Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végig lehet trollkodni egy ilyen szavazást ebben igazad van....És abban is, hogy ez benne van a pakliban, ha nyílttá tesszük a szavazást.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Sehogy sem lehet tényként kezelni, ez egy felmérés ami vagy sok troll vagy kevés troll segítségével mérnek.
Ha valaki közönségszavazást csinál ezt bele kell kalkulálni.
Ha nem akkor egy adott zárt csoportnak kell. Mint pl a Hungamer oldal vagy bárki más csapat maga csinál egy listát.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Prince23
Az a gond ezzel, hogy elvész a szavazat, de már máris jobb, kulturáltabb eljárás, mint az Egyéb opció. Egyéb opció válasszal már utálom is ezt a lehetőséget 😄

Nem tudom opció jónak tűnik.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Ez sem jó megoldás.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Jim Morrison
ahogy elnézem a szavazást (első kérdés) Egyéb van, de nem tudom/nem érdekel opció nincs. Már pedig ha valaki nem jártas mondjuk az fps ben, akkor csak random szavazzon egyre (aminek mi értelme), vagy nyomjon egy nem tudom gombot... hát mivel utóbbi nincs, ezért egyébbe írogatnak 😊
(ha jól emlékszem szokott lenni skip, itt nincs).

szerk: pont amit evolution mond 😊
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.12.20. 15:51:27

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

<#eljen> Arról alkossunk véleményt amiről van is tapasztalatunk...Legalábbis ha év játékáról van szó akkor mindenképp...Szerintem.

darkSectorxxx
Én szavaztam, de fifa nem volt benne.

Igazad van. Szerintem ez a beírós dolog csak megnehezíti a dolgotokat. Én csak azt emeltem ki, amit még mindig fontosnak tartok, hogy a kötelező szavazást minden kategóriában kéne/kellett volna valahogy kiszedni. Szóval ha nem játszok sportjátékkal, akkor ne legyen muszáj valamit kiválasztanom csak azért, hogy az utána következő kategóriában tudjak szavazni.
Prince23
Hihetetlen mennyi gyökér él itt az sg-n meg a HunGamer oldalt olvasók között. Direkt pár SG-s felhasználó miatt újraterveztük a szavazást, bevezettük az Egyéb opció lehetőséget is. És erre olyan hülye válaszok érkeznek be az egyébre, hogy álmodni se mertem volna, hogy ilyen a közösség. Most nem tudom, hogy a HG olvasók vagy az SG fórumozók a totál gyökerek.

Év játéka 2015-re egyéb válaszként a FIFA 14-et írta valaki.

Tovább is van:

A legjobb indie fejlesztésű játék, erre az egyik egyéb válaszra ez jött: nem tudom mi ez

Legjobb free to play-re pedig ezek: Egyéb válaszok: rayman, mind szar, hagyjáál már a hüjeséggel

Legjobb MMO-ra: Egyéb válaszok: nem vót, mind szar, fasz se jácik ilyenekkel

A legjobb 2014-ben megjelent, de 2015-ben kiadott GOTY vagy speciális kiadás , egyéb válasz erre: idióta kategória kit érdekel

Az év kiadója:
Egyéb válaszok:
CD Projekt RED
CDP
nem tudom de a legszarab az ubifos

Legközelebb nem lesz Egyéb funkció, és mondjatok amit akartok az általunk felsorolt címekre, a többség amúgy is a bejáratott címekre fog szavazni. A felmérés alapján (ez már pedig annak tekinthető) muszáj lesz felsorolásos módszert alkalmazzunk, tehát a címeket a szátokba kell majd rágjuk, mert a közösség 20%-a degenerált, és ráadásul az Egyéb funkcióra még egy értelmes választ sem méltat 😊 Bocs hogy ezt mondom, de ezek alapján ez már lassan tény 😄

Botond
Azt hittem mákos bejgli lesz a spoilerben. 😞 Mert arra már ready vagyok. :o
Sok mindent nem tervezek venni, de azért érdeklődéssel várom. Már csak azért is mert kíváncsi vagyok az őszi vásár rendszere tér vissza vagy esetleg újra lesznek napi, esetleg 8 óránként eltérő ajánlatok.

Mindenesetre valamilyen kártyagyűjtő játék ezúttal is lesz... De kell is ez. Szeretjük az ilyet.

Fpocok
Már csak pár nap. A ti testetek készen áll? 😄DD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
A játékok majd szép lassan csordogálnak majd dx12-vel.

Fable Legends
Gears of War Ultimate
Hitman
Tomb Raider
Deus Ex: Mankind Divided

Dx12 patchet fog kapni majd egyszer valamikor:

Ark: Survival Evolve , Project Cars, Arma 3-nál is pletykálják

Azt még lehet titkon készül vagy 500 ezer db game...

Next PC upgrade: 2022

benőmenő
A Batman szvsz tipikusan az "action-adventure" kategóriába illene, mert ha már h&s, akkor induljon rpg kategóriában is, mert xp-ért lehet fejlődni benne.
Egyébként a Darksiders is közelebb van a Zeldához, mint egy Diablohoz, vagy DMC-hez.
Mindkettőre használják, a magyar sajtóban jobban rajtaragadt a Diablo klónjain (éppen a pen & paper irányából jött a harcközpontú kampányokat gyakran csak így emlegették a szerepjátszósak helyett, a műfaj pedig a cRPG-kből vonta ki az akciót), de az angolszászban már egy ideje hangsúlyosabban a DMC-féle gyakoldákat jelenti (mely viszonylag új stílus, korábban 2D-ben leginkább a beat'em upok voltak hasonlóak, illetve a kombók miatt a klasszikusabb verekedős játékok).

A Batmant szerintem is szerecsésebb akció-kalandként elintézni, így is kezeli a többség. De a harcközpontúsága és a harcrendszere miatt én nem tartom annyira távolállónak az említett akciójátékoktól, pláne hogy többé-kevésbé azok is bizonyos szabadsággal bíró akció-kalandok egyúttal.

A Steam egyébként hozza a hack and slashek között a DarkSiderst és a Van Helsinget is.
Scooter
Szép, mégha nem is látom a csoportot! <#eljen>
darkSectorxxx
Ja rendben köszönöm, akkor úgy mint win7-ben a dx11 gondolom. 😄

MoRT2195
Windows 10-hez van Dx12 alapból azt hiszem, más op. rendszerhez meg szerintem nem lehet, de ezt nem tudom, most meg nincs kedvem utána nézni. 😊
Játékok azért nem használják, mert most adták ki nemrég. Jövőre már jó pár dx12-es játék lesz, de 2017-től valószínűleg már kb. minden AAA játékban lesz dx12. Itt a lista, hogy mely játékokban elérhető/lesz elérhető a dx12.
darkSectorxxx
És honnan töltheted le a dx12-őt?
Érdekes a játékok miért nem használják?

Fpocok
Fpocok

darkSectorxxx
vanmá dx12?

Fpocok
RPCS3 PS3 Emulator - Disgaea 4: A Promise Unforgotten Ingame #2! DX12

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Prince23
Akkor ugyan ezen az elven maradva a Darksiders meg totál nem olyan mint a Sacred-Diablo 😊 Ilyen alapon lavinaáradatot is indithatnánk erről 😊

grebber
Szerintem az emberek 90%-a ha h&s akkor egyből ilyen sacred féle cuccok jutnak eszünkbe ugye a Batman meg nagyon nem az.
Steam se adja be a batman a h&s kategoriába

H&s is lehet má, mint egy másik h&s (ahogy FPS az OFP és a Quake is). A Batman kevertebb, az akció-kaland ezért szerintem is szerencsésebb kategóriaválasztás, de éppen bunyó szempontjából tök releváns összevetni a szintén akció-kalandként is értelmezhető DarkSidersszel. Nem látom ezt én annyira nagy problémának.
Totti5
Batman harc mechanikája teljesen más szisztéma szerint épül fel s működik mint a Darksiders, ezért semmi köze a h&s műfajhoz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Prince23
Akkor a Darksiders 2 miért hack and slash. Batmanbe is ugyanógy kell bunyózmi, hisz az a fő alappillére a játéknak.

Egyébként a Steam címkéi szerint csináltuk a listát. és átgondolva hol egyetértettünk, hol nem. A besorolás már csak ilyen.

valahol már most év játékának tekintik pl. az ARK című játékot, pedig ea játék.

Maak
torlest kernek, kamu

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Prince23
Javított Goty szavazás, most már írhattok is egyén címt is bele 😊 : KATT

A banner alatt is elérhető a link.

grebber
Nagyon nem! (Action-adventure, Beat 'em Up, Stealth hivatalosan)
Legalább valaki megnézhette volna a steam-en hova rangsorolja ezeket ha már nagyon nem akartak szerteszét nézelődni.

Maak: Ryse -ért kattintok bármire<#banplz>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.19. 23:06:58

Totti5
action-adventure

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

3Error
Mé', az nem az? <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

grebber
Most ez olyan hogy a Batman ott a hack and slash-be.
Gyógyszerre ittak nem is keveset<#banplz>

lostprophet
Legjobb RTS-nél Hand of Fate? Az rohadtul nem RTS, ahogy a Rebel Galaxy sem.

WTF, ki állította össze ezt a listát? 😄😄

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

grebber
ARK is örli. Maradjon semmi jelentősége!

Prince23
Na, srácok, a Killing Floort le fogjuk venni (mert Early, mondjuk elég jó tartalma van), de akkor újra kell szavaznotok. Be tudjátok később pótolni? 😊
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.12.19. 21:59:53

darkSectorxxx
Srácok, valaki felvázolná nekem ezt a GTA 5 online-t?
Tulajdonképpen mit lehet benne csinálni?
Csak bebasz a térképre és egymást kell ölni? vagy lehet küldetéseket csinálni?
stb stb.
Az összes érdekes részlet érdekelne, nem kell regény, csak 1-1 pontban a lehetőségre lennék kíváncsi, mert hallottam hogy akár házat is vehetek, kocsikat gyüjteni meg ilyenek.
Szóval ha valaki összefoglalná nekem a lehetőségeket az ONLINE részéhez, megköszönném.

San Andreas óta nem játszottam GTA-t amúgy.

Prince23
Csak a Killing Floor 2-re gondolsz?

grebber
Az meg külön epic megafail ,hogy be sem fejezett játékok vannak több helyen is.Örli acessz genyók.

Dzsini
Amíg növelitek a kattintásszámot, addig nekik mindegy kire szavaztok 😊 ha ráadásképp meg is osztjátok a szavazás linkjét itt-ott, annál jobb.

Más értelme ezeknek nem nagyon van, ők gondolom nem fognak Civet meg ilyesmiket osztogatni köszönetképp, mint a Golden Joystickosok.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
Jobb helyeken lehet saját game-et is írni van külön neki.
Mondjuk nekem oly mindegy mi nyeri. Az összes listán felsorolt játékok közül 4-el ha játszottam.

Nekem csak az a bajom, hogy bizonyos listákon olyan játékok vannak, amik közül eggyel se játszottam. Mondjuk mire szavazzak sportjátékok közül, amikor azokkal sose szoktam játszani? Szóval nem tudok az azutániakra se szavazni, mert ott muszáj lenne kiválasztanom valamit. Vagy randomra válasszak ki valamit? Úgy meg elveszik az egész értelme.
Dzsini
Ez csak a szokásos év végi "megint van ezer szavazás meg lista, amivel lehet nem egyetérteni" újabb része. Úgy csináltok, mintha nem így működne, amióta csak gamer újságírás létezik 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

benőmenő
Tényleg nincs sok értelme így, hogy ott is kötelező szavazni, aminél fingom nincs (pl. mmo, sport).
Az meg, hogy a DMC4: SE nincs ott a legjobb h&s kategóriában remélem csak inkompetencia, mert viccnek durva lenne.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.12.19. 21:07:52
grebber
Ez nem olvasói szavazás.... itt kötelező valamit bejelölni. Kellett volna hagyni egy helyet ahova mást is lehet írni nem csak a felsorolt foshalmazból valakit bejelölni.
Az év meglepetése játékokat tuti súgta valaki <#falbav>

ffxi
<#worship>

Fákjúal!

<#taps>