Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Hangulat meg így is megtud lenni, nem amiatt mert hű de jól néz ki, hanem amikor haverokkal mész és együtt bementek taktikázva kihasználva az operatorokat, ki hova mit lőtt be dronozik, flashe/smokel, breach mindenki be, vagy amikor egyedül lehozol egy 1v1+X szituációt.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.10. 13:36:31
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2016.01.10. 13:34:37
[merlinw.org]
#justpcmasterracethings
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.01.10. 12:52:52
Parasite Eve 2, best game EVER!
"összes szinkronizálás"... - legyen elég az első 2 szó...
De ez itt OFF, nem is tudom, miért mertem leírni ide, még a végén én leszek a rosszfiú...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.10. 12:24:54
[merlinw.org]
...mondhatnám, ha nem tudnám hogy zorro ennél értelmesebb. Csak valami oknál fogva imád trollkodni. <#nemtudom>#nemtudom>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Játékokban is előfordul és filmekben is. Pl: "A Playstationre megjelent Metal Gear Solid című videojáték többször is áttöri a negyedik falat, például a továbbjutáshoz szükséges kód megszerzéséhez a szereplők javasolják, hogy nézzük meg a játék dobozának a hátlapját, vagy az egyik ellenség elleni harcnál tanácsolják, hogy használjuk ki a 2 csatornás sztereó hang adta előnyt az ellenség pozíciójának meghatározásához."
Ilyen hasonló dolgokra kell gondolni az Undertale esetében is. Mégpedig zseniális módon megvalósítva. 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
AC4 BF pontosan addig jó, amíg csinálod a mellék és fő küldit, meg persze az érdekesebb dolgokat. Onnantól, hogy a kis szigetecske mellé mész, lekínlódsz a hajódról, miközben Edward mindenbe kényszeresen belekapaszkodik, majd fejest ugrasz a vízbe, kimész a partra, kinyitod azt a ládát amiben számodra semmi hasznos nincs (esetleg megszerzed az Ánusz töredéket), majd visszakínlódsz a hajóra, csekkolod a térképet és mész a következő
Tudom, mert én is ezt műveltem egészen addig, míg az ÖSSZES ládát ki nem nyitottam és nem kaptam érte semmit. Utána azonnal uninstall. Ekkorra persze már tényleg minden értelmes dolgot megcsináltam a játékban, DLC-t is, csak a szén és a csille maradt -.-
Persze... jól néz ki, hogy 100% minden, de semmi értelme. Csak az érdekesebb játékok elől vesz el jó pár órát az ilyen grindelés.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.01.10. 11:53:17
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Lost Planet 2-öt chungee nyerte. <#taps>#taps>
Eddig is, ezek is után is csak akkor törlök, amikor már a kulturált beszélgetés, fórumozás kárára történik valami.
Figyelem: a jelzők szubjektívak.
Ha nagyon nyomja valami, valaki a szívedet, akkor a honlaphoz tartozó moderátorok is kereshetők.
//a lényeges kérdőjel kimaradt
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.01.09. 17:18:39
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Megnyugtatlak: szeretem Lara babát. 1997 óta.
Továbbá: engem igenis zavar itt a WRZ-téma, és a konzol vs. PC téma.
(S már előre: nem, nem vagyok konzol 7R, csak rohadtul frusztrál, hogy másodrangú vagyok a fizetős hobbimban - de nem megyek lángszóróval konzol találkozókra, és az MS-t is már kevésbé gyűlölöm a kivásárlásaiért, mint tavaly. Öregszem.)
Engem csak az zavar, hogy számolatlanul elfutjuk-lefutjátok ugyanazokat a köröket - mintha Fradi vs. Újpest drukkerek lennétek, rövidtávú emlékezettel.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Tartalmas, masszív és igényes játék, olyan cím ami megéri az 1day pénzt, mert van benne anyag. Pont nem ezt kellene rugdosni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.09. 16:43:25
Rakd össze...
Gondolom most azon dolgoznak a srácok, hogy legalább elinduljon a meghirdetett minimális gépigényen, aztán majd utólag foltozgatják. <#idiota>#idiota>
Lara Croft and the Temple of Osiris is csapnivaló volt a megjelenés napján, bár akörül nem is volt ekkora felhajtás.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.09. 16:39:48
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.09. 16:35:52
Evoluti0N: Na, kicsit felcsigáztás most. Én se nagyon vágtam, hogy miért rajonganak ennyien érte, de majd egyszer akkor biztos teszek vele egy próbát. 😊
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.01.09. 16:16:50
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.09. 15:28:58