Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Multizni is akkor jó, ha van a játéknak hangulata, atmoszférája. Ne keverjük a kompetitív multi játékokkal.

[merlinw.org]

Panzeradler
Ha singleplayer játék lenne meg is érteném, de ez egy multiplayer játék, majd megörülnék ha valaki kint állna nekem meccsnél, és nézné a kinti szirénavillogást, mert milyen jól néz ki.

Hangulat meg így is megtud lenni, nem amiatt mert hű de jól néz ki, hanem amikor haverokkal mész és együtt bementek taktikázva kihasználva az operatorokat, ki hova mit lőtt be dronozik, flashe/smokel, breach mindenki be, vagy amikor egyedül lehozol egy 1v1+X szituációt.
Miben más?Az a Hangulat,az eredeti olyan unalmasnak tűnik.Egy igazi túszszabadításkor is ez van füst,ordítozások,szirénavillogások az utcán,egyebek.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

darkSectorxxx
Jogos, szerintem is pont elég jó multihoz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.10. 13:36:31

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Panzeradler
Tény, hogy amennyit változott az nem szép, de én meg pont akkor nem vettem volna meg, ha így néz ki. Azt a baromi sok effektet, már a videón is kifolyt a szem, ez egy multi játék, nem a grafikát akarom bámulni. Azon kívül mibe is más? Hogy is van hogy nem a grafika az elsődleges?
Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2016.01.10. 13:34:37
MerlinW
Az kemény. Az E3-as verzát még meg is venném, pedig nem vagyok a műfaj híve, de amit kiadtak...

[merlinw.org]

Fpocok
Ezt csekkoljátok. Watch Dogs mod a GTA5höz
#justpcmasterracethings
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Tudom, hogy nem mai darab, de én csak most láttam.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.01.10. 12:52:52

IMYke2.0.0.0
Legyen elég az, hogy nekem 'báncsa' a szemem az, hogy 1:1-ben az angolt látom, tükörfordítás.
"összes szinkronizálás"... - legyen elég az első 2 szó...

De ez itt OFF, nem is tudom, miért mertem leírni ide, még a végén én leszek a rosszfiú...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Mi a baj vele?

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Ha a teljes fordítás ilyen volt, akkor: <#wow3>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Kis info: idén nem lesz Assassin's Creed, csak 2017-ben. A pletykák szerint koncepció reboot és egyiptom is lehet az új részben. Egyelőre teljes hírzárlat van a projekttel kapcsolatban így ennyit tudni.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.10. 12:24:54

[merlinw.org]

Jah. Hát erre gondolhattam volna. 😄
genndy
Hajaj... komoly szövegértelmezési és topik-követési problémák vannak itt.
...mondhatnám, ha nem tudnám hogy zorro ennél értelmesebb. Csak valami oknál fogva imád trollkodni. <#nemtudom>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Undertale. Jah és a negyedik fal áttörése nem rombolhatóságot jelent, hanem: "Egy színész a színpadon akkor „töri át” a negyedik falat, mikor játékában, mint a darab szereplője, valamilyen formában a nézőközönség tudtára adja, hogy tisztában van vele, hogy azok figyelik őt."

Játékokban is előfordul és filmekben is. Pl: "A Playstationre megjelent Metal Gear Solid című videojáték többször is áttöri a negyedik falat, például a továbbjutáshoz szükséges kód megszerzéséhez a szereplők javasolják, hogy nézzük meg a játék dobozának a hátlapját, vagy az egyik ellenség elleni harcnál tanácsolják, hogy használjuk ki a 2 csatornás sztereó hang adta előnyt az ellenség pozíciójának meghatározásához."

Ilyen hasonló dolgokra kell gondolni az Undertale esetében is. Mégpedig zseniális módon megvalósítva. 😊
Hurrá...Az már engem nem motivál, ha az eléréséhez vezető út unalmas bányamunka ahogy Tin mondja.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

mooo
Achievementet adott... <#idiota>
<#eljen> Adnának érte egy ruhát, vagy egy fegyvert vagy akármit azt mondanám én is, hogy persze szedjük össze. De így hogy kapsz érte pénzt vagy valami egyéb a játék végére használhatatlan dolgot annak semmi értelme.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Bányamunka.

AC4 BF pontosan addig jó, amíg csinálod a mellék és fő küldit, meg persze az érdekesebb dolgokat. Onnantól, hogy a kis szigetecske mellé mész, lekínlódsz a hajódról, miközben Edward mindenbe kényszeresen belekapaszkodik, majd fejest ugrasz a vízbe, kimész a partra, kinyitod azt a ládát amiben számodra semmi hasznos nincs (esetleg megszerzed az Ánusz töredéket), majd visszakínlódsz a hajóra, csekkolod a térképet és mész a következő bányába szigetre, na onnantól egy rettenet.

Tudom, mert én is ezt műveltem egészen addig, míg az ÖSSZES ládát ki nem nyitottam és nem kaptam érte semmit. Utána azonnal uninstall. Ekkorra persze már tényleg minden értelmes dolgot megcsináltam a játékban, DLC-t is, csak a szén és a csille maradt -.-

Persze... jól néz ki, hogy 100% minden, de semmi értelme. Csak az érdekesebb játékok elől vesz el jó pár órát az ilyen grindelés.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.01.10. 11:53:17

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
grat, én is nagyon szeretem az AC játékokat, még az elsőt is, de ennyire nem takarítottam ki egyet sem (igaz más játékot sem 😊)
IMYke2.0.0.0
Az "Undertale" c. indie játékról van szó.
STEAM-en

zorrobomber
Mi? TR-ről van szó? Csak mert abban tuti nem lehet lerombolni a környezetet! Láttam Gamestar-on előzetest belőle.

Baromira jó. És amit még elfelejtettem leírni, amit nagyon jól csinál, zseniális módon, az a negyedik fal áttörése. De valami olyan eszméletlen módon, hogy az iskolapélda lehetne. Ahogy az egész játék is.
ffxi
Itt is köszi szépen<#worship>

Fákjúal!

MoRT2195
De ezt látatlanba egyszerűen nem tudhatod! Attól, hogy konzolra jó lett, még nem jelenti azt, hogy PC-n is jó lesz, lásd Batman: AK. Vagy hogy, fordítva is mondjak egyet: Witcher 3 (PC-n jó lett, konzolokon meg elég gyenge frame rate). Persze játékmenetileg nyilván király, a történet, a zene, a karakterek, semmi sem fog változni PC-n. Csak annyi lesz a különbség, hogy PC, és ez ugye azzal jár manapság, hogy félünk az optimalizáció miatt, ami szerintem teljesen megérthető. Az meg, hogy olcsóbban akarunk hozzájutni, hát... erre most nem tudok mit mondani. Bocsánat, hogy nem akarok kiadni érte 13k-t, csak kuponosat akarok 5k-ért. Miért baj ez, hogy olcsóbban akarok hozzájutni? Nekem pl. a LEGO Marvel Avengers ér meg annyit, hogy előrendeltem dobozosan. De attól te még nem leszel a szemembe, szar szemét alak, mert nem rendelted elő, holott én imádom a LEGO a játékokat.
wesker24
Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition-t zsolty81 nyerte. <#taps>

Lost Planet 2-öt chungee nyerte. <#taps>
IMYke2.0.0.0
Ahogy akkor sem, amikor a PC kárára ment a téma - azt hiszem (jól?), felnőttek között vagyok, akik nem apucival oldatják meg a problémáikat, főképp, ha az a digitális életben van.
Eddig is, ezek is után is csak akkor törlök, amikor már a kulturált beszélgetés, fórumozás kárára történik valami.
Figyelem: a jelzők szubjektívak.

Ha nagyon nyomja valami, valaki a szívedet, akkor a honlaphoz tartozó moderátorok is kereshetők.

//a lényeges kérdőjel kimaradt
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.01.09. 17:18:39

Fpocok
Valaki megidézett?

Totti5
Ehhez képest nem láttam még hogy nyomtál volna egy törlést ha "konzolfos"-zás van. De mindegy, előre úgy sem jutunk szóval hagyjuk.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
" Lehet téged nem zavar, mást meg lehet igen. "

Megnyugtatlak: szeretem Lara babát. 1997 óta.
Továbbá: engem igenis zavar itt a WRZ-téma, és a konzol vs. PC téma.
(S már előre: nem, nem vagyok konzol 7R, csak rohadtul frusztrál, hogy másodrangú vagyok a fizetős hobbimban - de nem megyek lángszóróval konzol találkozókra, és az MS-t is már kevésbé gyűlölöm a kivásárlásaiért, mint tavaly. Öregszem.)

Engem csak az zavar, hogy számolatlanul elfutjuk-lefutjátok ugyanazokat a köröket - mintha Fradi vs. Újpest drukkerek lennétek, rövidtávú emlékezettel.

Megszokhattad már, hogy minden címnél párszor ilyeneket lehet olvasni.

robotnyk
az előző nagy kedvenc, kicsit mérges is voltam hogy várni kell rá, de kibírtam, én veszem, streamelem <#zavart1><#eljen>
MerlinW
Köszi, ránézek.

[merlinw.org]

TBTPumpa
Itt tilos a warez, kérlek ne reklámozd! Köszi! <#nezze> <#worship>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Összeraktam. Lewarezoljuk, kuponnal, SP vergődés, mocskos kiadó, mocskos fejlesztő nem adunk nekik pénzt, fékész. Ezt olvasom folyamatosan. Lehet téged nem zavar, mást meg lehet igen.

Tartalmas, masszív és igényes játék, olyan cím ami megéri az 1day pénzt, mert van benne anyag. Pont nem ezt kellene rugdosni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.09. 16:43:25

IMYke2.0.0.0
Te konzol verziót láttál - mi PC-n fogjuk majd játszani a portot.
Rakd össze...

TBTPumpa
Nem amiatt írtam. Csak az Nvidia oldalán ki van írva, hogy az az új spanyolviasz technológia, amivel a PC-s portot reklámozzák - csak később fog bekerülni. 0day nem lesz minden Nvidia feature benne elérhető. Na most akkor győzzön meg róla valaki, hogy ez nem egy gyorsan összekalapált port lesz, mert ilyen esetről én még sosem hallottam. És a vicc az, hogy még Nvidia kártyák mellé is adják, amikor Nvidia featuret nem tartalmaz, mert az majd később érkezik.
Gondolom most azon dolgoznak a srácok, hogy legalább elinduljon a meghirdetett minimális gépigényen, aztán majd utólag foltozgatják. <#idiota>
Lara Croft and the Temple of Osiris is csapnivaló volt a megjelenés napján, bár akörül nem is volt ekkora felhajtás.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.09. 16:39:48

robotnyk
szerintem ez természetes velejárója annak, hogy a mindenkori másik oldal is átesik a ló túloldalára
Totti5
Így van pontosan. Amíg a TR ellen beszél ilyeneket addig én mellette fogok. Ha nem tetszik akkor töröld, nekem nem tetszik amit ő csinál a játékkal. Nyilván én vagyok a hülye aki már ismeri a címet kívül belül. Nyilván én azt mondom hogy nem bugos béta, amikor az. Nem az. Vállalom ha ezért hülye vagyok.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.09. 16:35:52

IMYke2.0.0.0
Kedvellek meg minden, de sokszor érzem úgy, hogy direkt lapátolsz az árral szemben és vagy fogadatlan védő ügyvédje egy-egy címnek és persze a konzoloknak.

robotnyk
az nvidia effektek nem sokat érnek. nagyon keveset adnak hozzá a játékokhoz, de legalább baromi erőforrásigényesek
Totti5
Jaja azért.

TBTPumpa
Akkor azért kapott pár A4-es oldalt beöltő bugfixet patch formájában és azért is nem lesznek alapból elérhetőek az Nvidia fejlesztései a játékban (csak egy későbbi patch formájában). Kell neki pár hónap mire elkészül/kiforr. 2013-as rész is játszható volt 0day, viszont hetekkel, hónapokkal később csak jobb lett a patchek által. Aki kivár, annak csak előnye származik a dologból, hisz olcsóbb is lesz idővel + minden DLC megjelenik hozzá márciusig.

Totti5
Időben mindenki megtudja.

MoRT2195
De jó neked, mesélj még, milyen lett a PC-s port?!

Evoluti0N: Na, kicsit felcsigáztás most. Én se nagyon vágtam, hogy miért rajonganak ennyien érte, de majd egyszer akkor biztos teszek vele egy próbát. 😊
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.01.09. 16:16:50
Undertale. Húha! Kíváncsi voltam, hogy mi ez a nagy felhajtás ez a játék körül. Most már értem. Hála az égnek, hogy az indie játékok szárnyalnak manapság. Persze sok a szemét, de a sok szemétre jut néhány ilyen gyöngyszem is. Olyan gyöngyszem, amit egy AAA csapat nem vállalna be. Egy RPG(szerűségről) van szó egyedi és ötletes megoldásokkal, nagyszerű sztorival, sok fajta befejezéssel, fantasztikus karakterekkel, zenével, humorral. Ez a játék valami mese. Emellett néha valami olyan nehéz, hogy az valami kegyetlen. A befejezések pedig a játékstílusunktól függenek. Nem akarok sok mindent lelőni, de ez a játék tényleg egy kincs.
Totti5
TR össze lett rakva, nem béta.

TBTPumpa
Emiatt gamer venni? Még az idén utánad dobják ezt a játékot potom pénzért, emellett még az idén érkezik belőle a Complete verzió is, úgyhogy nem kell sehova sem sietni. Legalább nem bétaverzióval játszunk később.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.09. 15:28:58

3Error
Veszek is egy 800 ezres notit a játék végett. Ha kell Neked is kupon veszek kettőt. <#zavart1>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]