
addig is a 0.9.8 letölthető és kipróbálható - az egész egy orosz csillagász-programozó, Vladimir Romanyuk munkája, 2005-ben kezdte a fejlesztést, az első publikus változat 2010-ben jelent meg.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.06.05. 09:40:20
* The Sherlock Holmes Collection - 7,49 dollár = ~2193 Ft
* Syberia 3 - 8,99 dollár = ~2631 Ft
* Carmageddon: Max Damage - 4,24 dollár = ~1565 Ft
* Jagged Alliance: Rage! - 9,99 dollár = ~2923 Ft
* Yesterday Origins - 4,49 dollár = ~1316 Ft
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Visszatérek még, mert csak 98%-os lett a főküldetés és a mellékküldetések 85%-osak.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ha vótmá, akkor bocs.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Alap + 15$-ért bétázhatsz kedvedre a korai hozzáféréssel. Azzal a koria hozzáféréssel amit más sokkal olcsóbban ad mint amikor teljessé válik a game. $49.99
✓ Immediate access to the early version of the game
FOUNDERS EDITION
$79.99
✓ Immediate access to the early version of the game
✓ Unique in-game Bow
✓ Your name or name of your choice in game enemies roster
✓ Access to a private Discord server with developers
Ilyen drága ez a discord server vagy az a íj teszi ilyen drágává?
Ilyenkor ne hányjon az ember sugárba? Öröm lesz ilyenek termékét humbleba berántani majd
Next PC upgrade: 2022
Lehet elgyengülök és megveszem. Gyengéim a western-es játékok. RDR meg ki tudja lesz e, meg ez nekem sokkal érdekesebbnek tűnik. Jövőhéten szabadság, időm is lenne, legalábbis több, mint ami egyébként. Azt hiszem ezt nem hagyom ki. Írni is fogok róla, ha úgy adódik.
És akkor még itt van ez is: SteamWorld kártyajáték
Ma jelenik meg. Jaj... 😄
Druidstone
Már csak azért is, mert jó lett és mert a Legend of Grimrock fejlesztőinek új munkája. Akik szeretik a nehéz játékokat, külön jó hír.
Én mondjuk nem, de ennek még ezt is megbocsájtottam. Ha valakinek zsánere a TBS fantasy RPG beütéssel és kiváló izometrikus grafikával, az csapjon le rá. Nem fog csalódni. Egyetlen szívfájdalmam csupán annyi, hogy a párbeszédeknek nincsen szinkronja, pedig abból aztán van bőven. Sőt mi több a humora is kiváló, de így némán csak olvasva őket nem az igazi. Ez és a szívatós nehézség -1 pont, de utóbbin azért pár próbálkozás után már át lehet lendülni, pusztán a kiismerés végett, meg feltehetőleg ezt azért csinálták ilyenre, mert többször is újrajátszható egy pálya és mivel RPG, így a fejlődés miatt erősebben is vissza lehet menni, úgy meg valószínű könnyebb megcsinálni a feladatokat.
Gameplay:
DS játékmenet
The Call of Duty 2019 reveal is scheduled to begin at 10am PST/6PM BST today, lifting the curtain on the reported soft reboot of the Modern Warfare series
Parasite Eve 2, best game EVER!
Akkor ez most egy kibekúrt rebbot?
- Következő hulladék: Kingdom New Lands
- GoG-on meg megy a sale, és egy nem hulladék Obduction ingyen aktiválható a libraryba befelé.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Itt sok évvel ezelőtt volt már ilyenből probléma, hogy a Uplay alá gond nélkül beaktivált játék aztán nem indult el, mert kiderült a support segítségével, hogy az valójában 2 klienses: Steam->Uplay.
Ergo értelmes ember nem fajtalankodik állatokkal és nem szúr ki magával azzal, hogy Uplay-es játékot vesz Steam alól... hacsak... hacsak nincs tele wallet pénzzel. Az úgy más, úgy ingyen is kihozhat 20-30-40€-s játékokat is.
Na... engem meg az nem érdekel, hogy téged nem zavar 2 kliens :-D We've a win-win situtation here!
Illetve mindenki eldönti, hogy így kell-e neki a játék, vagy sem. Engem nem zavar, ha megy két kliens, általában 4 megy egyszerre. Nem lett még bajom tőle és a gépnek se.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.05.29. 09:19:37
Next PC upgrade: 2022
Vikings - Wolves of Midgard
Szürkéknél 3.29€ :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.05.29. 08:59:33
De ami a lényeg, hogy ezekből az árakból Uplay-an, Uplay pontokért lejön még 20%, ami mondjuk egy Gold Edition esetében már nem is 10 Ft. Persze, ha Steam-re meg van kártyapénz, akkor akár "ingyen" is lehet innen bármi, de akkor még mindig ott van a kliens összefonódás...
Why so serious?
PSN ID.: Beegabor
Igen, tudom, hogy a Sekiro eléggé skill igényes éppen ezért érdemes előtte mással gyakorolni, mert jelenleg a téma csúcsát képviseli.
A LotF teljesen egészséges keretek között hoz mindent, szerintem sokkal jobb, mint amilyennek a köztudat beskatulyázta. 1x teljesen okés letolni, egyszer sem untam, vagy éreztem kínosnak. Egy korrekt iparosmunka.
"Ebben sajnos nincs magyar felirat, ez az angol verzió. A hang maradt magyar, nem készült hozzá szinkron. A magyar verzió egyelőre nem forgalmazható külföldön, ezért nincs a Steam-en. Reméljük, hamarosan találunk megoldást!"
Sekiro sugározta magából azt a feudális Japán kinézetet, amire már régóta vágytam egy számítógépes játékban. Nyilván a Nioh is próbálta, de a PS2-es grafikai szint kötöttségei, vagyis a majd 10 éves fejlesztési idő azért kifogott rajta. Így a Sekiro előnyt élvezett és mégiscsak a From játéka. Hangulattal, kinézettel nagyjából egy gramm probléma nem volt, talán még azzal se, hogy alapból a támadóbb szellemű játékra lett kihegyezve, ami nekem feküdt is, de a hárítás... Ott viszont kértem volna vissza a 20 évvel ezelőtti önmagam és reflexeim. Még a söröskorsóig csak elnyúlok a monitor mellé, de ott nem kell 100 ms alatt teljesíteni. Szóval fail fail hátán és nekem ez egy idő után kezdett fárasztó lenni.
Nem baj. Ha a Lord of Fallen egészséges keretek között tudja hozni az önsanyargatást, akkor részemről nem fogom megbánni. Majd jelzem idővel úgy is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
//*** -- választási móka miatt hagytam ki a vasárnapot.
Máig csodálkozom, amikor a Nioh 2. boss után inkább megvetted a Sekiro-t. Ratgab (régebben gyakran írt ide), u.e. a problémával küzdött. Ő a 3. boss harcnál hagyta abba a Nioh-t, de a Sekirot nagyon megakarta venni... szerencsére eddig sikeresen lebeszéltem róla, így nem kapott idegösszeomlást. Majd ha megcsinálta a háziját (Dark Souls 1 + Nioh végigvitel), utána van értelme Sekirora költeni.
Zoo: Köszi az infót! Egyébként még a Prodeus is tervben van, csak annyi a bánatom vele kapcsolatban, hogy eléggé a Doom játékmenetét próbálja másolni. Jobban eset volna ha egyedibb, de a kinézet még így is briliáns, ezzel a modernebb effektekre alapozó, de mégis múltidézős pixeles képvilágával nekem nagyon adja.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2019.05.28. 14:39:55
Talán érint: az Ion Maidennél korábban arról volt szó, hogy a standalone preview campaign csak az EA-vásárlóknak jár. Nem tudom, hogy változott-e.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2019.05.28. 13:43:00