Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha valaki közönségszavazást csinál ezt bele kell kalkulálni.
Ha nem akkor egy adott zárt csoportnak kell. Mint pl a Hungamer oldal vagy bárki más csapat maga csinál egy listát.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
(ha jól emlékszem szokott lenni skip, itt nincs).
szerk: pont amit evolution mond 😊
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.12.20. 15:51:27
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Év játéka 2015-re egyéb válaszként a FIFA 14-et írta valaki.
Tovább is van:
A legjobb indie fejlesztésű játék, erre az egyik egyéb válaszra ez jött: nem tudom mi ez
Legjobb free to play-re pedig ezek: Egyéb válaszok: rayman, mind szar, hagyjáál már a hüjeséggel
Legjobb MMO-ra: Egyéb válaszok: nem vót, mind szar, fasz se jácik ilyenekkel
A legjobb 2014-ben megjelent, de 2015-ben kiadott GOTY vagy speciális kiadás , egyéb válasz erre: idióta kategória kit érdekel
Az év kiadója:
Egyéb válaszok:
CD Projekt RED
CDP
nem tudom de a legszarab az ubifos
Legközelebb nem lesz Egyéb funkció, és mondjatok amit akartok az általunk felsorolt címekre, a többség amúgy is a bejáratott címekre fog szavazni. A felmérés alapján (ez már pedig annak tekinthető) muszáj lesz felsorolásos módszert alkalmazzunk, tehát a címeket a szátokba kell majd rágjuk, mert a közösség 20%-a degenerált, és ráadásul az Egyéb funkcióra még egy értelmes választ sem méltat 😊 Bocs hogy ezt mondom, de ezek alapján ez már lassan tény 😄
Mindenesetre valamilyen kártyagyűjtő játék ezúttal is lesz... De kell is ez. Szeretjük az ilyet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Fable Legends
Gears of War Ultimate
Hitman
Tomb Raider
Deus Ex: Mankind Divided
Dx12 patchet fog kapni majd egyszer valamikor:
Ark: Survival Evolve , Project Cars, Arma 3-nál is pletykálják
Azt még lehet titkon készül vagy 500 ezer db game...
Next PC upgrade: 2022
Egyébként a Darksiders is közelebb van a Zeldához, mint egy Diablohoz, vagy DMC-hez.
A Batmant szerintem is szerecsésebb akció-kalandként elintézni, így is kezeli a többség. De a harcközpontúsága és a harcrendszere miatt én nem tartom annyira távolállónak az említett akciójátékoktól, pláne hogy többé-kevésbé azok is bizonyos szabadsággal bíró akció-kalandok egyúttal.
A Steam egyébként hozza a hack and slashek között a DarkSiderst és a Van Helsinget is.
Játékok azért nem használják, mert most adták ki nemrég. Jövőre már jó pár dx12-es játék lesz, de 2017-től valószínűleg már kb. minden AAA játékban lesz dx12. Itt a lista, hogy mely játékokban elérhető/lesz elérhető a dx12.
Érdekes a játékok miért nem használják?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Steam se adja be a batman a h&s kategoriába
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egyébként a Steam címkéi szerint csináltuk a listát. és átgondolva hol egyetértettünk, hol nem. A besorolás már csak ilyen.
valahol már most év játékának tekintik pl. az ARK című játékot, pedig ea játék.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
A banner alatt is elérhető a link.
Legalább valaki megnézhette volna a steam-en hova rangsorolja ezeket ha már nagyon nem akartak szerteszét nézelődni.
Maak: Ryse -ért kattintok bármire<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.19. 23:06:58
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Gyógyszerre ittak nem is keveset<#banplz>#banplz>
WTF, ki állította össze ezt a listát? 😄😄
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.12.19. 21:59:53
Tulajdonképpen mit lehet benne csinálni?
Csak bebasz a térképre és egymást kell ölni? vagy lehet küldetéseket csinálni?
stb stb.
Az összes érdekes részlet érdekelne, nem kell regény, csak 1-1 pontban a lehetőségre lennék kíváncsi, mert hallottam hogy akár házat is vehetek, kocsikat gyüjteni meg ilyenek.
Szóval ha valaki összefoglalná nekem a lehetőségeket az ONLINE részéhez, megköszönném.
San Andreas óta nem játszottam GTA-t amúgy.
Más értelme ezeknek nem nagyon van, ők gondolom nem fognak Civet meg ilyesmiket osztogatni köszönetképp, mint a Golden Joystickosok.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mondjuk nekem oly mindegy mi nyeri. Az összes listán felsorolt játékok közül 4-el ha játszottam.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az meg, hogy a DMC4: SE nincs ott a legjobb h&s kategóriában remélem csak inkompetencia, mert viccnek durva lenne.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.12.19. 21:07:52
Az év meglepetése játékokat tuti súgta valaki <#falbav>#falbav>