Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Én is most a téli sale-eken rántottam be a complete editiont.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.01.02. 11:57:00
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Nekem mindig bőven elég volt a lámpa és lehet is találni sok elemet.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2016.01.02. 11:55:33
60 frame mindig, majd cutscene és olyan stuttering, hogy a pacskeromba hányok. Nemtom... elkapkodtam? Várjak még 5 évet, mire teljes lesz? -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tömören: Bujocska szimulátor ~ 19 órában. A kecske szimulátor mellé elfér...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.02. 11:49:22
- embereket kell ölnöm? WTF? 3x mentem neki adott résznek, mert nem akartam elhinni, hogy ez most komoly? Ez kb. szembeköpi az összes eddigi Alien film lényegét, hogy az emberek közös összefogással, önfeláldozással járnak túl egy szuper intelligens jóval erősebb lény eszén.
- egy zömében sötétségbe, homályba burkolózó spoiler helyen 2 perc alatt lemerül a lámpám, ami nem automatikusan töltődik újra, hanem elemeket kell hozzá keresnem. A sötétben. Lámpa nélkül. Egy elemcsere után kb. 1 helyiséget tudok alaposan átvizsgálni, majd vége, nincs több fény, ha nincs több elem. Már pedig az elem, az nem túl gyakori vendég. WTF?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Más. Januári HB-ből valamelyőtöket érdekel valami? (sajnos - fene egye meg a HB-t - én már bevásároltam azt ami érdekel... <#szomoru2>#szomoru2>)
Semmi kivételezés, de elsősorban az EJ csoport tagjainak a jelentkezését várom.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Fákjúal!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
It was a pleasure business with you! <#idiota>#idiota>
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Idei év első vásárlása egy Grim Fandango Remastered lett, 1.21€ -ért G2A -ról és 0 feevel (MARIE kupon adott kemény 3% kedvezményt! 😄). Én most jöttem rá, de biztos mindenki ismeri a menetét annak, hogy a PayPallal kikerüljük a 100-200 Ft -os fee -t. Mindenesetre azért leírom:
1. Vegyél annyi G2A coin -t, amennyi szükséges - itt (alsó opciót kiválasztva tetszőleges összeget is vehetsz)
2. Tedd be a kosárba amit meg szeretnél venni.
3. Fizess G2A Walletből.
Sok olcsó Watch Dogs is ott van még mindenkinél uplay-en de ez nem boldogítja azt a sok embert akinél meg törölték.
Nem gond, ha törlik, majd újra regelek az Amazonas mellől :-)
Alien Isolation
Pillars of Eternity
Witcher 3
Dying Light
Starcraft 2 HotS
The Evil Within dlc-k
Ezek mellé még pár órát megérdemelne az alap sztorin kívül:
Fallout 4
Madmax
Ja és ezek mellé még ott az Arma 3 Exile mod...
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2016.01.02. 08:14:54
Assassin's Creed Chronicles: India, Heroes Reborn: Gemini - Január 12
Dragon's Dogma: Dark Arisen - Január 15
Homeworld: Deserts of Kharak - Január 20
Resident Evil Zero HD - Január 22
Rise of the Tomb Raider
Bombshell , Sébastien Loeb Rally Evo - Január 29
The Witness - Január 26
- Grim Fandango: Remastered
- The Talos Principle
trade ügyben kérem p.ü.-ben zargassanak, akit érdekel. <#worship>#worship>
Cseppet se zavarja őket, hogy alig olcsóbban elmenne belőle több ezer darabbal több, inkább itt szarakodnak ezzel... vicc.
Este game está disponível somente para a America do Sul e México. Aktiválni nem tudnánk elvileg vagy igen? Soknál nincs ott semmi ilyesmi amit tudunk.
Humbli Monthly Scambli 2016 január játékai
The Talos Principle
The Masterplan
Mushroom 11
Grim Fandango Remastered
Spelunky
A Fistful of Gun
Jövő hónapra már most elő lehet rendelni, és az Alien Isolation jár hozzá azonnal. Ha eladsz mindent ingyé van az ÉLIEN
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.01. 20:04:09
Brazil paypal és mögé vagy brazil bankkártya vagy virtuális bankkártya kell. Amit az 1. vásárlásod után le is tiltanak, mert nem tudsz majd a paypalnak brazil személyit és bankszla kivonatot villantani.