Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"We will continue to develop Song of Horror and make do with what we can get. We will look for funding elsewhere, and do our best to finish the game as we conceived it."
Remélem valóban befejezik.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.19. 15:35:26
Next PC upgrade: 2022
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"Anecdotally speaking, the game seems to run okay on the aforementioned ASUS laptop when forced to run on Intel HD3000 Integrated Graphics at 720p, 30fps cap, and all other graphics settings set to low."
Forrás
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.12.19. 14:15:05
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nagyon jól hangzik ez a port, én most már kötelezőnek éreztem a támogatást, hiszen konzolon ingyen játszottam rongyosra (PS Plus). Még mondja valaki, hogy nem PC-n drágábbak a játékok! <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.19. 13:10:48
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ratgab: bizony nem kevés - s az a "baj", hogy januártól tavaszig megint sokat el lehet(ne) majd költeni... A Tomb Raiderről kifejezetten le kell beszélnem még Hörit - még mindig nulladéj akarja, holott a fejlesztő+kiadó páros rohadtul nem érdemelné meg, és fel kéne ébreszteni őket -, na meg a Bombshell, Sárkány Dogma...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"A kiadó azt is kijelentette, hogy a 60 fps simán elérhető és a program támogatja a 4K felbontást is.
Minimum
Windows Vista vagy újabb
Processzor: Intel Core i5 660
4 GB RAM
Grafikus kártya: Radeon HD 5870
22 GB szabad hely a merevlemezen
Ajánlott
Windows Vista
Processzor: Intel Core i7-4770K
8 GB RAM
Grafikus kártya: NVIDIA GeForce GTX 760 22 GB szabad hely a merevlemezen"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.12.19. 11:36:46
Még lehet, hogy egy drága Diablo III jobban megérné nekem, ha az tényleg hosszú távú kooperatív mókát kínál egyszeri helyett. (Most Borderlands megy, az tök jó, de szintén együtt.)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
2. Igen megérdemli ,hogy a kártyapénzem elmenjen rá (valós pénzt nekem nem ér meg főleg nem 6.8 eurot)
2. Alig 4 napja írtad a Ryse-ról: #262725 - > Idézem a lényeget: "Azért akarom megvenni mert ez megérdemli."
3. Lásd előző pont. Teljes paradoxon.
4. Ha még egy önellentmondásba keveredsz azonnal megveszem neked :-P
5. Szerintem csak beszélgetünk, semmi magyarázkodás.
1. USA Uplay= VPN ezni kell = Nem akarok
2. Pénzbe kerülne
3. Steamen ingyen lesz kártyapénzből
4. Rettentő kicsi esély ,de végre most meg is nyerhetem
5. Nincs több okom magyarázkodni
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ellenben k. jónak tűnik :-)
Minden másra = PC.
Ennyi. Nem egy nagy történet és máris skippeled az ilyen agyatlan compare videókat. De ha igény van rá hozok egy LADA 1500 vs. Porsce 911 gyorsulási bemutatót is. Pontosan ennyi értelme lenne. Csak a VGA-m került annyiba, mint egy currgen konzol. End. Of. Story.
//7 évnyi fejlesztést követően (1 emberke, akihez sokkal később még 2 csatlakozott) immáron v1.0, azaz nem őrlee ekszeksz.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.19. 09:48:56
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem ok nélkül szeretem a pofázásmentes játékmenet videókat.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Lassan jöhetne a Dune 2000és a Battle for Dune is.
Tempest<#eljen>#eljen> (Bundle várós)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.19. 08:54:02