Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
hogy ugrott mindenki 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

genndy
Nincs saját bankkártyája, nem tud neten vásárolni, nem bízik a HBban, nem akar kölcsönkérni, sorolhatom órákig.

Oké, akkor a felajánló mit csináljon a plusz példányával? Szórja ki ninjáknak?

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

benőmenő
Már kész a magyarítás mind az 5 epizódhoz.
szerk.: dayum 😄
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.12.22. 21:00:42
Moby
Asszem van má hozzá(?)<#miaz>

Adversus solem ne loquitor

grebber
Már rég van hozzá ,de ez ne zavarjon téged!

Next PC upgrade: 2022

Dzsini
Amíg nincs magyar szöveg hozzá nem mindegy hogy van meg neki? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Moby
>Van aki nem akar/nem tud 1$ csomagot sem venni.

Bocs, de ez nettó baromság. Akinek nincs 300Ft-ja, annak internete sincs. Ne őrüljünk meg plíz. Ráadásul totál félreértelmezitek ezeknek a csomagoknak a lényegét. Abban a 1 dollárban már annyi a gift, hogy ezt tovább má nem kéne aprózni.

/de persze tőlem mindenki azt csinál amit akar, mindemellett sajnos kénytelenek lesztek elfogadni, hogy nekem is van véleményem, amit időnként el is mondok.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.12.22. 20:58:35

grebber
A maradék pár részt meg majd a SE Bundle 7-be 4-5 év múlva! Én ráérek mint mindig.

3Error
Látod ezt nem láttam. Jólvanna' azért kell néha "parasztháborodás"... <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

genndy
Most komolyan az önzetlenséget fikázod? Nemá. Van aki nem akar/nem tud 1$ csomagot sem venni. Vagy csak szerencsét próbál. Vagy potyázik. Vagy a felajánló akar contrit. Általános SG.hunak is dobta, úgyhogy lesz rá jelentkező.
De ha úgyse vagy benne a giftesdiben, akkor minek beszólni, nem fasz mindegy?

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

3Error
A LiS Ep 1... <#vigyor1>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Moby
>Ja, de akkor min keresnének a kiadók?

Rajtam. Meg a hozzám hasonló marhákon, akik day1 megvesznek minden szart legdrágábban, hogy aztán hónapok-évek múlva elővegyék játszani.

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Steamgifts-re csak úgy ömlik fel a LiS. Mindre megyek hátha megnyerem!<#eplus2>

Lehet ideje lenne áttérni a gog-ra, ott elvileg lehet a vpn-nel szarakodni...
A steames játékok még akcióban is drágák.. Főleg ha valamit megveszel drágán, utána meg bekerül egy olcsó bundleba ..
Botond
Ja, de akkor min keresnének a kiadók? Meg a valve. Ők sem a saját maguk ellenségei! A csali olcsóé van, de a lehúzás az lehúzás. :o
3Error
Tudom, de akkor is... A teljeset pedig bundliban nem akarom látni, még véletlenül sem ! <#duma>
(elmegyek az Enix-hez és pofánrugom valamelyik fejest... "ABBISZTOS!!!"<#bdead>)

IMYke2.0.0.0
Az új masinérián semmiféle offisz progi nincs, így az Excelem sem értelemszerűen - de a PoEt kiegészítő nekem is várólistás. Tekintettel arra, hogy nem kapott akciót, tőlem sem látnak egy fityinget sem.
Ahogy az ájzolésön alapára sem csökkent így fillére ugyanannyi az ára, mint tavaly ilyenkor, még 75% mellett is. Az is kilőve.

Még az is előferdülhet, hogy idén télen semmit sem veszek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Moby
Tudnék ötleteket adni. Vagyis már megtettem: DLC-k, csomagok (mármint nem ILYEN csomagok), kiegek, stb. Amik sosincsenek akcióban.

IMYke2.0.0.0
Én nem írok nekik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Moby
A szépecske Adventurer PoE-mhoz vettem volna egy The White Marchot, de ezeknek továbbra sem kell dlc-re a pénzem. Mkay, akkor jön az is dobozban. Jajdeszarnekem...<#szomoru2>

Botond
Mi mást tudnának adni? Azért eléggé beállt már ez az egész, nincs az az újdonság ereje az tuti.
3Error
Egyszer én is jártam így, de egy mail után vissza is állították.

IMYke2.0.0.0
1:1-ben a novemberi sale-t kaptuk amúgy.

//Különbség csak annyi, hogy nekünk drágább az euró.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.22. 20:42:25

TBTPumpa
Ori and the Blind Forest Definitive Edition csak 2016 márciusában!
Ennyit a 2015-ös karácsonyi időszakban való megjelenésről.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Dj Tommy
Látom sokan szeretnék a "fullos" Life is Strange-t bundleban, de erre a dobozos verzió megjelenése előtt nem sok esélyt látok.<#rolleyes>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Moby
Még mindig EP1. Ergo demót kapsz ingyen. Sokkoló 😄

3Error
Én totál pipa vagyok. Azért ilyen gyorsan bundli-ba vágni egy ilyen klassz játékot... kár érte, mert így sok "gyökér"-nek is meglesz, akiket amúgy nem is feltétlenül érdekelne és majd savazzák...

A WinterSale annyi, hogy várólista nézegetés?! LOL.

Moby
Az enyimet csak azé nem csapják le, mer más használja 😄 De ha egyszer lesz időm (nyugdíj?) tutter belecsapok valami sorozatba! 😊

mooo
Jogos,legközelebb törlöm a mailt.
IMYke2.0.0.0
Ncore-t ne is emlegessük - nem néztem fel rá X napig és törölték az ákkontómat.

//X = 30 talán, nem emlékszem.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.22. 20:35:16

Moby
Jó a logód<#eljen>

TBTPumpa
Igen és ténylegesen jobb, mint amire számítottam. Valóban nagy különbség van a mechanikus és membrános klaviatúrák között, én sem hittem, de jó néhány óra intenzív használat után már nem tenném vissza a korábbi membrános Logitech cuccomat. Csak kicsit nehéz az áttérés a plusz 15 billentyű miatt. Folyton a makrogombokat nyomogatom, mert azt hiszem, hogy az a Tab vagy a Shift. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.22. 20:36:33

Moby
Én nem vagyok benne ebben a giftezésben, de tényleg ilyen egydolláros csomagokból kipöckölt kódokat dobáltok giftnek?
Ncore meghívónak is több haszna lenne... 😄

IMYke2.0.0.0
Az a helyzet, hogy mivel nem lesznek sem s(z)avazások, flash sale, és játék sem: az állításom megállja a helyét 2016. január 4-ig.

Prince23
Vettem egy játékot steamen, Anomaly Defenderst, és ezt írja ki kifizetésnél:

A tranzakciót nem lehet végrehajtani, mert egy másik, függőben levő tranzakció van a fiókodon.

Ez mi?

és a könyvtáramban van, de nem tudom használni

Botond
Első nap még ne temessük azé. 😊
IMYke2.0.0.0
Eddig ez "minden idők" - 2009 óta figyelem - legfelejthetőbb Téli Vására...

mooo
Ha valakit érdekel privátban lehet jelentkezni egy Life is Strange Ep1-ért!
mooo
Troger911
Ezek vihetőek:
The Last Remnant
Tomb Raider I
Tomb Raider II
Tomb Raider III
wesker24
Jah engem is csak a Final Fantasy XIV érdekelt volna csak a többi nem izgat vagy már megvan !
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2015.12.22. 20:22:18
Prince23
Akkor kihagyom a bundle-t... :/

Tinman
Igen, az.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
+ mivel ott van, hogy Pay more than the average price to also unlock this coupon: 33% off Life is Strange Season Pass, ezért 100%, hogy a bonus játék nem a további epizódok lesznek.

Prince23
Ha megveszem a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn-t, akkor 30 napig játszhatok vele csak, ugye? havidíjas?

IMYke2.0.0.0
Csak megvetted a mechanikust?

TBTPumpa
De ez csak az első rész ám és nem a teljes évad.
A fene, lassan megy a gépelés, szoknom kell még ezt a billentyűzetet.

Ez csak az ep1, azzal meg nem sokat érsz...
grebber
Tudtam én hogy nem kell megvenni a lájf isz stréndzset drágán. Ennyi.
Tudom hogy az első rész ,de 0.25$-t megér aztán a többi is lesz majd bundleba!

Nem mellesleg ezzel jól szemen köpték a zsákbamacskás emberkéket.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.22. 20:19:22