Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.10. 22:24:50
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Orosz rulett old school Microsoft módra. És persze a porszívóm halkabb. De van valami bája basszus, na.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.01.10. 22:23:11
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Win 8 felett meg ez:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2016.01.10. 21:34:22
Fákjúal!
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Aki szereti a puzzle játékokat, annak muszáj beszerezni.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.01.10. 20:48:09
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
(ja és a 16 giga sem 4 óra, hanem ~10 perc alatt települt fel a gépre)
Ez az első játék, ahol ilyesmit láttam. <#wow2>#wow2> Máris szimpatikus 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szép, hogy ott van a polcon, de egyszerűbb a digi módszer. Főleg, hogy a CE-k vásárlásával felhagytam már régen. 😊
A Diablo 3 nincs meg, de SC2-nél mire kell gondolni? Ugyanaz a jázékon belülről is elérhető összefoglaló van? Sosem telepítettem lemezről.
28 euróért a Rise of the Tomb Raider még jó vétel is lehet. Jóval olcsóbb a Steam-nél és mégsem 29-én lehet csak játszani vele, nem úgy, mint a lemezes verziókkal.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Még por sem érte. Nem szoktam már használni én sem. Netről is le tudom tölteni és az legalább a legfrissebb változat.
És amúgy is népszerű már, hogy a DVD-n is csak egy pár megabájtos telepítő van és a gigászi fájlokat az adott kliensprogramon (pölö Steam-en) keresztül tölti a játék (Metal Gear 5, Fallout 4). Blizzard játékokat is netről szoktam már letölteni, a StarCraft 2 Hots és LotV lemeze pédául egyszer sem volt még a gépben. Beírtam a tokban található kódot Battlenetre, aztán játszhattam is (ugye patch formájában automatikusan letöltötte már a kiegészítőket). Azt sem tudom mi van azokon a lemezeken. Ellenben a 2010-es Wings of Liberty és 2012-es Diablo 3 DVD-s telepítője egész tetszetős, még narráció is van a telepítés alatt, ahol elmagyarázzák az addig történt eseményeket. De így visszagondolva, 2012-13 volt az az év, amikor utoljára lemezt tettem a meghajtóba. Már a 2014-es Dragon Age Inquisition-t is Originről töltöttem le.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.10. 17:33:39
Amúgy meg tényleg? Kinguin meg G2A a két legnagyobb csaló oldal, amiről már többször is bebizonyosodott. Vásároljatok csak ott, de aztán ne jöjjetek ide sírni.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.01.10. 17:14:05
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.10. 16:39:48
[merlinw.org]
http://www.dlgamer.us/ -
You can now preload Dragon’s Dogma: Dark Arisen! Buy your Dragon’s Dogma: Dark Arisen cd Key at the cheapest price from an official digital retailer - Activate and download Dragon’s Dogma: Dark Arisen PC on the official Steam platform.
Ár: 22,8 dollár = ~ 6640 Ft.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bálint: olcsóbb azzal a köbö 2 ezer Ft-al
Neked ugye vagy a lemezes telepítés marad
S nyilván, nem lóverseny ez, de én már nem macerázgatok refunddal, meg máshol megvásárlással, hogy olcsóbb - és bizonytalanabb netán - legyen az egész -, és nekem már megérte, hogy semmivel sem kell szenvednem a startkor.
Ha lesz 0 Day patch, legfeljebb azzal.
Bálint: Mivel egyáltalán nincs CD/DVD-olvasó a gépben, így számomra örökre(?) kiestek a dobozos kiadványok.

Amúgy csak ez tart vissza.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.01.10. 15:50:09
Hát nem tudom, az hogy a túsz arcát 1x oké, amikor már 2133.-re látod nem hiszem, hogy adna hozzá. De különbözőek vagyunk, nekem ezek nem hangulati értékek, nektek igen.
SW BF-nél is az 1elsö percnél volt, hogy milyen jól néz ki, azóta nem is figyelem a dolgokat.
Fpocok
Nem is azt mondom, hogy jó dolog amit csináltak. Csak arra, hogy számomra(és még gondolom másoknak is) így is megéri.
Ezzel az erővel játszhatnánk a '98-as Rainbow Six-el is, mert ugyanez volt benne, sőt, játékmechanikailag még több is.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.10. 14:35:12
[merlinw.org]
2. PC-n le tudod butítani grafikát.
Amúgy meg valóban nem a grafika számít egy multis játéknál, de ha először hazudnak róla és később szarabbul néz ki, az már más.