Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Oké, akkor a felajánló mit csináljon a plusz példányával? Szórja ki ninjáknak?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
szerk.: dayum 😄
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.12.22. 21:00:42
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Bocs, de ez nettó baromság. Akinek nincs 300Ft-ja, annak internete sincs. Ne őrüljünk meg plíz. Ráadásul totál félreértelmezitek ezeknek a csomagoknak a lényegét. Abban a 1 dollárban már annyi a gift, hogy ezt tovább má nem kéne aprózni.
/de persze tőlem mindenki azt csinál amit akar, mindemellett sajnos kénytelenek lesztek elfogadni, hogy nekem is van véleményem, amit időnként el is mondok.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.12.22. 20:58:35
Adversus solem ne loquitor
Next PC upgrade: 2022
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
De ha úgyse vagy benne a giftesdiben, akkor minek beszólni, nem fasz mindegy?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Rajtam. Meg a hozzám hasonló marhákon, akik day1 megvesznek minden szart legdrágábban, hogy aztán hónapok-évek múlva elővegyék játszani.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
A steames játékok még akcióban is drágák.. Főleg ha valamit megveszel drágán, utána meg bekerül egy olcsó bundleba ..
(elmegyek az Enix-hez és pofánrugom valamelyik fejest... "ABBISZTOS!!!"<#bdead>#bdead>)
Ahogy az ájzolésön alapára sem csökkent így fillére ugyanannyi az ára, mint tavaly ilyenkor, még 75% mellett is. Az is kilőve.
Még az is előferdülhet, hogy idén télen semmit sem veszek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
//Különbség csak annyi, hogy nekünk drágább az euró.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.22. 20:42:25
Ennyit a 2015-ös karácsonyi időszakban való megjelenésről.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
A WinterSale annyi, hogy várólista nézegetés?! LOL.
//X = 30 talán, nem emlékszem.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.22. 20:35:16
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.22. 20:36:33
Ncore meghívónak is több haszna lenne... 😄
A tranzakciót nem lehet végrehajtani, mert egy másik, függőben levő tranzakció van a fiókodon.
Ez mi?
és a könyvtáramban van, de nem tudom használni
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2015.12.22. 20:22:18
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A fene, lassan megy a gépelés, szoknom kell még ezt a billentyűzetet.