Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Az a különbség, hogy pcn tudsz tenni ellene, konzolon meg max akkor, ha szétkapod.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
360ban is védelem, kb mindenre hibaüzenet, hibakód is.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.10. 22:24:50

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Voltan
Ó, ehhez képest nekem még egy 2008-ban vásárolt RORD ellen nem beoltott nem lapos xbox 360-am van, időnként előszedem egy kis Red Dead Redemption-mókára, de hát egy ilyen üzenet azon már ugye luxus lett volna 😄

Orosz rulett old school Microsoft módra. És persze a porszívóm halkabb. De van valami bája basszus, na.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.01.10. 22:23:11

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Eléggé... főleg, hogy a PC-től ilyen esetben pusztán ennyi telik, míg a PS4 legalább közli, hogy mi a baja:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Win 8 felett meg ez:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
VOO... ilyen is van? Durva.

ffxi
Nálunk itt vidéken még mindig divat az emeltdíjas sms Cam.DivX-es avik töltögetése és lemezen való megtekintés a "kort meghaladó" házimozin képcsöves TV-vel 😊
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2016.01.10. 21:34:22

Fákjúal!

kigyi
Errefelé még mindig képesek kiírni a filmeket lemezre 😄 A játékokkal is képesek ilyen módon szenvedni.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

bon
pl. adat archiválás, képek, családi videók írása, stb.. Én pl. elég sokat használom otthon és a munkahelyen is. Két darab is van a gépemben.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Rapid81
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Infinifactory review-m.
Aki szereti a puzzle játékokat, annak muszáj beszerezni.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.01.10. 20:48:09

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
Inkább családi képeket/videókat kell azzal írni. 😊
Minek kell warezhoz DVD író?
Voltan
Nos, nekem főleg azért, mert sok dvd-t vettem anno, filmeket, egy csomó díszdobozos, gyűjteményes cuccom van régről, és azokat nézegetjük néha, viszont jó tévénk nincs, ezért az 1080p monitoron megy a móka. Warezolni nemigen szoktam, illetve korábban már leírtam, hogy mi és hogy 😊

Troger911
Kongregaten játszható az első 4 rész. ITT az első, ha valaki elütné az időt.

Szerk.: Most látom, hogy az új rész is elérhető már NÁLUK.
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2016.01.10. 20:15:01
Atisz

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

kigyi
A mai napig minden gépbe amit eladok tervezek dvd írót is, talán 1-ből kellett kiszednem, mert azt mondta a srác felesleges. Még mindig a warez egyik alapja (gondolom én, mert mire kellene amúgy).

Voltan
Én 2014 nyarán vettem az új gépet, és vettem hozzá dvd írót is, megszoktam, hogy van. Igaz, hogy még az azelőtti gépemben 2009-ből, beleraktam a régi 5.25-ös "floppy" megjajtót is, már csak babonából, mert addig az összes gépemben benne volt 😄😄

Troger911
És elvileg magyar fejlesztés!
Atisz
Egyébként ez egy kifejezetten igényes tower defense játéknak tűnik és most jó árban is van (bár szerintem lesz ez még 0.99 is legközelebb 😊)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nekem azért jó volt 3990-ért bezsákolni az Alien Isolation Nostromo Edition-t leárazáskor 😊
(ja és a 16 giga sem 4 óra, hanem ~10 perc alatt települt fel a gépre)

kigyi
Én sem használok lemezt már. Még valamikor régebben kiszereltem a gépből a meghajtót aztán vissza sem került. Azóta meg egyszerűen nem foglalkoztam vele, most gép átépítésnél gondoltam rá, hogy visszarakom, de aztán nem került rá sor. Lényegében felesleges. A notiból is kikapartam ment helyére egy winyó annak a helyére meg az ssd. (mondjuk nem tudom minek, mert az elmúlt 2-3 évben én nem jutottam a notihoz többet mint 2 óra összesen az tuti 😄

Voltan
Hah, épp le is van árazva 2 ajróra, vittem is, köszi a tippet!

Atisz
Korrekt, így még értelme is van az egésznek (megjegyzem, a sokat szidott Uplay-en is kap az ember pontokat, komolyabb achievement-ek elérésekor).

Troger911
Én az előző részekbe rengeteg időt beleöltem kongregaten (vagy armorgamsen, már nem emlékszem). Jó kis td-k voltak!
IMYke2.0.0.0
STEAM - "GemCraft" --- "More than 400 achievements that give you additional skill points, and a real challenge if you want to get them all!"

Ez az első játék, ahol ilyesmit láttam. <#wow2> Máris szimpatikus 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nekem nincs DVD íróm/olvasóm a gépben, meg meg is van Steamen és mióta nincs konzolom, azóta nem vettem dobozos játékot, de most erősen gondolkodom rajta, hogy a Life is Strange-et megveszem dobozosan. 😄
Voltan
Legutóbb a GTA5-öt vettem dobozosan, és azt a rakat dvd-t több, mint másfél óra alatt rakta fel a lemezekről (csak a lemezekről beszélek, utána a totálisan lehalt szerverekről próbált lerántani még vagy 5 gigát, de az már egy más történet, day one purchase 😄) most meg a 240-es nettel legutóbb az Alien Isolation Complete kb. 30 gigáját leszippantotta 20 perc alatt, szóval nem fogom erőltetni továbbra sem a lemezes dolgokat.
Szép, hogy ott van a polcon, de egyszerűbb a digi módszer. Főleg, hogy a CE-k vásárlásával felhagytam már régen. 😊

Botond
Nekem szerintem 2010ben a civ5 volt az utolsó amit lemezről próbáltam felrakni, de nem sikerült, szóval végül azt is steamről töltöttem le, azóta én nem installáltam semmit lemezről, és ez így is fog maradni szerintem. 😊
Ellenben a 2010-es Wings of Liberty és 2012-es Diablo 3 DVD-s telepítője egész tetszetős, még narráció is van a telepítés alatt, ahol elmagyarázzák az addig történt eseményeket.

A Diablo 3 nincs meg, de SC2-nél mire kell gondolni? Ugyanaz a jázékon belülről is elérhető összefoglaló van? Sosem telepítettem lemezről.
TBTPumpa
És ez az oldal mennyire megbízható? Anno vettem innét Season Pass-t, meg más játékot is, egyikkel sem volt problémám, de hátha azóta beszürkültek.
28 euróért a Rise of the Tomb Raider még jó vétel is lehet. Jóval olcsóbb a Steam-nél és mégsem 29-én lehet csak játszani vele, nem úgy, mint a lemezes verziókkal.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Ha már vásárlás: olcsó steam wallet tudtommal ez jo oldal, én vettem már innen játékot.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Lehet van baj a G2A-n, de lekopogom eddig még nekem nem volt gondom, ment minden.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Hányan írják még be, hogy nem volt velük semmi problémájuk, hogy elhidd nem rosszabbak a többinél?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Lemezes telepítéssel nem macerálok már én sem. Van egy ASUS Bluray író a gépben, de az alig olvasott lemezt és írt DVD-t/Bluray-t. Sőt Blu-rayt még egyszer sem. DVD-ből is 10 alatt, pedig már vagy 3-4 éves az eszköz. <#idiota>
Még por sem érte. Nem szoktam már használni én sem. Netről is le tudom tölteni és az legalább a legfrissebb változat.
És amúgy is népszerű már, hogy a DVD-n is csak egy pár megabájtos telepítő van és a gigászi fájlokat az adott kliensprogramon (pölö Steam-en) keresztül tölti a játék (Metal Gear 5, Fallout 4). Blizzard játékokat is netről szoktam már letölteni, a StarCraft 2 Hots és LotV lemeze pédául egyszer sem volt még a gépben. Beírtam a tokban található kódot Battlenetre, aztán játszhattam is (ugye patch formájában automatikusan letöltötte már a kiegészítőket). Azt sem tudom mi van azokon a lemezeken. Ellenben a 2010-es Wings of Liberty és 2012-es Diablo 3 DVD-s telepítője egész tetszetős, még narráció is van a telepítés alatt, ahol elmagyarázzák az addig történt eseményeket. De így visszagondolva, 2012-13 volt az az év, amikor utoljára lemezt tettem a meghajtóba. Már a 2014-es Dragon Age Inquisition-t is Originről töltöttem le.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.10. 17:33:39

Fpocok
Ez nem igaz. (nálam és havernál sem kértek. HA kértek, akkor az nem az első vásárlás miatt volt)

Amúgy meg tényleg? Kinguin meg G2A a két legnagyobb csaló oldal, amiről már többször is bebizonyosodott. Vásároljatok csak ott, de aztán ne jöjjetek ide sírni.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.01.10. 17:14:05

MerlinW
Ők kérnek személyi igazolványt az első vásárláskor. Nem pálya😊 Kinguin-en viszont szintén €20, az már egy fokkal jobb.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.10. 16:39:48

[merlinw.org]

Fpocok

IMYke2.0.0.0
S ha már "Dragon's Dogma" és "olcsóság":

http://www.dlgamer.us/ -
You can now preload Dragon’s Dogma: Dark Arisen! Buy your Dragon’s Dogma: Dark Arisen cd Key at the cheapest price from an official digital retailer - Activate and download Dragon’s Dogma: Dark Arisen PC on the official Steam platform.

Ár: 22,8 dollár = ~ 6640 Ft.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
MerlinW: Ha nagyon akarnám, akkor otthonról áthozhatnám a 0 km-es DVD-írómat, amit a BD-RW megvásárlásakor tettem dobozba. De, akkor szét kellene buherálnom a gyönyörű Core 3500-as elejét, amire nem vinne a lélek.

Bálint: olcsóbb azzal a köbö 2 ezer Ft-al , viszont nekem már le is van töltve a játék és T-1 mp-en belül indíthatom, jövő hét pénteken.
Neked ugye vagy a lemezes telepítés marad , vagy egy komplett letöltés.

S nyilván, nem lóverseny ez, de én már nem macerázgatok refunddal, meg máshol megvásárlással, hogy olcsóbb - és bizonytalanabb netán - legyen az egész -, és nekem már megérte, hogy semmivel sem kell szenvednem a startkor.
Ha lesz 0 Day patch, legfeljebb azzal.

TBTPumpa
Ez is Steam-es lesz ám, csak olcsóbb, mint Steamen.

MerlinW
Azért ha nagyon akarnád...😊 3000Ft egy belső olvasó és 6-7000 egy külső.

[merlinw.org]

Fpocok
108 óra Fallout4 után és a főküldi végigjátszása után azt hiszem most elég volt. Félrerakom, amíg jönnek a DLCk. Most péntekig szerintem el leszel valahogy, remélem nem lesz szar játék a DD.

IMYke2.0.0.0
Peti: csak nagyon ritkán rendelek elő bármit is.
Bálint: Mivel egyáltalán nincs CD/DVD-olvasó a gépben, így számomra örökre(?) kiestek a dobozos kiadványok.

Fpocok
Star Wars Battlefront (2015): Potato Masher vs PS4

TBTPumpa

Fpocok
Elfelejtetted

Amúgy csak ez tart vissza.

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.01.10. 15:50:09

IMYke2.0.0.0
Gondolom, hogy minden érintett tudja már: a mai napon elindult a pre-load a Dragon's Dogmára.

Panzeradler
Van ESL részlege, kupákkal, tény nem olyan nagy mint egy LoL/CS stb. De van, lehet lesz nagyobb díjazású is. Jönnek hozzák patchek rendesen. Mindemellett 5v5-re van kihegyezve, ranked systemmel. Ilyen téren, hogy van belöle e-sport a WoT is az, még se mondanám rá, hogy "competitive" játék.

Hát nem tudom, az hogy a túsz arcát 1x oké, amikor már 2133.-re látod nem hiszem, hogy adna hozzá. De különbözőek vagyunk, nekem ezek nem hangulati értékek, nektek igen.

SW BF-nél is az 1elsö percnél volt, hogy milyen jól néz ki, azóta nem is figyelem a dolgokat.

Fpocok

Nem is azt mondom, hogy jó dolog amit csináltak. Csak arra, hogy számomra(és még gondolom másoknak is) így is megéri.
MerlinW
Amíg nincs e-sport vele, addig nem az. Az új Battlefront pl. hogy néz már ki? Az is masszív multi játék és a piac legszebbje. Vagy a Battlefield-ek és itt most nem feltétlenül a textúrák minőségéről, élsimításról van szó, hanem a hangulati elemekről, mint pl esetünkben a túsz kétségbeesett arca, hogy látjuk, mikor cipeljük, a harctér atmoszférájáról, stb. Tehát nincs párhuzam a két állítás között.

Ezzel az erővel játszhatnánk a '98-as Rainbow Six-el is, mert ugyanez volt benne, sőt, játékmechanikailag még több is.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.10. 14:35:12

[merlinw.org]

Fpocok
1. A kiadó promózza a játékát azzal, hogy jól néz ki.
2. PC-n le tudod butítani grafikát.

Amúgy meg valóban nem a grafika számít egy multis játéknál, de ha először hazudnak róla és később szarabbul néz ki, az már más.

Panzeradler
És ez nem az?