Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Jön, mert ez a fikázás nem ide való. Amúgy igen, nyilván nem a konzol erejét mutatja, amit ezek a fejlesztők letettek. Én láttam ennék szebbet, de nyilván hazudok, már megszoktam.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Kojima...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Mit kell nézni? egy kezdetleges állapotú játék, EA-ja. Valszeg sosem lesz jó, PCn sem annyira jó, konzolon meg egyenesen rossz lesz. Miért? mert olcsó fejlesztők játéka, ha ölnének bele szakértelmet, időt és energiát csodás játékot kreálhatnának, de valszeg ez sosem lesz az, és sosem fognak, konzolon meg még annyit sem tesznek hozzá. Aztán majd az idő eldönti, amikor megjelenik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ffxi
+1

Fákjúal!

lalakov
Itt is van friends only, még sosem lépett be más. ;-)
wantonly
Kb. 12k-ért lehet venni ennyi ramot, szóval még mindig ez a legolcsóbb alkatrész egy gamer gépben. 😊
grebber
Song of Honor sajnos elbukott a kickstarteren 50 ezer nem jött össze 😞

"We will continue to develop Song of Horror and make do with what we can get. We will look for funding elsewhere, and do our best to finish the game as we conceived it."

Remélem valóban befejezik.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.19. 15:35:26

Next PC upgrade: 2022

genndy
Nagyon szép! <#taps><#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

ffxi
Összezavarodtam
<#confused>

Fákjúal!

Ez egyértelmű. A Dying Lightban nem tudom, hogy hogy van, de a Dead Islandben be lehet állítani limitet és privátot. Ennek ellenére is volt oylan, hogy felbukkant létszámon kívüliként egy vadidegen. Rekordgyorsasággal katapultáltunk is a saját játékonkból. Szerencsére a Borderlandsben a friends-only az firends-only.
4 GB RAM a hivatalos minimum, hogy azalatt mit produkál, nem tudom, ahogy te se, de ez nyilván irreleváns, hiszen trollkodás a felvetés. Egyébként VGA-t tekintve el fog menni egy Intel HD3000-en is.

"Anecdotally speaking, the game seems to run okay on the aforementioned ASUS laptop when forced to run on Intel HD3000 Integrated Graphics at 720p, 30fps cap, and all other graphics settings set to low."

Forrás
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.12.19. 14:15:05
darkSectorxxx
De futott. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Jól is futotott a Celleronon. Ja, nem.
Nem akartam az elmúlt egy órán gyümölcsét reklámozni, de ha már téma, ennél kissé részletesebben összekapartam az infókat, hátha valakit érdekel.

Nagyon jól hangzik ez a port, én most már kötelezőnek éreztem a támogatást, hiszen konzolon ingyen játszottam rongyosra (PS Plus). Még mondja valaki, hogy nem PC-n drágábbak a játékok! <#banplz>
darkSectorxxx
Jó csak vicces hogy előző genen 512 MB kellett. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.19. 13:10:48

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Jövőre nem szabad majd csodálkozni, ha már 12 lesz az ajánlott majd' minden komolyabb játéknál...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
8gb ram....😄

IMYke2.0.0.0
Troger911: Köszönjük szépen a felajánlást <#worship>
ratgab: bizony nem kevés - s az a "baj", hogy januártól tavaszig megint sokat el lehet(ne) majd költeni... A Tomb Raiderről kifejezetten le kell beszélnem még Hörit - még mindig nulladéj akarja, holott a fejlesztő+kiadó páros rohadtul nem érdemelné meg, és fel kéne ébreszteni őket -, na meg a Bombshell, Sárkány Dogma...

Vevős....Nem is kérdés...Habár az a 30 eurós ár nem kevés.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Troger911

Dec. 23. estig 7-ig.
IMYke2.0.0.0
Íme a Dragon's Dogma a PC-s gépigénye

"A kiadó azt is kijelentette, hogy a 60 fps simán elérhető és a program támogatja a 4K felbontást is.

Minimum
Windows Vista vagy újabb
Processzor: Intel Core i5 660
4 GB RAM
Grafikus kártya: Radeon HD 5870
22 GB szabad hely a merevlemezen

Ajánlott
Windows Vista
Processzor: Intel Core i7-4770K
8 GB RAM
Grafikus kártya: NVIDIA GeForce GTX 760 22 GB szabad hely a merevlemezen"

Rapid81
Coop-ra kizárólag haverral jó. Nekem lépten-nyomon belépegetnek ismeretlenek, aztán marhára nem a küldetésekkel vannak elfoglalva, hanem folyton-folyvást kihívnak mindenféle challenge-re... Nem győzöm őket kirugdosni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Holott Steam Machine-en is tehetnéd... soha nem lesz így HL3. Soha. :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem értek egyet, én az exkluzív Total Wart vagy Civilizationt is PC-n játszom <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.12.19. 11:36:46
A Dying Light nekem co-opra kell, mint a Dead Island és a DI: Riptide. Na most azok újrajátszását még haverral is nehéz elképzelnem a közeljövőben, elvégre marha monoton a stílus (és az ázsiai csajon kívül a többi "kasztnak" alig van létjogosultsága), ha jól is szórakoztrunk. Szóval ennek fényében én is inkább teljesebb változatra várok, melyben már ott lesz a hardcore mód. Aztán lehet, hogy többször is játszós lesz, de az elődök alapján nem bízom annyira benne. Egyedül meg a DI bottal se piszkálós kategória, tartok tőle, a DL is.

Még lehet, hogy egy drága Diablo III jobban megérné nekem, ha az tényleg hosszú távú kooperatív mókát kínál egyszeri helyett. (Most Borderlands megy, az tök jó, de szintén együtt.)
wesker24
<#banplz>
Tinman
Feladom :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
1. VPN-el csalok . Brazil barát pedig ajándékot vesz nekem. Ha annyira nem akarnák hogy más is tudjon játszani akkor aktiválni se engedné őket a steam
2. Igen megérdemli ,hogy a kártyapénzem elmenjen rá (valós pénzt nekem nem ér meg főleg nem 6.8 eurot)

Tinman
1. Mennyivel másabb ez, mint amikor a brazil barátod kéred meg?
2. Alig 4 napja írtad a Ryse-ról: #262725 - > Idézem a lényeget: "Azért akarom megvenni mert ez megérdemli."
3. Lásd előző pont. Teljes paradoxon.
4. Ha még egy önellentmondásba keveredsz azonnal megveszem neked :-P
5. Szerintem csak beszélgetünk, semmi magyarázkodás.

grebber
Levezetem neked:
1. USA Uplay= VPN ezni kell = Nem akarok
2. Pénzbe kerülne
3. Steamen ingyen lesz kártyapénzből
4. Rettentő kicsi esély ,de végre most meg is nyerhetem
5. Nincs több okom magyarázkodni

Tinman
Köszi, de már így is túltoltam a költekezést játék ügyben és még nincs itt a tényleg nagy sale (nem a steam sale-re gondolok).

Rapid81
Nyugodtan megveheted. 20 órám van benne és a sztorinak még mindig a 15%-ánál járok, pedig nem kevés főküldit is lenyomtam már. A mellékküldikről nem is beszélve.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Nekem is az szúrt először szemet a videó címében 😊

Tinman
Aszongya' 60 frém :-D Olyan statikus az egész, hogy ha 20 képkockával menne se tűnne fel senkinek :-D

Ellenben k. jónak tűnik :-)

Tinman
Konzol = exkluzívokra.
Minden másra = PC.

Ennyi. Nem egy nagy történet és máris skippeled az ilyen agyatlan compare videókat. De ha igény van rá hozok egy LADA 1500 vs. Porsce 911 gyorsulási bemutatót is. Pontosan ennyi értelme lenne. Csak a VGA-m került annyiba, mint egy currgen konzol. End. Of. Story.

Tinman
Hát ott ahol éppen a legolcsóbb... az őserdők hazájában :-)

Tinman
Miért nem veszed meg USA uplay-ről fillérekért? Nem is értem.

IMYke2.0.0.0
Hoppá kérem szépen!: "UnderRail" - Fallout-rajongóknak kötelező rálesni.

//7 évnyi fejlesztést követően (1 emberke, akihez sokkal később még 2 csatlakozott) immáron v1.0, azaz nem őrlee ekszeksz.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.19. 09:48:56

Dzsini
Mindenkinek igénye szerint 😊 Szerencsére egyik fajta streamelés se kötelező, a Turok meg ugyanaz marad, azért linkeltem.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Sokáig nem bírható ez a kommentkurválkodás. Hagytam is.

Nem ok nélkül szeretem a pofázásmentes játékmenet videókat.

darkSectorxxx
Én is így láttam. 😄

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
link pls

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dzsini
Én épp nézek róla egy streamet - hát, azon kívül, hogy végre nem félméteres ködben kell menni, nem sok változott 😊 Igencsak retro hatása van már.

Fpocok
"Ez csak early access"...

grebber
Dehogy is... Neki ez is etalon. Most írja a vázlatot mivel tudná bevédeni a bevédhetetlent.

Majd jön Totti és elmagyarázza, hogy a fejlesztők a bénák.
MarkBlade
És a játék is jó 😄 Nekem az év meglepetése volt. Nem hittem volna hogy ennyire jó játékot csinálnak ilyen építkezős történet nélküli világban.
grebber
A Total Annihilation is felkerült a steamre!
Lassan jöhetne a Dune 2000és a Battle for Dune is.

Tempest<#eljen> (Bundle várós)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.19. 08:54:02

Fpocok
Egész reggel szemezek ezzel a Turokkal, mert hogy nosztalgia... de amikor megpillantom az árát...?